اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

مهران جان یک سوال دیگه؟

من سیم لاکی 1 دارم . برای سلف 500 نانو چند دور ، دور مته 6 بپیچم ؟
    خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

سلام و علیک
      ما خواستیم مدارو بسازیم با سام جنگ جهانی شد...دیگه مدار کار نمیکنه
      ای بابا ما دیروز رفتیم ترانس 46 ولت 2 امپر خریدیم
      کلی قطعه و..
      بچه ها یه سوال فرمول محاسبه ی ولتاژ ترانس بعد دی سی شدن چی بود؟ من از صبح مشغول این معقوله ام..یادم رفته..
      مهران جان اگه بجای سلف 0.5 میکرو هانری یه تکه سیم بزاریم چه اتفاقی میوفته؟ اگه مقدارش بشه 10 میکرو هانری چی؟ یعنی زیاد شه..
      مهران یه ایده نمیشه مدارو با 24 ولت بندازیم کار بعد یه طبقه تقویت کنیم مدارو(اگه با 24 ولت 1047 1.6 مگا هرتز فرکانس نمیده)
      . ترسو پرخاش میکند .
      و
      قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
        مهران جان یک سوال دیگه؟

با کسب اجازه از دوستان
        سام با محاسبات من میشه 2.5 دور
        . ترسو پرخاش میکند .
        و
        قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEO-

مهران جان اگه بجای سلف 0.5 میکرو هانری یه تکه سیم بزاریم چه اتفاقی میوفته؟ اگه مقدارش بشه 10 میکرو هانری چی؟ یعنی زیاد شه..
          با اجازه ی اقا مهران . اون سلف وظیفه ی کنتزل جریان مدارو به عهده داره. هرچی مقدارش کمتر باشه یا حلقه هاش به هم نزدیکتر باشن جریان مصرفی مدار بیشتر و هر چی حلقه هاش از هم دور تر باشن جریان کشی مدار کمتر میشه که باید با روش ازمون و خطا و کم و زیاد کردن دور سلف یا فاصله ی حلقه ها از هم مقدارشو رو 800ma تنظیم کنید.

دیدگاه

آقای چمنی خیلی سریع جواب بدید.......... :question: :question: :question:

من رفتم اون قسمت هایی رو که گفته بودید وصل کردم. :rolleyes:
            دیود 1n4007 رو با uf4007 عوض کردم.:icon_razz:
            مقاومت 47 کیلو 1 وات هم خریدم . :icon_razz:
            همشو بستم رو مدار.... :eek: :eek: -O<
            ولیییییییییییییییییییییییییییی........... :eek: oo:
            بازم مدار کار نکرد...... :angry: :angry: :angry: :angry: :cry2: :cry2: :cry2: :cry: :cry: :cry:

عکسشم میذارم...... :sad: :sad: :cry2: :cry2:
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76782.0 هر شکست مقدمه یک پیروزی است.
            ...
            از شکست ها درس و از موفقیت ها تجربه اندوزید.
            ...
            به امید پیروزی...........

دیدگاه

اینم عکساش ... :cry2: :cry2: :cry2:

میشه مدارو رو این ببندم..؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
              این چجوری کار میکنه.............یعنی چجوری به هم وصله..ردیف های افقی و عمودی...

...
              ...

دیدگاه

در ضمن شماره پیزوم aw 1302 بود که فکر کنم سوخت.
                رفتم یکی دیگه گرفتم aw1301 بود.ایا حتما باید aw1212 باشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                ...
                ...

دیدگاه

بازم یادم رفت.....

ترتیب پایه های ترانزیستور رو اگه میشه بگید...... :bye :cry2:
                  ...
                  ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nooria
                    بازم یادم رفت.....

nooria جان تو دیتا شیت ترتیب پایه ها رو گفته :
                    http://alltransistors.com/pdfview.ph...mp;dire=_sanyo
                    خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

مهران و دیگر دوستان عزیز
                      نا امید کردین که :sad: من و کیان امروز میخواهیم این مدار را بسازیم
                      ولی میسازیم و امشب بعد از ساعت 12 نتیجه را میگیم
                      حالا سوال اینکه با 24 ولت تست کنیم یا 45 که مهران جان فرمودند؟
                      امیدت به خدا باشه
                      دمت گرم....پشت کار باید داشته باشید نه نا امیدی
                      هر چه ولتاژ کمتر....عمر پیزو بیشتر !
                      مهران جان یک سوال دیگه؟
                      نوشته اصلی توسط -LEO-
                      با کسب اجازه از دوستان
                      سام با محاسبات من میشه 2.5 دور
                      ممنون بابت محاسباتتون.....ولی هرچه سیم نازک تر و تعداد دور بیشتر استفاده کنی بهتره

نوشته اصلی توسط -LEO-
                      سلام و علیک
                      ما خواستیم مدارو بسازیم با سام جنگ جهانی شد...دیگه مدار کار نمیکنه
                      ای بابا ما دیروز رفتیم ترانس 46 ولت 2 امپر خریدیم
                      کلی قطعه و..
                      بچه ها یه سوال فرمول محاسبه ی ولتاژ ترانس بعد دی سی شدن چی بود؟ من از صبح مشغول این معقوله ام..یادم رفته..

