اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

دوستان کسی هست که در زمینه ساخت تابلو های چلنیوم تجربه داشته باشه؟
    اگه امکانش هست یه تاپیکی ایجاد کنه و توی اون توضیحاتی در مورد این تابلو ها بده و همچنین به سوالات احتمالی هم جواب بده چون فکر میکنم خیلی از دوستان دوست دارن در مورد مراحل ساخت این تابلو ها بدونن.
    البته یه تاپیک هم قبلا ایجاد شده ولی ظاهراً کسی نبوده که اطلاعات کامل داشته باشه.
    مرغ باغ ملکوتم نیم از عالم خاک ...

دیدگاه

سلام
      میخواستم یه ساعت شنی روی تابلو روان نمایش بدم به طوری که بتونم زمانش رو از راه دور کنترل کنم. کسی اطلاعی داره.

دیدگاه

سلام کسی هست من تو زمینه bascom کمک کنه؟ برنامه نویسی ربات مسیر یاب؟چطور شروع کنم؟با پروگرامر کردن و پروتئوس اشنایی دارم.با تشکر.جریان فیوز بیت توضیح مختصر بدید؟
        قیمتی زندگی کن و قیمتی زندگی کردن را بیاموز ؛ ولی نه به هر قیمتی....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط seyed.mohamad
          سلام کسی هست من تو زمینه bascom کمک کنه؟ برنامه نویسی ربات مسیر یاب؟چطور شروع کنم؟با پروگرامر کردن و پروتئوس اشنایی دارم.با تشکر.جریان فیوز بیت توضیح مختصر بدید؟
          دوست عزیز این را تو انجمن avr مطرح کن
          با تشکر
          دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
          بانک اطلاعاتی سنسورها
          ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
          تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
          [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

باسلام دوست عزیر
            درهمان سایتwww.toolsyar.comانبرسرسیم زن موجوداست http://www.toolsyar.com/shop/p180-%D...85%D8%A7%D9%86
            برای ورود علم ، تکنولوژی ، پیشرفت به اجازه کسی احتیاج نیست !

دیدگاه

سلام
              یه سری ال ای دی های نواری تو شهرستان هست که یک متریه و به این صورت روشن میشه که یک سری ال ای دی روشن میشن و دائم میرن تا ته مسیر و باز از سر روشن میشن نور ال ای دی ها هم کمتر میشه به ترتیب (مثل ستاره دنباله دار)
              یک متریش رو اینجا میدن 20 تومن رنگ های آبی و قرمز و سبز و سفید و زرد. مستقیم به 220 وصل میشه قیمتش مناسبه و به نظرم واسه حاشیه تابلو ثابت ها خیلی خوب باشه
              میخواستم ببینم کسی میدونه قیمت این ال ای دی ها تو تهران چنده و از کجا میشه تهیه کرد؟ سوال دیگه اینکه طول این نوارها قابل افزایش و کاهش هست؟ یعنی میشه بریدشون؟ یا چند تاشونو به هم وصل کرد؟
              مرغ باغ ملکوتم نیم از عالم خاک ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdieee
                سلام
                یه سری ال ای دی های نواری تو شهرستان هست که یک متریه و به این صورت روشن میشه که یک سری ال ای دی روشن میشن و دائم میرن تا ته مسیر و باز از سر روشن میشن نور ال ای دی ها هم کمتر میشه به ترتیب (مثل ستاره دنباله دار)
                یک متریش رو اینجا میدن 20 تومن رنگ های آبی و قرمز و سبز و سفید و زرد. مستقیم به 220 وصل میشه قیمتش مناسبه و به نظرم واسه حاشیه تابلو ثابت ها خیلی خوب باشه
                میخواستم ببینم کسی میدونه قیمت این ال ای دی ها تو تهران چنده و از کجا میشه تهیه کرد؟ سوال دیگه اینکه طول این نوارها قابل افزایش و کاهش هست؟ یعنی میشه بریدشون؟ یا چند تاشونو به هم وصل کرد؟
                بهش میگن آبشاری
                20تومن که عالیه ! تو مشهد و تهران زیر 25تومن ندیدم
                طولشون بیشتر میشه یا نه که نمیدونم
                ولی سازنده توی مشهد رو غیر مستقیم میشناسم
                میتونی به اون سفارش بدی یا سوال کنی
                مشهد-پاساژ مهتاب - الکترونیک نوژن -آقای سرابی....البته سرابی خودش نمیسازه ولی سازنده واسش میاره
                هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رسول21
                  با سلام میخام نور تابلو رو با یه ولوم کم و زیاد کنم چه قطعهای ودر کجا مدار فلاشر باید قرار بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
                  چون شما مثبت تمام led ها رو به هم وصل میکنید و مستقیم به ورودی میدین و دستورات از میکرو به یک ترانزیستور npn مثل tip41 ارسال میشه بهترین جا واسه گذاشتن مقاومت متغیر سر راه همون سیم مثبته که وصل شده به تمام led ها
                  اینجوری میتونید با یک مقاومت متغیر نور تمام کانال ها رو کنترل کنید
                  امیر مسعود مقدم

