اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

نوشته اصلی توسط alik1981
    سلام خدمت دوستان و اساتید
    یه راهنمایی میخواستم

بنده برای روشن کردن 51 عدد led powr 1w اونها رو 3تا سری با یه مقاومت 3.3 اهم کردم و کلا 17 تا شاخه رو موازی کردم. برای تغذیه از 12 ولت یه پاور کامپیوتر گرفتم. ولی موقع روشن شدن بجای نزدیک 4.5 آمپر، حدود 2.7 آمپر جریان میکشه و کم نور هستند. لطفا راهنمایی کنید.
    ممنون.
    لطفا مقدار دقیق ولتاژ وجریان هر ال ای دی روهم که روی بسته نوشته شده روهم بگید.
    [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
      لطفا مقدار دقیق ولتاژ وجریان هر ال ای دی روهم که روی بسته نوشته شده روهم بگید.
      سلام
      من با بسته نخریدم
      ولی با ولتاژ حدود 3.5 ولت به جریان حدود -50-240 میلی آمپر میرسه که مطلوب من هست.

دیدگاه

سوال فوری در مورد فلاشر

با سلام یه سوال دارم امیدوارم دوستان پاسخ بدن.
        فلاشر تابلو ال ایدی درست کردم که با atmega8 و ترانزیستورtip41c کار میکنه خیلی ساده هست چند روز پیش به یکی دادم بعد بصب گفت یکمی نور تابلو را کم کرده و ضمنا داغ میکنه از هیدسینک هم استفاده کردم و تهویه هم داره و ضمنا اون تابلو رو هم از نظر آمپر پاسخگو هست حالا نمیدونم از چیه این ماجرا .
        چند وقت پیش تو انجمن یکی گفت از ماسفت استفاده کنم هم ولتاژ راه اندازی ماسفتIRFZ44کم هستش وهم 6 آمپر را کاملا پاسخ میده و نیازی یه هیدسینک هم نداره
        مدار فلاشر من ساده هست از پایه های ATMEGA8با مقاومت یک کیلو اهم به ترانزیستور وصل میشه وبقیه ماجرا اگه امکانش هست راهنماییم کنین :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alik1981
          سلام
          من با بسته نخریدم
          ولی با ولتاژ حدود 3.5 ولت به جریان حدود -50-240 میلی آمپر میرسه که مطلوب من هست.
          سلام.خوب با این مشخصاتی که میگید باید مقاومت 6 اهم بزارید.مقاوت رو تقریبا نصف گذاستید.جریان دوبرابر حدود0.5امپر عبور میدید که.به نظرم اور دیزاینه
          [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

دیدگاه

پاسخ : سوال فوری در مورد فلاشر

نوشته اصلی توسط sar31712
            با سلام یه سوال دارم امیدوارم دوستان پاسخ بدن.
            فلاشر تابلو ال ایدی درست کردم که با atmega8 و ترانزیستورtip41c کار میکنه خیلی ساده هست چند روز پیش به یکی دادم بعد بصب گفت یکمی نور تابلو را کم کرده و ضمنا داغ میکنه از هیدسینک هم استفاده کردم و تهویه هم داره و ضمنا اون تابلو رو هم از نظر آمپر پاسخگو هست حالا نمیدونم از چیه این ماجرا .
            چند وقت پیش تو انجمن یکی گفت از ماسفت استفاده کنم هم ولتاژ راه اندازی ماسفتIRFZ44کم هستش وهم 6 آمپر را کاملا پاسخ میده و نیازی یه هیدسینک هم نداره
            مدار فلاشر من ساده هست از پایه های ATMEGA8با مقاومت یک کیلو اهم به ترانزیستور وصل میشه وبقیه ماجرا اگه امکانش هست راهنماییم کنین :nerd:
            ولتاژ کلکتور امیتر ترانزیستور هنگامی که سوییچه،چقدره؟میگم نکته ولتاژ بیشتری روش بیفته.
            ماسفت هم مقاومت روشن درین سورسش هست.البته بعضی مدلاش این مقاومت کمه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
              سلام.خوب با این مشخصاتی که میگید باید مقاومت 6 اهم بزارید.مقاوت رو تقریبا نصف گذاستید.جریان دوبرابر حدود0.5امپر عبور میدید که.به نظرم اور دیزاینه
              سلام
              خوب دوست عزیز خروجی پاور حدود 11.5 ولت هست به جای 12 (البته زیر بار)
              تازه من که مقاومت کمتر گذاشتم باید جریان بیشتری بکشم دیگه؟ چرا این جریان کمتر میشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alik1981
                سلام
                خوب دوست عزیز خروجی پاور حدود 11.5 ولت هست به جای 12 (البته زیر بار)
                تازه من که مقاومت کمتر گذاشتم باید جریان بیشتری بکشم دیگه؟ چرا این جریان کمتر میشه؟
                پس شوما که عملی اندازه گرفتی. اینارو هم بی زحمت بگیر
                ولتاژ روی هر ال ای دی
                وتاژ افتاده شده روی مقاومت
                درضمن ولتاژزمین دوتا از دورترین شاخه رو هم اندازه بگیر(تیوری باید صفر باشه اما عملا یه ولتاژی میفته)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alik1981
                  سلام خدمت دوستان و اساتید
                  یه راهنمایی میخواستم

