دقیق نمیدونم ولی ظاهرا اسید بر خلاف مقررات پست هستش. اگه یه وقت بریزه مرسولات دیگه رو هم خراب میکنه
2-1-4 اقلامی که به لحاظ ماهیت یا بستهآبندی، میتوانند مأموران یا عامه مردم را در معرض خطر قرار دهند یا موجب آلوده شدن یا خرابی سایر مرسولات، تجهیزات پستی یا دارایی اشخاص ثالث شوند؛
دقیق نمیدونم ولی ظاهرا اسید بر خلاف مقررات پست هستش. اگه یه وقت بریزه مرسولات دیگه رو هم خراب میکنه
نقل قول
2-1-4 اقلامی که به لحاظ ماهیت یا بستهآبندی، میتوانند مأموران یا عامه مردم را در معرض خطر قرار دهند یا موجب آلوده شدن یا خرابی سایر مرسولات، تجهیزات پستی یا دارایی اشخاص ثالث شوند؛
دقیقا برخلاف مقررات پست هست
ولی به جاش لمینت و پودر و ... رو میشه آورد
آقا اون روتاری سوییچ ها چی شد ؟؟؟؟؟؟
من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !
نقل قول
اسید پودری رو باید پیگیر شم ببینم کجا قیمت خوب میشه گیر آورد.
روتاری سوییچ فعلا خیر
خمیر فلاکس خیلی خوب هم داریم ولی معمولا همین ارزونها کار راه اندازند. البته اون خمیر خوبی که من میگم 20 گرمش 11 تومن هست حدودا که بیشتر تعمیر موبایلی ها استفاده میکنند.
اسید پودری رو باید پیگیر شم ببینم کجا قیمت خوب میشه گیر آورد.
روتاری سوییچ فعلا خیر
خمیر فلاکس خیلی خوب هم داریم ولی معمولا همین ارزونها کار راه اندازند. البته اون خمیر خوبی که من میگم 20 گرمش 11 تومن هست حدودا که بیشتر تعمیر موبایلی ها استفاده میکنند.
میشه ال سی دی 4.3 رو بصورت بدون برد وارد کنید؟!
مثله این
آقای بلورچیان ، انشاالله خازن مرغوب جدیدا کِی میرسن ؟ میتونید یه رنج تقریبی از ولتاژ و ظرفیتشون رو بگید ؟
و اینکه مقاومت سیمی توان نیم ، یک و دو وات وارد نمیکنید ؟
بدترین شکل دلتنگی برای کسی آن است که در کنار او باشی و بدانی که هرگز به او نخواهی رسید.
....
امکان خرید این فلکس وجود داره با این که داخل سایت نیست ؟
اون جنس های تایوان این هفته قرار میگیره یا هفته آینده ؟
دیدگاه