اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

هر کاری کردم فقط میلرزونه :angry:
    باید از همون سلف ها استفاده کنیم
    خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط Ghasede del
      سلام به همه دوستان
      امروز یه دستگاه بخار سرد از تو جمعه بازار خریدم ......مفت. فکر نمیکردم سالم باشه با تعجب دیدم کار میکنه.
      مواردی رو دیدم که فکر کنم بدرد شما بخوره اول اینکه تغذیه مدار سویچنگ هست ولتاژ هم 24 ولت بود.
      که فکر کنم سوختن پیزو در ولتاژ بالای 24 طبیعی باشه.
      مدار اصلی شبیه مدار شماست با فرق اینکه مقدار بخار با ولوم تنظیم میشه.
      توان مدار 20 وات ذکر شده و مورد دیگه که برام جالب بود
      وجود یک فن کوچک بود که اجازه نمیده بخار در سطح بمونه و با فشار هوا بخار از مسیر استوانه شکلی به
      خارج هدایت میشه.
      http://upcity.ir/images2/07733898073226733340.jpg
      سلام
      استاد گرامی
      این جمعه بازار که فرمودین کجاست؟؟

دیدگاه

سلام
        الان میخواستم نقشه مدارش رو بکشم و براتون بزارم .
        قبل از اون گفتم بهتره تا با همون پیزویی که در اختیار شماست تستش کنم .
        متاسفانه بسیاز ضعیف جواب داد بعد از بررسی مدار درست در خروجی مدار
        کلمه 2.2M دیده میشه که فکر میکنم منظور فرکانسش باشه.
        احتمال دیگه هم کیفیت بد پیزو میتونه باشه .
        مقدار بخار تولیدی این نمونه اصل با 24 ولت 20 وات بیشتر از نمونه بی
        کیفیتش در ولتاژ 80 ولت48 وات هست.
        ببخشید خبر بد براتون گذاشتم .من خودم سه تا از همین بی کیفیتها
        خریدم .

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

سلام دوستان خسته نباشید واقعا همه در تلاش هستن

چرا ؟؟؟ چرا..؟؟؟ چرا از تجربه های دوستانمون استفاده نمیکنیم ؟؟؟؟

این فرمول هارو ( محاسبه مقدار DC ترانس )2 هنرستان خوندیم چرا باید یادمون بره ؟؟؟؟؟

من دومین نفری بودم که به ساخت مشغول شدم و همه اشکالات و ترفندهای بهتر ساختن رو با مهران جان گفتیم ولی انگار کسایی که از صفحه 7 8 مشغول شدن اصلا به صفحات قبل توجه نکردن.

منم ترانس 48 2 آمپر خریدم که باید 35 یا 30 !!! میخریدم . و اومدم 2 بار تو 2 تا پست گفتم که شما این اشتباه رو نکنید ولی اصلا توجهی نشد. :agree:

حالا خیلی ساده که نگاه کنید 100% یه پیزو تون نیم سوز شده و یه ترانس 48 اضافه دارید چرا ؟؟؟؟ واقعا ؟؟؟

ثانیا نگفنم ترانس نو نخرید ؟؟؟؟؟؟ اگه نگفتم بزنید تو دهنم :biggrin:

دم خونه هاتون حتما یه تعمیرات تلویزیون هست یا .... میرفتید یه ضبط از اینایی که 3تا سی دی میچرخون میخریدید با بلندگو هاش 35000 زیاده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ترانسش رو وا میکردید بقیشم به دردتون میخورد . اگه حال نداشتید وا کنید ترانس آمده از همون جا میخریدید 25000 یا 30000 مهم تر از همه این که 4 اون ضبط ها ترانس هاشون اصل و حرفه ای و هر سر خروجیش یه فیوز جدا داره

اصلا بهش نگاه میکنم کرکهام میریزه 4 تا سر ورودی داره و 7 تا سر خروجی از 4 ولت تا 110 که 32 35 و 48 و60 بس نیست ؟؟؟؟ و 5/2 آمپر !!!!!!! نگفتم این حرفارو ؟؟؟؟؟ به خدا منم از ضرر های شما اعصابم خورد میشه

واسه منم آب رو میلرزوند . آخرم نفهمیدم چرا ولی 50% اون اشتباهاتون فقط واسه ولتاژ بیمورد بود

حتی یادمه فرمول محاسبه رو گذاشتم که گفتم ترانس 35 بگیرید با خازن 470 دقیق میشه 45 .ولی افسوس .
          شانستون منم این چند وقت نبودم .

