پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}
نوشته اصلی توسط amir_amiri
آقا احسان ممنون ولی فکر کنم متوجه مدار من نشدید 2n2222 رو من برای این گذاشتم که بین دوتا خروجی هام 180 درجه اختلاف فاز درست کنم تا وقتی یکی از ترانزیستورا فعال اون یکی خاموش بشه و برعکس در ضمن 2n60 جریان 1.2 آمپرمو تامین میکنه
من این مدارو قبلا با irfz44n بستم جواب داد ولی نمیدونم چرا با 2n60 افت ولتاژ دارم
بذار اینجوری بگم خروجی 555 با یه مقاومت 4.7k به گیت 2n60
سورس 2n60به زمین
درین هم به منفی led ها
افت ولتاژ 2.8 دارم چرا؟ :eek:
با سلام به همه ی بچه ها
کسی سایتی برای تصاویر وکتور داره که برای تابلو استفاده بشه مثل سشوار خانه گل و....
اگر کسی از دوستان هر عکسی که داره که سیاه و سفیده {منظورم همون تک خطی است } لطفا برام مثل پیغام خصوصی بفرسته چون خیلی گیر کردم 2 هفته است دنبالش می گردم ولی هیچی پیدا نکردم ....... :angry: :angry: :angry: :sad: :sad: :sad: :sad: :cry: :cry: :cry:
با تشکر از همه
نوشته اصلی توسط mojtaba334455
با سلام به همه ی بچه ها
کسی سایتی برای تصاویر وکتور داره که برای تابلو استفاده بشه مثل سشوار خانه گل و....
اگر کسی از دوستان هر عکسی که داره که سیاه و سفیده {منظورم همون تک خطی است } لطفا برام مثل پیغام خصوصی بفرسته چون خیلی گیر کردم 2 هفته است دنبالش می گردم ولی هیچی پیدا نکردم ....... :angry: :angry: :angry: :sad: :sad: :sad: :sad: :cry: :cry: :cry:
با تشکر از همه
سلام نوکرتم من که گفتم چطور پیدا کن تو گوگل انگلیسی سرچ کن همین!
بیا اینم یه سشوار که تو گوگل پیدا کردم:
http://cdn.vectorstock.com/i/composite/51,48/hair-dryer-vector-85148.jpg
نوشته اصلی توسط mak3798
سلام نوکرتم من که گفتم چطور پیدا کن تو گوگل انگلیسی سرچ کن همین!
بیا اینم یه سشوار که تو گوگل پیدا کردم:
http://cdn.vectorstock.com/i/composite/51,48/hair-dryer-vector-85148.jpg
نوشته اصلی توسط mak3798
خب وکتور نباشه
شما وکتورش کن
ببرشون توی کورل و با ابزار centerline به وکتور تبدیلشون کن
نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
اینها وکتور نیستن
نوشته اصلی توسط mojtaba334455
با سلام به همه ی بچه ها
با تشکر از همه
انواع تصاویر وکتور جهت استفاده در تابلو های LED
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=82764.0#new
نوشته اصلی توسط shahab_sang
سلام
من دنبال دیمر برای لامپ های led میگردم هر جا رفتم میگن این لامپا دیمر ندارن واقعا اینتوریه یعنی oo:
منظورتون از دیمر چیه ؟
اگه اینه که یه ولوم باشه و نور رو تنظیم کنید که راه حل اصولی تقریبا براش وجود نداره،مگر اینکه خروجی فلشر رو کنترل کنید که کمتر یا بیشتر جریان بده.
اگه هم منظورتون افکت کم نور و پرنور شدنه که راه حلش استفاده از PWM هست.
موفق باشید
* هر گاه خدا بخواهد بنده ای را خوار کند، دانش را از او دور سازد.
* سخن بگویید تا شناخته شوید، زیرا که انسان در زیر زبان خود پنهان است.
*بدترین دوست،آ کسی است که برای او به رنج و زحمت افتی.
حضرت علی(ع)
آموزش AVR به ساده ترین زبان ممکن : Noise.Blog.IR
نوشته اصلی توسط Nakh0d4
دوستان من یه برد ال ای دی ثابت میخوام بزنم که حالت ژله ای داشته باشه و بتونم خمش کنم
کسی ایده ای داره؟
اصلا برد انطعطاف پذیرم داریم؟
سلام
اگه اندازه کارت بزرگ باشه تا 1 متر هم باشه میتونی با پلکسی خمش کنی . البته باید خمش کنی بعد بهش حرارت بدی که یه کم شل بشه بعد وقتی که سرد بشه به همون حالت میمونه باید با این مشعل هایی که ایزوگام باهاش میزنن پلکسی رو داغ کنی ( نسوزونیش ) :nice:
دوستان یه روش خیلی خوب پیدا کردم واسه صد آب کردن پشت تابلوها 100% تضمینی
قبلا دوستان گفته بودن که پشت تابلو رو رنگ بزنید و ....
من یه چیز جدیدی که تازه کشف کردم رو براتون میگم شاید به دردتون بخوره اما از روش رنگ زدن یه خورده سخت تره و هزینش هم بیشتره ولی مطمئنه
برای ضد آب کردن پست تابلو میتونین
از چسب داغ استفاده کنین این چسب تفنگیها ، اگه یه وقتی بخواید ال ای دی عوض کنین هم مشکلی نداره اون قسمت چسبش رو برمیدارین عوضش میکنید
نوشته اصلی توسط tirajheh
دوستان یه روش خیلی خوب پیدا کردم واسه صد آب کردن پشت تابلوها 100% تضمینی
قبلا دوستان گفته بودن که پشت تابلو رو رنگ بزنید و ....
من یه چیز جدیدی که تازه کشف کردم رو براتون میگم شاید به دردتون بخوره اما از روش رنگ زدن یه خورده سخت تره و هزینش هم بیشتره ولی مطمئنه
برای ضد آب کردن پست تابلو میتونین
از چسب داغ استفاده کنین این چسب تفنگیها ، اگه یه وقتی بخواید ال ای دی عوض کنین هم مشکلی نداره اون قسمت چسبش رو برمیدارین عوضش میکنید
پیشنهاد خوبیه البته فقط واسه جاهایی که پایه های ال ای دی خیلی به هم نزدیک هستند
اگه بخواهیم یک کار مثلا 25 متری رو با چسب تفنگی ضد آب کنیم خیلی خیلی زمانبر میشه و اصلا منطقی نیست
فکر کنم همون رنگ خیلی مناسب تر باشه البته یک سری چسب مایع هم هست که روی برد ها میریزن زرد رنگه اونم خوبه
نوشته اصلی توسط behzad1533
پیشنهاد خوبیه البته فقط واسه جاهایی که پایه های ال ای دی خیلی به هم نزدیک هستند
اگه بخواهیم یک کار مثلا 25 متری رو با چسب تفنگی ضد آب کنیم خیلی خیلی زمانبر میشه و اصلا منطقی نیست
فکر کنم همون رنگ خیلی مناسب تر باشه البته یک سری چسب مایع هم هست که روی برد ها میریزن زرد رنگه اونم خوبه
آره درسته واسه کارای بزرگ که خوب نیستش واسه کارایی مثل تابلوهایی که توی پیاده روها نصب مشیه به صورت یک طرفه و دو طرفه خیلی عالیه واسه کارای بزرگ رنگ از همه بهتره :nice: :nice:
دیدگاه