مهران یه ایده نمیشه مدارو با 24 ولت بندازیم کار بعد یه طبقه تقویت کنیم مدارو(اگه با 24 ولت 1047 1.6 مگا هرتز فرکانس نمیده)
                      دمتون گرم....ماشالله همه ترانس دار شدین بجز ما !
                      خودم از 3تا ترانس سری استفاده میکنم !

فرمول محاسبه رو Mirana جان خوب بلده!

اگه بجاش یک تکه سیم بزارید....بارها گفتم که....تمام جریان می افته روی پیزو ....اون سلف جریان مصرفی پیزو رو کنترل میکنه

مدار با ولتاژ 24 راه بی افته خیلی بهتره ولی نمیدونم پیزوی ما جوابگو خواهد بود یا خیر !
                      نوشته اصلی توسط sina8
                      با اجازه ی اقا مهران . اون سلف وظیفه ی کنتزل جریان مدارو به عهده داره. هرچی مقدارش کمتر باشه یا حلقه هاش به هم نزدیکتر باشن جریان مصرفی مدار بیشتر و هر چی حلقه هاش از هم دور تر باشن جریان کشی مدار کمتر میشه که باید با روش ازمون و خطا و کم و زیاد کردن دور سلف یا فاصله ی حلقه ها از هم مقدارشو رو 800ma تنظیم کنید.
                      ممنون سینا جان....اجازه نمیخواد...لطف دارید
                      بله سینا جان توضیحات کامل تری دارند

نوشته اصلی توسط nooria
                      آقای چمنی خیلی سریع جواب بدید.......... :question: :question: :question:

من رفتم اون قسمت هایی رو که گفته بودید وصل کردم. :rolleyes:
                      دیود 1n4007 رو با uf4007 عوض کردم.:icon_razz:
                      مقاومت 47 کیلو 1 وات هم خریدم . :icon_razz:
                      همشو بستم رو مدار.... :eek: :eek: -O<
                      ولیییییییییییییییییییییییییییی........... :eek: oo:
                      بازم مدار کار نکرد...... :angry: :angry: :angry: :angry: :cry2: :cry2: :cry2: :cry: :cry:

عکسشم میذارم...... :sad: :sad: :cry2: :cry2:
                      باشه برسی میکنیم با دوستان

نوشته اصلی توسط nooria
                      اینم عکساش ... :cry2: :cry2: :cry2:
                      میشه مدارو رو این ببندم..؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
                      این چجوری کار میکنه.............یعنی چجوری به هم وصله..ردیف های افقی و عمودی...
                      اگه لطف کنی هنگام عکس گرفتن حجم تصاویر رو کمتر کنی ممنون میشم
                      کلی طول کشید تصاویرت رو دیدم
                      چه ناخونای بلندی هم داری ! واه واه واه واه
                      درست بستن مدارت رو اطلاعی ندارم !
                      ولی این چیزا رو چک کن:
                      1- پایه های ترانزیستورت درست متصل شده باشه
                      2-ترانزیستورت حتما 1047باشه
                      3-ترانست ولتاژ DC 45میده یا نه !
                      4-دو سر ورودی مدارت برق داره یا نه !

نوشته اصلی توسط nooria
                      در ضمن شماره پیزوم aw 1302 بود که فکر کنم سوخت.
                      رفتم یکی دیگه گرفتم aw1301 بود.ایا حتما باید aw1212 باشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                      نه مدلش مهم نیست...
                      اگه میخوای ببینی واقعا سوخته یا نه ...با اهم متر چک کن و نسبت به مدل سالمش چک کن

نوشته اصلی توسط nooria
                      بازم یادم رفت.....
                      nooria جان تو دیتا شیت ترتیب پایه ها رو گفته :
                      http://alltransistors.com/pdfview.ph...mp;dire=_sanyo
                      ممنون از سام سرویس جان بابت راهنماییشون

خیلی خوشحالم میبینم که دوستان در اینجا به هم کمک و راهنمایی میکنند .
                      دمتون گرم
                      هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

اولا فهمیدم که پایه های ترانزیستورم اشتباه بود....... :icon_razz:

ثانیا من ترانس 48 ولت 1 امپر خریدم.اگر دی سی کنم فکر کنم از 50 بزنه بالا اشکال نداره که.........
                        ...
                        ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی

هر چه ولتاژ کمتر....عمر پیزو بیشتر ! ممنون بابت محاسباتتون.....ولی هرچه سیم نازک تر و تعداد دور بیشتر استفاده کنی بهتره
                          دمتون گرم....ماشالله همه ترانس دار شدین بجز ما !