دیدگاه

دوستان سلام کسی برنامه قراردادن کلیدروی بردهای افکت تابلوثابت داره به زبان بیسیک باشه منظورم اینه که یک میکروسویچ درمدارباشه که هرگاه خواستی تابلوثابت روشن بمونه وهرگاه خواستی برنامه هاوافکتهااجرابشه (یعنی یک باربزنی تابلوافکت اجراکنه ودوباره که زدی ثابت روشن بمونه) امیدوارم مطلبموخوب رسونده باشم.باتشکر

دیدگاه

سلام
                      دوستان من یک سوال در مورد تعمیر لامپ های LED دارم.

من تعدادی لامپ LED SMD دارم که روی هر کدوم 48 تا LED هست!
                      ولی تعدادیشون خراب شدن و روشن نمیشن، میخوام اگه ممکنه راهنمایی کنید تا تعمیرشون کنم.
                      اینم عکس بوردشون:

اون 4 تا D1 تا D4 روی قطعه نوشته M7 که فکر کنم دیود هستند و با مولتی متر تست کردم و اتصال کوتاه نداشتند.
                      اون 4 تا مستطیل که بالای 220B48D هستند، خالیه و هیچ چیزی روشون نیست.
                      اون 2 قطعه هم که یکی زیر خازن هست و یکی کنار مقاوت هم یکی روش نوشته 105 یکی 224 ! ولی نمیدونم چی هستند :smile:
                      روی خازن هم نوشته CBB22 564J400V

حالا بنظر اساتید، مشکل از کدوم قطعه هست؟

درضمن یه مولتی متر دیجیتال هم دارم:

ولی زیاد بلد نیستن باهاش قطعات رو تست کنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط radobarg
                        سلام
                        دوستان من یک سوال در مورد تعمیر لامپ های LED دارم.

من تعدادی لامپ LED SMD دارم که روی هر کدوم 48 تا LED هست!
                        ولی تعدادیشون خراب شدن و روشن نمیشن، میخوام اگه ممکنه راهنمایی کنید تا تعمیرشون کنم.
                        اینم عکس بوردشون:

اون 4 تا D1 تا D4 روی قطعه نوشته M7 که فکر کنم دیود هستند و با مولتی متر تست کردم و اتصال کوتاه نداشتند.
                        اون 4 تا مستطیل که بالای 220B48D هستند، خالیه و هیچ چیزی روشون نیست.
                        اون 2 قطعه هم که یکی زیر خازن هست و یکی کنار مقاوت هم یکی روش نوشته 105 یکی 224 ! ولی نمیدونم چی هستند :smile:
                        روی خازن هم نوشته CBB22 564J400V

