اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مسیریاب

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مسیریاب

از یک تابع سر نیارید... :surprised: واقعا باید خیلی تلاش کنید تا با برنامه نویسی آشنا شوید .

خودتون وابسته به سخت افزارتان باید کد بنویسید . تنظیم کردن ضرایب PID بسیار مشکل است و در هر مرحله تغییر در ان باعث تغییر بهره میشود .

من خودم به شخصه با چندین بار تست و امتحان توانستم به بهترین بازدهی دست یابم .

فیلتر های دیگری مثل FIR IIR FFT هم وجود دارند که خالی از لطف نیستن . هر کدامشان بدرد بخور هستن .

اگر پرواز را باور کنی پرو بال خواهی گرفت .

دیدگاه

سلام ..
      بازم ممنون از پاسختون ..
      میشه برای درک بهتر،برنامه یک ربات که با این کدها کار میکنند رو بهم بدید،(اگر شبیه ساز پروتئوس هم باشه عالی میشه)
      باتشکر از شما.

دیدگاه

من یه ربات مسیریاب با 5 تا سنسور ساختم. بعد از چندبار کار کردن همه سنسوراش خراب شد. بعد از تعویض سنسور ها، فقط دو تا از گیرنده ها و همه فرستنده ها کار میکنن، و سه تا گیرنده دیگه همچنان خرابه. چیکار کنم که درست بشن؟
        میشه راهنمایی کنید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی 1382
          من یه ربات مسیریاب با 5 تا سنسور ساختم. بعد از چندبار کار کردن همه سنسوراش خراب شد. بعد از تعویض سنسور ها، فقط دو تا از گیرنده ها و همه فرستنده ها کار میکنن، و سه تا گیرنده دیگه همچنان خرابه. چیکار کنم که درست بشن؟
          میشه راهنمایی کنید؟
          سلام بر شما
          --
          مقاومت ها را چک کردید؟ جریان در اون قسمت ها برقرار هست (تست بازر مولتی متر انجام داد؟)
          برای اینکه نظر دقیق تری داد،شماتیک سنسور یا شماتیک کلی ربات رو در اینجا قرار بدید
          باتشکر. @};-

دیدگاه

سلام. من برا پروژه ام میخام رباتی بسازم که با PID باشه و رنگ رو تشخیص بده و پیچ ها رو تشخیص بده. اما نمید.نم باید چه قظعاتی داشته باشم .چه برنامه ای بنویسم . هزینش چقدر درمیاد؟
            لظفا کمکم کنید .....

دیدگاه

یه سوال من برای درایور کردن سنسور مادون قرمزم میتونم از ای سی 74ls244به جایlm324 استفاده کنم (به خاطر ورودی و خروجی کم (4تا) ای سیlm324) و همچنین قابلیت تنظیم حساسیت داره و میزان تاخیر اون از lm324کمتر هس یا بیشتر ممنونم اگه میشه جواب سوال اخری رو هم بدید اگه ایسی دیگه ای میونید که بهتر کار میکنه هس بگید لدفا

دیدگاه

سلام
                من میخوام یه ربات مسیر یاب بسازم ابعادش حدود 30سانته!حالا یه ذره کم و زیاد
                میخوام 5سنسوره باشه
                برنامه نویسیش رو اماده کردم روی پروتیوس تست کردم خوب بود...
                با mega32و l298میخوام راه بندازمش فقط چند سوال دارم..اولیش اینه که چ سنسوری باید بخرم(به فروشنده چی باید بگم)طریقه اتصال سنسور ها به میکرو کنترلر چجوریه؟؟
                (AVRرو هم ابتدایی بلدم خیلی زیاد کار نکردم...)
                ممنون میشم پاسخمو بدید
                Proudly @real_ahmadi
                #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام دوستان.تو گفتگوها حرف از pid شده بود.دوستانی که واردن لطف کنن ساده توضیح بدن ممنون میشم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط n_robo نمایش پست ها
                    سلام دوستان.تو گفتگوها حرف از pid شده بود.دوستانی که واردن لطف کنن ساده توضیح بدن ممنون میشم.
                    من خودم هیچی نفهمیدم از این ولی خب :
                    کد:
                    http://controlpoint.ir/pidکنترل-چیست؟/

