پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}
خیلی ممنونم مهران جان. :applause:. واقعا لطف بزرگی کردی تجربه چندین سالتو در اختیارمون گذاشتی :applause:. خیلی اطلاعات ارزشمندی بود. :applause: واقعا فکر نمیکردم درایور تا این حد کم عمر کنه و آشغال باشن :sad:. من پیش خودم فکر میکردم این درایورا 2 سه سال با خیال راحت برامون جواب میدن. آخه چرا باید اینجوری باشه :cry2: :cry2: :cry2:. عمر لامپ هم تو دیتاشیت نوشته 100 کیلو ساعت
ولی درایور چی 1 دهم هم کار نباید بکنه :cry2:.
در مورد داغ کردن هم آره من یه 4 تا 7 وات آزمایشی خریدم که تست بگیرم ولی بدجوری داغ میشه طوری که بوی بدی هم میده.وقتی به برق هم میزنیش جرقه ناجوری میزنه طوری که میترسی پل دیودش بترکه :surprised:. به خاطر همین یه مقاومت33 اهم 1 وات تو ورودیش گذاشتم. اصلا بهشون دیگه اعنماد ندارم. :angry: یه دونه 15 تا 25 تایی هم گرفتم آینده تست میگیرم ببینم چند مرده حلاجه.
پس با این حساب پاور خیلی اطمینانش بیشتره. آقا یه دنیا ممنون :mrgreen:
نوشته اصلی توسط مهران چمنی
ولی درایور چی 1 دهم هم کار نباید بکنه :cry2:.
در مورد داغ کردن هم آره من یه 4 تا 7 وات آزمایشی خریدم که تست بگیرم ولی بدجوری داغ میشه طوری که بوی بدی هم میده.وقتی به برق هم میزنیش جرقه ناجوری میزنه طوری که میترسی پل دیودش بترکه :surprised:. به خاطر همین یه مقاومت33 اهم 1 وات تو ورودیش گذاشتم. اصلا بهشون دیگه اعنماد ندارم. :angry: یه دونه 15 تا 25 تایی هم گرفتم آینده تست میگیرم ببینم چند مرده حلاجه.
پس با این حساب پاور خیلی اطمینانش بیشتره. آقا یه دنیا ممنون :mrgreen:
دیدگاه