آقا مهران من نبودم شما چرا نگفتی 48 نگیرن ؟؟؟؟؟ :eek:

حالا هم واسه فن و هیت سینک نرید نو بگیرید. برید اسقاطی ها تو شوش به سمت آزادگان خیابون بروجردی بعد از 4 راهی که اسمشو نمیدونم کوچه ظفرنو سومین گاراژ سمت چپ به نام گود بپرسید احسان یا صادق کدوم قسمت هستن

آدرس 2 : دولت آباد خیابون شهرزاد کوچه ظفرنو

همون کوچه هم 500 متر پایین تر( از خیابون ) نبش یه کوچه نمایندگی ایرانخودرو هست گاراژ جلوه اونجا هم لوازم کامپیوتر اسقاط میکنن ولی بپایید بهتون نندازن همه چیز مفته ها

هیت سینک زیر 100 گرم اشانتیون محسوب میشه و فن هاش هم دونه 400 یا 500 . همین امروز یه فن آلمینیومی که تو بازار قیمت کردم 28000 بهترین مارم DC ACE 92 9x9خریدم 400 !!! oo: جالبه نه ؟ :biggrin: ولی دیگه اینه اون پیدا نمیکنید چون حرفه ایارو خریدم :biggrin:

خلاصه ما گفتنی هارو گفتیم نگید نگفتیم . راستی یه مولتی متر آزمایشگاهی هم تو بازار 900 هزار بود خریدم 15000 روشن شد دیجیتالی ولی کابل ندارم تست کنم دعا کنید سالم باشه :agree: :wow:

جریان 800 هم به پیزو ندید همینطوری آشغالی هست زودتر میسوزه

بهترین به نظرم 8/0 رو 14 دور بپیچید یا اون نازک که مهران جان گفته .

خواهشن عکس با اندازه 700 در 600 بزارید زود لود بشه من نتم نفتیه البته ایران دیگه 256 والا

موفق باشید همگیتوووون
          با همه چی ساختم
          تا همه چی ساختم
          http://electeronic.blogfa.com

دیدگاه

قاصد جان دمت گرم خیلی لطف میکنید (ببخشید من اسم شما رو نمیدونم)

Mirana عزیز اینقدر ما رو نزن اشتباه بزرگی مرتکب شدیم :cry2: :cry2:
            سپاس از آدرس هایی که دادی اتفاقا من دنبال هیت سینک های مستعمل سی پی یو هستم و به همچنین ترانس

حالا نظرت راجب اون سلف های 100 میکرو هانری چیه مهران جان میگفت جریان پایین دارند؟

باز سپاس از توجهت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
              قاصد جان دمت گرم خیلی لطف میکنید (ببخشید من اسم شما رو نمیدونم)

Mirana عزیز اینقدر ما رو نزن اشتباه بزرگی مرتکب شدیم :cry2: :cry2:
              سپاس از آدرس هایی که دادی اتفاقا من دنبال هیت سینک های مستعمل سی پی یو هستم و به همچنین ترانس

حالا نظرت راجب اون سلف های 100 میکرو هانری چیه مهران جان میگفت جریان پایین دارند؟

باز سپاس از توجهت
              خواهش میکنم. نمیدونم والا به نظرم تنها راهش باید آزمون خطا بری . یکی مردونگی کنه چندتا عوض بدل کنه ببینیم چی میشه

راستی آقای قاصد من یدونه از اون بخور سرد ها میخوام شما کجا میشینید از کجا بگیرم ؟ چنده ؟ وات های مختلف داره ؟
              با همه چی ساختم
              تا همه چی ساختم

