اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد ب

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
    وای خدا !!!
    انگاری دیشب بدجوری بی خوابی زده بوده به سرتون ها !!!

من خیلی متعجب موندم که چرا شماها تو بستن مدار گیر کردین !
    مدار خیلی ساده و واضح هست و خودم فقط و فقط همون نقشه ای رو که براتون در صفحه اول گذاشتم رو بستم!
    اون عکس بخار در همون پست هم از همون مدار هست....
    دیگر دوستان هم بستن و جواب گرفتن....
    میدونید...شاید باید یک سری چیز ها رو دوباره یادآوری کنم :

1-سلف 500نانو ارتباط مستقیم با بخارتون داره...هرچی بدتر پیچیده بشه و مقدارش بیشتر بشه....بخار کمتر میشه

2-چون در پیزوها تلرانس وجود داره...خازن 8.2نانو رو با مقدارش بازی کنید تا بهترین بخار رو بگیرین....6.8 یا 10نانو بزارین...
    من تمامی قطعات مدار بجز مقاومت رو کم و زیاد کردم...نترسین مدار و پیزو آسیبی نمیبینه

3-برای تغذیه مدار...از خازن ظرفیت پایین با ولتاژ بالا استفاده کنید !
    دیدم سام جان 2200گذاشتن ! خوب داداش گلم...همون خازن رو اتال کوتاه کن ببین چه جرقه ای میزنه !
    تو مدارت اتصال کوتاه پیش بیاد یک راست قطعاتت رو میفرسته بهشت دجیتال
    تو تصاویر صفحه اول ببین ...خودم چه خازن کوچیکی گذاشتم !.... یه 10میکرو را با 47میکرو 50ولت سری کردم ! که میشه 8.2 میکرو فاراد !
    اینطوری مدار ولتاژش زیاد میشه ولی خطر واسه مدار نداره

4-از سلف دوناتی استفاده کنید که آموزشش رو دارم...چون بهتر و راحت تر جواب میده از مدل های قبلی

جناب -LEO- جان...دمت گرم با اشعارت کلی خندیدم
    ولی مدارت دوتا مشگل داره.
    خازنت مقدارش زیاده ! 2200نزار
    توان سلف هات کمه !.... از اون مدل هایی که تصویرش رو گذاشتم بزار
    سلف 500نانو ندیم کجای مدارت گذاشتی ! کوش ! اگه سیم نداری حداقل با سیم معمولی اینکارو بکن oo:
    اگه موتوری آرمیچیری ...ترانسی چیزی داری...سیم از اونا بردار
    بله ترانزیستور نقش تقویت کننده رو اجرا میکنه...اسیلاتور هم در این مدار خود پیزو هست :mrgreen:
    اون هدسینگی هم که بستی از سر ترانزیستورت زیادی نیس یک کمی ؟

وااااای الان متوجه شدم....-LEO- جان همون کیان هست !!! چی یهو مدرکت رف بالا !
    در لباس دیگر ظاهر شدی ؟ :rolleyes:

خوب....بچه ها بجای اینکه اینقدر در این تایپیک وقتتون رو تلف کنین...با دقت بشینین نیم ساعت ! فقط نیم ساعت مدار رو روی اصول ببندین
    اگه تا چند صفحه اول هم فقط پست های من رو بخونید.....پاسخ تمامی سوالاتتون رو میگرفتین...
    ماروهم ازیت نکنید ...باور کنین تا الان بارها و بارها همین سوال جواب ها انجام شده تو این تایپیک...مدار چزی نداره که 20 صفحه توش سوال جواب شده :cry:

فقط دقت کنید تو ساخت...عجله نکنین...
    حاجی کاش بی خوابیه تنها بود..
    اصابم خراب..
    حاجی خو گیر کردیم دیگه :icon_razz: بذاریم کمک در اییم بیرون؟
    سلف 0.5 میکرو رو جریانشو میدونیم
    فقط اون مقدار خازن که گفتی جابجا بود و خازن تغذیه جالب بود
    جرقش قشنگه دیدم تست زدم :agree:
    ابیه :wow: :applause:
    این جملتو نفهمیدم یه توضیحی میدی مهران جان : از سلف دوناتی استفاده کنید که آموزشش رو دارم...چون بهتر و راحت تر جواب میده از مدل های قبلی
    سید قشنگ بود اشعار؟ ای ماسفته غلتیده در خون..
    اره خازن تغذیه و عوض میکنم یه 3.3 یا 10 میکرو یا 6.8 160 220 ولتی چیزی میزارم
    درست سلفو بشکه ای بذارم؟
    سیم سبزه رو برد بردم نقش .5 میکرو رو بازی میکنه :agree: توجه کن بش
    اها پس اسیلاتور همون پیزوئه..من تحلیلی دگر دز ذهن داشتم
    هیت سینکه بزرگه خیلی عکس 3 یه هیت سینک بزرگ هست که سامم واسم خریده اونه در اصل
    این کوچیکه رو واسه تست کمتر 30 ثانیه گذاشتم
    عزیز من کیانم اما یه کیان دیگه هم هست تو فروم که همین اسم کنار اواتارش کیانه
    اما من LEo از اول بودم 2 ماهی هست عضو فروم شدم
    قربونت مدرک ما هم همین بوده از 6 سال پیش
    ناقابله.. بی تارف..جون حاجی... :icon_razz:
    حاجی شرمنده مزاحمت میشیم هی..
    اقا ما فردا یه تستینگه دیگه میزنیم اگه درس نشد خودمونو میکشیم.. :angry:
    والا..
    . ترسو پرخاش میکند .
    و
    قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
      دمت گرم مهران جان وقت گذاشتی :nice: :nice: :nice:

من که فعلا نمیتونم تست کنم چون ولتاژ پایین دارم اون ترانس که میخواستم باهاش تست کنم 48 ولت هست و پایین تر از این ترانس 16 ولت دارم
      باید ترانس جورکنم

ولی قربونه پشت کارت حرف نداری دیگه اذیتت نمیکنم امیدوارم بعد از این پروژه رو پرتاب موشک به پلوتون کار کنیم
      اونجوری فکر کنم به جای 12 صفحه میشه 12 میلیون صفحه
      یعنی سام 48 زیادشه؟ نگو...من ترانس سفارش دادم :cry2: میخوا صبح بگیرمش...
      مهران راس میگه سام. بابا بزرگش 2 تا اپولو داشته (خدا روحشو شاد کنه ) یکیشم میخوا بده به من که رو پروژه پرتاب موشک کار کنینم 2تایی
      . ترسو پرخاش میکند .
      و
      قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط -LEO-
        یعنی سام 48 زیادشه؟ نگو...من ترانس سفارش دادم :cry2: میخوا صبح بگیرمش...
        مهران راس میگه سام. بابا بزرگش 2 تا اپولو داشته (خدا روحشو شاد کنه ) یکیشم میخوا بده به من که رو پروژه پرتاب موشک کار کنینم 2تایی
        آره داداش خیلی زیادشه از این ترانس ها یه جا دیگه استفاده میکنیم. کیان به نظرم با ترانس 24 ولت یک تست بزنیم ببینیم چی میشه. من ندارم
        تو اگر داری تست کن راستش الان میترسم این 68 ولت رو وصل کنم به مدار، پیزو به رحمت بپیونده

خدا بیامرزش اون یه روزی بزرگ بود الان ما باید جاشو بگیریم ازش بگیر یه سفر بریم
        خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

آره داداش خیلی زیادشه از این ترانس ها یه جا دیگه استفاده میکنیم. کیان به نظرم با ترانس 24 ولت یک تست بزنیم ببینیم چی میشه. من ندارم
          تو اگر داری تست کن راستش الان میترسم این 68 ولت رو وصل کنم به مدار، پیزو به رحمت بپیونده

خدا بیامرزش اون یه روزی بزرگ بود الان ما باید جاشو بگیریم ازش بگیر یه سفر بریم
          حاجی خو تقصیر مهرانه
          رو نقشش نوشته 45 ولت...والا..
          من که 24 ندارم یه 45 ولتم که سفارش دادم :cry2: هیچی موند رو دستمون
          سام نزدی ببینم بخار داری یا نه؟
          . ترسو پرخاش میکند .
          و
          قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

مهران داداش یه سوال من به ترانزیستورم شک دارم الان
            نحوه ی تست ایت با بقیه ترانزیستورا که فرق نداره؟
            من مولتی مترمو تو حالت دیود میذارم واسه این ترانزیستور که - هست پروپ قرمزو به بیس که پایه دس چپه میزنم و با پروپ مشکی به پایه وسط کلکتور میدم عدد 570 رو نشون میده و به پایه راست که امیتره میزنم 574 میدم که مقدار عددی امیتر از کلکتور بیشتر باشه و طبیعی هست
            حله این روش؟ یا جوری دیگه تست بزنم؟
            راستی سلفا که گفتی توانشون کمه ممکنه اسیب دیده باشن؟ این مقاومتی ها چی خوبه اونا؟
            . ترسو پرخاش میکند .
            و
            قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

