اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
    سلام آقا محسن
    عمر مفید این درایور ها از عمر گل لاله کمتره...داغ دارم حسابی...دست رو دلم نزار
    اینقد زود میسوزند که نگو ! یبار نمای یه پارتمان نورپردازی کردم...به درخواست خودش 220ولت بود...داخلش درایور گذاشتم...البته نصف دیگه نورپردازی با 12ولت و پاور راه انداختم
    حالا بعد 9ماه...2تا پروژکتور از طبقه پنجم سوخته !!!! خوب خیلی بده...باید جرثقیل بیاره طرف باز کنه بده تعمیر کنیم...اما اون 12ولتی ها میدونم حداقل 5سال عمر میکنند

یه بار دیگه هم تو هتل بودم...الیدی 3وات گرفتم با درایور 3وات...کلی نما زدیم...بعد 3روز دیدیم فقط 2تا پروژکتور سالمه...بقیه لنز ها آب شدن رفتن تو الیدی !
    نمیدونم چرا ! ولی خیلی داغ کرده بود....مجبور شدم کلا بیخیال درایور شم....

آخرین بار هم چند روز پیش بود....یه درایور یک وات برداشتم زدم به الیدی...3دقیقه نشد جلو صورتم درایور ترکید !

حالا بریم سر پاور سوئیچینگ....
    تو یه هتل 10تا کار کردیم.... تو 5ماه 4-5تاش خراب شده....ضمانت خودمون هم بود...چشمون کور دندمونم نرم...6ماه دیگه هم باید تحمل کنیم

در کل...اصلا و ابدا جنس نامرغوب کار نکردیم....تازه مارک LT هم بود...
    ولی نتیجه گیری این شد که....پاور بهتره...ولی عمر الیدی کم میکنه
    خیلی ممنونم مهران جان. :applause:. واقعا لطف بزرگی کردی تجربه چندین سالتو در اختیارمون گذاشتی :applause:. خیلی اطلاعات ارزشمندی بود. :applause: واقعا فکر نمیکردم درایور تا این حد کم عمر کنه و آشغال باشن :sad:. من پیش خودم فکر میکردم این درایورا 2 سه سال با خیال راحت برامون جواب میدن. آخه چرا باید اینجوری باشه :cry2: :cry2: :cry2:. عمر لامپ هم تو دیتاشیت نوشته 100 کیلو ساعت
    ولی درایور چی 1 دهم هم کار نباید بکنه :cry2:.
    در مورد داغ کردن هم آره من یه 4 تا 7 وات آزمایشی خریدم که تست بگیرم ولی بدجوری داغ میشه طوری که بوی بدی هم میده.وقتی به برق هم میزنیش جرقه ناجوری میزنه طوری که میترسی پل دیودش بترکه :surprised:. به خاطر همین یه مقاومت33 اهم 1 وات تو ورودیش گذاشتم. اصلا بهشون دیگه اعنماد ندارم. :angry: یه دونه 15 تا 25 تایی هم گرفتم آینده تست میگیرم ببینم چند مرده حلاجه.
    پس با این حساب پاور خیلی اطمینانش بیشتره. آقا یه دنیا ممنون :mrgreen:
    لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
      خیلی ممنونم مهران جان. :applause:. واقعا لطف بزرگی کردی تجربه چندین سالتو در اختیارمون گذاشتی :applause:. خیلی اطلاعات ارزشمندی بود. :applause: واقعا فکر نمیکردم درایور تا این حد کم عمر کنه و آشغال باشن :sad:. من پیش خودم فکر میکردم این درایورا 2 سه سال با خیال راحت برامون جواب میدن. آخه چرا باید اینجوری باشه :cry2: :cry2: :cry2:. عمر لامپ هم تو دیتاشیت نوشته 100 کیلو ساعت
      ولی درایور چی 1 دهم هم کار نباید بکنه :cry2:.
      در مورد داغ کردن هم آره من یه 4 تا 7 وات آزمایشی خریدم که تست بگیرم ولی بدجوری داغ میشه طوری که بوی بدی هم میده.وقتی به برق هم میزنیش جرقه ناجوری میزنه طوری که میترسی پل دیودش بترکه :surprised:. به خاطر همین یه مقاومت33 اهم 1 وات تو ورودیش گذاشتم. اصلا بهشون دیگه اعنماد ندارم. :angry: یه دونه 15 تا 25 تایی هم گرفتم آینده تست میگیرم ببینم چند مرده حلاجه.
      پس با این حساب پاور خیلی اطمینانش بیشتره. آقا یه دنیا ممنون :mrgreen:
      چرا خودت نمیسازی درایورشو یا سفارش نمیدی به کاربر اگه اشتباه نکنمms2000
      اخرین سوالی که ازشون پرسیدممثلا برا لامپ ال ای دی 3تا 1وات بردش رو زده بود میگفتن اندازه یه بند انگشت!
      اتفاقا شماره ای سی ش روهم گفتن برا کسایی که میخوان خودشون بسازن.
      [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
        چرا خودت نمیسازی درایورشو یا سفارش نمیدی به کاربر اگه اشتباه نکنمms2000
        اخرین سوالی که ازشون پرسیدممثلا برا لامپ ال ای دی 3تا 1وات بردش رو زده بود میگفتن اندازه یه بند انگشت!
        اتفاقا شماره ای سی ش روهم گفتن برا کسایی که میخوان خودشون بسازن.
        مرسی ah rad عزیز. آره تو یه تاپیک تعریف ایشونو از بچه ها شنیدم. ایشون انگار خودشون درایور میسازن. خیلی کارشون درسته. اگه لازم شد حتما مزاحمشون میشیم :nice:. یا اینکه خودمون میسازیم :mrgreen:

دیدگاه

:read:
          سلام دوستان
          من نیاز به طراحی یک تابلو روان در ابعاد مثلا 16*16 یا 24*24 (مربع شکل) دارم.اگه کسی میتونه کمکم کنه خیلی ضروریه.

دیدگاه

سلام
            دوستان دی لایت های ماشین های مدل بالا رو که دیدین.توی روز خیلی واضح و پر نورن
            میخوام یدونم من از چه ال ای دی باید استفاده کنم که نوری به این وضوح تو روز داشته باشه و بسیار هم پر نور باشه؟
            ترجیحا میخوام سه میل باشه.

دیدگاه

سلام بازم منم :mrgreen:

بچه ها من از دیروز دارم روی اینکه چکار کنیم که اگه درایور به گند کشیده شد.پاور ال ای دی ها رو به گند نکشه

اگه ولتاژ یا جریان درایور کم بشه که مشکلی نداریم.مشکل وقتی ایجاد میشه که ولتاز ویا جریان از مقداری که روش نوشته شده بیشتر بشه :NO:
              میتونیم بایک زنر ویک فیوز این مشکلو برطرف کنیم .به صورت زیر
              فرض یک درایور3تا1وات داریم که ولتاژش 2-12 وجریانش300میلی هست

سر مثبت تغذیه روقبل اتصال به ال ای دی با یک فیوز مثلا320یا350میلی امپر سری میکنیم .بعد از فیوز هم یک دیود زنر بصورت موازی بین +و-قرار میدیم که ولتازش باید کمی بیشتر از12 ولت باشه مثلا12.3یا12.5.

