اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

[s]( ویرایش شد )[/s]
    در حال حاضر تنها پیشنهاد من به فروشگاه بالا بردن کیفیت قطعات ... :agree:
    - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
    ارتباط با من : ir02x6
    طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidelectroniic

و سوال دیگه
      جعبه برد مشکی 92x58x23 mm مدل SANHE20-22
      تا چه زمانی موجود نیست؟
      آقای بلورچیان ممنون میشم پاسخ بدید، سفارشم نگه داشتم برای اینا

دیدگاه

اگر میشه قطعات smd رو بیشتر کنید
        دیگه دوره قطعات پایه دار تموم شده
        اگه بشه حتی پین هدر smd هم بیارید دیگه باید پایه دار ها به تاریخ بپیوندند
        من خودم تا جایی که امکان داره smd استفاده میکنم
        هم ارزون, کوچیک, با کیفیت(هر کارخانه ای توان تولید قطعات smd رو نداره) ,وشیک :nice: :nice:
        از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
        --------------------------------------------------------
        تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
        --------------------------------------------------------
        اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ir02x6
          چند روز پیش یک سری جنس سفارش دادم ، در کمال تعجب بی کیفیت ترین قطعات ارسال شده بودن !!!
          بعد از باز کردن بسته خودم هم شوکه شدم oo:

در حال حاضر تنها پیشنهاد من به فروشگاه بالا بردن کیفیت قطعات ... :agree:
          کیفیت قطعه با ظاهر قطعه فرق میکنه. قطعاتی که برای تک فروشی قرار داده مشن و شما مثلا 10 تا دیود خرید میکنید ممکن هست مقداری شکل نامناسب داشته باشند مثلا وقتی 10 تا دیوی از بسته جدا میشه خوب پایه خم میشه یا وقتی بسته باز هست به مرور اکسید میشه و و و .....
          ولی در مورد خازن ها خیر اینچنین خازنی قابل فروش نیست ! لطفا شماره سفارش و مورد نامناسب رو اعلام کنید تا مبلغش به حسابتون برگردونده بشه.

حجم بالای خرید و فروش همیشه امکان وجود قطعه نا مناسب رو بالا میبره. ی بار قطعه خاصی خراب میشه یک بار بسته سوراخ میشه و زیر آوار اجناس اکسید میشه و ... ما این موارد رو قبول میکنیم و حرف مشتری رو هم احترام میذاریم ولی اینکه بگم روزی خواهد رسید که هیچ قطعه ای اشتباه یا خراب نخواهد بود خیر شدنی نیست. فقط این موارد رو حتما اطلاع بدید که سریعا جلوش گرفته بشه و درست بشن.

فقط خواهشی که از دوستان دارم این هست که این موارد رو با خود ایمیل فروشگاه در تماس بذارند چون اینجا هدف چیز دیگه ای هست و با جواب دادن من هم شما به قطعتون نمیرسید. راحت یک ایمیل بزنید و مشکل رو بگید و جواب بگیرید. اینجا ممکن هست هب دلیل مشغله دیر رسیدگی بشه و بقیه هم با دیدن پاسخگویی دیر بنده به شک بیفتند.

موفق باشید.
          I ❤️ ECA

دیدگاه

آقای بلورچیان ممنون میشم یه پاسخی به ما بدید
            سلام و خسته نباشید
            یه آزیر هست تو فروشگاه به نام آژیر پیزو تایوانی مدل LD-77V
            میخواستم سوال کنم قدرت صوتیش چطوره؟ برای استفاده در مدارات دزدگیر مناسبه؟ صداش زیاد هست درسته؟

و اینکه جعبه برد مشکی 92x58x23 mm مدل SANHE20-22 که ی موجود میشه؟

دیدگاه

چند تا میکرو SMD مثل mega32a رو دوباره بیارین. از کی هست میام نگاه میکنم ببینم تجدید شده یا نه.
              [glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
              درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                کیفیت قطعه با ظاهر قطعه فرق میکنه. قطعاتی که برای تک فروشی قرار داده مشن و شما مثلا 10 تا دیود خرید میکنید ممکن هست مقداری شکل نامناسب داشته باشند مثلا وقتی 10 تا دیوی از بسته جدا میشه خوب پایه خم میشه یا وقتی بسته باز هست به مرور اکسید میشه و و و .....
                ولی در مورد خازن ها خیر اینچنین خازنی قابل فروش نیست ! لطفا شماره سفارش و مورد نامناسب رو اعلام کنید تا مبلغش به حسابتون برگردونده بشه.