سلام به همه دوستان
              امروز یه دستگاه بخار سرد از تو جمعه بازار خریدم ......مفت. فکر نمیکردم سالم باشه با تعجب دیدم کار میکنه.
              مواردی رو دیدم که فکر کنم بدرد شما بخوره اول اینکه تغذیه مدار سویچنگ هست ولتاژ هم 24 ولت بود.
              که فکر کنم سوختن پیزو در ولتاژ بالای 24 طبیعی باشه.
              مدار اصلی شبیه مدار شماست با فرق اینکه مقدار بخار با ولوم تنظیم میشه.
              توان مدار 20 وات ذکر شده و مورد دیگه که برام جالب بود
              وجود یک فن کوچک بود که اجازه نمیده بخار در سطح بمونه و با فشار هوا بخار از مسیر استوانه شکلی به
              خارج هدایت میشه.
              http://upcity.ir/images2/07733898073226733340.jpg

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
                سلام به همه دوستان
                امروز یه دستگاه بخار سرد از تو جمعه بازار خریدم ......مفت. فکر نمیکردم سالم باشه با تعجب دیدم کار میکنه.
                مواردی رو دیدم که فکر کنم بدرد شما بخوره اول اینکه تغذیه مدار سویچنگ هست ولتاژ هم 24 ولت بود.
                وجود یک فن کوچک بود که اجازه نمیده بخار در سطح بمونه و با فشار هوا بخار از مسیر استوانه شکلی به
                خارج هدایت میشه.
                آقا دستت درد نکنه لطف کردی

اتفاقا من در نهایت میخوام یک دستگاه قوی و پر بخار درست کنم. که قصد داشتم فن بزارم .ولی مشکوک بودم حالا خیالم راحت شد.
                در مورد ولتاژ هم حق با شما هست . البته همه دوستان و مهران جان هم به این نتیجه رسیدیم ولی مشکل اینجاست که این پیزو ها
                دیتا شیت نداره و مهران بر این دیدگاه هست که این پیزو های ما با ولتاژ 24 کار نخواهد کرد . باری، تست میکنیم شاید جواب داد

قاصد جان این هم عکس دستگاه مد نظرم :

کیان عزیزم اون ولتاژ دی سی هست که مهران عزیز گفته
                باید قبول کنیم هر دو دچار اشتباه لپی شدیم و سوتی دادیم

داداشی حواسمون نبود که برای مثلا منبع تغذیه 12 ولت ترانس 9 ولت میزاریم . جدا از مسائل علمی

الان دارم رو پروژه آمپ 350 کار میکنم ولی تا آخر شب با یک ترانس 35 ولت دوبل تست میکنم البته از یک طرفش استفاده میکنم هواسم هست

دیدگاه

درود بر همه دوستان عزیزم

مدار من با ترانس 35 ولت و 45 ولت دی سی کار کرد
                  اما فقط برای 10 ثانیه نیمچه بخاری درست کرد و بعدش قطرات آب به هوا پرتاب میکرد :eek:

نتیجه : کیان عزیز مهران درست میگه سلف های ما تحمل جریان زیاد ندارن چون هر دو سلف من زیاد گرم شده بود

نکته بعدی هم احتمالا مربوط به سلف دست ساز میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEO-
                    سید تغذیت خیلی قشنگو ابتکاریته ایول داری خوشم اومد
                    بردتم واسه تسته عیب نداره.
                    حاجی ترسیدم :cry2: به شرط اینکه نخندین به خصوص شما آقای کیان :-w این اقای کیان با منی؟ ترسیدم.. التیماتوم دادی و تهدید کردی چرا؟
                    درباره تغذیه چاکریم
                    در مورد قضیه خنده هم شوخی کردم

کیان اگر لامپ کم مصرف یا کنتاکتور مستعمل داری از سیم سیم پیچ ها استفاده کن . امشب یک تست بزن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
                      سلام به همه دوستان
                      خارج هدایت میشه.
                      ایول عزیز خیلی ایده های جالبی بود.
                      اون فن مخصوصا..
                      داداش یعنی سوییچینگش چند به چند بود؟
                      . ترسو پرخاش میکند .
                      و
                      قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

آقا دستت درد نکنه لطف کردی

اتفاقا من در نهایت میخوام یک دستگاه قوی و پر بخار درست کنم. که قصد داشتم فن بزارم .ولی مشکوک بودم حالا خیالم راحت شد.
                        در مورد ولتاژ هم حق با شما هست . البته همه دوستان و مهران جان هم به این نتیجه رسیدیم ولی مشکل اینجاست که این پیزو ها
                        دیتا شیت نداره و مهران بر این دیدگاه هست که این پیزو های ما با ولتاژ 24 کار نخواهد کرد . باری، تست میکنیم شاید جواب داد

