اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اینم عکس اون کلمم که گفتم

نوشته اصلی توسط mohadi
    اینم عکس اون کلمم که گفتم. لطفا بگید خوب دورش رو برش زدم
    سلام دوست عزیز
    وقتی سوالای تورو پشت سر هم میبینم یاد اوایل کار خودم میوفتم توی همین تاپیک تقریباً صفحات اولشو اگه ببینی منم هی پشت سر هم واسم سوال پیش میومد تا جایی که بعضی از دوستان دیگه صداشون در اومد اما تو 1000 تا سوالم که داشتی بپرس تا اونجایی که بلد باشم بهت میگم .
    این کارت رو هم خوب انجام دادی آفرین .

دیدگاه

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

سلام میدونم سوالم خیلی سادست ولی من نه برق خوندم و تازه اول کار هستم جای زیادی هم برای این جور سوال های ساده پیدا نکردم اساتید لطفا راهنمایی کنن

تو این عکس اونایی که کنارشون نوشته شده 2200u و 100u چی هستند؟؟ فکر کنم خازن هست ولی با فاراد مگه ظرفیت مشخص نمیشه ؟ پس این u چی هست
      ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vaheeed
        سلام میدونم سوالم خیلی سادست ولی من نه برق خوندم و تازه اول کار هستم جای زیادی هم برای این جور سوال های ساده پیدا نکردم اساتید لطفا راهنمایی کنن

تو این عکس اونایی که کنارشون نوشته شده 2200u و 100u چی هستند؟؟ فکر کنم خازن هست ولی با فاراد مگه ظرفیت مشخص نمیشه ؟ پس این u چی هست
        ممنون
        عزیز اونا خازن 2200 میکرو فاراد 25 ولتی و 100 میکروفاراد 16 ولتی هستند اونا واسه اطمینان گذاشته میشن اگه نزاری و فقط رگولاتور رو به میکروت وصل کنی و برق و بدی به رگولاتور مشکلی پیش نمیاد اما واسه اطمینان بهتره که از این خازنها استفاده کنی خودم همیشه فلاشرم رو به این صورت که توی نقشه هستش میبندم

دیدگاه

از آقای ارغوانی عزیز کمال تشکر رو دارم و از زحماتشون و همین طور از دوستان دیگه ای که توی این سایت زحمت میکشن ممنونم .
          دوتا سوال داشتم
          1 = آقای ارغوانی قسمت چهارم ساخت فلاشر کی میاد شدیدا منتظر هستیم .
          2 = میخوام از این سایت ال ای دی بخرم تا حالا این مارکارو نخریدم بسته های 100 تایی هستن یکی کلاهیه یکی هم اوال کسی تا حالا ازشون استفاده کرده میخواستم ببینم نور کدومش بیشتره

دیدگاه

یه بسته led گرفتم روش اینجوری نوشته الان ولتاژ کاریش و جریانی که میکشه چقدره؟؟ ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vaheeed

یه بسته led گرفتم روش اینجوری نوشته الان ولتاژ کاریش و جریانی که میکشه چقدره؟؟ ممنون
              چه رنگیه ؟

دیدگاه

سفید، میدونم معمولا سفید ولتاژش بین 3.5تا 3.6 هست و حدود 10 تا 20 میلی امپر جریان ولی میخواستم از روی بستش ببینم دقیق چیه
                ممنون

دیدگاه

سلام
                  ولتاژ همونطور که روی بسته نوشته 3 تا 3.2 هست جریان رو ننوشته ولی معمولا همون 10 تا 20 میلی امپر

دیدگاه

ولتاژش که روی بسته نوشته: IV 3.0-3.2
                    IV هم باید جریان میآ‌بود که به جاش MCD که مخفف میلی کندلا هست و واحد اندازه گیری نور LED هست نوشته شده.