بنده برای روشن کردن 51 عدد led powr 1w اونها رو 3تا سری با یه مقاومت 3.3 اهم کردم و کلا 17 تا شاخه رو موازی کردم. برای تغذیه از 12 ولت یه پاور کامپیوتر گرفتم. ولی موقع روشن شدن بجای نزدیک 4.5 آمپر، حدود 2.7 آمپر جریان میکشه و کم نور هستند. لطفا راهنمایی کنید.
                  ممنون.
                  سلام.برای روشن کردن ال ای دی های پاور خیلی بهتره از درایوره مخصوصش استفاده بشه و استفاده از این روش که گفتین هدر رفتنه توان زیاد داره. ولی شاید منبع شما اون جریان رو جواب نمیده.
                  ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                    ولتاژ کلکتور امیتر ترانزیستور هنگامی که سوییچه،چقدره؟میگم نکته ولتاژ بیشتری روش بیفته.
                    ماسفت هم مقاومت روشن درین سورسش هست.البته بعضی مدلاش این مقاومت کمه.
                    با سلام نمیدونم ولتاژ کلکتور و امیتر چقدره از کجا باید بدست بیارم؟
                    من این فلاشرو یعنی طرز ساختش رواز یه پکیج ساخت فلاشر مال شرکت تابلو کاران گرفتم که تو اون پیشنهاد دادن از ترانزیستور tip41c استفاده کنم البته با هیدسینک که تا 6 آمپرو جواب میده مارک ترانزیستورم هم fairchild هستش لطفا راهنماییم کنین تا مشکلمو حل کنم ممنون میشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sar31712
                      با سلام نمیدونم ولتاژ کلکتور و امیتر چقدره از کجا باید بدست بیارم؟
                      من این فلاشرو یعنی طرز ساختش رواز یه پکیج ساخت فلاشر مال شرکت تابلو کاران گرفتم که تو اون پیشنهاد دادن از ترانزیستور tip41c استفاده کنم البته با هیدسینک که تا 6 آمپرو جواب میده مارک ترانزیستورم هم fairchild هستش لطفا راهنماییم کنین تا مشکلمو حل کنم ممنون میشم
                      موقعی که تابلو روشنه وترانزیستور سوییچ شد.با ولتمتر ولتاژکلکتور امیتر رو بگیر.همین.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                        پس شوما که عملی اندازه گرفتی. اینارو هم بی زحمت بگیر
                        ولتاژ روی هر ال ای دی
                        وتاژ افتاده شده روی مقاومت
                        درضمن ولتاژزمین دوتا از دورترین شاخه رو هم اندازه بگیر(تیوری باید صفر باشه اما عملا یه ولتاژی میفته)
                        آقا ممنون از راهنماییت
                        سیمی که از پاور تا led بود رو عوض کردم تقریباً درست شد. یه مقدار نازک بود داغ میشد. بجاش یه سیم کلفت تر گذاشتم.

دیدگاه

سلام به همه مهندسای عزیز.
                          من با 300 تا led سه تا سون سگمنت ساختم که می خوام با میکرو روشنشون کنم.برنامه رو با زبون c نوشتم و تو پروتیوس با سون سگمنت های کوچیک معمولی ران کردم و جواب داده.البته هم به صورت کاتد مشترک و هم به صورت آند مشترک.حالا سوالم اینه که چجوری توی عمل این همه led رو روشن کنم؟اصلا کدوم روش بهتره؟آند مشترک یا کاتد مشترک؟ :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sjavad
                            سلام به همه مهندسای عزیز.
                            من با 300 تا led سه تا سون سگمنت ساختم که می خوام با میکرو روشنشون کنم.برنامه رو با زبون c نوشتم و تو پروتیوس با سون سگمنت های کوچیک معمولی ران کردم و جواب داده.البته هم به صورت کاتد مشترک و هم به صورت آند مشترک.حالا سوالم اینه که چجوری توی عمل این همه led رو روشن کنم؟اصلا کدوم روش بهتره؟آند مشترک یا کاتد مشترک؟ :angry: :angry: :angry:
                            سلام
                            فرقی نداره اند مشترک یا کاتد مشترک.
                            اون جوری که من متوجه شدم هر سگمنتش باید 14 تا ال ای دی باشه.پس مثل بقیه توضیحات شما 3تا3تا یا4تا4تا سری کن و.....
                            اخرم هر قسمتش رو به یک ترانزیستور وصل کنید.بیس ترانزیستور هم با مقاومت بدید به میکرو

دیدگاه

سلام
                              یک تعداد ال ای دی نوشتم علی و وصل کردم به میکرو
                              حال فرمان دادم برای روشن و خاموش کردن ولی بار اول ال ای دی نورش زیاد کم کم نورش کم میشود دیگه همون حالت کم نوری میماند دلیلش چی میتواند باشد
                              ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط navard
                                سلام
                                یک تعداد ال ای دی نوشتم علی و وصل کردم به میکرو
                                حال فرمان دادم برای روشن و خاموش کردن ولی بار اول ال ای دی نورش زیاد کم کم نورش کم میشود دیگه همون حالت کم نوری میماند دلیلش چی میتواند باشد
                                ممنون
                                سلام دوست من
                                لطفا یکم درباره مشخصات سخت افزاریتون بگید.
                                برنامه رو خودتون نوشتید؟pwmاستفاده که نکردید؟وهزاران سوالا دیگه که اگه سخت افزاری که کار ردید رو خوب توضیح بدید میشه کمک کرد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X