قاصد جان این هم عکس دستگاه مد نظرم :

کیان عزیزم اون ولتاژ دی سی هست که مهران عزیز گفته
                        باید قبول کنیم هر دو دچار اشتباه لپی شدیم و سوتی دادیم

داداشی حواسمون نبود که برای مثلا منبع تغذیه 12 ولت ترانس 9 ولت میزاریم . جدا از مسائل علمی

الان دارم رو پروژه آمپ 350 کار میکنم ولی تا آخر شب با یک ترانس 35 ولت دوبل تست میکنم البته از یک طرفش استفاده میکنم هواسم هست
                        سید این عکس دومیه رو یجا دیدم بخار نیس دوستان گفتن دوده...
                        سام فکر نکنم ولتاژ پایین جواب بده.. حالا نمیدونم..
                        من با ترانس 35 امپلی 200 واته تست میزنم دیگه...
                        باید صبح برم بگم ترانسو بکنه 30 ولت ای سی
                        حاجی بخدا هیچ حواسم نبوده که بعد دی سی شدن ما 45 ولت میخواییم..
                        خنگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ گگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگم شدید..
                        بخدا اعصابم سر جاش نیس داداش فشار زندگی روم زیاده.. شرمنده تورو خدا :cry2:
                        . ترسو پرخاش میکند .
                        و
                        قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

[quote author=سام-سیروس link=topic=72424.msg453962#msg453962 date=1365723076]
                          این هم عکس برد مزخرف و بیریخت من که فقط برای تست هست

سید اون هیت سینکو با پیچ وصل کردی؟
                          من نمیبینم..
                          دلرم سوخت امروز... :angry:
                          با چی به ترانزیستور رو به هیت سینک متصل کردی؟
                          . ترسو پرخاش میکند .
                          و
                          قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

درود بر همه دوستان عزیزم

مدار من با ترانس 35 ولت و 45 ولت دی سی کار کرد
                            اما فقط برای 10 ثانیه نیمچه بخاری درست کرد و بعدش قطرات آب به هوا پرتاب میکرد :eek:

نتیجه : کیان عزیز مهران درست میگه سلف های ما تحمل جریان زیاد ندارن چون هر دو سلف من زیاد گرم شده بود

نکته بعدی هم احتمالا مربوط به سلف دست ساز میشه
                            منم الان مدارو دوباره بستم
                            ابو میلرزونه.. سلفی هم واسش همینطوری ساختم فکر کنم مشکل از اونه..
                            اما اتصال کوتاه هم میکنم ابو میلرزونه..
                            نمیدون مشکل کجائه...
                            خازن تغذیه هم 10 میکرو 160 ولت کردم ولتاژم 50-52 ولته
                            یه جائه مدارم میلنگه
                            اما سلفای 100 میکروم گرم نشدن سام..
                            . ترسو پرخاش میکند .
                            و
                            قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

درباره تغذیه چاکریم
                              در مورد قضیه خنده هم شوخی کردم

کیان اگر لامپ کم مصرف یا کنتاکتور مستعمل داری از سیم سیم پیچ ها استفاده کن . امشب یک تست بزن
                              بخدا سام با اون شکلکی که تو زدی و با اون اقای کیان گفتنت من با 191 سانت قد زرد کردم..
                              اخه تو نمیگه بم اقای کیان..حاجی سید کیان این لفظته
                              در هر حال ما کوچکتیم
                              داداش باز کردم یه ترانس سوخته رو
                              فک کنم سیمشم 0.30 هست.
                              اما ابو میلرزونه.. :angry:
                              . ترسو پرخاش میکند .
                              و
                              قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEO-
                                بخدا سام با اون شکلکی که تو زدی و با اون اقای کیان گفتنت من با 191 سانت قد زرد کردم..
                                اخه تو نمیگه بم اقای کیان..حاجی سید کیان این لفظته
                                در هر حال ما کوچکتیم
                                داداش باز کردم یه ترانس سوخته رو
                                فک کنم سیمشم 0.30 هست.
                                اما ابو میلرزونه.. :angry:
                                داداشی اونی که میترسه منم آخه قد 191 شوخی نیست :-SS
                                در هر حال من بیشتر حاجی

در مورد ترانس بیخیال پیش میاد داداشی فقط هزینه را بگو قربونت برم :agree:
                                الان مدار من هم همین حالت رو داره میخوام تعداد دور سلف و کم کنم ببینم چی میشه. این 2 تا سلف 100 رو مهران درست میگه جریانشون کمه

این 2 تا لینک را ببین :

http://iran-micro.com/product_info.php/products_id/5694

http://iran-micro.com/product_info.p...oducts_id/6001

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X