اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

دوستان سلام
    ی مشکل برام پیش اومده داره واقعا اذیتم مکنه
    من 93 تا ال ای دی کلاهی رو با هم سری کرده بودم بعد ی خازن 400 ولت 220 میکرو رو باهاشون موازی کردم و بعد برق شهرو ب ی پل دیود وصل کردم تا یکسو بشه و زدم به این مدار
    مدتها بخوبی کار میکرد
    ی بار جای خازن 220 میکرو 22 میکرو گداشتم فرداش موقعی ک مجموعه روشن بود چندتا چشمک زد و خاموش شد
    بعد تست فهمیدم یکی از ال ای دی ها سوخته عوضش کردم دوباره زدم روشن شد و سوخت بعد 10 ثانیه
    گفتم شاید مشکل از خازنه همون قبلیو گزاشتم بازم درست نشد
    جلوی راه پل دیود قبلی دوباره پل دیود دوم گزاشتم ک اگه پل دیود قبلی ایراد داره این رفعش کنه بازم هی 1 ال ای دی با هربار تعویص میسوزونه
    گفتم شاید مشکل از ولتاز با ال ای دی ها دوتا مقاومت 330 اهم سری کردم بازم میسوزونه
    انگار جن داره
    اخه این مدار چیزی نداره
    کل ال ای دی ها رو بردم رو بردبورد بازم میسوزونه
    تاالان 15 تا ال ای دی سوزوندم
    ولتاز ال ای دی ها موقعی ک روشن بودن بزور ب 3.2 میرسید پس مشکل ولتاز نیس
    من اصلا تازهکار نیسم ک بگم جایی خطا مکنم
    تنها کاری ک نکردم سری کردم مقاومت با خازن هست چون دیگه ال ای دی ندارم و خسته شدم از اینهمه تست
    گاهی احتمال میدم شاید این ال ای دی هها نیمسزند و الان اسنجوری شده اما ال ای دی ک نیمسوز نمیشه لطفا کمک کنین
    درپایان یکبار اخرین حالت مدارو توصیح میدم
    برق 220 از دوتا پل دیود رد میشه یکسو میشه بعو با خازن 22 میکرو 400 ولت موازی میشه حاصل به 93 تا ال ای دی سری ک با 2تا مقاومت 330 اهم سری شده وصله
    اون چند روزی هم اصلا این مشکل وجود نداشت ولتاز هر ال ای دی 3.2 ولت بود و حتی مقاومتی هم در مدار نبود و جریان45 میلی امپر بود

دیدگاه

از ما گفتن بود
      جریان ال ای دی ها رو چک کن
      نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
      barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط KHOSRAVIEHSAN
        جریان45 میلی امپر بود
        45 میلی آمپر برای کلاهی زیاد نیست؟

دیدگاه

سلام دوستان کسی قیمت پلکسی 4 میل رو داره ورق کامل مشکی ؟ فقط لطفا بگید قیمتتون برای کدوم شهره ؟ چقدر از 3 میل گرونتره ؟

دیدگاه

سلام
            من ی کاری کردم
            خازن رو برداشتم و مدار روشن شد اما 15 تا ال ای دی خاموش بود و ولتاز دو سر هرکدوم تقریبا صفر بود
            واقعااااااااا تعجب کردم
            نمیدونم این 15 چند مدت باید باشه ک اینجور شده باشه
            بنکات زیر توجه کنین
            همونطور و میدونین وقتی ال ای دی بسوزه قطع میشه ن اتصال کوتاه
            این 15 تا رو با قسمت تست دیود مولتی متر تست کردم اگر سالم بودن باید عدد ولتاز بینهایتو نشون بده و ال ای دی ی کمی روشن شه اما اینها عدد 400 رو نشون دادن و روشن نشدن
            با ولتاز 3.2 ولت روشن شدن
            در کل اینو بگم این 15 تا ی جورایی نیمسوز شدن و بار ولتازشون میوفتاده رو بقیه و میسوزونده البنه این ی حدسه
            جای این 15 تا 15 تا ال ای دی 70 میلی امپر بسیار پرنور گرونو ک جرات نمیکردم بزارم تو مدار گزاشتم و 3 کیلو هم مقاومت سری کردم از دیروز روشن هستن فقط مشکلی ک هست من ال ای دی رو واسه صرفه انرزی میخمش و میدونم این مصرف بهینه در 3.2 تا 3.4 ولت اتفاق میوفته الان ولتاز هر کدوم زیر سه ولته میترسم هم دوباره بسوزه
            لطفا ی راهی برای یافتن ولتاز دقیق بهینه ی ال ای دی یاد بدین

