اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط سام-سیروس

در برابر گرما و سرما هم استقامت داره
    این چسب های یک دوسه از همه لحاض خوب و قویه فقط در مقابل سرما گرما اصلا مقاوم نیست :sad:
    من با هاش چند تا تابلو led رو روی شیشه نصب کردم این قدر محکم بود که میشد باش بارفیکس زد
    اول زمستون که هوا سردو گرم می شد تابلو از شیشه کنده شد افتاد خورد شد
    خلاصه مجبورشدم یه تابلو دیگه بسازم oo: :angry: :angry: oo:

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط ohayo1368
      این چسب های یک دوسه از همه لحاض خوب و قویه فقط در مقابل سرما گرما اصلا مقاوم نیست :sad:
      من با هاش چند تا تابلو led رو روی شیشه نصب کردم این قدر محکم بود که میشد باش بارفیکس زد
      اول زمستون که هوا سردو گرم می شد تابلو از شیشه کنده شد افتاد خورد شد
      خلاصه مجبورشدم یه تابلو دیگه بسازم oo: :angry: :angry: oo:
      راستش من با این مارک کار کردم که میگن و من هم تجربه کردم بهترین هست mitreapel

من همون آلومینیوم که گفتم را حدود 10 ساعت گذاشتم روی بخاری :eek: بعد در همین زمستانی که گذشت ، گذاشتم در هوای آزاد بیرون
      که حدود 5- درجه بود البته جایی که الان هستم :biggrin: ولی اتفاقی براش نیفتاد.
      فقط نکته اینجاست که اندازه کار من کوچک بود و تحت فشار هم نیست و چون هیتسینک هست در نتیجه با خاموش و روشن شدن دستگاه
      براش انقباظ و انبسات هم پیش میاد خلاصه تا الان مشکلی نداشته. ااین تست را اول انجام دادم که از کیفیت کار مطمئن بشم و خب همه
      استاد هستید و با تجربه و میدونید که یکی از آیتم های تست دستگاه یا کار تولیدی ، تست عمر هست
      و باز مورد دوم هم که گفتم آبگرکن لحظه ای که میدونید چه داستانی داره. البته هر دو مورد دارای سطح کم هستند :agree:
      این چسب وقتی به وسیله هاردنر خودش که همون اسپری هست ، پس از خشک شدن ، مثل سنگ میشه و خب طبیعتا شکننده هم میشه
      شما سطح سیغلی شیشه را هم در نظر بگیر که هیچ فرو رفتگی نداره که چسب بهش نفوذ کنه ولی فلزات هر چند بسیار ریز دارای سطحی
      نا صاف هستند که تحت همون فشار دست ، چسب در داخلشون نفوذ میکنه و پیوستگی ایجاد میکنه و باز مورد فشار بر سطح را هم باید در نظر گرفت
      حالا دوست عزیز شما دقیقا برای سطح صیغلی (شیشه ) مصرف کردی حالا اندازه تابلو را من نمیدونم. بهترین چسب برای شیشه سیلیکون هست
      یا همون چسب آکواریوم . این هم به خاطر نرم بودن این چسب بعد از خشک شدن هست .که حالت مکش بین دو شیشه یا سطوح صیغلی مثل
      شیشه ایجاد میکنه .
      ولی در کل تجربه سختی انجام دادی رفیق :sad: اینم بگم این کارهایی که من کردم همچین استاندارد نیست و تجربی هست در اصل هم من از
      این برای چسباندن ورق و پروفیل MDF استفاده میکنم
      در آخر ببخشید زیاد حرف زدم :redface:
      خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

اقای سیروس خان
        هرچند از بحث اصلی درو شدیم ولی الان به صورت خودجوش فهمیدم علت چی بوده :agree:
        تما این چیزایی که شما بااین چسبه 123 چسبوندین 2 لایش از یه جنس بوده تو انقباظ انبساط به چسب فشار نمیاد :agree: اما انقباظ شیشه و تابلو فرق داره دیگه :nerd:

دیدگاه

خوب ابتکار و خلاقیت تو کار ها فکر خوبیه ولی تو بعضی جاها کار اشتبیم هست

واسه خرید فن و هیت سینک تو عمرتون نو نخرید و از امجد هم نخرید .

