ببخشید یک هفته ای جواب به تاخیر افتاد
اینترنتم تموم شده...گه گداری از کافینت سر میزنم
نه اینها هم نیست...ولی ممنون بابت تصاویر
3مدلی که عرض کردم ip 66 و ip68 هستند...
اما این تصاویری که مثال زدید ip دار نیستند
اون مدل ip دار هم نواری هست و هر 2عدد الیدی یک آیسی داره
ولی یازم ممنون
عکس آخری توجهم بیشتر جلب کرد اما یه مشگلی که داره اینه که 3 ردیفی بهم متصل هست...یک پیکسلی نیست...3پیکسلی هست
این باعث میشه تو نشان دادن تصاویر یا شماره یا متن مشگل ساز باشه
هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .
\|/_\/_
پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}
نوشته اصلی توسط hzohani
دوستان کسی اوال آبی استفاده کرده؟
از دور خونده میشه واسه متنهای کوچیک
آبی کلاهی مارک HG که فکر نمیکنم مناسب باشه _ آخه نورش خیلی زیاده و خوب نیست واسه تابلوهای کوچیک
حالا نظرتون در رابطه با آبی اوال چیه؟
مرسی
آبی اووال نسبت به بقیه بهتره و تو نوشته بزرگ بدک نیست ولی تو نوشته کوچیک چنگی به دل نمیزنه .
باید نوع فونتتو تو نوشته کوچیک طوری انتخاب کنی که پهنای زیادتری داشته باه مثلا یکان نباشه چون پهناش کمه و یه کاری که مقاومتشو یکمی بالا بگیر که نورش کم بشه چون کوچیکه و نور ال ای دی ها تداخل نکنه
موفق باشی و در ضمن کلاهی رو بیخیال شو هر چی خواستی بزنی فقط اووال
نوشته اصلی توسط hamed1991
من تا بحال اصلا تابلو led نساختم و این مورد اولمه من از hg قرمز دقیقا این استفاده کرد
http://eshop.eca.ir/led-%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D9%84%D9%88-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D9%88%D8%A7%D9%84-%D9%88-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D9%87%DB%8C/1554-led-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%82%D8%B1%D9%85%D8%B2-%D8%AF%D8%B1%D8%AC%D9%87-%DB%8C%DA%A9-%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%A9-hg-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-1000-%D8%AA%D8%A7%DB%8C%DB%8C.html
و ال ای دی ها رو سری 3 تایی چیدم با مقاومت 170 اهم حالا دوستم میگهباید 330 اهمی میزاشتی.
خب حالا من چیکار کنم مقاومت ها رو کلا عوض کنم؟
نوشته اصلی توسط amin tal
سلام
یه سوال فوری دارم...البته 2 تا
ولتاز کاری الیدی پاور سفید چند ولته؟؟؟و اگه به پاور الیدی هام ولتاز خیلی پایینی بدم>مثلآ وقتی ولتازش 3.2 هست من بهش 2.2ولت یا کمتر بدم میسوزن؟؟؟؟
پاور ال ای دی 12 ولت هست 3.2 ولت هست و 3.4 هم هست ( بسته به نوع داره / وات بالا ) مهم آمپر که باید توسط مقاومت کنترل بشه والا میترکه . اگر کمتر بدی نمیسوزه نورش کمتر میشه
راستی دوستان
یـــــــک خبــــر خــــــــــــــــــــوب !!!
نرم افزاری طراحی کردم که میتوانید با اون مقادیر مقاومت واسه تابلو الیدی محاسبه کنید
چه در حالت سری و چه در حالت موازی
بسیار دقیق و کامل
نسخه اولش رو تو ایام عید به دوستان عزیزم در eca هدیه میدم که البته چند وقت پیش تکمیلش کردم و در حال حاظر دارم روی نسخه دومش کار میکنم
تنها مشگلی که هست اینه که باید دات نت 4 روی سیستمتون نصب باشه...
از اینترنت دانلود کنید حدود 50مگ هست...
اما در تمام نرم افزارایی مثل ++c و vb.net و... در خودشون این net4. رو دارند
ولی نرم افزار ساده ولی بسیار کاربردی خوبی شده...کم حجم و بدون نیاز به نصب و پرتابل ....
