اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

خواهش میکنم بعد از رفع گیروگورهای مالی(از جمله تحریم های اقتصادی :rolleyes
    پروگرمر اصلی (atmel (mkii رو هم موجود کنید و میکروهایی که با کابرد خاص هستند نیز بیارید
    مثل :hvb سری
    ولتاژ تغذیه 4تا25ولت پس adc رو تا 25ولت میتونه اندازه گیری کنه
    از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
    --------------------------------------------------------
    تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
    --------------------------------------------------------
    اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

سلام
      ممکن هست ماژول بلوتوث BC05-B رو بیارید؟ خیلی کارایی داره توی ساخت اسپیکر و هدفون های بلوتوثی.
      از ویژگی هاش
      سطح برق کلاس دو
      مدار شارژ باتری لیتیوم یون داخلی
      مدار حذف نویز بسیار قوی
      قدرت انتقال به راه دور تا ۲۰ متر
      ۱۵ در ۲۱ میلیمتر
      قابلیت رمزگشایی صوتی SBC، MP3 و AAC
      پشتیبانی از پروتکل کنترل از راه دور
      مجهز به داده پرداز قدرتمند DSP

و هیچ فروشگاه ایرانی هم تا حالا نداره اگه بیارین خیلی خوبه.
      http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

اگه امکان داره باتری ریموت 23A و CR1616 و CR1620 رو همدبیارید خیلی کاربرد داره
        همین که اجناس فروشگاه نظم پیدا کرده خیلی عالی شده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan.astinhost
          سلام
          ممکن هست ماژول بلوتوث BC05-B رو بیارید؟ خیلی کارایی داره توی ساخت اسپیکر و هدفون های بلوتوثی.
          از ویژگی هاش
          سطح برق کلاس دو
          مدار شارژ باتری لیتیوم یون داخلی
          مدار حذف نویز بسیار قوی
          قدرت انتقال به راه دور تا ۲۰ متر
          ۱۵ در ۲۱ میلیمتر
          قابلیت رمزگشایی صوتی SBC، MP3 و AAC
          پشتیبانی از پروتکل کنترل از راه دور
          مجهز به داده پرداز قدرتمند DSP

و هیچ فروشگاه ایرانی هم تا حالا نداره اگه بیارین خیلی خوبه.
          اقا یکی نبود جواب مارو بده؟؟
          اگه نمیتونید بیارید حداقل جواب بدید که نمیتونیم بیاریم تا یجوری گیر بیارمش.
          چن روزه منتظر شما هستم.

ممنون
          http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

ATmega32a-smd
            ATmega32a-smd
            ATmega32a-smd

:mrgreen:

الان دیگه میتونم بگم یه ماهه خبری نیست. . . no response
            [glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
            درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]

دیدگاه

ft800 فوق العادست به نظرم ارزششو داره قیمتشو بگیرید و یک نظر سنجیم بکنید اگه رضایت بخش بود بیاریدش

دیدگاه

سلام
                لطفا ایسی TL494
                ماژول بلوتوث بدون برد تبدیل
                ایسی امپلی فایر TDA8560
                رو هم بیارین
                ممنون
                Telegram:
                @reza_br_2489

