اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

درود.
    اگه امکانش هست قسمت ابزار مونتاژ-تعمیرات و لحیم کاری رو از هم جدا کنید.
    یک هویه بخوای پیدا کنی 2 ساعت باید بگردی.
    سپاس.
    ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

باسلام
      عیدتون مبارک
      جناب آقای بلورچیان خازن های نوعMKPبا ظرفیت و ولتاژ های مختلف نه تنها این فروشگاه بلکه 99درصد دیگه رو ندارند.بسیار پرکاربرد هستند.یه فروشگاهی رو پیدا کردم طرف میگه خرید بالای100ت امکان پذیر هس :eek:البته اینترنتی و ارسال پستی
      بگذارید و بگذرید
      ببینید و دل مبندید
      چشم بیاندازید ودل مبازید که
      دیر یا زود باید گذاشت و گذشت... حضرت علی(ع)

دیدگاه

سلام آقای بلورچیان

اگه امکانش هست از این هویه 40w مدل BEST-813 دوباره موجود کنید که خیلی خوبن.هم قیمت مناسبی داره هم کیفیت بالاتری نسبت به goot. البته از نظر من.
        http://eshop.eca.ir/%D8%A7%D8%A8%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D9%88%D9%86%D8%AA%D8%A7%DA%98-%D8%AA%D8%B9%D9%85%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%84%D8%AD%DB%8C%D9%85-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C/1430-%D9%87%D9%88%DB%8C%D9%87-40w-%D9%85%D8%AF%D9%84-BEST-813.html

دیدگاه

کیفیت پایین اداپتور

با سلام
          ضمن تشکر دوباره از اقدام فروشگاه .

دیروز ادپتور مدل کیفیت خوب (12 ولت ، 2 امپری) که از فروشگاه خریداری کردم،دستم رسید، خیلی سبک بود! باهش تونستم، حداکثر 1.6 تا 1.7 امپر خروجی بگیرم، و امروز بعد از چند ساعت کار کردن( البته کمتر از 1 ساعت با بار)،ایسی سوئیچینگش سوخت . مدار رو باز کردم،قطعات بسیار کمی درش به کار رفته .و یه جورایی بنظر میرسه،شارژر باشه،تا اداپتور برای کار مداوم!

یک عکس از ادپتور مد نظر در کنار ادپتور 12 ولت 3.5 امپری مانیتور این جانب

ضمن تشکر از زحمات مسئولین فروشگاه،بازهم درخواست میشود اجناس بی کیفیت را در سایت قرار ندهند ،و اگر قرار دادید با توضیحات صحیح،کاربران را اگاه کنید.
          باتشکر.

دیدگاه

پاسخ : کیفیت پایین اداپتور

نوشته اصلی توسط SINASET
            با سلام
            ضمن تشکر دوباره از اقدام فروشگاه .

دیروز ادپتور مدل کیفیت خوب (12 ولت ، 2 امپری) که از فروشگاه خریداری کردم،دستم رسید، خیلی سبک بود! باهش تونستم، حداکثر 1.6 تا 1.7 امپر خروجی بگیرم، و امروز بعد از چند ساعت کار کردن( البته کار مدائم خیلی کمتر)،ایسی سوئیچینگش سوخت . مدار رو باز کردم،قطعات بسیار کمی درش به کار رفته .و یه جورایی بنظر میرسه،شارژر باشه،تا اداپتور برای کار مداوم!

یک عکس از ادپتور مد نظر در کنار ادپتور 12 ولت 3.5 امپری مانیتور این جانب

ضمن تشکر از زحمات مسئولین فروشگاه،بازهم درخواست میشود اجناس بی کیفیت را در سایت قرار ندهند ،و اگر قرار دادن با توضیحات صحیح،کاربران را اگاه کنند.
            باتشکر.
            منم قبلا یه "آداپتور 12 ولت 3 آمپر بین راهی" و یه "ماژول مبدل DC-DC LM2596 کاهنده خروجی به همراه نمایشگر" و... از eca گرفتم (برا تغذیه sim908)
            وقتی سفارش به دستم رسید، دیدم که خیلی سبک هستش!، آداپتور را به ماژول کاهنده ولتاژ وصل کردم و خروجی ماژول را هم به sim 908 زدم
            وقتی به برق زدم، ماژول 4 ولت نشون میداد و زود میزد 0ولت بعد دوباره میشد 4 ولت و همینطور ادامه داشت!
            سریعاً 908 رو قطع کردم چون ترسیدم بسوزه... :angry: oo:
            اول به ماژول کاهنده شک کردم ، ماژول را با باتری تست کردم دیدم درست کار میکنه. :|
            بعد چراغ سبز رنگ آداپتور را دیدم که چشمک میزد!!!! :eek:
            با ولت متر خروجی رو دیدم ، هی 12 ولت میشد و هی 0 ولت!
            من آداپتور خریدم نه چشمک زن! :angry:
            تروخدا دیگه این مارکو وارد نکنید خیلی داغونه :angry:

