پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}
سلام
ممنون از اینکه زکات علمتونو به ما پرداخت میکنید
میخواستم بدونم فرقی هست بین دیود سبز رنگ با دیود قرمز رنگ تو مصرفشون؟مثلا تو یه مدار میشه به جای دیود نوری قرمز از دیود نوری سبز استفاده کرد و اگه فرق میکنه مصرف(توان) کدومش بیشتره؟دیود نوری با شیشه شفاف چطور؟
نوشته اصلی توسط nms
سلام
ممنون از اینکه زکات علمتونو به ما پرداخت میکنید
میخواستم بدونم فرقی هست بین دیود سبز رنگ با دیود قرمز رنگ تو مصرفشون؟مثلا تو یه مدار میشه به جای دیود نوری قرمز از دیود نوری سبز استفاده کرد و اگه فرق میکنه مصرف(توان) کدومش بیشتره؟دیود نوری با شیشه شفاف چطور؟
با سلام
دیود ال ای دی قرمز کلاهی که ما توی تابلوهامون استفاده میکنیم دو ولت ولتاژ نیاز داره
و دیود سبز سه ولت
یعنی یک ولت تفاوت ولتاژ داره
خب
پس مشخص هست که دیود قرمز رنگ توان کمتری مصرف میکنه :nice:
نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
barannoor69@yahoo.com
سلام دوستان.من5 تا متریس دات 8*8 گرفتم همشون رو تست کردم جدا جدا،و همشون چند شطر و چند ستون روشن نمیشن.وقتی جای سطر و ستون ماتریس رو عوض میکنم 4 تا از led هایی که در حالت قبل خاموش بودند روشن میشن.همه به همین صورت هشتند.
- از سیم آیفن استفاده میکنم
- اداپتورم 5 ولت خروجی 3 امپر.
برای هر سطر از مقاومت 100 اهم استفاده میکنم
لطفا راهنماییم کنید که مشکل ار ماتریس دات هاست یا نه؟
سلام به شما عزیزان.
دوستان بنده هر شب ساعت 10داخل مسنجر l4i هستم.در صورت تمایل به گفتگو میتوانید نرم افزار را از لینک زیر دان کرده و بعد نصب من را اد کنید و برای برقراری ارتباط ومطلع کردنم پیامی به بنده بدید.شناسه کاربری من ghali می باشد
http://messenger.l4i.ir/setup.exe
نوشته اصلی توسط tirajheh
سلام دوستان . میخوام با استفاده از 555 فلاشر بسازم که دو تا خروجی داشته باشه امکانش هست چطور میشه ?
امکانش که هست :mrgreen:
اما بشرطی که بعدش نگید : میخوام LED هامو زیاد کنم،چیکارش کنم ؟! :biggrin:
بفرمایید :
این اصل قضیه هست !
اما نمونه پروژه کامل رو میتونید از آدرس زیر دانلود کنید(همراه با فایل شبیه سازی و PCB) :
دانلود فایل ها از : http://s2.picofile.com/file/7832621498/2_ch_flasher.rar.html
منبع هم یادم نره بگم : http://araltech.ir
* هر گاه خدا بخواهد بنده ای را خوار کند، دانش را از او دور سازد.
* سخن بگویید تا شناخته شوید، زیرا که انسان در زیر زبان خود پنهان است.
*بدترین دوست،آ کسی است که برای او به رنج و زحمت افتی.
حضرت علی(ع)
آموزش AVR به ساده ترین زبان ممکن : Noise.Blog.IR
نوشته اصلی توسط احسان نوری
امکانش که هست :mrgreen:
اما بشرطی که بعدش نگید : میخوام LED هامو زیاد کنم،چیکارش کنم ؟! :biggrin:
بفرمایید :
این اصل قضیه هست !
اما نمونه پروژه کامل رو میتونید از آدرس زیر دانلود کنید(همراه با فایل شبیه سازی و PCB) :
دانلود فایل ها از : http://s2.picofile.com/file/7832621498/2_ch_flasher.rar.html
منبع هم یادم نره بگم : http://araltech.ir
این که فقط یه دونه ال ای دی رو روشن میکنه میخوام ال ای دی هامو زیاد کنم چیکار کنم
این که کاری نداره البته اولش که بلد نبودم خیلی کار داشت آقای باغبانزاده و چمنی و دوستان دیگه خیلی بهم کمک کردن .
یه ترانزیستو bd139 مشکل زیاد کرد ال ای دیها و ولتاژ و حل میکنه درسته ؟
نوشته اصلی توسط tirajheh
این که فقط یه دونه ال ای دی رو روشن میکنه میخوام ال ای دی هامو زیاد کنم چیکار کنم
این که کاری نداره البته اولش که بلد نبودم خیلی کار داشت آقای باغبانزاده و چمنی و دوستان دیگه خیلی بهم کمک کردن .
یه ترانزیستو bd139 مشکل زیاد کرد ال ای دیها و ولتاژ و حل میکنه درسته ؟
مدار اولی یه مدل ساده هست و دومی یه نمونه تقویت شده(البته دو کاناله !)
در نمونه تقویت شده از ماسفت IRF740 استفاده شده که جریان 10 آمپر را تامین میکند.
بنابراین از هر کانال شما میتونید تا 10 آمپر جریان بکشید !
قابلیت کنترل سرعت فلاش هم وجود داره ! با استفاده از پتانسیومتری که وجود داره میتونید سرعت رو تنظیم کنید.