دوستان از الان NET4. در سیستم خود نصب داشته باشید.
هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .
\|/_\/_
نوشته اصلی توسط مهران چمنی
راستی دوستان
یـــــــک خبــــر خــــــــــــــــــــوب !!!
نرم افزاری طراحی کردم که میتوانید با اون مقادیر مقاومت واسه تابلو الیدی محاسبه کنید
چه در حالت سری و چه در حالت موازی
بسیار دقیق و کامل
نسخه اولش رو تو ایام عید به دوستان عزیزم در eca هدیه میدم که البته چند وقت پیش تکمیلش کردم و در حال حاظر دارم روی نسخه دومش کار میکنم
تنها مشگلی که هست اینه که باید دات نت 4 روی سیستمتون نصب باشه...
از اینترنت دانلود کنید حدود 50مگ هست...
اما در تمام نرم افزارایی مثل ++c و vb.net و... در خودشون این net4. رو دارند
ولی نرم افزار ساده ولی بسیار کاربردی خوبی شده...کم حجم و بدون نیاز به نصب و پرتابل ....
دوستان از الان NET4. در سیستم خود نصب داشته باشید.
سلام
آقا من نتونستم با ویندز هشت 4.net رو نصب کنم :angry:
سلام
چرا وقتی از ال ای دی قرمز اورلایت به صورت موازی استفاده میکنم نور ال ای ید ها یکدست نمیشه ؟ ال ای دی ها رو عوض کردم و تحت همون شرایط درست شد به نظرتون مشکل از چیه ؟ روش موازی با مقاومت که دسته هاش هم حدود 10 تا 20 تایی بود
این مشکل توی رنگ سبز یه مارک دیگه هم پیش اومد که توی اون دسته ها خیلی زیاد بود که تقسیمشون کردم تقریبا درست شد .
کلا وقتی توی روش موازی نور ها یکدست نمیشه مشکل از چیه ؟
نوشته اصلی توسط sadeghelect
سلام چند تا سوال داشتم
فرق led های اوال با led های با لیزری و معمولی چیه
کدوم led برای تابلو بهتره
قابی که led ها روی اون سوار میشه اسمش چیه همون قاب مشکی رنگ کجا گیرم میاد
با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید بزرگوار و با اجازه آنها .
دوست عزیز تفاوت ال ای دی های اوال و کلاهی رو با یه سرچ کوچیک توی همین سایت میتونی پیدا کنی اما تفاوت بارزش شکل ظاهری اونهاست که اولها بیضی و کلاهی ها دایره ای هستند توی نورشون هم با هم متفاوتند و زاویه پراکندگی نورشون هم با هم متفاوته . بیشتر از کلاهی استفاده میشه واسه ساخت تابلو های ثابت و اینکه منظورت از قاب اگه اون قابیه که تابلو توش قرار میگیره بهش میگن لایت باکس خودم به شخصه میدم کابینت سازها با ورق گالوانیزه به هر اندازه ای که بخوام واسم بسازن اما اون صفحه ای که ال ای دی ها روش بسته میشه میتونه هر جنسی باشه ورق های پلکسی خیلی خوب و شیک در میاد اما یه کم گرونه بنده واسه این که بتونم ارزون تر تموم کنم تابلو رو از ورق MP که 3mm ضخامت داره استفاده میکنم خیلی به صرفه تر از پلکسی میشه اون رو هم میتونی از فروشندگان MDF تهیه کنی . سوال دیگه ای باشه در خدمتیم .
نوشته اصلی توسط tirajheh
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز .
سوال :
چطور میشه واسه یه تابلو ثابت تایمر گذاشت که ساعت 8 صبح روشن بشه و 10 شب خاموش بشه ؟
سلام
اگه برنامه نوسی بلدی قشنگ میتونی با میکرو این کارو بکنی .شایدم تو اینترنت بتونی پیدا کنی امادشو
اگر هم نه
میتونی امادشو بخری.میدونم هست اما نمیدونم چطوریه.
دیدگاه