حالا فرض ولتاز بخواد بره بالا.زنر وارد عمل میشه وولتاژ رو ثابت نگه میداره.ادز طرفی چون زنر نمیتونه زیاد تحمل کنه میسوزه واتصال کوتاه میشه.اتصال کوتاه همانا وکشیدن جریان بیشتر همانا وسوختن فیوز همانا وخاموش شدن لامپ همانا ونسوختن لامپ همانا :mrgreen:
              [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                سلام بازم منم :mrgreen:

بچه ها من از دیروز دارم روی اینکه چکار کنیم که اگه درایور به گند کشیده شد.پاور ال ای دی ها رو به گند نکشه

اگه ولتاژ یا جریان درایور کم بشه که مشکلی نداریم.مشکل وقتی ایجاد میشه که ولتاز ویا جریان از مقداری که روش نوشته شده بیشتر بشه :NO:
                میتونیم بایک زنر ویک فیوز این مشکلو برطرف کنیم .به صورت زیر
                فرض یک درایور3تا1وات داریم که ولتاژش 2-12 وجریانش300میلی هست

سر مثبت تغذیه روقبل اتصال به ال ای دی با یک فیوز مثلا320یا350میلی امپر سری میکنیم .بعد از فیوز هم یک دیود زنر بصورت موازی بین +و-قرار میدیم که ولتازش باید کمی بیشتر از12 ولت باشه مثلا12.3یا12.5.

حالا فرض ولتاز بخواد بره بالا.زنر وارد عمل میشه وولتاژ رو ثابت نگه میداره.ادز طرفی چون زنر نمیتونه زیاد تحمل کنه میسوزه واتصال کوتاه میشه.اتصال کوتاه همانا وکشیدن جریان بیشتر همانا وسوختن فیوز همانا وخاموش شدن لامپ همانا ونسوختن لامپ همانا :mrgreen:
                آره فکر خوبیه ولی زنر رو وقتی نزدیک تو مرز ولتاژ شکستش قرار بدیشروع میکنه به جریان کشیدن و داغ کردن. یه چیز دیگه هم هست ال ایدی خودش مثل زنر میمونه و چون اولویت روشن شدن با ال ایدیه وقتی حتی جریان زیاد عبر کنه بازهم اکثر جریان از ال ای دی عبور میکنه. اینو اگه انجام بدی متوجه منظورم میشی. خوب شد گفتی ما رو دوباره به همین فکر واداشتی :mrgreen:. مدتی بود تو همین فکر بودم :mrgreen:

دیدگاه

آره فکر خوبیه ولی زنر رو وقتی نزدیک تو مرز ولتاژ شکستش قرار بدیشروع میکنه به جریان کشیدن و داغ کردن. یه چیز دیگه هم هست ال ایدی خودش مثل زنر میمونه و چون اولویت روشن شدن با ال ایدیه وقتی حتی جریان زیاد عبر کنه بازهم اکثر جریان از ال ای دی عبور میکنه. اینو اگه انجام بدی متوجه منظورم میشی. خوب شد گفتی ما رو دوباره به همین فکر واداشتی :mrgreen:. مدتی بود تو همین فکر بودم :mrgreen:

من تا تورو نپکونم ول کن نیستم (البت دور از جونت فقط مزاج بود :icon_razz
                  اصلا باید کاری کنیم که زنر سریع بسوزه برا همین مثالی که زدم باید زنر4وات بزاریم که نسوزه اما من میگم نیم وات بزاریم تا بسوزه.وقتی سوخت دیگه انگار+روبه -چسبوندیم وفیوز میسوزه .وکل مدار خاموش.تا زنگ بزنن شما بری بالا سر مصدوم :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad

من تا تورو نپکونم ول کن نیستم (البت دور از جونت فقط مزاج بود :icon_razz
                    آقا من مخلصتم :mrgreen: چاکرتم :biggrin: عبیدتم ذلیلتم
                    خداییش فکر خیلی خوبیه اینجوری فکر کنم ال ایدی هامون تا 100 هزار ساعتشونو کامل عمر میکنن :applause: البته شاید بیشتر =))

