اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی و ساخت درایورهای LED موجود در بازار ایران

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طراحی و ساخت درایورهای LED موجود در بازار ایران

سلام مهندس جان ممنونم
    آقا یه جای بورم هم قطعی داشت که خدا رو شکر فهمیدم دیگه خوب جواب داد
    راجع به جریان درین سورس 3125 هم دارم توی نت سرچ میکنم , چون میخام ببینم ippk یا I avg از چه مقداری زیاد تر نشه که یه حاشیه ی امن انتخاب کنم.
    البته من ولتاژ مینیمم رو دوس ندارم از 85 ولت انتخاب کنم :mrgreen: مگه زوره :mrgreen: از 110 به بالا انتخاب میکنم , سیم پیچیاش هم کمتره!

امروز رفتم از بازار چنند تا هسته خریدم که ببینم چطوریه که طبق گفته شما فرق چندانی ندارن , اما توی بازده باید ببینم چقدر هست این عددش؟ 0.8 یا بیشتر یا کمتر!

ولی میخوای امتحان کنی امتحان کن ولی میشه دو تا منبع رو سری کرد و به توانه بالاتری رسید
    :agree:
    خیلی دلم میخاد یه منبع 30 وات بسازم که ماسفت بیرونی مجبور نباشم بزارم توش!! خیلی باحال میشه! :smile:

بله فاصله گذاری از دویاره قرقره خیلی خوبه
    معجزه کرد

یه دنیا ممنون از این که وقت میزارین و جواب میدین , حتما جبران میکنم

دیدگاه

امروز به سرم زد یه 26 ولت 290 میلی آمپر بسازم /// اولا همون مشکل سیم رو داشتم که از حجم ترانس زیاد تر شد, که بعدش فهمیدم به جای 0.25 از 0.3 استفاده کردم )
      فقط موقع کار کردن به جای 26 ولت 30 ولت داد :mrgreen: اما جریانش خوب بود...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir safari

امروز رفتم از بازار چنند تا هسته خریدم که ببینم چطوریه که طبق گفته شما فرق چندانی ندارن , اما توی بازده باید ببینم چقدر هست این عددش؟ 0.8 یا بیشتر یا کمتر!
        :agree:
        خیلی دلم میخاد یه منبع 30 وات بسازم که ماسفت بیرونی مجبور نباشم بزارم توش!! خیلی باحال میشه! :smile:
        معجزه کرد

سلام.هسته خریدی؟ شهره شما هسته فریت اگه داره ببین میتونی EF20 هم گیر بیاری لطفا. چون مشهد EF20 موجود نیست تهران هست که چون فریتها بسیار شکننده هست تو راه عموما چندتاییش میشکنه مگه اینکه بسیار با حوصله بسته بندی بشه و آیا این کار رو مغازه دارهای تهران میکنن؟؟؟
        راستی تا سی و شش وات میشه بدونه ماسفته بیرون ساخت.در ضمن استفاده از ماسفت بیرونی خیلی ساده است...
        ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
          سلام.هسته خریدی؟ شهره شما هسته فریت اگه داره ببین میتونی EF20 هم گیر بیاری لطفا. چون مشهد EF20 موجود نیست تهران هست که چون فریتها بسیار شکننده هست تو راه عموما چندتاییش میشکنه مگه اینکه بسیار با حوصله بسته بندی بشه و آیا این کار رو مغازه دارهای تهران میکنن؟؟؟
          راستی تا سی و شش وات میشه بدونه ماسفته بیرون ساخت.در ضمن استفاده از ماسفت بیرونی خیلی ساده است...
          سلام , فردا میرم دنبال ef20 وگرنه گذرم به تهران میخوره این هفته احتمالا :agree: حتما خبر میدم داداش
          میگم تا 36 وات رو با چه آی سی انجام میدین؟

پ.ن.
          اون امضا رو برداشتم , شرمنده اگر ناراحتت کردم

دیدگاه

آقا یه سوال نسبتا نامربوط! کلا اومدم این تاپیکو به هم بریزم!! :mrgreen:

البته این سوال رو واسه این میپرسم که اولهای این تاپیک اسم این قطعه اومده.(منظورم وایپر هست.)به عکسهای زیر یه نگاهی بندازین:

نظرتون چیه؟ واقعا کار میکنه؟؟!! اگه آره،درست و حسابی کار میکنه یا مثل این جنس به دردنخورهای چینی هست؟ ساختنش چقدر هزینه و زمان میخواد؟ پیچیدن سیم پیچش راحته؟

