اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو led ثابت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تابلو led ثابت

والا متوجه نشدم

الان حروفو اوردم تو نرم افزار بعد با ال ای دی تولز ال ای دی ها رو گذاشتم بعد مرتب کردم بعد ".." گذاشتم فونت تایمز نیو رومان سایز 29 بعد خود قرمز ها رو باید پاک کنم تا فقط .. بمونه برای لیزر

درسته؟
    "زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
    ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
    ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
    پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mo2_star
      والا متوجه نشدم

الان حروفو اوردم تو نرم افزار بعد با ال ای دی تولز ال ای دی ها رو گذاشتم بعد مرتب کردم بعد ".." گذاشتم فونت تایمز نیو رومان سایز 29 بعد خود قرمز ها رو باید پاک کنم تا فقط .. بمونه برای لیزر

درسته؟
      یه دایره بکش 5 میل بعد جای پایه ها رو هم توش بکش بعد همه (دایره و دو پایه) رو انتخاب کن بعد کلید راست کن و گروپ کن بعد خیاط رو نوشتی تو led tool سمت راست بالا تیک use select ....رو بزن بعد که یه پیام داد اوکی کن و بلافاصله روی اون دایره با پایه ها که قبلا یه گوشه کشیدی کلیک کن .
      نکته : میتونی فقط پایه ها رو بکشی و دو پایه رو باهم گروپ کنی تا اخر کار نیاز به پاک کردن دایره بزرگ نباشه .
      فاصله ها رو هم دقت کن

دیدگاه

سلام

خیلی خیلی ممنونم از راهنماییت. راحت شدم!!!!!!!!! :redface: :redface:

همینجوری دیگه ... :agree:

فقط به نظرم بازم به مرتب کردن نیاز داره :job:

بازم ممنون از اینکه منو راهنمایی کردین. :biggrin: :smile:

اونم که گفتی فقط پایه ها رو بگیر متوجه شدم دمت گرم.
        "زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
        ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
        ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.

دیدگاه

سلام دوستان
          من از کرمان ال ای دی اچ جی میخرم دونه ای 80 تومن (قرمز کلاهی)

مثلا من این بسته هزار تایی رو گرفتم 80 هزار تومن ... به نظر شما اینا اصلن یا نه

البته اینو هم بگم تا حالا چند تا تابلو باهاشون درست کردم که خودم تا به الان راضی هستم

اینم عکسش

دیدگاه

دوستان بلاخره مرحله طراحی تموم شد به کمک دوستان

//***********************************//

تمومه دیگه ؟؟ فردا می خوام ببرم لیزری :biggrin:
            حدودا چند میشه سوراخ کاری اگه پلکسی هم مال خودش باشه(که هست)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mo2_star
              دوستان بلاخره مرحله طراحی تموم شد به کمک دوستان

تمومه دیگه ؟؟ فردا می خوام ببرم لیزری :biggrin:
              حدودا چند میشه سوراخ کاری اگه پلکسی هم مال خودش باشه(که هست)
              دوست عزیز اون ال ای دی های تک خط رو چطوری چیدی واسه شماره ها؟ خیلی مرتب درومده،دستی چیدی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mielec
                دوست عزیز اون ال ای دی های تک خط رو چطوری چیدی واسه شماره ها؟ خیلی مرتب درومده،دستی چیدی؟
                سلام
                اره دستی چیدمش از هر عدد یکی مرتب کردم بعد برای بقیه کپی پیست کردم.

در ضمن از پن خود نرم افزار استفاده کردم.

دیدگاه

سلام میگم اون خیاط رو بکنی خیاطی بهتره ها :nerd:
                  میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
                  به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deadmaster
                    سلام میگم اون خیاط رو بکنی خیاطی بهتره ها :nerd:
                    سلام
                    خیلی ممنونم

اما نئون مغازمون هم خیاط هست ولی نمیدونم... ببینم چی میشه. راس میگی خیاطی بهتره اما جا عرض تابلو 50 بیشتر نیست!!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mo2_star
                      سلام
                      خیلی ممنونم

اما نئون مغازمون هم خیاط هست ولی نمیدونم... ببینم چی میشه. راس میگی خیاطی بهتره اما جا عرض تابلو 50 بیشتر نیست!!!!
                      یه 1 سایز کوچیکترش کن جا میشه
                      اخه خیاط خالی معنی نمیده ! خیاطی درسته !
                      میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
                      به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

