پاسخ : طراحی و ساخت درایورهای LED موجود در بازار ایران
سلام مهندس جان ممنونم
آقا یه جای بورم هم قطعی داشت که خدا رو شکر فهمیدم دیگه خوب جواب داد
راجع به جریان درین سورس 3125 هم دارم توی نت سرچ میکنم , چون میخام ببینم ippk یا I avg از چه مقداری زیاد تر نشه که یه حاشیه ی امن انتخاب کنم.
البته من ولتاژ مینیمم رو دوس ندارم از 85 ولت انتخاب کنم :mrgreen: مگه زوره :mrgreen: از 110 به بالا انتخاب میکنم , سیم پیچیاش هم کمتره!
امروز رفتم از بازار چنند تا هسته خریدم که ببینم چطوریه که طبق گفته شما فرق چندانی ندارن , اما توی بازده باید ببینم چقدر هست این عددش؟ 0.8 یا بیشتر یا کمتر!
:agree:
خیلی دلم میخاد یه منبع 30 وات بسازم که ماسفت بیرونی مجبور نباشم بزارم توش!! خیلی باحال میشه! :smile:
معجزه کرد
یه دنیا ممنون از این که وقت میزارین و جواب میدین , حتما جبران میکنم
سلام مهندس جان ممنونم

آقا یه جای بورم هم قطعی داشت که خدا رو شکر فهمیدم دیگه خوب جواب داد

راجع به جریان درین سورس 3125 هم دارم توی نت سرچ میکنم , چون میخام ببینم ippk یا I avg از چه مقداری زیاد تر نشه که یه حاشیه ی امن انتخاب کنم.
البته من ولتاژ مینیمم رو دوس ندارم از 85 ولت انتخاب کنم :mrgreen: مگه زوره :mrgreen: از 110 به بالا انتخاب میکنم , سیم پیچیاش هم کمتره!
امروز رفتم از بازار چنند تا هسته خریدم که ببینم چطوریه که طبق گفته شما فرق چندانی ندارن , اما توی بازده باید ببینم چقدر هست این عددش؟ 0.8 یا بیشتر یا کمتر!
ولی میخوای امتحان کنی امتحان کن ولی میشه دو تا منبع رو سری کرد و به توانه بالاتری رسید
خیلی دلم میخاد یه منبع 30 وات بسازم که ماسفت بیرونی مجبور نباشم بزارم توش!! خیلی باحال میشه! :smile:
بله فاصله گذاری از دویاره قرقره خیلی خوبه

یه دنیا ممنون از این که وقت میزارین و جواب میدین , حتما جبران میکنم

دیدگاه