پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}
سوال اصلی اینه که من میخوام یک برنامه با 40 کانال بنویسم و از افکت fade (کم نور پر نور) در اون استفاده کنم . از چند avr و چه مدل و کدام پورت های خروجی میتونم استفاده کنم ؟
دوستان سلام چطوری میشه مشکل فونت بهم ریخته ر ی خ ت ه درست کرد تو کرل؟؟؟
فونت ها ی بی رو هم امتحان کردم نشد
کپی پیست کردم هم نشد
"زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....
سلام
دوستان یه تابلو دارم با 3500 تا الیدی از رنگای قرمز و سبز و آبی
قرمزا hgو سبز و آبیها اورلایت
این تابلو تقریبا 15 آمپر جریان میکشه یه پاور کامپیوتر 22 آمپر نو واسش خریدم
حالا بریم سراغ مشکلم
وقتی تابلو رو روشن می کنم بعد از مدتی رنگ آبی ها سه تا سه تا شروع می کنن به خاموش شدن مثلا توی 7 روز نزدیک به 15تاش خاموش شد
بعد از خاموش شدن هویه رو که میزارم روی پایه مقاومت روشن میشه در حالی که اصلا قطعی نداره
زنگ زدم به اونی که ازش الیدی خریدم گفت مشکل الیدی نیست ببین مقاومت داغ می کنه یا نه
الان که نیگا می کنم مقاومتا داغ نمی کنه اصلا! یارو گفت اگه داغ نکنه منبع تغذیت نمی تونه بار تابلو رو بکشه منبع رو عوض کن
حالا دوستان یه کمک بهم می کنن که اصلا این دلیل درسته یا نه؟
به نظرتون چه کنم؟
نوشته اصلی توسط mak3798
سلام
حالا بریم سراغ مشکلم
وقتی تابلو رو روشن می کنم بعد از مدتی رنگ آبی ها سه تا سه تا شروع می کنن به خاموش شدن مثلا توی 7 روز نزدیک به 15تاش خاموش شد
بعد از خاموش شدن هویه رو که میزارم روی پایه مقاومت روشن میشه در حالی که اصلا قطعی نداره
زنگ زدم به اونی که ازش الیدی خریدم گفت مشکل الیدی نیست ببین مقاومت داغ می کنه یا نه
الان که نیگا می کنم مقاومتا داغ نمی کنه اصلا! یارو گفت اگه داغ نکنه منبع تغذیت نمی تونه بار تابلو رو بکشه منبع رو عوض کن
به نظرتون چه کنم؟
سلام اگه منظورتون اینه که led و مقاومت ها سالم هستند و فقط خاموش میشن پس احتمال زیاد مشکل از پاور هست مدل پاورتون رو بگید تا بشه دقیق تر راهنمایی کرد همه پاور ها توانشون واقعی نیست .
سلام دوستان
روی MDF رو با چه رنگی میشه رنگش کرد MDF مشکی گیر نمیاد میخوام رنگ مشکی بزنم روش با رنگ اسپری رنگ کردم خیلی خوب شد ولی وقتی ناخن میکشیم روش رنگش کنده میشه نمیشه روش کار کرد ؟
نوشته اصلی توسط mak3798
سلام
حالا بریم سراغ مشکلم
به نظرتون چه کنم؟
شما با مولتی متر جریان گرفتی؟؟؟
من واسه تابلوی 2800 تایی، سویچینگ 5A میگیرم. صحیح و سالم با نور بالا کار می کنه.
اصولن واسه بنده سوال شده که دوستان تابلو ها شونو چطوری می بندن مگه؟؟
دوستان گلم سلام می خواستم ببینم این طرح زیر مشکلی نداره؟؟ فاطله ی بین هر ال ایدی رو بنظرم 0.3 هست
مشکلی که ایجاد نمیشه نه؟؟ رو ی هم چون یک جادیدم همینجوری کار کرده بود
"زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....
نوشته اصلی توسط محمدرضا ارغوانی
شما با مولتی متر جریان گرفتی؟؟؟
من واسه تابلوی 2800 تایی، سویچینگ 5A میگیرم. صحیح و سالم با نور بالا کار می کنه.
اصولن واسه بنده سوال شده که دوستان تابلو ها شونو چطوری می بندن مگه؟؟
من سه تا سه تا سری میکنم با مقاومت بعد همه رو موازی میکنم
مثلا 3 تا قرمز با مقاومت 470
2800 تقسیم بر 3 میشه 933 که اگه 12یا 15 میلی جریان در نظر بگیریم میشه چیزی حدود 11 تا 12 آمپر
چطور میشه با 5 آمپر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه میشه راهنمایی کنید تا ما هم انقدر پول زیادی واسه منبع تغذیع آمپر بالا ندیم آقای ارغوانی
ممنون
نوشته اصلی توسط giga0101
سلام دوستان. من میخواستم یک عکس رو دور تا دورش led بچینم. برای مثال شخصی که داره قلیان میکشه!
چطور باید این کار رو انجام بدم؟
پیشاپیش ممنون...
سلام
چند حالت داره
فقط دور تا دور عکس یعنی جاهایی که میخوای الیدی بخوره رو با ابزار پن در کورل یا هر نرم افزار وکتور دیگه رسم کن
با نرم افزار های موجود تبدیل عکس به وکتور عکسو کامل تبدیل به وکتور کن تا بتونی الیدی روش بزاری :biggrin:
سرچ کن تا یک عکس وکتور که داره قلیون میکشه پیدا کنی :icon_razz:
یه نگاهی به این سایتها بنداز شاید پیدا کردی
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=82764.0
موفق باشی
لطفا کمک کنید خیلی گیر کردم
با سلام
من خیلی برنامه نویسی وارد نیستم ، خیلی گیر کردم :cry2: :cry: :cry: oo: :sad: :sad: ،و خیلی وقته دنبال این برنامه می گردم ولی پیدا نمی کنم :cry: :cry2:
لطفا کمکم کنید
اگر امکان داشت فایل بستشو برام بفرستید
که در اون ابتدا رقص نور باشه و طی 4 مرحله نور ال ای دی ها کم بشه و در هر مرحله 1 ثانیه مکث کنه بعد دوباره طی 4 مرحله نور ال ای دی ها زیاد بشه و در هر مرحله 1 ثانیه مکث کنه و دو باره رقص نور بزنه
با تشکر
نوشته اصلی توسط mojtaba334455
با سلام
من خیلی برنامه نویسی وارد نیستم ، خیلی گیر کردم :cry2: :cry: :cry: oo: :sad: :sad: ،و خیلی وقته دنبال این برنامه می گردم ولی پیدا نمی کنم :cry: :cry2:
لطفا کمکم کنید
اگر امکان داشت فایل بستشو برام بفرستید
که در اون ابتدا رقص نور باشه و طی 4 مرحله نور ال ای دی ها کم بشه و در هر مرحله 1 ثانیه مکث کنه بعد دوباره طی 4 مرحله نور ال ای دی ها زیاد بشه و در هر مرحله 1 ثانیه مکث کنه و دو باره رقص نور بزنه
با تشکر
یه نگاهی به اینجا بنداز شاید کمکت کنه :biggrin:
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=74083.0
دیدگاه