دیدگاه

این قضیه ی قطع شدن یا اتصال کوتاه شدن الیدی ها موقع سوختن رو کی اثبات کرده؟؟
              امکان داره قطع بشن، شاید اتصال کوتاه شن، شاید نصف بشن.
              شایدم خاموش بشن ولی مقاومت داشته باشن و بقیه ی سری ها ب کارشون ادامه بدن.
              مشخص نیس ب هیچ وجه...
              :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدرضا ارغوانی
                این قضیه ی قطع شدن یا اتصال کوتاه شدن الیدی ها موقع سوختن رو کی اثبات کرده؟؟
                امکان داره قطع بشن، شاید اتصال کوتاه شن، شاید نصف بشن.
                شایدم خاموش بشن ولی مقاومت داشته باشن و بقیه ی سری ها ب کارشون ادامه بدن.
                مشخص نیس ب هیچ وجه...
                :smile:
                با سلام دوست عزیز اقای ارغوانی گل
                بستگی به جنس ال ای دی داره
                مثلا ای سی دی سی سبز خریده بودم ال ای دی اتصال کوتاه میشد توی 500 تا ال ای دی چند روز اول نزدیک 20 تا ال ای دی خاموش میشد( اتصال کوتاه)
                ولی ای سی دی سی سفید خریدم عالی بود
                سفید ال ای دی اچ جی اگر ولتاژ و جریان کمتری نسبت به اون چیزی که باید ازش عبور کنه ازش عبور بدید بعد دو سه ماه ال ای دی اتصال کوتاه میشه
                و اگر ولتاژ و جریان نامی ازش رد بشه بعد از مدت یک سال شروع به کم نوری و سوختن میکنه اینجا منظور از سوختن اتصال بازه
                راستی یه مدل اچ جی سفید دیگه خرید هبودم که تقلبی بود بعد از یکی دو روز یکی دو تا ال ای دی اتصال کوتاه میشد

انواع دیگر ال ای دی هایی که من استفاده کردم همه اتصال باز شدن
                مثل
                اچ جی قرمز سبز و آبی
                البته خیلی خیلی کم
                نزدیک یه سال و چهار ماهه تابلو میزنم
                دوتا قرمز و یه دونه سبز و دوتا آبی اتصال باز شده
                lما بقی اتصال کوتاه که اکثرا سفید اچ جی بوده :biggrin:
                موفق باشید
                barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید

آقا مجتبی_ عزیز،

منظور من زیر سوال بردن تجربه ی هیچ کدوم از دوستان نبود،

ولی اتصال باز شدن و اصولن مواردی که ب استفاده ی ناصحیح مربوط میشن، قاعده و قانونی ندارن،

ی تابلو واسه 2 سال قبل داریم، 3 تا از سفیدای HG سوخته ولی سری هاش روشن میشن.

طبق گفته ی خودت رو جنس الیدی خیلی متغیره و رو بلایی ک سرش میاری.

دیدگاه

با سلام خدمت همه دوستان عزیز .
                    اگر تابلومون 5.4 آمپر جریان مصرف بکنه و ما منبع تغذیه 5 آمپری روش بزرایم به غیر از کم شدن مقدار نور تابلو اتفاق دیگه ای هم میوفته ؟
                    آخه این سایت منبع تغذیه 6 آمپری نداره باید 12 ولت 10 آمپری هم نداره باید یا 5 بگیرم یا 15 . به خاطر قیمتش میگم .
                    اگر از مقاومت 150 تایی استفاده کردم سبز 3 تایی و قرمز 5 تایی . اگه از 180 استفاده کنم مقدار آمپراژ تابلو 4.5 میشه به نظر شما کدوم و انخاب کنم .

