پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )
سلام
شما با پشتیبانی محصولات پیزوی بخار ساز تماس گرفته اید
لطفا بعد از شنیدن صدای بوق...سه بار در گوشی تلفن خود پوف کرده و سپس تلفن خود را در حالت تند قرار داده و سیم تلفن خود را از پریز جدا نمایید
بوووووووق
هه بابا نترس ؛نگران نباش...
منم دفه اول که ساختم فقط یکم رو سطح آب موج مکزیکی ایجاد میکرد بعد درست شد :mrgreen:
فقط برمیگرده به اون سلف خوشگلی که با دست پیچیدی
گفته بودم 15 دور ؛ به دور یک مته شماره 6
نمیدونم چرا شده 10 دور ، به دور انگشت اشاره اونم با اون سیم به اون ذخیمی! =))
بعدشم...
مدارهای فرکانسی رو اونقد با جامپر و سیم و فاصله دار از هم نمیبندن
مدار منم ببینی جتی دوتا پایه رو تو یک خونه کرده بودم و 3تا مدار تو یک برد برد بستم ! 4تا هم راحت جا میگرفت !
اون سلف های 100میکرو که گرفتی ، من بهشون شک دارم ! دست سازن و کارخونه ای نیستن! :-?
بهتره از مدل هایی که پیشنهاد دادم استفاده کنی ، اصلا به توان زیادی هم احتیاج نداشته که اون سلف های توان بالا براش گرفتین !
خازن 8.2 رو هم 6.2 بزار شاید بهتر بشه
آفرین ادامه بده :nice:
تو میتونی... :applause:
نوشته اصلی توسط 000mehran000
شما با پشتیبانی محصولات پیزوی بخار ساز تماس گرفته اید
لطفا بعد از شنیدن صدای بوق...سه بار در گوشی تلفن خود پوف کرده و سپس تلفن خود را در حالت تند قرار داده و سیم تلفن خود را از پریز جدا نمایید
بوووووووق

هه بابا نترس ؛نگران نباش...
منم دفه اول که ساختم فقط یکم رو سطح آب موج مکزیکی ایجاد میکرد بعد درست شد :mrgreen:

فقط برمیگرده به اون سلف خوشگلی که با دست پیچیدی
گفته بودم 15 دور ؛ به دور یک مته شماره 6
نمیدونم چرا شده 10 دور ، به دور انگشت اشاره اونم با اون سیم به اون ذخیمی! =))
بعدشم...
مدارهای فرکانسی رو اونقد با جامپر و سیم و فاصله دار از هم نمیبندن
مدار منم ببینی جتی دوتا پایه رو تو یک خونه کرده بودم و 3تا مدار تو یک برد برد بستم ! 4تا هم راحت جا میگرفت !
اون سلف های 100میکرو که گرفتی ، من بهشون شک دارم ! دست سازن و کارخونه ای نیستن! :-?
بهتره از مدل هایی که پیشنهاد دادم استفاده کنی ، اصلا به توان زیادی هم احتیاج نداشته که اون سلف های توان بالا براش گرفتین !
خازن 8.2 رو هم 6.2 بزار شاید بهتر بشه
آفرین ادامه بده :nice:
تو میتونی... :applause:
دیدگاه