دیدگاه

سلام میخوام یه ربات طراحی کنم و تو مسابقات شرکت کنم
                      یدونه کیتا روبو دارم که دوتا فرستنده و دوتا گیرنده ir داره و قابلیت سنسور ماز و نور یاب و ... داره
                      برای مسابقات مسیر یاب ویژه چه قابلیت هایی باید داشته باشه
                      با میکروکنترلر میخوام درست کنم و برای قسمت های مکانیکیش زیاد مشکل ندارم و مداراتشو میتونم خودم درست کنم
                      این مشکل رو تجربه کردم
                      یا اینکه از نزدیک دیدم و دارم نظر میدم
                      بعضی ها به اشتباه فکر میکنن من تعمیر کارم و دارم راه حل میگم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziar ashouri نمایش پست ها
                        سلام میخوام یه ربات طراحی کنم و تو مسابقات شرکت کنم
                        یدونه کیتا روبو دارم که دوتا فرستنده و دوتا گیرنده ir داره و قابلیت سنسور ماز و نور یاب و ... داره
                        برای مسابقات مسیر یاب ویژه چه قابلیت هایی باید داشته باشه
                        با میکروکنترلر میخوام درست کنم و برای قسمت های مکانیکیش زیاد مشکل ندارم و مداراتشو میتونم خودم درست کنم
                        باید سرعت و دقت بالایی داشته باشه و بسته قواینین هر مسابقه اندازه خود ربات هم مشخص میشه .. بهتره که یه چیز جمع و جور بسازید
                        موفق باشین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
                          سلام
                          من میخوام یه ربات مسیر یاب بسازم ابعادش حدود 30سانته!حالا یه ذره کم و زیاد
                          میخوام 5سنسوره باشه
                          برنامه نویسیش رو اماده کردم روی پروتیوس تست کردم خوب بود...
                          با mega32و l298میخوام راه بندازمش فقط چند سوال دارم..اولیش اینه که چ سنسوری باید بخرم(به فروشنده چی باید بگم)طریقه اتصال سنسور ها به میکرو کنترلر چجوریه؟؟
                          (AVRرو هم ابتدایی بلدم خیلی زیاد کار نکردم...)
                          ممنون میشم پاسخمو بدید
                          سلام جناب مهندس احمدی میتونین از سنسور TCRT5000 استفاده کنین که فرستنده و گیرنده در یک پک قرار دارن و نحوه اتصال آنها به میکرو طبق شکل زیر است :

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi8 نمایش پست ها
                            سلام جناب مهندس احمدی میتونین از سنسور TCRT5000 استفاده کنین که فرستنده و گیرنده در یک پک قرار دارن و نحوه اتصال آنها به میکرو طبق شکل زیر است :
                            سلام دوست عزیز

داداش قربونت ممنون از راهنماییت ولی این پست بنده رو نگاه کنین مال خیلی وقت پیشه دقیقا وقتی که فقط میدونستم avr یه میکروکنترلر هست
                            بازم ممنون لطف کردین ک گفتین
                            موفق باشید
                            Proudly @real_ahmadi
                            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

یادم رفته بود نگاه کنم ... منم شک کردم که شما همچین سوالی بکنین ..قربانت

دیدگاه

منظورم اینه که باید بتونه از شیب بالا و پایین بره ؟ باید بتونه خوب ویراژ بده ؟
                                میتونم سبک رالی درست کنم اما کنترلش رو به سنسور وصل کنم؟؟
                                این مشکل رو تجربه کردم
                                یا اینکه از نزدیک دیدم و دارم نظر میدم
                                بعضی ها به اشتباه فکر میکنن من تعمیر کارم و دارم راه حل میگم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X