اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

نوشته اصلی توسط nimooly
    سلام دوستان

من چند تا power led 1w رو با یه منبع 15 ولت 6 امپر روشن کنم، طبق دیتاشیت ال ای دی ها با ولتاز 3.2 و جریان 320 کار میدن ! با طراحی خودم 4 تا ال ای دی رو با یه مقاومت 3.9 وات بالا سری کردم ! ولی به حدی سریع داغ میشه که لحیما اب میشن !!! ولتازی هم که روی ال ایدی ها میفته برابر نیس رو یکیشون 5 ولت میفته !!!
    میشه بگید مشکل کجاست ؟!؟ ممنون
    سلام. متاسفانه باید بگم که اشتباه وحشتناکی انجام دادید! :angry: :surprised: :rolleyes: :mrgreen:خوب 4*3.2 میشه12.8 که از 15 کم کنیم میشه 2.2 حالا تقسیم بر 3.9 میکنیم که جریان میشه 0.564!!!! میلی آمپر که باید هم ال ایدیتون بسوزه دیگه! اونی هم که 5 ولت دو سرش افتاده سوخته و اونایی هم که سالمن حتما آسیب شدید دیدند. درستش اینه: 2.2/0.32 که میشه 6.875 اهم! :NO:من دیگه حرفی ندارم :biggrin:
    لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

ببین برق ماشین 12ولت 60آمپر هست
      من یه مودم وایرلس دارم که با+12ولت 2آمپر کار میکنه رو به برق ماشین بزنم میخوام ببینم چکار باید انجام بدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadeghelect
        سلام
        اگه سوالم تکراری بود ببخشید
        میخواستم برای روشنایی خونه از لامپ led استفاده کنم اگه قدرتش حدود 50 وات باشه و بخوام از برق 220 استفاده کنم باید چه نوع درایوری استفاده کنم
        می تونم از این سوئیچینگ ها ی 12 ولت 20 آمپر استفاده کنم و بعد با رگولاتور افزاینده وصلش کنم به led
        کسی می تونه به من کمک کنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdieliya
          ببین برق ماشین 12ولت 60آمپر هست
          من یه مودم وایرلس دارم که با+12ولت 2آمپر کار میکنه رو به برق ماشین بزنم میخوام ببینم چکار باید انجام بدم
          ببین دوست عزیز من تا جایی که میدونم مشکلی نداره یعنی چی یعنی اینکه باتری ماشین قادر هست تا60آمپر به شما بده ولی شما از 2آمپرآن استفاده میکنید ولی میتونی چون ولتازش ممکن است بالاتر از 12 باشه از رگلاتور استفاده کنی :rolleyes:
          دو چیز شما را تعریف می کند :

1. بردباریتان در زمانی که هیچ چیز ندارید

2. نحوه ی رفتارتان وقتی همه چیز دارید ...

دیدگاه

سلام
            اگه سوالم تکراری بود ببخشید
            میخواستم برای روشنایی خونه از لامپ led استفاده کنم اگه قدرتش حدود 50 وات باشه و بخوام از برق 220 استفاده کنم باید چه نوع درایوری استفاده کنم
            می تونم از این سوئیچینگ ها ی 12 ولت 20 آمپر استفاده کنم و بعد با رگولاتور افزاینده وصلش کنم به led
            سلام. خوب میتونید 2 تا درایور 15 الی 25 در 1 وات رو بخرید و هر کدوم رو به 25 تا الیدی1 وات سری شده وصل کنید.
            http://eshop.eca.ir/%D8%AF%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D9%88%D8%B1-power-led/2251-led-driver-19-25x1w.html
            اگه بخواید سوییچینگ استفاده کنید(که البته پیشنهاد نمیشه) نیازی نیست 20 آمپر باشه که ولی خوب اگه مثلا یه 12 ولت 20 آمپر دارید که تو خونه خاک میخوره و بی استفاده مونده میشه الیدی هارو 3 تا 3 تا سری و با یه مقاومت اهم پایین بهش وصلش کنید. اگه منبعتون پتانسیئومتر برای تنطیم ولتاژ داره ولتاژ اون رو طوری بیارید پایین که 1 ولت از مجموع ولتاژ 3 تا الیدی بیشتر باشه. ولی اگه منبعتون قابلیت تنطیم ولتاژ در محدوده خاصی رو نداره بهتره بیخیالش بشید چون تلفات زیادی دارین.
            مثلا اگه لامپ everlight باشه هر کدوم 3.1 ولت روش میفته که در 3 میشه 9.3 ولت . حالا باید ولتاژش رو رو 10.3 تنطیم کنید و از یه مقاومت 3.3 اهم متوالی با هر 3 تا لامپ استفاده کنید.

