اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

نوشته اصلی توسط moghani1376
    پیشنهاد من به شما
    واردات محصولات شرکت mgchemicals هست هر چی که بخوای دارند مثلا یه چند نمونه

خلاصه هر چی که بخواهید از تمیزکننده های برد تا لمینت مایع اسپری خمیرقلع سرنگی و................................................. ............................

من یک دفعه باهاشون مکاتبه کردم گفتن امکان خرید وجود داره اما نزدیک ما فقط اسرائیل(رژیم صهیونیستی)نمایندگی داشت بعد درچین نمایندگی داشت
    اگر از محصولات شرکت وارد کنید کل ایران خواستار چنین چیزهایی هستند
    من وفکر کنم شما از مدیر(آقای امیرعلی بلورچیان) بخواهیم که از محصولات این شرکت وارد کنند هر کسی میخواد این مطلب رو به صورت تکراری در همین تایپک کپی کنه تا ببینند :nice:

این شرکت محصولاتی داره که حتی فکرش رو هم نمیتونید بکنید :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry2: :cry2:
    از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
    --------------------------------------------------------
    تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
    اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

با سلام

در صورت امکان ایسی cd4026 رو وارد کنید.
      این ایسی به سون سگمنت وصل میشه. و بعد به ازای هر یک کلاک،از 0 تا 9 را نمایش میدهد .(برای پروژها ارزان قیمت، و شمارنده کاربرد زیادی می تونه داشته باشه)

باتشکر.

دیدگاه

با سلام
        فروشگاه تو بخش lcd خیلی ضعیفه اجناس فروشگاه بسیار بی کیفیت و از ارزانترین ها هستند ال سی دی بزرگتر از 128x64 ندارین
        از محصولات winstar هم بیارید ماژولهای oled کاراکتری و گرافیکی خیلی وقته که معرفی شده اند کی بازار ایران میخواد خودشو تکون بده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
          اسیدها همه تو قاب پلاستیکی ارسال میشند ولی دیگه عکس مناسب نداشتیم برای همین تو نایلون عکس انداختیم.
          همگی تو قوطی پلاستیکی هستند و میتونید راحت سفارش بدید

موفق باشید
          خیلی ممنون

فقط دو تا چیز دیگه رو هم به فروشگاه اضافه کنین خیلی عالی میشه .

1 . لمینت
          2 . پوشش های رنگ uv
          که با این درد اگر دربند درمانند درمانند
          فامیل دور : اشاره داره به درهایی که واقعا در نیستن ، مثل نقاشی در روی دیوار. یعنی این دردها مارو شبیه اون درها میکنه .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehrdadttt
            خیلی ممنون

فقط دو تا چیز دیگه رو هم به فروشگاه اضافه کنین خیلی عالی میشه .

1 . لمینت
            2 . پوشش های رنگ uv
            همه این ها با بهترین کیفیت شرکتmgchemicals داره
            **شرکتmgchemicals ساخت آمریکا هست
            از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
            تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
            اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

با سلام.

میکرو sd یک گیگابایتی هم بیارین.

یه سوال: میشه یه موردی رو وقتی سفارش تو وضعیته "پرداخت تایید شده" هست حذف کرد؟ جاش مثلا پول بزارین؟
              [glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
              درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسین بیگدلی
                با سلام.
                یه سوال: میشه یه موردی رو وقتی سفارش تو وضعیته "پرداخت تایید شده" هست حذف کرد؟ جاش مثلا پول بزارین؟
                باید تا قبل از ارسالش باهاشون تماس تلفنی بگیری و درخواستت رو بدی
                ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
                شهید دکتر مصطفی چمران
                اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
                ; C is not for children

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی رهی
                  باید تا قبل از ارسالش باهاشون تماس تلفنی بگیری و درخواستت رو بدی
                  هنوز ارسال نشده و جمع نکردن وسایل رو.
                  یه بخش هست که واسه یه مورد پیغام مینویسی، اونجا نوشتم. اونا رو اصلا میخونن؟

کاش یاهو مسنجر رو برنداشته بودن.
                  [glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
                  درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]

دیدگاه

پیشنهاد من به شما
                    واردات محصولات شرکت mgchemicals هست هر چی که بخوای دارند مثلا یه چند نمونه

خلاصه هر چی که بخواهید از تمیزکننده های برد تا لمینت مایع اسپری خمیرقلع سرنگیی,تمیز کننده flux ,برد حساس شده و................................................. ............................ بازهم بگم :wow:
                    لیست محصولات:http://www.mgchemicals.com/products/ :applause: :wow:

من یک دفعه باهاشون مکاتبه کردم گفتن امکان خرید وجود داره اما نزدیک ما فقط اسرائیل(رژیم صهیونیستی)نمایندگی داشت بعد درچین نمایندگی داشت
                    اگر از محصولات شرکت وارد کنید کل ایران خواستار چنین چیزهایی هستند

این بار دوم فکر کنم آقا مدیر هنوز خواب هستند وقتی بیدار می شوند که کار از کار گذشته

دیدگاه

اقای بلورچیان چند روز پیش تو یک خرید تاچ 7 اینچ داشتم. تاچی که تو انبار موجود دارید(6 سیمه با دو سیم زمین و فاصله 0.5 میل) با تاچی که توی سایت تصویرش هست (4 سیمه بدون زمین و فاصله 1 میل) متفاوته.

بهتره تو مشخصات داخل سایت ذکر بشه که این تاچ از تاچهای رایج داخل بازار نیست و قابل نصب روی راه انداز هفت اینچی نیست.

با اجازه تون همین چند روزه تاچ رو با فاکتور خرید به دفتر طهران برای تعویض میبرم.
                      حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
                      به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

سلام

اینا هم چیزه خوبیه !!

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0174/1800/files/how_to_assemble_the_rpi_touchscreen_display.jpg?14 903340043104331728

https://www.raspberrypi.org/blog/the-eagerly-awaited-raspberry-pi-display/

دیدگاه

یه سوال!!!
                          از این پیشنهاد هایی که تو این تاپیک دادین
                          چقدرش اجابت شد؟
                          !!!!
                          همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط DDR3
                            یه سوال!!!
                            از این پیشنهاد هایی که تو این تاپیک دادین
                            چقدرش اجابت شد؟
                            !!!!
                            خیلیشون !
                            ار کل 152 صفحه رو بررسی کنید میبینید که حدود 70% 50 صفحه اول و 50% 50 صفحه دوم و 10% 50 صفحه سوم وارد شدند.
                            اینکه درصد کم میشه دلیلش این هست که پیدا کدن این وسایل با قیمت مناسب و بعد وارد کردن و فروشش زمانبر هست یکم زمان میبره.
                            من حتما پیگیر این پیشنهادت هستم
                            I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                              خیلیشون !
                              ار کل 152 صفحه رو بررسی کنید میبینید که حدود 70% 50 صفحه اول و 50% 50 صفحه دوم و 10% 50 صفحه سوم وارد شدند.
                              اینکه درصد کم میشه دلیلش این هست که پیدا کدن این وسایل با قیمت مناسب و بعد وارد کردن و فروشش زمانبر هست یکم زمان میبره.
                              من حتما پیگیر این پیشنهادت هستم
                              اگر هنوز پیگیر هستید که ، مرسی
                              همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

محبوب ترین ترانزیستور قدرت فروشگاهTT2148تمام شده امیدوارم هرچی زودتر دوباره بیارید من خودم تعداد خرید دارم
                                کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                                ولتر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X