دیدگاه

داداشی اونی که میترسه منم آخه قد 191 شوخی نیست :-SS
                در هر حال من بیشتر حاجی

در مورد ترانس بیخیال پیش میاد داداشی فقط هزینه را بگو قربونت برم :agree:
                الان مدار من هم همین حالت رو داره میخوام تعداد دور سلف و کم کنم ببینم چی میشه. این 2 تا سلف 100 رو مهران درست میگه جریانشون کمه

این 2 تا لینک را ببین :

http://iran-micro.com/product_info.php/products_id/5694

http://iran-micro.com/product_info.p...oducts_id/6001
                حاجی قد ما زیر پای شما هاست
                ما کوچکه همه ایم
                سام میدونستی من یه دف بم درخواست شد بادیگارد نماینده شهرمون شم؟
                حالا حاجی ما حساب کتاب پیش هم داریم
                ترانسم انصافا من هنگیدم سرش...
                اره سام سلفا رو فک کنم باید عوض کنیم
                البته فک نکنم تاثیری داشته باشه واسه مشکلی که ما داریم ولی خو واسه اینکه فکرمون ازاد شه از موضوع سلفا خوبه.
                . ترسو پرخاش میکند .
                و
                قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
                  سلام
                  الان میخواستم نقشه مدارش رو بکشم و براتون بزارم .
                  قبل از اون گفتم بهتره تا با همون پیزویی که در اختیار شماست تستش کنم .
                  متاسفانه بسیاز ضعیف جواب داد بعد از بررسی مدار درست در خروجی مدار
                  کلمه 2.2M دیده میشه که فکر میکنم منظور فرکانسش باشه.
                  احتمال دیگه هم کیفیت بد پیزو میتونه باشه .
                  مقدار بخار تولیدی این نمونه اصل با 24 ولت 20 وات بیشتر از نمونه بی
                  کیفیتش در ولتاژ 80 ولت48 وات هست.
                  ببخشید خبر بد براتون گذاشتم .من خودم سه تا از همین بی کیفیتها
                  خریدم .
                  عزیز همین مدار که عکسشو گذاشتی منظورته دیگه؟
                  جدی؟ یعنی پیزو هاش 2.2 مگ هستن؟
                  متوجه نشدم یعنی نوع خوبش 48 واته هست؟
                  الان شما اینایی که خریدی و چند گرفتی؟ تست زدی؟ مقدار بخار چطوره؟
                  داداشم شرمنده تورو خدا میتونی یه عککککککس از پیزوش بگیری؟
                  . ترسو پرخاش میکند .
                  و
                  قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mirana
                    سلام دوستان خسته نباشید واقعا همه در تلاش هستن

چرا ؟؟؟ چرا..؟؟؟ چرا از تجربه های دوستانمون استفاده نمیکنیم ؟؟؟؟

این فرمول هارو ( محاسبه مقدار DC ترانس )2 هنرستان خوندیم چرا باید یادمون بره ؟؟؟؟؟

من دومین نفری بودم که به ساخت مشغول شدم و همه اشکالات و ترفندهای بهتر ساختن رو با مهران جان گفتیم ولی انگار کسایی که از صفحه 7 8 مشغول شدن اصلا به صفحات قبل توجه نکردن.

منم ترانس 48 2 آمپر خریدم که باید 35 یا 30 !!! میخریدم . و اومدم 2 بار تو 2 تا پست گفتم که شما این اشتباه رو نکنید ولی اصلا توجهی نشد. :agree:

حالا خیلی ساده که نگاه کنید 100% یه پیزو تون نیم سوز شده و یه ترانس 48 اضافه دارید چرا ؟؟؟؟ واقعا ؟؟؟

ثانیا نگفنم ترانس نو نخرید ؟؟؟؟؟؟ اگه نگفتم بزنید تو دهنم :biggrin:

دم خونه هاتون حتما یه تعمیرات تلویزیون هست یا .... میرفتید یه ضبط از اینایی که 3تا سی دی میچرخون میخریدید با بلندگو هاش 35000 زیاده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ترانسش رو وا میکردید بقیشم به دردتون میخورد . اگه حال نداشتید وا کنید ترانس آمده از همون جا میخریدید 25000 یا 30000 مهم تر از همه این که 4 اون ضبط ها ترانس هاشون اصل و حرفه ای و هر سر خروجیش یه فیوز جدا داره

اصلا بهش نگاه میکنم کرکهام میریزه 4 تا سر ورودی داره و 7 تا سر خروجی از 4 ولت تا 110 که 32 35 و 48 و60 بس نیست ؟؟؟؟ و 5/2 آمپر !!!!!!! نگفتم این حرفارو ؟؟؟؟؟ به خدا منم از ضرر های شما اعصابم خورد میشه

واسه منم آب رو میلرزوند . آخرم نفهمیدم چرا ولی 50% اون اشتباهاتون فقط واسه ولتاژ بیمورد بود

حتی یادمه فرمول محاسبه رو گذاشتم که گفتم ترانس 35 بگیرید با خازن 470 دقیق میشه 45 .ولی افسوس .
                    شانستون منم این چند وقت نبودم .

آقا مهران من نبودم شما چرا نگفتی 48 نگیرن ؟؟؟؟؟ :eek:

حالا هم واسه فن و هیت سینک نرید نو بگیرید. برید اسقاطی ها تو شوش به سمت آزادگان خیابون بروجردی بعد از 4 راهی که اسمشو نمیدونم کوچه ظفرنو سومین گاراژ سمت چپ به نام گود بپرسید احسان یا صادق کدوم قسمت هستن

آدرس 2 : دولت آباد خیابون شهرزاد کوچه ظفرنو

همون کوچه هم 500 متر پایین تر( از خیابون ) نبش یه کوچه نمایندگی ایرانخودرو هست گاراژ جلوه اونجا هم لوازم کامپیوتر اسقاط میکنن ولی بپایید بهتون نندازن همه چیز مفته ها

هیت سینک زیر 100 گرم اشانتیون محسوب میشه و فن هاش هم دونه 400 یا 500 . همین امروز یه فن آلمینیومی که تو بازار قیمت کردم 28000 بهترین مارم DC ACE 92 9x9خریدم 400 !!! oo: جالبه نه ؟ :biggrin: ولی دیگه اینه اون پیدا نمیکنید چون حرفه ایارو خریدم :biggrin:

خلاصه ما گفتنی هارو گفتیم نگید نگفتیم . راستی یه مولتی متر آزمایشگاهی هم تو بازار 900 هزار بود خریدم 15000 روشن شد دیجیتالی ولی کابل ندارم تست کنم دعا کنید سالم باشه :agree: :wow:

جریان 800 هم به پیزو ندید همینطوری آشغالی هست زودتر میسوزه

بهترین به نظرم 8/0 رو 14 دور بپیچید یا اون نازک که مهران جان گفته .

خواهشن عکس با اندازه 700 در 600 بزارید زود لود بشه من نتم نفتیه البته ایران دیگه 256 والا

موفق باشید همگیتوووون
                    2رود و بدرود خدمت تو دوسته گرامی :redface:
                    اخه چرا؟ چرا نبودی؟ راستشو بگو کجا رفته بودددی؟ پارسال منو سام دسته جمعی رفته بودیم توکل یه ماسفته ناز خوشگل با..(از ادامه دادن شعر معذوریم کار به جا های بد میکشه..)
                    حاجی نوککرتم این فرومولو بگو منم از دوستان خواستمش گفتم اخوی میرانا دارش
                    بخدا یادم رفته بود :cry2:
                    داداش چرا باید نیم سوز شده باشه؟
                    خو مهرانم اول کار با 45 ولت تست زده بود اگه مشکل از 45 ولت دی سیه ما هست خو مهرانم باید همین مشکلو میداشت
                    ای خوشبحالت...
                    اره باید بریم یکی از اونا بخریم نمیشه.. :nerd:
                    اگه فهمیدی چرا ابو میلرزونه سلامه مارو هم برسون :icon_razz:
                    فنو هیت سینکم میریم اسقاطی میگیریم حله..
                    اون خیابان بروجردیا سام همشون همشهری من هستن ها..
                    حاجی خوشبحالت میشه اگه سالم باشه..
                    من عکسام 200 کیلویی هستن کم حجمن..
                    در پایان موفق باشی عزیز من
                    . ترسو پرخاش میکند .
                    و
                    قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