من رفتم از این مغازه های تو تهران یدونه 12 ولت 3 آمپر خریدم و یه ذره سنگین تر از آداپتور شماس ولی مثل ساعت کار میکنه! و همین الان خروجیشو با اسکوپ دیدم ، کاملا صاف...
            باتری هاتون هم که مثل بقیه فروشگاه ها داغون... (مخصوصا 9 ولتی) :icon_razz:

1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
            من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
            !Electronic On! Programming On
            هوشمندانه سوال بپرسیم!
            http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

آداپتور به دلیل واردات خیلی زیادش خراببیش هم بعضا در میاد نمیشه گفت حرف شما درست نیست من قبول دارم ولی ماهم نمیتونیم کیکی یکی از آداپتور ها جریان بکشیم و زیر بار نیگرشون داریم.
              10 تاشو تست میکنیم خرابی نداشت میذاریم برا فروش ولی حتما تو 100 تا 2 تا خرابی در میاد هرکار کنیم باز درمیاد چاره ای نیست متاسفانه.
              یکیم که وزن سبک اصلا نشانه خوب یا بد بودن نیست. همشون سوئیچینگ هستند و هی تراشه های جدید تولید میشند و هی سلف های با کیفیت بیشتر ....دیگه ترانسی نیست بگیم که سبک هست یا سنگین.

موفق باشید
              I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
                آقای بلورچیان LM358 که ی موجود میشه؟
                یه سفارش داشتم منتظر LM358 بودم که به سفارش اضافه کنم

دیدگاه

سلام
                  آقای بلورچیان سروموتور دوشفت نمیتونین بیارین؟
                  هیچ فروشگاهی تو ایران نداره.خیلی به درد میخوره تو ساخت بازو های رباتیک

telgram:09396888049

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                    آداپتور به دلیل واردات خیلی زیادش خراببیش هم بعضا در میاد نمیشه گفت حرف شما درست نیست من قبول دارم ولی ماهم نمیتونیم کیکی یکی از آداپتور ها جریان بکشیم و زیر بار نیگرشون داریم.
                    10 تاشو تست میکنیم خرابی نداشت میذاریم برا فروش ولی حتما تو 100 تا 2 تا خرابی در میاد هرکار کنیم باز درمیاد چاره ای نیست متاسفانه.
                    یکیم که وزن سبک اصلا نشانه خوب یا بد بودن نیست. همشون سوئیچینگ هستند و هی تراشه های جدید تولید میشند و هی سلف های با کیفیت بیشتر ....دیگه ترانسی نیست بگیم که سبک هست یا سنگین.
                    موفق باشید
                    سلام بر شما
                    --
                    ضمن تشکر از پاسخ گویی شما .

مسئله سوختن ایسی نیست، مسئله این است که با یک تست کوچک مشخص شد،که ادپتور مورد نظر حتا در اندازه،جریانی دهی نامیش هم نیست .

بله وزن اداپتور ملاک نیست،چون اگر اینطور بود منابع تغذیه غیر سوئیچینگ باید برتر از از مدل های سوئیچینگ می بودن!(بدلیل وزن زیاد ترانسشان) اما،منظور ما از وزن، نبودن فیلتر ها مناسب،نبود المان خوب و پر قدرت و با کیفیت در ادپتور است ...
                    .. ولی امروز بهترین و قوی ترین پاور های سوئیچینگ را برای کامپیوتر PC میسازن ،برای 7/24 (24 ساعت ، 7 روز هفته .. یا برای کار بدون خاموش شدن) با میزان بهره وری بیش از 80 درصد (بعضا 90 درصد)
                    اگر اکثر این پاورها رو دیده باشید. از از انواع طبقه های سلف و خازن و دیود ها قدرت و ... زیادی تشکیل شده و تا توانستن از المان های بزرگ استفاده کردن . دلیلیش هم اینکه،برای پاور ،چون توان بالایی ازش عبور می کند،هر چقدر المان ها بزرگ تر باشد ، تحمل بار بیشتری را در طولانی مدت خواهد داشت.(نمونه یک پاور 650 وات کامپیوتر امتیازه 8.8 . پاور 1000 وات کامپیوتر امتیاز 9.5 ... این پاورها،پاورهای روز دنیا و خیلی خیلی پیشرفته تر از آدپتور فروشگاه می باشن)

تازه ، به غیر از المان گفته شده،المان های امنیتی و کنترولی هم در آن وجود دارد .

این در حالی ایست که پاور (با کیفیت) فروشگاه،فقط از یک ایسی و سلف و ... ساده تشکیل شده ! مشخصه است که می توان فقط از نیمی از توان ذکر شده (و شاید خیلی کمتر از ان) استفاده کرد. این در حالیست که اگر پاور سوئیچینگ خوبی طراحی شده باشد،می تواند بیشتر از توان گفته شده بدون مشکل از ان خروجی گرفت .