قطعات اصلی مدار به شرح ذیل است:
آی سی NE555
ماسفت IRF3205 یا مشابه
ترانزیستور 2N3904 یا مشابه
و تعدادی مقاومت و خازن
ترتیب اتصال تغذیه و خروجی هم به شرح ذیل است:
در کانکتور 2 تایی J1،پین 1 مثبت تغذیه و پین 2 منفی تغذیه.
در کانکتور J2،پین 2 مثبت و دو پین 1و3 خروجیهای منفی .
موفق باشید
منبع : http://araltech.ir/
* هر گاه خدا بخواهد بنده ای را خوار کند، دانش را از او دور سازد.
* سخن بگویید تا شناخته شوید، زیرا که انسان در زیر زبان خود پنهان است.
*بدترین دوست،آ کسی است که برای او به رنج و زحمت افتی.
حضرت علی(ع)
آموزش AVR به ساده ترین زبان ممکن : Noise.Blog.IR
سلام دوستان
چجوری میشه در نرم افزار کورل خطوطی که بین حروف چسبان فارسی به وجود میاد رو از بین برد؟این خطوط باعث میشه ال ای دی ها نامنظم چیده بشوند! در ضمن با پاک کردن این خطوط مشکل حل نمیشود،راه حل اساسی تری باید داشته باشه،کسی میدونه؟ این خطوط رو در تصویر زیر مشخص کردم :
نوشته اصلی توسط mielec
سلام دوستان
چجوری میشه در نرم افزار کورل خطوطی که بین حروف چسبان فارسی به وجود میاد رو از بین برد؟این خطوط باعث میشه ال ای دی ها نامنظم چیده بشوند! در ضمن با پاک کردن این خطوط مشکل حل نمیشود،راه حل اساسی تری باید داشته باشه،کسی میدونه؟ این خطوط رو در تصویر زیر مشخص کردم :
سلام واسه از بین بردن این خطوط اول باید متنتو از حالت فونت خارج کنی با زدن کلید میانبر ctrl+Q اینکار انجام میشه ولی بعد از اون دیگه نمیتونی فونتتو عوض کنی باید قبلش فونتشو ردیف کنی . بعد کلید ctrl+Kرو بزن که حروف متنت از هم جدابشن حالا حروفی که از هم جدا شدن رو انتخاب کن سلکتشون کن و گزینه weldرو بزن ( مشکل : سوراخهای حروف هم از بین میروند - برای حل این مشکل سوراخهای حروف رو سلکت نکن قبل از زدن weld . وقتی که سوراخهارو سلکت نکردی و حروفت رو weld کردی حالا باید او سوراخها رو هم با متنت یکی کنی واسه این کار کل متنت رو سلکت کن و گزینه combine رو بزن یا کلید میانبر ctrl+Lرو بزن .) حالا کل متن یکی شده و اون خطوط از بین رفته .
مثال تصویری :
با جیب پر از پول :eek: :eek: :eek: ، موفق و پیروز و سربلند باشید . :applause: :applause: :applause:
نوشته اصلی توسط tirajheh
سلام واسه از بین بردن این خطوط اول باید متنتو از حالت فونت خارج کنی با زدن کلید میانبر ctrl+Q اینکار انجام میشه ولی بعد از اون دیگه نمیتونی فونتتو عوض کنی باید قبلش فونتشو ردیف کنی . بعد کلید ctrl+Kرو بزن که حروف متنت از هم جدابشن حالا حروفی که از هم جدا شدن رو انتخاب کن سلکتشون کن و گزینه weldرو بزن ( مشکل : سوراخهای حروف هم از بین میروند - برای حل این مشکل سوراخهای حروف رو سلکت نکن قبل از زدن weld . وقتی که سوراخهارو سلکت نکردی و حروفت رو weld کردی حالا باید او سوراخها رو هم با متنت یکی کنی واسه این کار کل متنت رو سلکت کن و گزینه combine رو بزن یا کلید میانبر ctrl+Lرو بزن .) حالا کل متن یکی شده و اون خطوط از بین رفته .
مثال تصویری :
با جیب پر از پول :eek: :eek: :eek: ، موفق و پیروز و سربلند باشید . :applause: :applause: :applause:
آقا ممنون از جواب کاملت،من این کار رو انجام دادم ولی باز قسمتی که حروف چسبان بوده ال ای دی ها نامنظم چیده میشوند! شما هم این مشکل رو دارید؟دستی ال ای دی ها رو تنظیم میکنی؟
نوشته اصلی توسط mielec
آقا ممنون از جواب کاملت،من این کار رو انجام دادم ولی باز قسمتی که حروف چسبان بوده ال ای دی ها نامنظم چیده میشوند! شما هم این مشکل رو دارید؟دستی ال ای دی ها رو تنظیم میکنی؟
نه من هیچ مشکلی ندارم ال ای دی ها رو خیلی خوب میچینه همین کاری که گفتم رو انجام دادی؟ . اون خطا رو حذف کردی با این روش؟
البته ال ای دی تول یه کم اشتباه داره مثلاً سر انحنا ها مثل ر یا چیزای دیگه ال ای دی رو سر قسمت پیچشش اشتباه میزاره و ال ای دی ها میرن تو هم اونو باید دستی درست کنی . بعضی جاها هم یکی نمیزاره که باید کپی کنی بزاریش .کاره زیادی نیست اکثرشو درست میچینه .
دیدگاه