حالا بنظر اساتید، مشکل از کدوم قطعه هست؟

درضمن یه مولتی متر دیجیتال هم دارم:
                        ولی زیاد بلد نیستن باهاش قطعات رو تست کنم.
                        کلا همین قطعات رو دارن؟
                        بر فرض همین شروع به توضیح میکنم
                        اولا که نوشتید تعدادیشون خراب هستن یعنی بقیشون رو شن میشن؟ اگه اینطوره باید بگم به جایی که دنبال عیب دراینجا باشید برید واون ال ای دی که روشن نمیشه رو تست بگیرید!99درصد اونایی که خاموشن،سوخته اند!
                        نکته:ممکنه این ال ای دیها باهم سری شده باشن وسوخته شدن یدونه باعث بشه چندتا باهم خاموش بشه پس فقط بگردید وال ای دی(ها)سوخته رو عوض کنید

نکته .این برد هیچ ایزوله ای با برق ورودی نداره واگه در موقعی که برق هستش دست به قسمتیش بزنی.برق شمارو خواهد گرفت!
                        اونM7که میگی دیود 1N4007هستش
                        اون مقاومت 105یعنی مقاومت یک مگ
                        224 هم یعنی220کیلو
                        خازن هم یک خازن پلی استر 400ولت هستش با ظرفیت 560نانو!
                        موفق باشید
                        [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید

نوشته اصلی توسط aliavr
                          دوستان سلام کسی برنامه قراردادن کلیدروی بردهای افکت تابلوثابت داره به زبان بیسیک باشه منظورم اینه که یک میکروسویچ درمدارباشه که هرگاه خواستی تابلوثابت روشن بمونه وهرگاه خواستی برنامه هاوافکتهااجرابشه (یعنی یک باربزنی تابلوافکت اجراکنه ودوباره که زدی ثابت روشن بمونه) امیدوارم مطلبموخوب رسونده باشم.باتشکر
                          شما برای این کار فقط احتیاج داری به برنامت if اضافه کنی !
                          به این صورت که if pin a.0=1 (یعنی زمانی که کلید فشرده شد-بطور مثال میکروسوییچ به پین a.0 وصل شده ) goto state1 (برو به لیبل حالت ...) و دوباره تو اون لیبل یه if دیگه میزاری که اگه دوباره کلید فشرده شد به لیبل state 2 بره !
                          به همین سادگی !
                          امیر مسعود مقدم

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید

نوشته اصلی توسط masoud.moghaddam21
                            شما برای این کار فقط احتیاج داری به برنامت if اضافه کنی !
                            به این صورت که if pin a.0=1 (یعنی زمانی که کلید فشرده شد-بطور مثال میکروسوییچ به پین a.0 وصل شده ) goto state1 (برو به لیبل حالت ...) و دوباره تو اون لیبل یه if دیگه میزاری که اگه دوباره کلید فشرده شد به لیبل state 2 بره !
                            به همین سادگی !
                            سلام آقامسعودعزیز اگرامکان داریه تیکه برنامه برام بنویس مثلایه پورت خروجی قراربده ویه کلیدکه یه باربزنی ثابت روشن بشه ویه باربزنی همان پورد مثلا چشمک بزنه.ممنون میشم

دیدگاه

باسلام خدمت اساتیدمن یه فلاشرساختم میخوام همراه باهرکدام از ترازیستورهایه ال ای دی بزارم که وقتی به مدارباروصل نیست بتونم افکت هارو ببینم حالااین ال ای دی توبیس قرارمیگیره یا کلکتور؟باتشکر

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطر&#1581

نوشته اصلی توسط aliavr
                                سلام آقامسعودعزیز اگرامکان داریه تیکه برنامه برام بنویس مثلایه پورت خروجی قراربده ویه کلیدکه یه باربزنی ثابت روشن بشه ویه باربزنی همان پورد مثلا چشمک بزنه.ممنون میشم
                                تو این برنامه اول مدار بصورت چشمک زن کار میکنه و زمانی میکروسوییج زده بشه میره رو حالت ثابت و زمانی در حالت ثابت کار میکنه میکرو سوییچ زده بشه میره تو حالت چشمک زن :
                                $regfile = "m32def.dat"
                                $crystal = 1000000

[pre]
                                Config Porta = Output
                                Config Portb.0 = Input

Do

State1:
                                If Pinb.0 = 1 Then Goto State2
                                Porta = &B00000000
                                Wait 1
                                Porta = &B11111111
                                Wait 1