مرجع این عکس هم اینجاست:

http://www.edaboard.com/thread264624.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir safari
              سلام , فردا میرم دنبال ef20 وگرنه گذرم به تهران میخوره این هفته احتمالا :agree: حتما خبر میدم داداش
              میگم تا 36 وات رو با چه آی سی انجام میدین؟

پ.ن.
              اون امضا رو برداشتم , شرمنده اگر ناراحتت کردم
              سلام.ممنونم مهندس جان.پس منتظره قیمت هستم.ارزون لطفا با من حساب کن.
              من تا نزدیک 40 یا 50 وات رو با bp3105 میبندم با ماسفت خارجی البته با tny280 هم تا 36 وات گرفتم. ولی BP برای اینکار تاکید میکنم برای این کار بسیار عالی تره.
              در جوابه دوستمون شاهرخ بگم که وایپر 12 آ وقتی ورودی 220 ولت باشه تا حدوده 12 یا 13 وات خروجی میده این مدار فقط در قسمتیش از وایپر 12 استفاده کرده و من رو کار نکردم که ببینم جواب میده یا نه اونم با این جریانه بالا.

دیدگاه

ممنون از پاسختون.
                یه سوال دیگه هم داشتم.شرمنده ها، این سوال از روی تنبلی هست! :mrgreen:
                ممکنه ساده ترین مداری که با همین وایپر بستین رو اینجا قرار بدین؟در کل این آی سی چقدر قابل اطمینان هست و مهمتر از همه چقدر راحتی کار داره؟به عبارتی حساس نیست و سوسول بازی در نمیاره؟
                ممنونم ازتون... :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                  سلام.ممنونم مهندس جان.پس منتظره قیمت هستم.ارزون لطفا با من حساب کن.
                  من تا نزدیک 40 یا 50 وات رو با bp3105 میبندم با ماسفت خارجی البته با tny280 هم تا 36 وات گرفتم. ولی BP برای اینکار تاکید میکنم برای این کار بسیار عالی تره.
                  در جوابه دوستمون شاهرخ بگم که وایپر 12 آ وقتی ورودی 220 ولت باشه تا حدوده 12 یا 13 وات خروجی میده این مدار فقط در قسمتیش از وایپر 12 استفاده کرده و من رو کار نکردم که ببینم جواب میده یا نه اونم با این جریانه بالا.
                  من ارادت دارم مهندس جان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ
                    ممنون از پاسختون.
                    یه سوال دیگه هم داشتم.شرمنده ها، این سوال از روی تنبلی هست! :mrgreen:
                    ممکنه ساده ترین مداری که با همین وایپر بستین رو اینجا قرار بدین؟در کل این آی سی چقدر قابل اطمینان هست و مهمتر از همه چقدر راحتی کار داره؟به عبارتی حساس نیست و سوسول بازی در نمیاره؟
                    ممنونم ازتون... :redface:
                    سلام.بله میگردم پیدا میکنم.آی سیش بسیار قابله اطمینانه و در رابطه با راحتیه کار و بقول شما حساس بودن و سوسول بازی باید بگم که نسبت به tny خیلی کار باهش راحت تره و کمتر از tny حساسه. وایپر 12 آ تا حدوده ده وات و وایپر 22 آ تا نزدیک 18 یا 20 وات من ازش گرفتم و زیاد هم باهش منبع ساختم. وایپر 50 آ هم ایستاده است و شکلش شبیه TOP250yn است و....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shork
                      اگه پاور atx سوخته دم دست دارید میتونید از ترانس قسمت استند بای که میشه دومین ترانس بعد از ترانس
                      اصلی استفاده کنید.
                      2 تا خروجی داره یکی 5 ولت بین 1 تا 2 آمپر یکیم یه خروجی 12 تا 15 ولت برا قسمت کنترل که تا 400 500 میلی باید خروجی بده.
                      توی لینک زیر یه نمونه مدار با همین ترانسا ساخته.
                      http://uzzors2k.4hv.org/index.php?page=miniflybacksmps

---
                      ولی در کل پیچیدن یه هسته تو این سایز خیلی راحته .برای تست یا شروع مدار بالا بد نست.
                      j
                      سلام میشه ی مدار با مقداراش با Bp3122 برامون بذارید??ممنونم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X