دیدگاه

سوالات کوتاه

برای نصب تابلو پشت شیشه چیکار کنم؟(تابلوم یک کلمه هست که دورش برش خورده)
                      من در حال حاضر دارم با نرم افزار دورش رو برش می زنم فکر کردم دوتا دایره تو وسط کلمم بندازم وبعد از برش cnc از اون دو تا دایره با زنجیر اویزون کنم .چون اولین کارم هست گفتم از راهنمایی شما استفاده کنم.لطفا اگه پیشنهادی دارید راهنماییم کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohadi
                        برای نصب تابلو پشت شیشه چیکار کنم؟(تابلوم یک کلمه هست که دورش برش خورده)
                        من در حال حاضر دارم با نرم افزار دورش رو برش می زنم فکر کردم دوتا دایره تو وسط کلمم بندازم وبعد از برش cnc از اون دو تا دایره با زنجیر اویزون کنم .چون اولین کارم هست گفتم از راهنمایی شما استفاده کنم.لطفا اگه پیشنهادی دارید راهنماییم کنید
                        سلام میتونید از روش نصب تابلو نئون استفاده کنی که یک پولکی رو با استفاده از یک سیم و چسب دوقلو جلاسنج روی شیشه میچسبونن . اینطور توضیح دادن سخته بری از نئون کارها سوال کنی یا بری یک کار که نصب شده رو ببینی متوجه میشی

دیدگاه

برای شیشه چسب مخصوصی هست که مایعه و میزنن به شیشه و بعد با لامپ UV بهش نور میدن تا سفت بشه.

دیدگاه

پاسخ : اینم عکس اون کلمم که گفتم

نوشته اصلی توسط tirajheh
                            سلام دوست عزیز
                            وقتی سوالای تورو پشت سر هم میبینم یاد اوایل کار خودم میوفتم توی همین تاپیک تقریباً صفحات اولشو اگه ببینی منم هی پشت سر هم واسم سوال پیش میومد تا جایی که بعضی از دوستان دیگه صداشون در اومد اما تو 1000 تا سوالم که داشتی بپرس تا اونجایی که بلد باشم بهت میگم .
                            این کارت رو هم خوب انجام دادی آفرین .
                            سلام دوست من. کارت قشنگهولی دوتا ایراد داره عزیز

یکی اینکه برای نقطه ها به مشکل شکستن در مونتاژ بر میخوری چون نگهدارنده نازک کشیده شده
                            دوم اینکه این فونت اصلا قشنگ نیست چون توهم هست حروفش و پس از مونتاژ و روشن شدن تابلو از فاصله ۵متر به بالا زشت و تو در تو دیده میشه. بازم ببخشید ایراد گرفتم نظر شخصیم بود
                            دیگه رو زمین جا نیست... باید رفت....

دیدگاه

سلام دوستان
                              من بچه مشهدم تعدادی دات ماتریس می خوام که تو مشهد گیر نمی اید حالا دوستانی که تو تهران هستند و بازار می رن نیان اگه کمکم کنند از خجالتشون در میام
                              داناترین مردم کسی است که دانش مردم را با دانش خود جمع کند
                              پیامبر اکرم (ص)
                              علی ابن ابیطالب : همانا پاداش دانشمند از شخص روزه دار و شب زنده دارکه در راه خدا جهاد می کند بیشتر است
                              اگر میخواهید دشمنان خود را تنبیه کنید به دوستان خود محبت کنید.(کورش کبیر)

دیدگاه

سوال طرح مشاور املاک افتاب قبل از برش

سلام roodi می خواستم تشکر کنم از حسن نیتی که داشتی و منو راهنمایی کردی .من این کارم از دو کلمه که هر کدوم ابعادشون30*70 هست و من می خوام ار دور دیده خوبی داشته باشه درست کردم لطفا اگر می تونید راهنماییم کنید که ار چه فنتی استفاده کنم که از دور و نزدیک دیده خوبی بده.و متصل کننده های کلمات رو چه انداره بگیرم (چقدر سوال داشتم :smile راستش داشتم می رفتم بدم برش بدن که گفتم یک سری به سایت بزنم که دیدم جنابroodi نظرشونو گزاشتن .لطفا زود کمکم کنید
                                اینم طرحم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X