دیدگاه

سوال در مورد فلشر 220 داشتم.
              من یه 4 کانال میخوام درست کنم.
              الان اول مدار میدونم چی کنم و خروجی دادم به یک اپتوتریاک خروجی به یک bt136 ولی چشمکی در کار نیست.
              برق 220 به هر4 bt136 رفته

اینم بگم که ورودی اپتوتریاکا یه led گذاشتم اونا چشمک میزنن ولی لامپا 220 نه!
              شمر ۱۴۰۰سال پیش مُرد؛شمر زمانت بشناس.
              [img width=400 height=100]http:///uploads/140623781981451.png[/img]
              [glow=green,2,100]یاحسین تشنه لب[/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط عمو LED
                سوال در مورد فلشر 220 داشتم.
                من یه 4 کانال میخوام درست کنم.
                الان اول مدار میدونم چی کنم و خروجی دادم به یک اپتوتریاک خروجی به یک bt136 ولی چشمکی در کار نیست.
                برق 220 به هر4 bt136 رفته

اینم بگم که ورودی اپتوتریاکا یه led گذاشتم اونا چشمک میزنن ولی لامپا 220 نه!
                سلام
                نقشه شماتیک رو بزار
                یا روی کاغذ بکش عکس بگیر بزار ببینم درسته یانه
                راستی آخرای کتاب الکترونیک سال سوم دبیرستان یادمه فلاشر با ترایاک رو نقشش داشت...بسته بودم جواب داد
                با اون هم میتونی مقایسه کنی
                هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

با سلام یه سوال داشتم مربوط به تایپک نیست ولی جای دیگری رو سراغ نداشتم از دوستان کسی تو کار مهر سازی هست میخام مهر سازی رو هم راه بندازم میگن پرینتر لیزری ودستگاه مهر سازی میخاد کسی میتونه کمک کنه؟

دیدگاه

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید

نوشته اصلی توسط رسول21
                    با سلام یه سوال داشتم مربوط به تایپک نیست ولی جای دیگری رو سراغ نداشتم از دوستان کسی تو کار مهر سازی هست میخام مهر سازی رو هم راه بندازم میگن پرینتر لیزری ودستگاه مهر سازی میخاد کسی میتونه کمک کنه؟
                    دقیقا مثل چاپ فیبر مدار چاپی به روش لامینت هست
                    فقط ماده های ظهور و اسیدش فرق میکنه

1-با پرینتر لیزری روی کاغذ ترانس که تلقی شکل هستند به صورت نگاتیو پرینت کنید...دو یا سه لایه پرینت روهم قرار میدین.
                    2-در تاریک خانه روی ژلاتین رو لامینت بمالید یا از اسپری لامینت استفاده کنید...یک لایه نازک یکدست ایجاد کنید.
                    3-کاغذ پرینت شده رو بر روی ژلاتین قرار بدین و در معرض نور uv یا 4عدد مهتابی 20وات با فاصله 10سانت در ظرف مدت 4دقیقه...قرار بدین
                    4-کاغذ را بردارین و ژلاتین را در ماده ظهور لامینت قرار بدین ( یک قاشق وایتکس در یک لیتر آب )
                    4.1- با ابر آرام بر روی لامینت بکشید تا قسمت های کمرنگ حذف...و قسمت های پر رنگ باقی بمانند.
                    5-ژلاتین را شسته و در اسید مخصوص ژلاتین قرار بدین تا به میزان لازم قسمت های ناخاسته در اسید حل شوند.
                    6-ژلاتین را در محلول سودسوزآور قرار بدین تا مابقی لامینت ها کنده شوند
                    7-ژلاتین را آبکشی کرده و بر روی دسته مهر با چسب دوطرفه نازک بچسبانید
                    8- اتمام کار و تحویل به مشتری
                    هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

من یه مقاله خوندم روشش جور دیگه ای بود؟
                      از کاغذ کالک استفاده شده بود بعد با پرینت لیزری روی کاغذ طرحو پرینت کرده و با اسپری پررنگ کرده روی ژلاتین چسبونده و اشعه میدیم وبعد با بنزین میشوریم تا طرح نمایان شودو...