دیدگاه

یه فکر :
                      میشه یه PTC گذاشت وقتی مدار جریان زیاد بکشه داغ میشه و مقاومتش بالا میره و جریان رو محدود میکنه
                      نظر شما چیه؟؟؟
                      به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
                      الکترونیک قدرت
                      الکترونیک آنالوگ
                      طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
                      ---------------------BMCELEC@-------------------
                      ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
                      ---------------www.bmc-elec.com--------------
                      ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseyni imeni
                        یه فکر :
                        میشه یه PTC گذاشت وقتی مدار جریان زیاد بکشه داغ میشه و مقاومتش بالا میره و جریان رو محدود میکنه
                        نظر شما چیه؟؟؟
                        نه ptc تا بخواد گرم بشه و مقاومتش زیاد بشه دیگه ال ای دی ها آسیب دیدن. باید خیلی سریع عمل کنه. اگه داغ بشه هم باز جریان زیاده چون جریان بالا اونو به اون حد داغی رسونده. :sad:

دیدگاه

مقاومت شنت بزاریم و با اندازه گیری ولتاژ دو سر الیدی به رله فرمان قطع بدیم(یا ماسفت)
                          به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
                          الکترونیک قدرت
                          الکترونیک آنالوگ
                          طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
                          ---------------------BMCELEC@-------------------
                          ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
                          ---------------www.bmc-elec.com--------------
                          ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

آقا من مخلصتم :mrgreen: چاکرتم :biggrin: عبیدتم ذلیلتم
                            خداییش فکر خیلی خوبیه اینجوری فکر کنم ال ایدی هامون تا 100 هزار ساعتشونو کامل عمر میکنن :applause: البته شاید بیشتر =))
                            سالاری
                            پس میگم بیا یه کاری بکن.شما این مدارو ببند و100هزار ساعت وایستا ببین چی میشه
                            راستی برا اینکه بفهمیم چیزی که گفتم خوبه یا نه،چه جوری میشه تستش کرد؟به این درایور چه جور بفهمونیم ولتاژ وجریانتو زیاد کن؟
                            نظرم اینه برای جریان بیشتر بیایم درایور 3وات بزاریم.برا ولتاژ هم بیایم از درایور بزرگتر استفاده کنیم :nerd:

دیدگاه

یه فکر :
                              نظر شما چیه؟؟؟
                              نچ خوب نی :nerd:درحالت عادی فرض کن پی تی سی مقاومتش100اهم باشه وازش جریان 300میلی بگذره روخود پی تی سی 9وات تلفات داریم :agree:
                              پی تی سی 10اهم بزاریم مثلا بازم 0.9وات اتلاف این خوب نی.
                              درضمن پی تی سی مگه بخواد گرم بشه چقدر مقاومتش زیاد میشه؟باید بتونه تو چند ثانیه به چندکیلو برسه که عمرا نرسه :nerd:
                              مقاومت شنت بزاریم و با اندازه گیری ولتاژ دو سر الیدی به رله فرمان قطع بدیم(یا ماسفت)
                              این دیگه خیلی سخت میشه.
                              بزرگی مدار
                              تامین ولتازهای بایاس ترانزیستور
                              مدار تحریک گیت
                              رله به اون بزگی.تامین ولتاژش هم هست
                              کلا خیلی توهمی میشه.وبزرگ
                              بخوایم اینکارو بکنیم یه درایور استاندارد بسازیم زودتر به نتیجه میرسیم :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                                پس میگم بیا یه کاری بکن.شما این مدارو ببند و100هزار ساعت وایستا ببین چی میشه
                                100.000ساعت !!!
                                نه همچنین چیزی وجود نداره
                                دیگه ته چراغ هایی که دیدم 30هزار ساعت و آخریییییینش هم 50هزار ساعت بود که اونم به نظرم جک 2014 باشه
                                درکل الیدی شاید 50هزار ساعت کار کنه ولی اگه تو دما و فشار و رطوبت نرمال خودش باشه
                                مثلا یذره خمیر سلیکن کم یا زیاد بزنین
                                یا یذره محیط لامپ گرم باشه...هزاران ساعت روی عمر الیدی تاثیر میزاره
                                به قول معروف///بشنو و باور نکن....فوق فوقش 4-5سال با روزی 4-5ساعت کار
                                موفق باشید
                                هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X