بجا دوتا tcrt5000 اگه بری 16 تا فرستنده و گیرنده معمولی بگیری فکر کنم ارزونتر در بیاد دونه ای چنده؟
lm337 رگولاتور منفیه یعنی خروجیش ولتاژ منفیه بدرد کارت نمیخوره. چطور lm317 رو پیدا نکردی؟ همه جا پیدا میشه که
اهم هم اینه:
شوخی کردم اهم اینه
این عکس اهم تو منو کشت !
راستی میشه عکس موانع مهم دیگه رو هم بذاری ؟؟؟ حالا که تو این تاپیک همه چیز بحث شده ! رو مهمترین چیز (خود مسابقه) هم یکم بحث کنیم ! من سابقه مسابقه دادنم کمه ! (1 بار)
اسمم را پدرم انتخواب کرد !
نام خوانوادگی ام را یکی از اجدادم !
دیگه بسه راهم را خودم انتخواب خواهم کرد !
اینم لینک من :
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.msg585767#msg585767
راستی میشه عکس موانع مهم دیگه رو هم بذاری ؟؟؟ حالا که تو این تاپیک همه چیز بحث شده ! رو مهمترین چیز (خود مسابقه) هم یکم بحث کنیم ! من سابقه مسابقه دادنم کمه ! (1 بار)
کدوم رو میگی؟ :mrgreen:
آره فکر خوبیه تاپیک داره میره توی صفحه 40 راجع به این مورد هم بحث کنیم
این هم فیلم از سختترین پیستی که من تا حالا تو عمرم دیدم و باهاش مواجه بودم (البته به غیر از این المان های مسخره بازی سطح شیب دار و آب و نمیدونم این چیزا :angry
به نظر من سخترین المان ها اینا هستند ( البته توی سرعت بالا) همشون توی این فیلمی که گذاشتم هست
از سخت به آسان:
1- بریدگی بعد از 90 یا پیچ های تند
2- لوپ هایی با پیچ 90 درجه که برای اولین بار شاهین کاپ گذاشت
3- پالس یا پیچ 90 بعد از 2 متر مسیر مستقیم
3- اهم
4- لوپ 45 درجه
5- اینورس
اینم لینک من :
ما به این سنسورای کناری سمت چپ و راست که تا پایین اومده اصطلاحا میگیم ریش ( :mrgreen
سلام. از این ریش ها که میگین چطور تو برنامه نویسی استفاده میشه؟ کجا به درد میخوره؟ میشه یه برنامه کوچولو که از اینا استفاده شده بزارید تا کاربردش رو بدونیم؟
کلا از ریش ها واسه پیچ های تند استفاده میشه!
ولی میتونی تو تشخیص سفید یا سیاه بودن زمین هم ازش استفاده کنی
اینم لینک من :
خوب یه برنامه نمونه دارین که از این مدل استفاده شده باشه؟ اصلا ذهنیتی ندارم که چطوری با اینا پیچ های تند رو تشخیص میدن. :redface:
کاری که میخوای که یکم حوصله زیاد میخواد :biggrin: :redface:
اگه میخوای برنامه رو با حالت های سنسورا بنویسی
که مثله همون سنورای دیگه هستش فقط باید عددا رو طوری بدی که ربات رو خط بمونه !
مثلا :
وقتی پایین ترین سنسورت از سمت راست ریش 1 میشه باید زود برگردی رو خط واسه همین مثلا میتونی اینطوری بدی سرعتا رو
left = 255
right = -255
البته این عددا رو همینجوری نوشتم ! ایشالا اگه برنامه خودم تموم شه شاید بذارم ببینین ! (حوصله نوشتنش و نداشتم ! چند روزیه تعطیلش کردم !)
اینم لینک من :
کی میگه موتور زاپنی پیدا نمیشه؟
اون hv155 ها پیدا نمیشه. موتور ژاپنی هارو اگه کسی خواست من میتونم براش بگیرم
رضا جان میشه بگی چه مدل و مارکی خوبه واسه موتور؟ اگه ممکنه هم مدلی بگو که تو ایران نیست و بشه وارد کرد و یه مدل خوب هم که بشه از داخل پیدا کرد. بالاخره شما تجربت زیاده و میدونی تیم های حرفه ای چه مدل هایی استفاده میکنن.
رضا جان میشه بگی چه مدل و مارکی خوبه واسه موتور؟ اگه ممکنه هم مدلی بگو که تو ایران نیست و بشه وارد کرد و یه مدل خوب هم که بشه از داخل پیدا کرد. بالاخره شما تجربت زیاده و میدونی تیم های حرفه ای چه مدل هایی استفاده میکنن.
90 درصد تیم های خوب تا سال پیش از hv155 استفاده میکردند یه سری تیم ها از موتورهای مکسون و یه سری دیگه از این موتور تایوانی ها استفاده میکردند اما حالا که hv155 ها نیست مشکل درست شده. اونایی که از قبل دارند (مثل خودم یه 2 جفت دارم اما از ژاپنی ها استفاده میکنم) که همونارو میذارن اونایی هم که ندارن به غیر از این ژاپنی ها بهترین چیزی که توی ایران پیدا میشه همین تایوانی هاست که نسبت به zga ها بهتره اما بازم موتورهای جالبی نیست
میتونی موتور های مکسون رو از چین یا از مالزی بگیری اما خیلی گرونه و 12 واتش حدود 700 هزارتومن با گیربکسش در میاد (شرکت مکسون موتور و گیربکس رو جدا میفروشه). ROBOEQ یه سری دست دوم آورده که توی بخش موتور گیربکس از منو باید بری توی قسمت موتور گیربکس حرفه ای میتونید مدل هاشو ببینید به نظر من چیزی که بدرد بخور کار ما باشه شاید این باشه :
http://roboeq.ir/products/detail/%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1%2012%20%D9%88%D9%84 %D8%AA%20930%20%D8%AF%D9%88%D8%B1%20MAXON/
اما RPM بالا داره و زورش کمه (من موتوره رو دیدم) و شیب رو نمیتونه بره بالا
پس اگه پول داری دوتا مکسون بخر به 1.5 میلیون که به نظر من ارزشش رو نداره واسه مسیریاب و اگه نمیخوای اینقدر پول بدی بهترین گزینه از لحاظ گشتاور و RPM و شتاب و اندازه و بقیه موارد همین ژاپنی هاست با این حال میتونی توی سایت های خارجی یه سرچ بزنی ببینی چی هست مثل ROBOTSHOP
موتورهای اسکپ هم موتور های خیلی خوبیه اما یه مدل بیشتر توی ایران نیست که اونم 300 دوره و خیلی کمه اگر هم بخوای نوش رو از خارج بگیری قیمتش با مکسون یکی در میاد
موتور و گیربکس فروش های خوب توی ایران مثل لاندا و صنعت روبات رو هم من همشون رو زیرو رو کردم چیز بدرد بخور ندارن
و یه توصیه هم اینکه به هیچ عنوان طرف موتورهای بوهلر نرو با این که یه کمپانیه آلمانیه اما کیفیت موتور و گیربکس هاش خیلی پایینه هم از لحاظ بازده و هم شتاب و گشتاور
دیدگاه