بابا واسه طراحی تابلو ال ای دی ثابت نیازی به led tool نیست فقط با کرول میشه اینکار را کرد نیازی هم به نرم افزار یا پلاگین دیگه ای نیست
                        دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
                        بانک اطلاعاتی سنسورها
                        ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
                        تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
                        [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

سلام دوستان

این اولین کار من هست.حدود 1200 تا 1300 تا LED داره.
                          روش بستن هم سری و موازی هست. 4 تا 4 تا با مقاومت 220 اهم سری کردم نهایتا همه رو موازی کردم.
                          از یک منبع 12 ولت 7 آمپر استفاده کردم(آداپتوری). همینطور از یک مدار فلاشر سه کانال با ظرفیت 6 آمپر.
                          توی کارگاه مشکلی نداشت اما توی مغازه که بستیم فلاشر سوخت بعد 10 دقیقه.بعد فلاشر رو برداشتم که بعد دو ساعت آداپتور هم سوخت.الان داره با یک منبع تغذیه سوئیچینگ 12 ولت 10 آمپر به خوبی کار می کنه.
                          میخوام ببینم میزان مصرف جریان 1300 تا led چقدر هست.که باعث سوختن فلاشر و آداپتور شده؟چطور میشه حساب کرد.من که حساب می کنم حدود 4 آمپر بیشتر نمیشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 1900
                            سلام دوستان

این اولین کار من هست.حدود 1200 تا 1300 تا LED داره.
                            روش بستن هم سری و موازی هست. 4 تا 4 تا با مقاومت 220 اهم سری کردم نهایتا همه رو موازی کردم.
                            از یک منبع 12 ولت 7 آمپر استفاده کردم(آداپتوری). همینطور از یک مدار فلاشر سه کانال با ظرفیت 6 آمپر.
                            توی کارگاه مشکلی نداشت اما توی مغازه که بستیم فلاشر سوخت بعد 10 دقیقه.بعد فلاشر رو برداشتم که بعد دو ساعت آداپتور هم سوخت.الان داره با یک منبع تغذیه سوئیچینگ 12 ولت 10 آمپر به خوبی کار می کنه.
                            میخوام ببینم میزان مصرف جریان 1300 تا led چقدر هست.که باعث سوختن فلاشر و آداپتور شده؟چطور میشه حساب کرد.من که حساب می کنم حدود 4 آمپر بیشتر نمیشه.
                            سلام
                            ببین چیزی درباره جریان ال ای دی نگفتی اما من فرض رو 20میلی درنظر میگیرم.1300تقسیم بر4میشه 325 شاخه 20میلی یعنی6ونیم امپر.شمام 7گذاشتی پیش خودت میگی خوبه دیگه.اما فن کوزه گری :mrgreen:
                            پاور ها اشغالن و60-70 درصدی که روش نوشته استفاده کن!
                            بنابراین 10 امپری خوبه که 7امپر بده
                            [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                              سلام
                              ببین چیزی درباره جریان ال ای دی نگفتی اما من فرض رو 20میلی درنظر میگیرم.1300تقسیم بر4میشه 325 شاخه 20میلی یعنی6ونیم امپر.شمام 7گذاشتی پیش خودت میگی خوبه دیگه.اما فن کوزه گری :mrgreen:
                              پاور ها اشغالن و60-70 درصدی که روش نوشته استفاده کن!
                              بنابراین 10 امپری خوبه که 7امپر بده
                              سلام
                              ممنون از شما.جریان عبوری را متاسفانه نگرفتم.
                              درمورد کیفیت پاور ها که بله متاسفانه همینطور هست بنده به اصرار همکارمون که همه از این نوع پاور ها می بندن همون پاوری که تهیه کرده بودند را بستم.
                              باز هم ممنونم از شما

دیدگاه

سوال در مورد مدار فلاشر

دوستان آیا تمام فلاشر ها باید با میکرو کار بشن؟

برای تابلوم مدار فلاشر 3 کانال با جریان بالا که بصورت همزمان از مجموع 3 کانالش بتونه 7 آمپر را جریان دهی کنه می خوام.
                                در صورت امکان راهنمایی بفرمایید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X