اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

با سلام از دوستان
    مهندسا من تقریبا 220تا ال ای دی قرمز کلاهی دارم 5تا5تا سری کردم و با 4اهم 5وات بستم میخوام بینشون 12تا ال ای دی ابی قرار بدم میتونم هرقسمت 3تا سری کنم با این 5تا قرمزهای سری شده موازی کنم مشکلی ک پیش نمیاد
    a happy person is one who wants happiness for other

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sky_man847
      با سلام از دوستان
      مهندسا من تقریبا 220تا ال ای دی قرمز کلاهی دارم 5تا5تا سری کردم و با 4اهم 5وات بستم میخوام بینشون 12تا ال ای دی ابی قرار بدم میتونم هرقسمت 3تا سری کنم با این 5تا قرمزهای سری شده موازی کنم مشکلی ک پیش نمیاد
      نه ولی اگه مقاومت های روی ال ای دی ابی رو یکم بیشتر کنی بهتره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yoosefheidari
        سلام
        دوستان به نظر شما برای LED ANGEL EYE چراغ جلو ماشین استفاده از ال ای دی اوال بهتره یا کلاهی؟
        اوال نور بیضی شکل میده
        کلاهی نور باز
        ببین چه نوری به دردت میخوره
        هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tester_t
          نه ولی اگه مقاومت های روی ال ای دی ابی رو یکم بیشتر کنی بهتره
          ممنون مهندس اگه بجای ابی نارنجی بزارم میتونم 2تا قرمز سری رو با 3تا نارنجی سری بزارم منظورم اینه که 5تا ال ای دی رو سری کنم 2تاش قرمز و 3تاش نارنجی امپر این 2تا یکیه؟؟؟؟
          a happy person is one who wants happiness for other

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sky_man847
            ممنون مهندس اگه بجای ابی نارنجی بزارم میتونم 2تا قرمز سری رو با 3تا نارنجی سری بزارم منظورم اینه که 5تا ال ای دی رو سری کنم 2تاش قرمز و 3تاش نارنجی امپر این 2تا یکیه؟؟؟؟
            بله میشه و مشکلی نداره
            ولتاژ و جریان ال ای دی های قرمز و زرد و نارنجی معمولا یکیه برای اطمینان میتونی روی بسته رو نگاه کنی .
            حتی میتونی برای ترکیب رنگ مثلا دو قرمز رو با دو ابی یکی در میان سری کنی(بنفش) و یک مقاومت قرار بدی

برای پاسخ قبل دلیل این که گفتم مقاومت روی ابی رو بیشتر کن
            ابی : 3 تا 3 ولت میشه 9 و 3 ولت روی مقاومت میفته
            قرمز : 5 تا 2 ولت میشه 10 و 2 ولت روی مقاومت میفته

دیدگاه

با سلام و خسته نباشید خدمت همه
              خواستم بدونم فاصله بین ل ای دی ها رو تو نرم افزار الیدی تولز چند بزارم????

