برای بار دوم از همون تاچ 7 اینچی که چند پست قبل گفتم اشتباهی ارسال شده بود و فروشگاه زیر بار نمیرفت تا با بالا بحث و .... تعویضش کردن خرید کردیم و باااز هم اشتباه ارسال شده. جالبه که دفتر تهران مدعیه که ما اصلا همچین محصولی نداریم!!! و حتی تو خرید حضوری از دفتر طهران هم بااااز تاچ اشتباهی به مشتری نابلد تحویل داده میشه (خرید اخر توسط یکی از دوستان که اینکاره نیست انجام شده)
ماششالا اقای بلورچیان که کلهم جوابگو نیستن. دفتر طهران هم تا سه ساعت بحث نکنیم زیر بار نمیره.
متاسفانه هر بار (چند ماه یک بار) میایم سمت خرید از شما و میخوایم ببینیم به اون حد از اطمینان رسیدین که بشه بدون دغدغه ازتون خرید کرد یه طوری ازتون میخوریم. هر بار یه طوری میمونیم تو حنا.
اقای بلورچیان. باور کنید اصلا از روی غرض این حرفا رو نمیزنم. وگرنه یه دونه تاچ هیچ ارزشی نداره. ولی احترام نذاشتن به مشتری (که در این مورد صد در صد حق باهاشه) اینده خوبی نداره. این درست نیست. دوست من اومده میگه دفتر طهران کلا میگه این تاچ رو از ما نخریدین. ببرین هر جا خریدین براتون عوض کنه... اخه این چه حرفیه؟ بفرمایید ما کلاهبرداریم واسه 18 تومن......
حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت
برای بار دوم از همون تاچ 7 اینچی که چند پست قبل گفتم اشتباهی ارسال شده بود و فروشگاه زیر بار نمیرفت تا با بالا بحث و .... تعویضش کردن خرید کردیم و باااز هم اشتباه ارسال شده. جالبه که دفتر تهران مدعیه که ما اصلا همچین محصولی نداریم!!! و حتی تو خرید حضوری از دفتر طهران هم بااااز تاچ اشتباهی به مشتری نابلد تحویل داده میشه (خرید اخر توسط یکی از دوستان که اینکاره نیست انجام شده)
ماششالا اقای بلورچیان که کلهم جوابگو نیستن. دفتر طهران هم تا سه ساعت بحث نکنیم زیر بار نمیره.
متاسفانه هر بار (چند ماه یک بار) میایم سمت خرید از شما و میخوایم ببینیم به اون حد از اطمینان رسیدین که بشه بدون دغدغه ازتون خرید کرد یه طوری ازتون میخوریم. هر بار یه طوری میمونیم تو حنا.
اقای بلورچیان. باور کنید اصلا از روی غرض این حرفا رو نمیزنم. وگرنه یه دونه تاچ هیچ ارزشی نداره. ولی احترام نذاشتن به مشتری (که در این مورد صد در صد حق باهاشه) اینده خوبی نداره. این درست نیست. دوست من اومده میگه دفتر طهران کلا میگه این تاچ رو از ما نخریدین. ببرین هر جا خریدین براتون عوض کنه... اخه این چه حرفیه؟ بفرمایید ما کلاهبرداریم واسه 18 تومن......
سلام به همه
من تابحال از فروشگاه تهران مستقیما خرید نکردم و همیشه به صورت اینتر نتی بوده
و یه بار محصول رو اشتباهی فرستادن که وقتی تماس گرفتم کلی عذر خواهی کردن و بعد من اون محصول اشتباهی رو فرستادم و اوناهم محصول درت رو پست کردن و وقتی که محصول دستم رسید مبلغ پستی که من ارسال کرده بودم رو داخلش برام گذاشه بودن
چرا شانس شماها اینجوری شده !
من که توی این سالها از مشتری مداریشون واقعا راضیم
ممنون جناب بلورچیان
اما بهتره مسایلی که دوستمون بیان کردن هر چه زودتر بررسی و رسیدگی بشه چون واقعا صورت بدی داره اونم برای eca
ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم. شهید دکتر مصطفی چمران
دوستان عزیز زیاد به خودتون زحمت ندهید. ما در حدی نیستیم که جناب مهندس وقت با ارزششون را بذارن و به ما پاسخگو باشند.
این چیزا که شما میگین رو میتونید با
ایمیل فروشگاه:
eshop.eca @ gmail.com
پیگیری سفارشات فروشگاه:
041-35539778
041-35539779
041-35539780
فکس :
041-35539769
دفتر تهران
021-66719519
تلفکس :
021-66751258
رفع کنید لطفا اینجا پیشنهاد بدید.
من کلی خرید ریز و درشت داشتم که ما بینشون ایراد یا مشکل هم بوده که رفع شده.