فرمول محاسبه رو Mirana جان خوب بلده!

اگه بجاش یک تکه سیم بزارید....بارها گفتم که....تمام جریان می افته روی پیزو ....اون سلف جریان مصرفی پیزو رو کنترل میکنه

مدار با ولتاژ 24 راه بی افته خیلی بهتره ولی نمیدونم پیزوی ما جوابگو خواهد بود یا خیر !

خیلی خوشحالم میبینم که دوستان در اینجا به هم کمک و راهنمایی میکنند .
                          دمتون گرم
                          سید یعنی 0.30 بزنیم با دور بالا حله؟
                          2.5 دور که گفتم درس بود؟
                          حاجی خو مدارو کنیم چند ولت بنظرت؟
                          میدونم حاجی گفتی اگه سیم بذاری...میگم مشکلی پیش نمیاد؟ مدار کار میکنه؟ خودت تست زدی؟
                          اره خو ببنیم 1047 تو 24وی 1.6 مگ هرتز میده یا نه..
                          . ترسو پرخاش میکند .
                          و
                          قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد &#1576

نوشته اصلی توسط -LEO-
                            سید یعنی 0.30 بزنیم با دور بالا حله؟
                            2.5 دور که گفتم درس بود؟
                            حاجی خو مدارو کنیم چند ولت بنظرت؟
                            میدونم حاجی گفتی اگه سیم بذاری...میگم مشکلی پیش نمیاد؟ مدار کار میکنه؟ خودت تست زدی؟
                            اره خو ببنیم 1047 تو 24وی 1.6 مگ هرتز میده یا نه..
                            سید کیه ! کو سید ! مارو سید میکنی که بعدا ازمون عیدی بگیری ! عمرا
                            خودمم با سیم نازک زدم...آخرین پاسخ صفحه اول رو ببین !
                            مدارو نمیدونم...هر ولتاژی که پیزو باهش راه بی افته و خرابم نشه...لامصب این پیزو هم دیتاشیتی نداره ....
                            آره خودم تست کردم...سلف رو اتصال کوتاه کردم بازم مدار کار کرد ولی جریان زیاد میکشیییییییید
                            1047 ترانزیستوره...فرکانس رو قطعات RLC مدار کنترل میکنند...ربطی به ترانزیستور نداره...
                            هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد ب

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                              سید کیه ! کو سید ! مارو سید میکنی که بعدا ازمون عیدی بگیری ! عمرا
                              خودمم با سیم نازک زدم...آخرین پاسخ صفحه اول رو ببین !
                              مدارو نمیدونم...هر ولتاژی که پیزو باهش راه بی افته و خرابم نشه...لامصب این پیزو هم دیتاشیتی نداره ....
                              آره خودم تست کردم...سلف رو اتصال کوتاه کردم بازم مدار کار کرد ولی جریان زیاد میکشیییییییید
                              1047 ترانزیستوره...فرکانس رو قطعات RLC مدار کنترل میکنند...ربطی به ترانزیستور نداره...
                              داداشی تکه کلام منو سام حاجی و سید هست
                              اخه من تو خطم..
                              ایول پس 0.30 هم بخرم
                              خو مهران مگه نوسان ساز نیس ترانزیستورش؟
                              یعنی نقش دراایورو بازی میکنه؟
                              اسیلاتور چیزی دیگس؟
                              . ترسو پرخاش میکند .
                              و
                              قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

مهران هلپ می...
                                اقا مدارو سوار کردم رو برد یرد 2شاخو زدم برق 0.5 ثانیه یه چیزی مثه بخار داد بالا و دیگه تموم..
                                ترانزیستور گرم میکنه کاملا اما اصلا بخار نمیشه...
                                ولتاژم 50 51 ولته یه ترانس 35 هست که بعد خازن 2200 میکرو میشه اینقدر
                                سلف 500 نانو هم ندارم فعلا ( تا شنبه که یسمی که سفارش دادمو بگیرم ) اتصال کوتاه کردم
                                اینم عکس های مدارم

بنظرت مشکلم کجائه سید؟
                                اعصابم بد جور داغونه..
                                . ترسو پرخاش میکند .
                                و
                                قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X