دیدگاه

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید

نوشته اصلی توسط رسول21
                        از کاغذ کالک استفاده شده بود بعد با پرینت لیزری روی کاغذ طرحو پرینت کرده و با اسپری پررنگ کرده روی ژلاتین چسبونده و اشعه میدیم وبعد با بنزین میشوریم تا طرح نمایان شودو...
                        چاپ کردن مدار چاپی هم چندین تا روش مختلف داره
                        روش پریت رو کاغذ و روش لامینت و روش سیلک و روش چاپ مستقیم و ....

مهر سازی هم چندین تا روش مختلف داره....یکیش اینه..

فقط یه روش که وجود نداره !

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
                          سلام. خوب میتونید 2 تا درایور 15 الی 25 در 1 وات رو بخرید و هر کدوم رو به 25 تا الیدی1 وات سری شده وصل کنید.
                          http://eshop.eca.ir/%D8%AF%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D9%88%D8%B1-power-led/2251-led-driver-19-25x1w.html
                          اگه بخواید سوییچینگ استفاده کنید(که البته پیشنهاد نمیشه) نیازی نیست 20 آمپر باشه که ولی خوب اگه مثلا یه 12 ولت 20 آمپر دارید که تو خونه خاک میخوره و بی استفاده مونده میشه الیدی هارو 3 تا 3 تا سری و با یه مقاومت اهم پایین بهش وصلش کنید. اگه منبعتون پتانسیئومتر برای تنطیم ولتاژ داره ولتاژ اون رو طوری بیارید پایین که 1 ولت از مجموع ولتاژ 3 تا الیدی بیشتر باشه. ولی اگه منبعتون قابلیت تنطیم ولتاژ در محدوده خاصی رو نداره بهتره بیخیالش بشید چون تلفات زیادی دارین.
                          مثلا اگه لامپ everlight باشه هر کدوم 3.1 ولت روش میفته که در 3 میشه 9.3 ولت . حالا باید ولتاژش رو رو 10.3 تنطیم کنید و از یه مقاومت 3.3 اهم متوالی با هر 3 تا لامپ استفاده کنید.
                          من می خوام از یه led ا 50 وات استفاده کنم نه چند تا یک وات اون وقت باید چه کار کنم
                          http://eshop.eca.ir/power-led-%D9%88%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7/1737-LED-%D9%BE%D8%A7%D9%88%D8%B1-50W-%D8%B3%D9%81%DB%8C%D8%AF.html

دیدگاه

من می خوام از یه led ا 50 وات استفاده کنم نه چند تا یک وات اون وقت باید چه کار کنم
                            http://eshop.eca.ir/power-led-%D9%88%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7/1737-LED-%D9%BE%D8%A7%D9%88%D8%B1-50W-%D8%B3%D9%81%DB%8C%D8%AF.html
                            خوب درایور 50 وات بخر دیگه!

دیدگاه

سلام
                              قاب پروژکتور رو از کجا میشه گیر آورد
                              من شهرستانم سایتی هست که بفروشه ؟
                              9 وات و 24 وات
                              قیمتشون چقدره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رسول21
                                سلام دوستان این روشی که رسول جان گفت رو من تو همه مهرسازی های شهرمون دیدم خیلی هم راحته فقط یه اسپری دارن که رنگ سیاه رو تقویت یا همون پررنگ میکنه خوبم پول درمیارن :biggrin:
                                دو چیز شما را تعریف می کند :

1. بردباریتان در زمانی که هیچ چیز ندارید

2. نحوه ی رفتارتان وقتی همه چیز دارید ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X