اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

دووووووشواری های من بانسخه موبایل فروشگاه همچنان ادامه داره !!!!!!!! :angry: :angry: :angry:

موقع ورود به اکانت فروشگاه با موبایل موقعی که روی فیلد وارد کردن یوزر نیم یا همون آدرس ایمیل کلیک میکنم صفخه reload میشه
    با دوتا مرورگر موبایلم امتحان کردم که با هر دوتاش نشد

نسخه کاملش رو هم که میزنی هیچ لینکی کار نمیکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
      دووووووشواری های من بانسخه موبایل فروشگاه همچنان ادامه داره !!!!!!!! :angry: :angry: :angry:

موقع ورود به اکانت فروشگاه با موبایل موقعی که روی فیلد وارد کردن یوزر نیم یا همون آدرس ایمیل کلیک میکنم صفخه reload میشه
      با دوتا مرورگر موبایلم امتحان کردم که با هر دوتاش نشد

نسخه کاملش رو هم که میزنی هیچ لینکی کار نمیکنه
      اشکان جان نمیدونم مشکل از چی میتونه باشه ولی قطعا از طرف شماست.
      کش مرورگرت رو خالی کن شاید دست بشه. در ضمن جاوا و فلش رو پدیت کن
      I ❤️ ECA

دیدگاه

یه نکته: اگه فلش یا جاوا داشته باشه با سافاری اپل کار نمیکنه. چون توش پشتیبانی نمیشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
          اشکان جان نمیدونم مشکل از چی میتونه باشه ولی قطعا از طرف شماست.
          کش مرورگرت رو خالی کن شاید دست بشه. در ضمن جاوا و فلش رو پدیت کن
          نمیدونم مشکل از طرفه منه یا نه ولی همین الان با یه گوشی دیگه (سامسونگGT-S5660) تست کردم، بازم همون مشکلی که گفتم داره
          گوشی خودم هم Xperia E هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
            نمیدونم مشکل از طرفه منه یا نه ولی همین الان با یه گوشی دیگه (سامسونگGT-S5660) تست کردم، بازم همون مشکلی که گفتم داره
            گوشی خودم هم Xperia E هست

منم مشکل شما رو داشتم.اما وقتی صفحه گوشیمو rotate کردم خیلی راحت وارد اکانتم شدم.(یعنی وقتی گوشی رو 90 درجه میچرخونی و صفحه میچرخه)
            نمیدونم داستانش چیه.
            ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEON-

منم مشکل شما رو داشتم.اما وقتی صفحه گوشیمو rotate کردم خیلی راحت وارد اکانتم شدم.(یعنی وقتی گوشی رو 90 درجه میچرخونی و صفحه میچرخه)
              نمیدونم داستانش چیه.
              به قول یکی از دوستان : "عاقاااااا بس بسیار ممنون"

دیدگاه

اگر MIC29302 هم بیارید عالی میشه این رگولاتور پیشنهاد خود دیتاشیت Sim900 هست بعدش هم نسبت به LM2576 خیلی بهتره چون رگولاتور خطی هست نه سوئیچینگ تازه نیازی به دیود شاتکی و سلف هم نداره هم مدار کوچیک میشه هم هزینه قطعات میاد پایین

دیدگاه

اینا هم خیلی کاربردیه! 100 ولت 50 آمپر. ولتمتر و آمپرمتر با هم: :applause:

http://www.ebay.com.au/itm/Dual-LED-...item1e90eda2e4

------------------------
                  راستی چرا تاریخ پست من 3:25 زده؟ من حدود 12 پست زدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                  در انتظار تو چشمم سپید گشت و غمی نیست
                  اگر قبول تو افتد، فدای چشم سیاهت

http://upload7.ir/images/83524254953910725183.gif

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

نوشته اصلی توسط مسعود - الف
                    اینا هم خیلیe4[/url]

------------------------
                    اون 3دقیقه و اون 25 ثانیه..... اون 00هم همون 12خودت )

دیدگاه

ولت متر و آمپر متر های روپانلی رو موجود داریم چک کنید.
                      I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                        ولت متر و آمپر متر های روپانلی رو موجود داریم چک کنید.
                        بله دیدم!
                        اما اینها هردو با هم در یک پک هستن که فکر کنم قیمت نهایی پایین تری دارن و البته جمع و جور ترن...
                        در انتظار تو چشمم سپید گشت و غمی نیست
                        اگر قبول تو افتد، فدای چشم سیاهت

http://upload7.ir/images/83524254953910725183.gif

دیدگاه

سلام
                          سوالی داشتم
                          پروگرمر های stm موجود در فروشگاه آیا مثل جی لینک ها کلون هستن یا اوریجینالند ؟
                          ممنون
                          زندگی آن چه که زیسته ایم نیست ، بلکه آن چیزی است که از گذشته به خاطر داریم ...گابریل گارسیا مارکز

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

http://www.ebay.com.au/itm/Dual-LED-...item1e90eda2e4

------------------------

امپر متر فروشگاه تا 5 امپر سنس میکنه.
                            اون چیز مشکی که روش 4 تا پیچ داره یک چیزی مثل مقاومت شنته ؟؟؟
                            ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

توی اینترنت چیزای خیلی خوبی گاهی وقتا پیدا میشه. خوبه که ECA روش سرمایه گذاری کنه. به عنوان مثال الان مدتیه که می خوام این برد Generic Nokia hacking board رو بسازم ولی متاسفانه نبود 2 الی 3 قطعه اذیتم میکنه. واقعا برد خوبیه. کاش ECA از این برد تولید میکرد و واسه فروش می ذاشت. اگه نمایشگرهاشو هم می اورد خیلی خوب میشد. همه چیزش آماده س. فقط می خواد که بسازی و بفروشی. نمی دونم چرا روش سرمایه گذاری نمیکنن.

سوال نامربوط به بحث: دوستان کسی می دونه این LEDدرایور و دو کانکتور نمایشگر رو از کجا می تونم بخرم؟

دیدگاه

سلام
                                جای سنسورهای تعیین RGB و شدت نور خالیه. فقط یه سنسور از این نوع توی فروشگاه هست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X