سلام . مستقیم وصلشون کردم . یدفه نورشون از بنفش به نارنجی تبدیل شد و دودی از همشون بلند شد . همشون شهید شدن :cry2: روی درایور هم زده بود 280 میلی آمپر .
خب گفتم قبلش یه تماس با اون شرکته بگیر ببین چی می گن بعد وصلشون کن .
ولی خیلی کم پیش میاد همشون باهم بسوزه . معمولا یکی یا دوتا میسوزه و قطع می شه و بقیه سالم کمی تا قسمتی ابری باقی می مونند .
ببینم این درایوره که بهش وصل کردی از این چینی خیلی کوچیکاست ؟؟؟
هر ال ای دی رو 7 تومن خریده بودم و درایور هم 18 تومن گرفته بودم . همشون دود شد رفت هوا
نوشته اصلی توسط infinite.
خب گفتم قبلش یه تماس با اون شرکته بگیر ببین چی می گن بعد وصلشون کن .
ولی خیلی کم پیش میاد همشون باهم بسوزه . معمولا یکی یا دوتا میسوزه و قطع می شه و بقیه سالم کمی تا قسمتی ابری باقی می مونند .
ببینم این درایوره که بهش وصل کردی از این چینی خیلی کوچیکاست ؟؟؟
آخه این درایورش رفتارش خیلی عجیب بود . شب قبلش با مقاومت 5 وات 27 اهمی وصلش کردم به LED ها و لامپ ها رو روشن کرد ولی مشکی این بود که به صورت چشمک زن روشن میشدن .
ولی فرداییش با همون مقاومت که وصل کردم یهو لامپه ترکید .
بعدش بدون مقاومت اومدم تست کنم که زدم همشونو شهید کردم :mrgreen:
والا درایورش به نظر جنس مرغوب میاد . ضد آب هستش و حدودا 12 سانت هستش و جعبه اش هم آهنیه . روی جعبه اش هم نوشته 18 وات 280 میلی آمپر و ولتاژ خروجیش هم خودم اندازه گرفتم دیدم 73 ولت بودش .
کلا دیگه بیخیال ال ای دی شدم . هدفم اینه که یه جعبه ای بسازم برای نوردهی به لمینت . الان توو ذهنم اینه که لامپ های مدادی که نور خیلی زیادی داره بگیرم و به جای ال ای دی از لامپ مدادی استفاده کنم .
با سلام خدمت اساتید
من میخوام یک پروژکتور با led100 وات بسازم
که برای هیتسینک میخوام از هیتسینک cpu با یه فن 220 ولت استفاده کنم
مشکلی که اینجا هست اینه که اگه فن از کار بیفته led دود میشه
حالا سوال اینه که مدار محافظی هست که ،بتونه با از کار افتادن فن برق ورودی رو قطع کنه؟
یا اگه راه حل دیگری هست دوستان لطف کنن و راهنمایی کنند.
با سلام خدمت اساتید
من میخوام یک پروژکتور با led100 وات بسازم
که برای هیتسینک میخوام از هیتسینک cpu با یه فن 220 ولت استفاده کنم
مشکلی که اینجا هست اینه که اگه فن از کار بیفته led دود میشه
حالا سوال اینه که مدار محافظی هست که ،بتونه با از کار افتادن فن برق ورودی رو قطع کنه؟
یا اگه راه حل دیگری هست دوستان لطف کنن و راهنمایی کنند.
از محافظت دمایی استفاده کن اگر دما بیش از اندازه شد مدار led رو خاموش کنه
تو بازار یه المان هست که به هیت سینک متصل میشه و مثل سوییچ عمل میکنه
دوستان برای cob litron 100w 36v از درایور موجود در سایت می تونم استفاده کنم؟
در سایت ننوشته خروجی چند ولت و امپر هست
ضمنا درایدری نیست که سه تا از این ها رو با هم روشن کنه برق هم زیاد بلد نیستم کسی می تونه بسازه (قیمت)
سلام من چراغ سیگنال تابلو های برق از نوع ال ای دی وصل کردم بعد از گذشت حدود 2 سال نورشون ضعیف شده
چرا ؟
راه حلش چیه؟
ممنون میشم اگه راه نماییم کنین
:sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
سلام.
دوستان یه سوال شاید ساده!
میدونیم که درایورهای LED اکثرا از نوع CC یا همون جریان ثابت هستن و ولتاژ خروجیشون با توجه به محدوده ی توان تعریف شده برای اون درایور، تغییر میکنه.
این رو هم میدونیم که LED ها باید سری وصل بشن تا ولتاژ گامای LED ها به اندازه ی ولتاژ درایور مورد نظر برسه.