حجم بالای خرید و فروش همیشه امکان وجود قطعه نا مناسب رو بالا میبره. ی بار قطعه خاصی خراب میشه یک بار بسته سوراخ میشه و زیر آوار اجناس اکسید میشه و ... ما این موارد رو قبول میکنیم و حرف مشتری رو هم احترام میذاریم ولی اینکه بگم روزی خواهد رسید که هیچ قطعه ای اشتباه یا خراب نخواهد بود خیر شدنی نیست. فقط این موارد رو حتما اطلاع بدید که سریعا جلوش گرفته بشه و درست بشن.

فقط خواهشی که از دوستان دارم این هست که این موارد رو با خود ایمیل فروشگاه در تماس بذارند چون اینجا هدف چیز دیگه ای هست و با جواب دادن من هم شما به قطعتون نمیرسید. راحت یک ایمیل بزنید و مشکل رو بگید و جواب بگیرید. اینجا ممکن هست هب دلیل مشغله دیر رسیدگی بشه و بقیه هم با دیدن پاسخگویی دیر بنده به شک بیفتند.

موفق باشید.
                مدیر جان هدف من از ارسال اون عکس ها چیز دیگه ای بود ، من فقط پیشنهاد بالا بردن کیفیت قطعات رو دادم !
                در مورد خازن ها هم فکر نکنم با گزارش به بخش پشتیبانی به نتیجه ای برسم ، قبلا تو یکی از سفارش ها یه قلم جنس رو یدونه کمتر گذاشته بودن ، که پیگیری بنده نتیجه ای نداشت ...
                اصلا بحث هزینه نیست ، اما وقتی من روی میارم به خرید الکترونیک به این معنیه که وقت نمیکنم حضوری برم خرید ، حالا اگر در کیفیت قطعات ارسالی مشکلی باشه مطمئنا دردسر زا میشه ...

در کل ممنون بابت پاسخ دهی شما ، جهت عدم سوء برداشت ، عکس های پست قبلی رو حذف کردم .
                - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
                ارتباط با من : ir02x6
                طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ir02x6
                  قبلا تو یکی از سفارش ها یه قلم جنس رو یدونه کمتر گذاشته بودن ، که پیگیری بنده نتیجه ای نداشت ...
                  در کل ممنون بابت پاسخ دهی شما ، جهت عدم سوء برداشت ، عکس های پست قبلی رو حذف کردم .
                  منم با این مورد برخوردم
                  قبلا من هم از طریق ایمیل زدن به فروشگاه، مشکلات سفارش ارسالی یا کسری قطعات ارسالی گزارش دادم اما جوابی ارسال نکردند
                  حتی یک بار هم تلفن کردم و قرار بود جواب برام ایمیل یا زنگ بزنند که خبری نشد، برای همینه که وقتی میخوام از موجودی چیزی گاه بشم اینجا پست میدم که اینجا هم الان جوابی نمیگیریم

دیدگاه

وسایل رسپبری پای رو لطفا بیشتر کنید!!!
                    باطری مخصوصش هم بیارید
                    http://thepihut.com/
                    1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
                    من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
                    !Electronic On! Programming On
                    هوشمندانه سوال بپرسیم!
                    http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

لطفا Pie zero رو هم فکرش باشین!!!! قشنگ 10 هزار تایی بیارین چون قطعن فروش میره در حد نخود لوبیا :biggrin: :biggrin: :biggrin:

دیدگاه

باسلام
                        Icهای خوانوادهst مثل
                        Stm32f746 رو هم بیارید
                        جزو خوانواده کرتکس 7 هست
                        اینده میکرو ها میره سمت st سری m

دیدگاه

لطفا سیم های هوشمند رو هم وارد کنید
                          sma wire
                          Nitinol
                          نــــ_ـــمـــ_ــــیــــ_ـــدونـــــ_ــم.....

دیدگاه

سلام به همه
                            شیلد برای RF و EMI
                            EMI/RFI Shielding
                            http://www.autosplice.com/emi-rfi-shielding.html
                            ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
                            شهید دکتر مصطفی چمران
                            اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
                            ; C is not for children

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسین بیگدلی
                              چند تا میکرو SMD مثل mega32a رو دوباره بیارین. از کی هست میام نگاه میکنم ببینم تجدید شده یا نه.
                              آقا این mega32a SMD رو موجود نمیکنید؟ حالا من نمیخوام از جای دیگه بگیرم، تجدید نمیشه. |:
                              [glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
                              درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]

دیدگاه

لطف کنید حالا که پرس وایرشو و سرسیم تو فروشگاه هست خود وایرشو وسوکت سرسیم هم اضافه کنید
                                ....................HELP ME GOD ...........................

WORLD ELECTRONIC................................

nasrolahymohsen@gmail.com......................... ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X