فقط برید اونجاهایی که مزایده های کامپوتر و لوازم الکترونیکی میزنند . بگم مفته باورتون نمیشه . اصلا نمیدونن میکرو کنترلر چیه !

هر چی بردارید آیسی و .......... اشانتیون روش میتونی برداری :nice:

من فن میخرم دونه 500 12 یا 24 یا 35 به هر اندازه چه 3*3 یا بزرگترین فنی که میشناسید یکیم میشناسم اوراقچی هست میگه گرون میخری کیلو 4000 تومنه

هیت سینک رو هم به قیمت آلمینیوم معمولی میتونید بگیرید یدونه دیدم نزدیکه 600 700 گرم بود تو امجد قیمت کردم گفت 136

اونجا گفت 7000 تازه گرونم میگفت میشد زد تو سرش :biggrin:

و اونایی هم که ربات میسازن راست کارشونه چرخ دنده و ........... خلاصه میخوام شغلو رشتمو عوض کنم برم اوراقچی شم :agree:

کسایی هم که تهران هستن تو خیابونه بروجردی هست نزدیک دولت آباد از شوش راحت میشه رفت خیلی آدرسش مزخرفه منم 2 ساعت طول کشید پیدا کردم ولی واقعا واقعا میارزه
          با همه چی ساختم
          تا همه چی ساختم
          http://electeronic.blogfa.com

دیدگاه

آورین مهران جان هم حال کردم هم کف. بزار یه 4-5 روز مدام کاره کنه ببین فرض های پیزوت مثل مال من پوست پوست میشه یا نه

دیدگاه

سلام من می خوام پیزو بخرم
              اگه.از کوچیکش بخرم مشکل نداره؟

دیدگاه

پیزو کوچک با بزرگ فرقی نداره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 000mehran000
                  سلام من می خوام پیزو بخرم
                  اگه.از کوچیکش بخرم مشکل نداره؟
                  فرکانس مهمه
                  1.6مگاهرتز باشه
                  هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

پیزو بدون آب کار کنه می سوزه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                      خواهش میکنم.... وظیفس
                      در مورد 40وات توان بله...همه چی رو گفتم...تایپیک و نقشه هم نشون دادم....گفت شماتیکت خیلی خوبه

مدار باید به قدری از بخار فاصله داشته باشه که رطوبت بهش نرسه وگرنه مدار خراب میشه...برای همین طول سیم زیاد میگیرم
                      بله با 1سانت هم کارتون راه می افته

مشگل عجیبی داری...چی بگم والا ! شاید سیمت خاصیت مقاومتی یا سلفی زیادی داره
                      اگه طول سیمت کم کردی فقط سلف ها رو مقدارش کم و زیاد کن
                      من سلف ورودی رو 330نانو گذاشتم خیلی بخار بیشتر شد

دلیل گرم شدن ترانزیستورم پرسیدم
                      گفت چون پیزوت رو توی بیس قرار دادی و هم به عنوان بار RL هست و هم کرسیتال مدار...
                      کلی تلفات داریم که توی ترانزیستور به اون پر قدرتی باعث ایجاد اون حرارت میشه

طبق همفکری هایی که با اون شرکت کردم به این نتیجه رسیدم که بارRL رو از کریستال متمایز کنیم
                      یعنی پیزو رو بیاریم توی کلکتور
                      در بیس هم از یک کرسیال دیگه استفاده کنیم که میشه از IC 555 هم فرکانس 1.6مگاهرتزی ساخت.
                      اینطوری تلفات حرارتی به شدت کاهش پیدا میکنه و ترانزیستورمون هم میتونه کوچک تر بشه و هدسینگ کوچکتری هم لازم داشته باشیم...
                      خوووووب خوووب خووووووب
                      اینم از یه ایده ی عالی...............
                      سلام.میشه لطفا شماتیک مدار رو بعد از اعمال این تغییرات و بهینه کردن بدین(اعمال آی سی 555 و...)!؟؟؟ شما خدتون آخرین مداری که استفاده کردین کدومه(بهینه ترینش)؟
                      راستی این مدار چند ساعت روزانه میتونه مداوم کار کنه؟