خب حالا با توجه به این بحث که ولتاژ خروجی درایورها متغیر هست و جریان اونها ثابت:
اگر بخواییم شدت نور LED ) LEDهایی) رو کنترل کنیم که با درایور روشن شده، چیکار مناسب تر هست؟
اگر با ترانزیستور یا ماسفت و به کمک PWM، جریان عبوری رو کنترل کنیم با توجه به ثابت بودن جریان دهی درایور، کاهش duty cycle و در نتیجه کاهش جریان، باعث میشه ولتاژ خروجی درایور افزایش پیدا بکنه تا به اون جریان ثابت قبلی برسه و این افزایش ولتاژ تا حداکثر مقدار ممکن برای اون درایور ادامه پیدا میکنه.
البته این صرفا یه تحلیل بود که با توجه به رفتار درایور LED ، به نظرم میرسید که اتفاق بیفته. دیگه نمیدونم در عمل هم اینطور میشه یا نه؟ ( فعلا امکان تست ندارم وگرنه لحظه ای معطل نمیکردم! )
کسی تا الان این کنترل شدت روشنایی رو انجام داده؟
سلام.
دوستان یه سوال شاید ساده!
میدونیم که درایورهای LED اکثرا از نوع CC یا همون جریان ثابت هستن و ولتاژ خروجیشون با توجه به محدوده ی توان تعریف شده برای اون درایور، تغییر میکنه.
این رو هم میدونیم که LED ها باید سری وصل بشن تا ولتاژ گامای LED ها به اندازه ی ولتاژ درایور مورد نظر برسه.
خب حالا با توجه به این بحث که ولتاژ خروجی درایورها متغیر هست و جریان اونها ثابت:
اگر بخواییم شدت نور LED ) LEDهایی) رو کنترل کنیم که با درایور روشن شده، چیکار مناسب تر هست؟
اگر با ترانزیستور یا ماسفت و به کمک PWM، جریان عبوری رو کنترل کنیم با توجه به ثابت بودن جریان دهی درایور، کاهش duty cycle و در نتیجه کاهش جریان، باعث میشه ولتاژ خروجی درایور افزایش پیدا بکنه تا به اون جریان ثابت قبلی برسه و این افزایش ولتاژ تا حداکثر مقدار ممکن برای اون درایور ادامه پیدا میکنه.
البته این صرفا یه تحلیل بود که با توجه به رفتار درایور LED ، به نظرم میرسید که اتفاق بیفته. دیگه نمیدونم در عمل هم اینطور میشه یا نه؟ ( فعلا امکان تست ندارم وگرنه لحظه ای معطل نمیکردم! )
کسی تا الان این کنترل شدت روشنایی رو انجام داده؟
درود بر شاهرخ خان مستقیمی. :smile:
این روش متاسفانه درست نیست :sad: تا حالا LED driver هایی که دیدم همگی در خروجیشون خازن الکترولیت دارن. یعنی شما وقتی درایور رو زدی به برق دیگه مجاز نیستی خروجی که به LED وصله رو قطع و وصل کنی.(چون ولتاژ خازن بالا میره و با اعمال pwm پیک جریان بالایی میفته رو LED).
مثلا الان یه درایور 7 تایی دم دست دارم. ولتاژ خروجی تو بیباری35 ولت میشه. یه خازن 50 ولت 22 میکرو هم در خروجی قرار داره . خوب اگه بعد از به برق زدن این رو بزنیم به LED معلومه که جریان لحظه ای زیادی ازش عبور میکنه. یعنی در واقع باید اول led متصل باشه بعد به برق زده بشه که ولتاژ خروجیش بشه ولتاژ فوروارد LED ها. :rolleyes:
راه حل استفاده از سلف و دیود باک هست :agree: به این صورت که با pwm و سلف و دیود جریان خروجی رو تحت کنترل خودمون قرار بدیم. :agree:
امکان تست برای من هست :biggrin:.(تست میکنم همینجا نتیجشو میگم :mrgreen
لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.
درود بر شاهرخ خان مستقیمی. :smile:
این روش متاسفانه درست نیست :sad: تا حالا LED driver هایی که دیدم همگی در خروجیشون خازن الکترولیت دارن. یعنی شما وقتی درایور رو زدی به برق دیگه مجاز نیستی خروجی که به LED وصله رو قطع و وصل کنی.(چون ولتاژ خازن بالا میره و با اعمال pwm پیک جریان بالایی میفته رو LED).