آقای بلورچیان میشه بفرمایید ما کجا می تونیم از فروشگاه و کیفیت قطعات انتقاد کنیم و اونجا شما پاسخگو باشید؟
بعضی انتقادات جوابی ندارند چون شرایط بازار کشور عاملش هست و بعضی انتقادات حتما مورد رسیدگی قرار میگیرند.
مکان صحیح اینجور انتقادات ایمیل فروشگاه هست و اگر میخواهید حتما من جواب بدم از طریق پیغام خصوصی اینجا بفرستید
ولی امروز که بسته رسید دستم از یه چیزی ناراحت شدم.
اول این که هزینه پست پیشتاز 10 تومن گرفته شده ولی روی پاکت نوشته 6100 تومان هزینه پستی یعنه 3900 اضافی هست. سفارش هم تو پاکت های پیشتاز معمولی ارسال شده، نه جعبه.
یه ماژول جوی استیک سفارش داده بودم که دیدم له شده. پلاستیکی که روش سوار میشد هم شکسته. محورش رو به زور انداختم جاش. بازم بدنه یخورده جای لهیدگی داره.
یعنی نمیتونستین به جای این 3900 تومن، یه کاور فومی دورش بزارین تا اینجوری نشه؟
roboeq همیشه خرید ها رو تو جعبه میده. حتی اگه خرید کم هم باشه، بازم تو جعبه های کوچیک میده.
در ضمن roboeq سیستم محاسبه هزینه پستی داره. همینجوری نمیگه 10 تومن بده بعد 3900 اضافه بیاد. واسه هر محصول یه وزنی نوشته. موقع محاسبه وزن ها رو هم لحاظ میکنه و هم مقصد رو . بعد یه مبلغ میگه به عنوان هزینه پستی. یه بار ممکنه بشه 5 تومن، یه بار هم 20 تومن، بسته به وزن.
شما هم بهتره این کار رو بکنین.
[glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]
ولی امروز که بسته رسید دستم از یه چیزی ناراحت شدم.
اول این که هزینه پست پیشتاز 10 تومن گرفته شده ولی روی پاکت نوشته 6100 تومان هزینه پستی یعنه 3900 اضافی هست. سفارش هم تو پاکت های پیشتاز معمولی ارسال شده، نه جعبه.
یه ماژول جوی استیک سفارش داده بودم که دیدم له شده. پلاستیکی که روش سوار میشد هم شکسته. محورش رو به زور انداختم جاش. بازم بدنه یخورده جای لهیدگی داره.
یعنی نمیتونستین به جای این 3900 تومن، یه کاور فومی دورش بزارین تا اینجوری نشه؟
roboeq همیشه خرید ها رو تو جعبه میده. حتی اگه خرید کم هم باشه، بازم تو جعبه های کوچیک میده.
در ضمن roboeq سیستم محاسبه هزینه پستی داره. همینجوری نمیگه 10 تومن بده بعد 3900 اضافه بیاد. واسه هر محصول یه وزنی نوشته. موقع محاسبه وزن ها رو هم لحاظ میکنه و هم مقصد رو . بعد یه مبلغ میگه به عنوان هزینه پستی. یه بار ممکنه بشه 5 تومن، یه بار هم 20 تومن، بسته به وزن.
شما هم بهتره این کار رو بکنین.
گفتی تو جعبه میزاره کیف کردم
اما تو جعبه آنچنانی هم نیست تو کارتون مقوایی میزاره که البته اینکارش عالیه
برای خودم من هم شده که از eca بالای 100 تومن خرید کردم اما چون بعضی از قطعات حساس بودن بجای اینکه بیام از تخفیف ارسال محصول استفاده کنم اومدم پست تیپاکس رو انتخاب کردم تا قطعات چیزیشون نشه :cry2:
----------------------------------------------------------------------------------------
این سه تا قطعه رو میشه وارد کنین من خیلی لازم دارم :mrgreen:
حداقل از هر کدوم ده تارو برای سفارش اولم میخوام
همشون تو ایران گیر میاد ایران ماژول و لیون الکترونیک دارن اما برای خرید از این سایتا باید دستی بری پول بریزی به حساب و فیش پر کنی بعد براشون بفرستی و... که حسابی وقت آدم رو میگیره oo:
-------------
قطعه اول:
شارژر باتری های لیتیوم یون هستش و تا 800 میلی آمپر هم خروجی قابل تنظیم داره:
شماره قطعه:
LTC4054
دیتاشیت http://s3.picofile.com/file/82213595..._ion_.pdf.html
------------------
قطعه دوم:
محافظ شارژ و دشارژ بیش از حد باتری های لیتیوم یون و پلیمر هستش:
شماره قطعه:
DW01
دیتاشیت: http://s6.picofile.com/file/8221359626/DW01.pdf.html
-----------------------------------
قطعه سوم:
تقویت کننده امواج gps با نویز بسیار کم هستش
شماره قطعه:
sma661as
دیتاشیت قطعه: http://s3.picofile.com/file/82213599...661as.pdf.html
ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم. شهید دکتر مصطفی چمران
دیدگاه