Instagram:
                _amp_c

دیدگاه

سلام.
                  میدونم اینی که میخوام بگم، به قطعات الکترونیک اصلا مربوط نیست! ولی خب لازم داشتم، گفتم بپرسم ببینم میتونین بیارین یا نه؟
                  اون وسیله ای که میخوام هم چیزی نیست به جز : پلمپ یا هولوگرام
                  انواع پلمپ های پلاستیکی ساده و هولوگرام
                  خیلی وقتها شده دستگاهی رو میسازی و براش گارانتی هم میدی، مشروط بر باز نشدن جعبه دستگاه و به جز پلمپ با هولوگرام گزینه ای وجود نداره، اما پلمپ رو از کجا میشه تهیه کرد؟ روی تعدادا مثلا 10-20 تا الی 100 تا؟ اکثر فروشندگان پلمپ رو تعداد خیلی بیشتر فروش دارن که به صرفه نیست.
                  خیلی ممنون میشم اگر پلمپ رو هم به محصولات فروشگاه اضافه کنین.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
                    سلام.
                    میدونم اینی که میخوام بگم، به قطعات الکترونیک اصلا مربوط نیست! ولی خب لازم داشتم، گفتم بپرسم ببینم میتونین بیارین یا نه؟
                    خیلی وقتها شده دستگاهی رو میسازی و براش گارانتی هم میدی، مشروط بر باز نشدن جعبه دستگاه و به جز پلمپ با هولوگرام گزینه ای وجود نداره، اما پلمپ رو از کجا میشه تهیه کرد؟ روی تعدادا مثلا 10-20 تا الی 100 تا؟ اکثر فروشندگان پلمپ رو تعداد خیلی بیشتر فروش دارن که به صرفه نیست.
                    من از شبرنگ استفاده میکنم
                    البته نه خود شبرنگ منظورم از این برچسب اموالها هست بیشتر شبرنگ فروشیها چاپ میکنن
                    اینم یه نمونش که خیلی وقته استفاده میکنیم

از این برچسب ها دوسال پیش برای سفارشی که برای کالیبره کردن تجهیزات آموزشی آموزش و پرورش شیراز گرفته بودیم استفاده میکردیم (اون موقع اسم مغازمون تهران جهان بود که الان شده شرکت تخت جمشید)
                    اصلا کنده نمبشه و اگه بخوای بکنی تیکه تیکه میشه و اثرش روی جعبه میمونه

دیدگاه

خیلی جالب بود. اتفاقا منم دنبال همچین چیزی بودم.
                      شبرنگ فروشی دقیقا کدوم مغازه ها میشن؟
                      در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
                      2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
                      3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط siyavash2k
                        خیلی جالب بود. اتفاقا منم دنبال همچین چیزی بودم.
                        شبرنگ فروشی دقیقا کدوم مغازه ها میشن؟
                        http://tehran118.com/Browse.aspx?type=adv&st=and&p=1&city=% D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86&k=&pc=-1&o=-1&c=632

http://391kar.ir/fa/Archive/Category/246

دیدگاه

سلام
                          اگه دسترسی به شبرنگ و پرینت بروی اون واستون سخته میتونین طرح خودتون رو روی کاغذ برچسب دار معمولی چاپ کنین فقط قبل یا بعد از نصب برچسب چند بار روش تیغ بکشین تا در صورت دستکاری پاره بشه .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen++
                            سلام
                            اگه دسترسی به شبرنگ و پرینت بروی اون واستون سخته میتونین طرح خودتون رو روی کاغذ برچسب دار معمولی چاپ کنین فقط قبل یا بعد از نصب برچسب چند بار روش تیغ بکشین تا در صورت دستکاری پاره بشه .
                            اینم روش خوبی هست. فقط یکمی ضریب خطاش بالا هست.
                            در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
                            2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
                            3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
                              سلام.
                              یزد بود فکر کنم 1000 تا هلوگرام میزد 50 هزار تومن که صرفه داشت
                              http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

نمیدونم کی سفارش ها رو جمع می‌کنه ولی هر کیه حواسش جمع نیست.

حالا نمی‌خوام غلو بکنم ولی دیگه این اشتباه مفتضحه!

من پتانسومتر 20 کیلو DMS بسته 5 تایی رو سفارش دادم اونوقت به من معمولیش رو فرستادین.

یعنی این محصول 600 تومنی، به جای این محصول 2500 تومنی.

باز ماب‌التفاوتش مهم نیست. 1900 تومن اونقدر ارزش نداره. من معمولیش به چه دردم میخوره؟؟؟

اونی که لازمم بود SMD بود. که به خاطر این اشتباه مضحک، کارم لنگ میمونه تا زمانی دیگه که سفارش بدم.

شماره: 36478
                                [glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
                                درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X