بطور کلی،برای جمع بندی بحث،هر چقدر وزن پاور بیشتر باشد،نشان از طبقه های فیلتر و ایسی ها به کار رفته در ان می باشد و در نتیجه نشان از طول عمر بالایی اداپتور یا منبع تغذیه سوئیچینگ می باشد .
                    امیدوارم به این مورد رسیدگی کنید
                    بازهم از پاسخگوی شما تشکر می کنم .
                    باتشکر.

دیدگاه

باسلام
                      ممنون از پاسخ گویی
                      ===========
                      برد آموزشی lpc1788 جدیدتون را دیدم
                      خیلی برد خوبیه و امکان اتصال host usb هم داره ، فلش مموری بهش وصل کنیم جالب میشه!
                      -
                      یه سوال : چرا برای برد های آموزشی جدیدتون دیگه هدر برد نمیزارید؟
                      این برد آموزشی میکروکنترلر AT91SAM7X512 هم هدر برد نداره!
                      ==
                      آیا در ورژن بعدیِ بردهایِ هدربرد دار ، هدر بردشونو را حذف میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ oo: :sad:
                      =
                      یعنی دیگه ما میکروی arm رو برد بورد نیاریم؟؟؟؟؟
                      هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

سلام به مسئولین ECA
                        چند نکته قابل ذکر در رابطه با فروشگاه وجود داره

1-خیلی از قطعات لازم و مهم همیشه ناموجود هستند , مثل موتور براشلس برای ربات پروازی
                        2-خیلی از قطعات مهم کلا در فروشگاه وجود ندارند , مثل بازو های هیدرولیک پنوماتیک و قطعات مرتبطشان مثل شیر و ...
                        3-توضیحات برخی از محصولات خیلی چیزهارو نوشته اما چنتا چیز که از همه مهم تر بودرو ننوشته و برخی محصولات هم کلا توضیحی هیچی ندارند

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

نوشته اصلی توسط Mahan.Rafiee
                          باسلام
                          ممنون از پاسخ گویی
                          ===========
                          برد آموزشی lpc1788 جدیدتون را دیدم
                          خیلی برد خوبیه و امکان اتصال host usb هم داره ، فلش مموری بهش وصل کنیم جالب میشه!
                          -
                          یه سوال : چرا برای برد های آموزشی جدیدتون دیگه هدر برد نمیزارید؟
                          این برد آموزشی میکروکنترلر AT91SAM7X512 هم هدر برد نداره!
                          ==
                          آیا در ورژن بعدیِ بردهایِ هدربرد دار ، هدر بردشونو را حذف میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ oo: :sad:
                          =
                          یعنی دیگه ما میکروی arm رو برد بورد نیاریم؟؟؟؟؟
                          بعید میدونم روی هدر بورد تولید بشه.
                          چون یکی از دلایل اصلی استفاده از LPC1788 قابلیت کنترلر رم خارجی و LCD هستش. رم هم باید نزدیک به میکرو باشه، و به خاطر تعداد پایه های زیادی که باید وصل بشن و همینطور فاصله بین پایه های مورد نظر برای رم، یا ابعاد برد باید بزرگ بشه و یا برد باید چند لایه بشه.
                          اگر ابعاد برد بزرگ بشه، که دیگه نمیشه هدربرد و چند تا قطعه دیگه اضافه بشه میشه برد آموزشی.
                          اگر هم برد چند لایه بشه، هزینه میره بالا. (میشه هم قیمت برد آموزشی).
                          ---------
                          .
                          .
                          ...........

دیدگاه

خب هدربرد stm32f103zet6 زیرش رم و فلش میخوره که باید توسط خود کاربر لحیم شه...
                            ===
                            همه ی برد های eca دولایه هستند
                            هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahan.Rafiee

فکر نمیکنم واقعا دلیلی برای این کار باشه، احتمالا 7X512 هم به خاطر هزینه ها هدربردشو نزده باشن، ولی برد های موجود رو بعید میدونم تغییری توش ایجاد بشه
                              مثلا اگه 7x512 رو با هدر برد میزدن ، علاوه بر هزینه هدر برد ابعاد خود برد هم بیشتر میشد و اینم یعنی هزینه بیشتر :agree:

دیدگاه

با سلام
                                یک نمونه lcd رنگی بسیار خوب حدود 2 سال پیش توسط یکی از دوستانم از چین تهیه کردم و بسیار خوب و کارکردن با اون راحته
                                ولی متاسفانه هیچوقت در ایران یافت نشد.
                                AVD - T480272C256

4.3 اینچی است و من چند نمونه ای که گرفتم بسیار راحت راه اندازی کردم و خیلی خوب هم کارایی داشته و دارد .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X