دیدگاه

با سلام خدمت ال ای دی کاران عزیز :redface:
                من می خواستم واسه شرکتمون تابلو بزنم ولی نمیدونم کلا پلکسی یا روان یا .. چی هستند و مارک ال ای دی رو هم که دوستان گفتن
                حالا میخواستم ببینم منبعی چیزی دارین معرفی کنین یا لینک بزارین ( البت کل صفحات اینجا رو تنبلیم شد بخونم )
                هزینشو ...رو کلا یک نفر پیدا شه بگه عالی میشه
                ممنون
                برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m.karimi7274
                  با سلام و خسته نباشید خدمت همه
                  خواستم بدونم فاصله بین ل ای دی ها رو تو نرم افزار الیدی تولز چند بزارم????
                  بستگی به کار داره من نمیدونم دوستان چیکار میکنن ولی من بین 1 تا 4 میلیمتر تغییر میدم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanajal
                    با سلام خدمت ال ای دی کاران عزیز :redface:
                    من می خواستم واسه شرکتمون تابلو بزنم ولی نمیدونم کلا پلکسی یا روان یا .. چی هستند و مارک ال ای دی رو هم که دوستان گفتن
                    حالا میخواستم ببینم منبعی چیزی دارین معرفی کنین یا لینک بزارین ( البت کل صفحات اینجا رو تنبلیم شد بخونم )
                    هزینشو ...رو کلا یک نفر پیدا شه بگه عالی میشه
                    ممنون
                    شما بشین من اول برات چایی بیارم
                    اینجا فکر نکنم کسی انقدر بیکار باشه که به شما صفر تا صد رو یاد بده چون قبلا گفته شده پس خودت بشین از اول تا اخر فروم رو بخون بعد اگه سوالی داشتی بپرس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tester_t
                      شما بشین من اول برات چایی بیارم
                      اینجا فکر نکنم کسی انقدر بیکار باشه که به شما صفر تا صد رو یاد بده چون قبلا گفته شده پس خودت بشین از اول تا اخر فروم رو بخون بعد اگه سوالی داشتی بپرس
                      ممنون
                      نظر لطفته
                      شما به خودت نگیر ، راحت باش :agree:
                      من نگفتم یکی بیاد مقاله بنویسه گفتم بیاد بگه اقا این ال ای دی با این مارک و ...
                      ولش
                      کس نخارد پشت من، جز ناخن انگشت من
                      حالا هر کی یه افتخار داد واسه ما یه کمکی کنه
                      ممنون
                      برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                      راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

با سلام یه سوال یه پاور کامپیوتر چند آمپر برق تولید میکنه؟
                        من تابلویی زدم 987 عدد ال ای دی برد چند آمپر جریان لازم داره تا خراب نشود؟ :nerd:

دیدگاه

ممنون
                          نظر لطفته
                          ولش
                          ممنون
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=73681.0
                          نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
                          barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

ممنون
                            نظر لطفته
                            ولش
                            ممنون
                            خوبه که انتظار نداری کسی مقاله بنویسه
                            در مورد مارک ال ای دی هم اینو بگم که خیلی از این مارک ها رو توی خود ایران بسته بندی میکنن .
                            دو تا نکته مهم تر از مارک اینه که اول از فروشنده معتبر خرید کنید و دوم نحوه بستن ال ای دی ها

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sar31712
                              با سلام یه سوال یه پاور کامپیوتر چند آمپر برق تولید میکنه؟
                              من تابلویی زدم 987 عدد ال ای دی برد چند آمپر جریان لازم داره تا خراب نشود؟ :nerd:
                              جریان پاور های مختلف خیلی متفاومته معمولا روی پاور نوشته مثلا یه پاور معمولی حدود 15 روش مینویسن که معمولا واقعی نیست .

اون 978 ال ای دی رو چطور بستید ؟ با مقاومت ؟ ال ای دی چه رنگی ؟

اگر کار خاصی نکردید میتونید اون 978 ال ای دی رو با یک پاور معمولی راه بندازید .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tester_t
                                جریان پاور های مختلف خیلی متفاومته معمولا روی پاور نوشته مثلا یه پاور معمولی حدود 15 روش مینویسن که معمولا واقعی نیست .

اون 978 ال ای دی رو چطور بستید ؟ با مقاومت ؟ ال ای دی چه رنگی ؟

اگر کار خاصی نکردید میتونید اون 978 ال ای دی رو با یک پاور معمولی راه بندازید .
                                سری سه تایی با مقاومت -از سه رنگ قرمز سبز ویه کمی ابی.
                                جریان کشی یه تابلو رو چطوری بدست میارین؟
                                و یه ال ای دی واقعا چقدر جریان میکشه با مولتی متر که اندازه میگیرم 20 میلیرو نشون میده ولی تو انجمن بچه ها نوشته بودن تا 10 میلی آمپر میکشه آیا این درسته؟ :nerd:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X