دیدگاه

دوستانم سلام
                      من بتوصیه دوستان تعداد ال ای دی ها رو زیاد کردم الان 100 تا ال ای دی سری شده
                      ولتاژ رو هم بیخیال شدم فقط معیارم جریانه
                      وسط 50 امین ال ای دی بازه و مولتی متر گزاشتم
                      جریان با 14 میلی امپر شروع میشه بعد نیمساعت الی یکساعت شد 22 میلی امپر
                      از برق قطعش کردم
                      5 ثانیه بعد دوباره زدم حالا همش خاموش روشن میشه و باصطلاح پرپر میکنه
                      طبق تجربه م ولتاز از سطح تیپیکال پایینتره
                      دفعه قبلم قبل از سوختن پرپر کرد
                      مدار منو ک یادتونه
                      100تا ای ای دی سری ، پل دیود برای یکسو سازی،یک خازن برای حذف نوسان ولتاز 400 ولت 22 میکرو
                      واقعا خسته شدم ، من از رو علاقه شخصی گفتم در مصرف برق صرفه جویی کنم
                      اما هی ب در بسته میخوره ، عمرا فک نمیکردم ی مدار ساده مسخره اینقد ادا بریزه
                      کجای مداره داره اذیت مکنه
                      لطفا کمک کنین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط KHOSRAVIEHSAN
                        دوستانم سلام
                        من بتوصیه دوستان تعداد ال ای دی ها رو زیاد کردم الان 100 تا ال ای دی سری شده
                        ولتاژ رو هم بیخیال شدم فقط معیارم جریانه
                        وسط 50 امین ال ای دی بازه و مولتی متر گزاشتم
                        جریان با 14 میلی امپر شروع میشه بعد نیمساعت الی یکساعت شد 22 میلی امپر
                        از برق قطعش کردم
                        5 ثانیه بعد دوباره زدم حالا همش خاموش روشن میشه و باصطلاح پرپر میکنه
                        طبق تجربه م ولتاز از سطح تیپیکال پایینتره
                        دفعه قبلم قبل از سوختن پرپر کرد
                        مدار منو ک یادتونه
                        100تا ای ای دی سری ، پل دیود برای یکسو سازی،یک خازن برای حذف نوسان ولتاز 400 ولت 22 میکرو
                        واقعا خسته شدم ، من از رو علاقه شخصی گفتم در مصرف برق صرفه جویی کنم
                        اما هی ب در بسته میخوره ، عمرا فک نمیکردم ی مدار ساده مسخره اینقد ادا بریزه
                        کجای مداره داره اذیت مکنه
                        لطفا کمک کنین
                        ولتاژی که میررسه به دو کل ال ای دی ها چند ولته؟
                        میتونی پل دیود و خازن رو عوض کنی؟
                        ولتاژ خروجی پل دیود چقدره؟
                        barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

خازن 22 میکرو کم نیست؟
                          اگه امکانش هست بیشترش کن.

دیدگاه

سلام
                            دوستان اگه یادتون باشه چند وقت پیش آقای چمنی عکس یه نمونه تابلو گذاشت که چنلیوم بود
                            می خواستم ببینم برا این نمونه تابلوها از چه نوع پلکسی ای استفاده میشه؟ یعنی پلکسیش همون پلکسیه رایجه یا فرق داره
                            واینکه کسی هست که تجربه توی ساخت اینجور تابلو ها داشته باشه؟ می خوام یه چندتا سوال ازش بپرسم

ممنون از همه

دیدگاه

من هم خیلی دوست دارم در مورد چلنیوم بدونم کسی اطلاعات داره لطفا بگه یا یه تایپیک جدید برای این نوع تابلو بزنه .
                              (کسی در مورد کیفیت اموزش های پولی چلنیوم اطلاع داره یا قبلا استفاده کرده ممنون میشم تجرش رو در اختیار من بزاره پیام خصوصی میتونید بدید)

دیدگاه

با سلام خدمت همه دوستان عزیز
                                جدیدا تابلویی ساختم که توی نمونه کارها عکسش هست
                                این تابلو رو که وصلش کردم یک کلمش نورش ضعیف شد یعنی افت ولتاژ داره میتونه به خاطر سیم بلندی باشه که از منبع تغذیه به تابلو کشیده شده ؟
                                ممنون میشم یه راهنمایی بکنید .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X