مثلا الان یه درایور 7 تایی دم دست دارم. ولتاژ خروجی تو بیباری35 ولت میشه. یه خازن 50 ولت 22 میکرو هم در خروجی قرار داره . خوب اگه بعد از به برق زدن این رو بزنیم به LED معلومه که جریان لحظه ای زیادی ازش عبور میکنه. یعنی در واقع باید اول led متصل باشه بعد به برق زده بشه که ولتاژ خروجیش بشه ولتاژ فوروارد LED ها. :rolleyes:
راه حل استفاده از سلف و دیود باک هست :agree: به این صورت که با pwm و سلف و دیود جریان خروجی رو تحت کنترل خودمون قرار بدیم. :agree:
امکان تست برای من هست :biggrin:.(تست میکنم همینجا نتیجشو میگم :mrgreen
به به....سلاااام علیکم بر برادر عزیزم محسن جان
خیلی ممنونم که جواب دادی. بسی استفاده کردیم :rolleyes:
حالا من یه روش دیگه هم به ذهنم رسیده بود، اصلا معقولانه نیست ها! :redface: ولی به نظرم شدنی هست!
اون هم اینه که با مجموعه ی LED ها یه مقاومت پر وات موازی کنیم و جریان عبوری از اون رو با PWM کنترل کنیم که به نوعی انگاری داریم تقسیم جریان انجام میدیم. ولی خب...اولا محدوده کنترل نور محدود میشه، دوما اتلاف توان هم که...
کلا بیخیال!
خب...داشتی میگفتی!! :mrgreen:
البته به مهندسین واساتیدی که وقت وعمرخودشون رو وقف کاره خیر میکنند
خواهشی دارم اگر براتون مقدوره یکم با تامل تر پاسخ بدین من رشته تحصیلیم مکانیکه ولی علاقه زیادی به نور دارم ،برای نور روشنایی ورشد گیاه ،که هم فضای گلخانه و مناسب باشه برای رشد گیاه سوالاتی داشتم درحده ابتدایی شرمنده ام ببخشد
ازدوتن از دوستانم که توی ضمینه برق فعالیت میکنند راهنمایی گرفتم یه عکس شماتیک برام فرستادن ،میفرستم برای اساتید 1-ماژولی که برای ساخت دارم اگر کل محیط 1در2 متربه ارتفاع بلند 2باشه اگر بخواهم براش یه فیکسچر درست کنم به قول شما هیت سینک کنم به چه صورته ؟..سوال دومم اینه آیا این پاور ال ای دی ها مناسب گیاه هست ؟ترتیب ماورابنفش ها وفرابنفش ها درست اتخاذ شده اگر کسی اطلاعاتی درباره اینا داره مطرح کنه -سوال آخرم از سری کردن الیدی هاس اگه قراره الیدی ها از ولتاژهم پوشانی نداشته باشن از چه درایوری با چه توانی استفاده باید کرد نظرتون درباره درایور دیمر دار چیه از لحاظ قیمتی مقرون به صرفه هست .ممنونم
خواهشی دارم اگر براتون مقدوره یکم با تامل تر پاسخ بدین من رشته تحصیلیم مکانیکه ولی علاقه زیادی به نور دارم ،برای نور روشنایی ورشد گیاه ،که هم فضای گلخانه و مناسب باشه برای رشد گیاه سوالاتی داشتم درحده ابتدایی شرمنده ام ببخشد
ازدوتن از دوستانم که توی ضمینه برق فعالیت میکنند راهنمایی گرفتم یه عکس شماتیک برام فرستادن ،میفرستم برای اساتید 1-ماژولی که برای ساخت دارم اگر کل محیط 1در2 متربه ارتفاع بلند 2باشه اگر بخواهم براش یه فیکسچر درست کنم به قول شما هیت سینک کنم به چه صورته ؟..سوال دومم اینه آیا این پاور ال ای دی ها مناسب گیاه هست ؟ترتیب ماورابنفش ها وفرابنفش ها درست اتخاذ شده اگر کسی اطلاعاتی درباره اینا داره مطرح کنه -سوال آخرم از سری کردن الیدی هاس اگه قراره الیدی ها از ولتاژهم پوشانی نداشته باشن از چه درایوری با چه توانی استفاده باید کرد نظرتون درباره درایور دیمر دار چیه از لحاظ قیمتی مقرون به صرفه هست .ممنونم
سلام
برای این منظور میتونین از تغذیه های dimmable برای ال ای دی استفاده کنید که متناسب با تعداد ال ای دی تغییر میکنن
من چند نمونه دارم سعی میکنم شماره آی سی رو بفرستم براتون
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
اصلا نیازی نیست ال ا ی دی ها رو اینطور بچینید
مزیت ال ای دی ها اینه که شما هر طیف رو بخواهین میتونید همون رو بخرید فقط طیف رو بگین
دیدگاه