کیان جان قربون قد و بالات کارت درسته رفیق
                      برای اون شعر هم باز من و ترکوندی از خنده دوباره دسته جمعی باید بریم
                      در مورد حساب کتاب هم درسته دیر نمیشه ولی من هر وقت ترانس و میبینم روم نمیشه حتی بهت جواب بدم :redface: :redface:
                      در مورد اشتباه هم داداشی یه جا ازش درست و حسابی استفاده میکنیم هیچ مهم نیست

کیان و همه رفقای عزیز این 2 تا لینک یه سر بزنید مال یکی از سازنده های این پیزو ها هست

http://www.audiowell.com/productshow...6Y25120D2L15J3

http://www.audiowell.com/productshow...6Y20120G2L15J5

دوستان این اطلاعات ادامه دارد...

دیدگاه

این دیتا شیت شبیه پیزو های ما هست

http://s3.picofile.com/file/77247880...ducer.pdf.html

این مال TDK

http://s2.picofile.com/file/77248201...Units.pdf.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mirana

:eek:

تا اونجایی که یادمه من دومین نفر بودم اولین نفر هم خود طراح مدار اصلی های ولتاژ بود...

ولی بهر حال موفق باشید

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد &#1576

نوشته اصلی توسط -LEO-
                            حاجی نوککرتم این فرومولو بگو منم از دوستان خواستمش گفتم اخوی میرانا دارش
                            داداش چرا باید نیم سوز شده باشه؟
                            خو مهرانم اول کار با 45 ولت تست زده بود اگه مشکل از 45 ولت دی سیه ما هست خو مهرانم باید همین مشکلو میداشت
                            فنو هیت سینکم میریم اسقاطی میگیریم حله..
                            اون خیابان بروجردیا سام همشون همشهری من هستن ها..
                            حاجی خوشبحالت میشه اگه سالم باشه..
                            من عکسام 200 کیلویی هستن کم حجمن..
                            در پایان موفق باشی عزیز من
                            Vm-1.4 ضربدر 2 تقسیم بر 3.14 اینم فرمول ----> 1.4 2تا دیود چون هر دیود تو نیم سیکل عمل میکنه حله ؟

نمیدونم شاید نیمسوز شایدم بخت باهاتون یار بوده
                            داش مهران ما واسه مدار خودش حواسش جمع بوده ولی موقع گوش زد کردن به شما حواسش پرت شده یا به نظرم یه جای کلمه منبع تغذیه ترانس ذکر شده نه ؟؟ شاید این دلیل خوبی باشه
                            اره همشون سیوشانی هستن گدا ترینشون میتونه زندگی هامونو بخره :mrgreen:
                            چرا سالم نباشه ؟؟؟ تو هر 100 تا 5 تا خرابه که میریم پس میدیم نه ؟
                            اشکال نداره کیلو چند هست حالا ؟

همچنین شما..