دیدگاه

سلام اقای مهران عزیز :redface:
                        میگم یه لطفی می کنی این مدار رو یکم واسه ما تحلیل کنی :read:
                        می خام بدونم اصلا چه اتفاقی میفته که این ترانزیستوره پالس میسازه و اصلا وظیفه این سلفا چیه
                        اگه ساده ساده توضیح بدید ممنون می شم :applause: :applause:
                        البته ساده هم توضیح ندید بازم ممنونم :mrgreen:

دیدگاه

ما هم مثل شما ؛ ولی تو یه تاپیک دیگه مشغول ساخت بودیم

اینم نتایجش :

http://ir02x6.persiangig.com/piezo-atomizer/Final-1.mkv
                          http://ir02x6.persiangig.com/piezo-atomizer/Final-2.mkv

لینک تاپیک ما :
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=63276.0

ولی خداییش شما از ما موفق تر بودید :applause:

ایکاش همه با هم تو یه تاپیک همکاری می کردیم ... :agree:
                          - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
                          ارتباط با من : ir02x6
                          طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد &#1576

سلام
                            اقا من ساختم ولی ولی ولی 2قطره اب میریزم ابو می لرزونه اما بخارنمیشه :angry:
                            وقتی با دستم ازش کم میکنم تازه شروع میکنه به لرزودن و بخار میکنه
                            حالا شما تو قابلمه میذارید بخار میشه :eek:ولی برای من ........... :cry:
                            شما از چه خازن و مقاومتی استفاده میکنید؟ایا قطعه ای اضافی میذارید؟

آقا مهران چی کار کنم؟به دادم برس . :cry2: برا جوجه کشی لازم دارم.

دیدگاه

چند هفته به یکی از دوستام رفتیم جمهوری مواد لازم جهت تهیه مدار تولید بخار سرد خریدیم.یدفعه ساختم کار نکرد. :twisted: گذاشتم کنار . :sad: بعد فهمیدم مقاومتو اشتباهی داده یارو رفتیم دوباره مقاومتو و یه سلف خریدم. دارم دوباره می سازم. :redface:
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76782.0 هر شکست مقدمه یک پیروزی است.
                              ...
                              از شکست ها درس و از موفقیت ها تجربه اندوزید.
                              ...
                              به امید پیروزی...........

دیدگاه

تنها مورد یا اشکال یا سختی که مدار داره اینه که ولتاژ کاریش بالاست

به خاطر همین هر اشتباهی منجر به سوختن یا نیم سوز شدن و .... المان هامون میشه

من 4 تا پیزو گرفتم 1 دونه سوخت یدونه نیم سوز شد و 2تاش هم الان زنده هست

نترسید تا نسوزونید نمیتونید یاد بگیرید ولی سعی کنید این تجربیات رو بدون ضرر بدست بیارید .

به قول یکی که میگفت ما اگه بدونیم کارمون اشتباه هست هرگز انجامش نمیدیم پس حتما نمیدونستیم که انجامش دادیم

پیزو زیر بار 4 ولت افت میکنه رو ولتاژ دقت کنید . من شخصا از ترانس 35 ولت استفاده کردم که فیکس فیکس با خازن 470 میشه 45 ولت
                                بیشتر سوختن ها از همین ولتاژ هست . ترانزیستور هم خیلی خر کاره من 65 هم دادم بهش از اون خیالتون راحت باشه

جریان پیزو رو هم بالای 600 میلی نگیرید خازن صافی داغ میکنه

سلف رو هم که آقا مهران تو 4 تا پست به شیوه های مختلف گفت

حتما حتما یه جای کارتون اشکال داره 100 دفعه هم که شده روش فک کنید و هیچ وقت ناامید نشید خیلی خیلی راحته وقتی بسازید خودتون خندتون میگیره

اگه رو برد برد میبندید حتما به سیم هاتون دقت کنید به جایی که باید برن وصل باشن . من شخصا بی دقتی هایی رو که کردم گفتم

حالا شما هستید و یه مدار زیبا

موفق باشید
                                با همه چی ساختم
                                تا همه چی ساختم
                                http://electeronic.blogfa.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X