اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو led ثابت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : تابلو led ثابت

نوشته اصلی توسط مجتبی باغبانزاده
    چشم البته من زیاد برنامه نویسیم خوب نیست و حرفه ای نیستم و اکثر کارام کپی برداریه ولی باز
    اینو ببینید

http://s2.picofile.com/file/7573121498/radio_pakhsh_otomobil_tapesh.rar.html
    سلام آقای مهندس باغبانزاده خسته نباشیددست گلت دردنکنه جالب بودامیدوارم بازهم ادامه بدید.ممنون ازلطف جنابعالی انشاالله موفق وموئیدباشید

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : تابلو led ثابت

نوشته اصلی توسط aliavr
      سلام آقای مهندس باغبانزاده خسته نباشیددست گلت دردنکنه جالب بودامیدوارم بازهم ادامه بدید.ممنون ازلطف جنابعالی انشاالله موفق وموئیدباشید
      چشم اینو ببینید البته من ننوشتم
      http://s2.picofile.com/file/75741625...imple.zip.html
      نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
      barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

پاسخ : تابلو led ثابت

برای مدار فلاشر من از tip41 استفاده می کنم حالا تعداد ال ای دی ها زیاد شده و نیازمند یک ترانیستور قوی تری هست می دونم که از ماسفت باید استفاده کرد اما طریقه ی راه اندازی ماسفت و نقشه رو ندارم جوانمردها بسم الله .... یه راهنمایی بفرمیید
        Esmaeili_led@yahoo.com

دیدگاه

http://s3.picofile.com/file/75749932...m8_x8.zip.html
          اینو هم من نساختمش ولی خیلی خوبه ببینید :nice:
          barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی باغبانزاده
            http://s3.picofile.com/file/75749932...m8_x8.zip.html
            اینو هم من نساختمش ولی خیلی خوبه ببینید :nice:
            این مدار که هیچی نداره نه درایوری نه آی سی من فکر کردم نقشه ی نحوی استفاده از ماسفت رو توش گذاشه یه برنامه ی ساده ی فلاشره همین.........
            Esmaeili_led@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی1368
              این مدار که هیچی نداره نه درایوری نه آی سی من فکر کردم نقشه ی نحوی استفاده از ماسفت رو توش گذاشه یه برنامه ی ساده ی فلاشره همین.........
              خب ماسفت چه فرقی داره با TIP41 میشه بگین از چه ماسفتی میخای استفاده کنی؟

اضافه شده در تاریخ :
              http://sunled.ir/LED_Class_II.rar
              اسلاید آموزش تابلو ثابت
              barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

سلام به همه.!
                من پست هارو از اول خوندم و یه چیزهایی دستگیرم شد.
                برای دفتر یه ساعت(دما سنج) درست کردم گفتم عکس هاش رو اینجا بزارم بچه ها استفاده کنن.!!

برای 7 سگمنت ها از شیفت رجیستر (74hc595)استفاده کردم و بافر uln2803 و Atmega8 و Pcf8583 برای RTC - با PWM هم نور صفحه نمایش کنترل میشه
                موفق باشید
                قومی متفکرند اندر ره دین
                قومی بگمان فتاده در راه یقین
                میترسم از آن که بانگ آید روزی
                که ای بی خبران ، راه نه آن است و نه این...!

دیدگاه

آقای هادی دادگستر من خیلی وقت بود به فکر درست کردن یه همچین چیزی بودم اما چند تا سئوال برام ابهام داره؟
                  1- استفاده کردن از این نوع ال ای دی در همچین تابلوهایی آیا باعث آزار چشم نمی شه و آیادر این نمونه کارها استفاده کردن از ال ای دی معمولی بهتر نیست ؟؟
                  2- هزینه ی این کار در مقایسه با خرید تعدادی7 سگمنت به چه نحوی است ایا بیشتر نیست ؟؟ و 7 سگمنت مقرون به صرفه تر نیست؟؟
                  Esmaeili_led@yahoo.com

دیدگاه

داره کم کم تکمیل میشه
                    barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی1368
                      آقای هادی دادگستر من خیلی وقت بود به فکر درست کردن یه همچین چیزی بودم اما چند تا سئوال برام ابهام داره؟
                      1- استفاده کردن از این نوع ال ای دی در همچین تابلوهایی آیا باعث آزار چشم نمی شه و آیادر این نمونه کارها استفاده کردن از ال ای دی معمولی بهتر نیست ؟؟
                      2- هزینه ی این کار در مقایسه با خرید تعدادی7 سگمنت به چه نحوی است ایا بیشتر نیست ؟؟ و 7 سگمنت مقرون به صرفه تر نیست؟؟
                      سلام
                      بله حق با شماست ای نوع ال ای دی واقعا چشم و آزار میده ، بخصوص که من از نوع سوپر(قرمز) و2 برابر پول دادم، بگذریم.!
                      در مورد هزینه 7 سگمنت نسبت به ال ای دی : مسلمآ هزینه 7 سگمنت کمتره ، ولی خب جزابیت و عدم افزایش سایز ال ای دی خیلی بهتره.!
                      در کل یه امر سلیقه ای هست ، مثلا میشه از ال ای دی های سرتخت استفاده کرد .! هزینش کمه نورش شفافه و زاویه بازی داره و حتی شما زیر ال ای دی هم نور دارید.
                      قومی متفکرند اندر ره دین

دیدگاه

آقای هادی دادگستر دستتون درد نکنه میشه نقشه و فایل کامل این ساعت رو بذارید تو سایت ممنون
                        در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                        گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                          آقا هادی دادگستر دستتون درد نکنه مشه نقشه و فال کامل ان ساعت رو بذارد تو سات ممنون
                          چشم حتما.
                          فایل کورل و شبیه ساز پروتیوس رو به همراه برنامه براتون میزارم . چند روز کار دارم بعدش فال PCB هم براتون پلود میکنم
                          قومی متفکرند اندر ره دین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط هادی دادگستر
                            چشم حتما.
                            فایل کورل و شبیه ساز پروتیوس رو به همراه برنامه براتون میزارم . چند روز کار دارم بعدش فال PCB هم براتون پلود میکنم
                            ممنون ولی چرا الان نمیذارید بعدا یادتون میره ها!!!!

دیدگاه

سلام به همه.!
                              در پاسخ به "sami222" عزیز باید بگم چون تغذیه این ساعت نیاز به اصلاح شدن داره ، PCB رو نکشیدم.!
                              -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دانلود فایل (کدویژن - پروتیوس - کورل X4 ،( :NO: :NO:
                              http://www.persiangig.com/pages/down...%26%20Temp.rar
                              در آخر از دوستان خواهش میکنم اول مدار و سورس رو کامل مشاهده کنن بعد به اظهار سوال بپردازند.!
                              مدار فوق بصورت %100 تست شده و کار میکند.
                              با تشکر
                              قومی متفکرند اندر ره دین

دیدگاه

ممنون دوست عزیز قصد بی احترامی نداشتم اگه اینو نمیگفتم به این زودیا پ نمی کردید از قدیم گفتن در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست!!! ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X