اون لحظه ای که مدارو بستید به خودتون میخندید که چقدر ساده بود و اینه اونایی که مدار رو بستن میندازید گوشه خونه و نگاهشم نمیکنید :agree:

الان اینه من تو فکرشید بزارید تو خونه و ازش استفاده کنید ولی مطمین باشید هیچکدومتون این کار رو نمیکنید :applause:

ولی به نظرم مدار انقدر ساده هست همرو گیج کرده داش مهران یه مدار پیچیده بزار شاید فرجی شد

آقا آروین باشه چرا میزنی حالا دیگه درست فک نکردم ببیننم کیا تو صف بودن :rolleyes:

عزت زیاد

با همه چی ساختم
                            تا همه چی ساختم

دیدگاه

کیان جان قربون قد و بالات کارت درسته رفیق
                              برای اون شعر هم باز من و ترکوندی از خنده دوباره دسته جمعی باید بریم
                              در مورد حساب کتاب هم درسته دیر نمیشه ولی من هر وقت ترانس و میبینم روم نمیشه حتی بهت جواب بدم :redface: :redface:
                              در مورد اشتباه هم داداشی یه جا ازش درست و حسابی استفاده میکنیم هیچ مهم نیست

کیان و همه رفقای عزیز این 2 تا لینک یه سر بزنید مال یکی از سازنده های این پیزو ها هست

http://www.audiowell.com/productshow...6Y25120D2L15J3

http://www.audiowell.com/productshow...6Y20120G2L15J5

دوستان این اطلاعات ادامه دارد...
                              سلم حاجی اول خیلی ایول داری
                              این سایتا رو از کجا میاری جدی؟
                              یه کلاس خصوصی بذار واسه ما..
                              حاجی عزیز منی :icon_razz: اهنگ ممد..رو داشتی واست گذاشتم؟ تو خط بودم پشت سنگر
                              اره حاجی بیا همه رو دسته جمعی ببریم :agree:
                              حساب کتابم اوکی کن جون حاجی میدونم یه چیزم باید سر بدم بت..
                              این اطلاعاتم واسمون بذار استفاده کنیم

این داستان ادامه دارد...
                              . ترسو پرخاش میکند .
                              و
                              قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد ب

نوشته اصلی توسط Mirana
                                Vm-1.4 ضربدر 2 تقسیم بر 3.14 اینم فرمول ----> 1.4 2تا دیود چون هر دیود تو نیم سیکل عمل میکنه حله ؟

نمیدونم شاید نیمسوز شایدم بخت باهاتون یار بوده
                                داش مهران ما واسه مدار خودش حواسش جمع بوده ولی موقع گوش زد کردن به شما حواسش پرت شده یا به نظرم یه جای کلمه منبع تغذیه ترانس ذکر شده نه ؟؟ شاید این دلیل خوبی باشه
                                اره همشون سیوشانی هستن گدا ترینشون میتونه زندگی هامونو بخره :mrgreen:
                                چرا سالم نباشه ؟؟؟ تو هر 100 تا 5 تا خرابه که میریم پس میدیم نه ؟
                                اشکال نداره کیلو چند هست حالا ؟

همچنین شما..

اون لحظه ای که مدارو بستید به خودتون میخندید که چقدر ساده بود و اینه اونایی که مدار رو بستن میندازید گوشه خونه و نگاهشم نمیکنید :agree:

الان اینه من تو فکرشید بزارید تو خونه و ازش استفاده کنید ولی مطمین باشید هیچکدومتون این کار رو نمیکنید :applause:

ولی به نظرم مدار انقدر ساده هست همرو گیج کرده داش مهران یه مدار پیچیده بزار شاید فرجی شد

آقا آروین باشه چرا میزنی حالا دیگه درست فک نکردم ببیننم کیا تو صف بودن :rolleyes:

عزت زیاد
                                این فرمولا.. :eek: من یه چیزایی دیگه تو ذهنم بود بطور کل..هی وای من
                                اول دستت درد نکنه داداشم
                                vm ولتاژ ترانسه دیگه؟ منهای 1.4 * 2 حاصل تقسیم بر 3.14 درسته؟ اره هر دیود 0.7 حله عزیزم
                                سیوشانی یعنی چی داداش؟
                                نه بابا منم بروجردیم شب جمعه ی قبلی سر مزار کار کردم و روضه خوندم تا 2 3 تا سلف خریدم..
                                اقا لطفا صفو رعایت کنین منو سام دو رو تخمه ای میخوایم
                                . ترسو پرخاش میکند .
                                و
                                قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X