اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
    طبق نقشه میبینم که یک سری المان های مهم رو از مدار حذف کردین !
    خب همینطوریش مداری که در ابتدا معرفی کردم خلاصه شده و کوچیک بود...حالا که مدار رو کوچیکتر کردین خب میشه گفت مدار هم حساس تر و ناپایدار تر خواهد بود ...
    پیشنهاد میکنم که همان مدار در پاسخ #5 رو ببندین ...
    موفق باشید
    اونجوری که باز باید پاشم برم این همه راه قطعه بخرم که
    راهی نیست با همینا راش انداخت؟

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

دوستان لطفا یکی یه کمکی راهنمایی چیزی به من برسونه من چیکار کنم؟ این مدار من کار نمیکنه
      اینم عکس از پشت و جلو مدار

دیدگاه

سلام سلف رو یکم فشرده تر کن

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
          سلام سلف رو یکم فشرده تر کن
          از این بیشتر فشرده نمیشه باز دوباره باز میشه
          ولی با دستمم فشرده نگه داشتم اما مشکل اینجتاس که کلا کار نمیکنه :(

دیدگاه

نوشته اصلی توسط binup
            از این بیشتر فشرده نمیشه باز دوباره باز میشه
            ولی با دستمم فشرده نگه داشتم اما مشکل اینجتاس که کلا کار نمیکنه :(
            ولتاژ رو می تونی ببری بالا ؟ اگه می تونی یکم ولتاژ رو بیشتر کن.
            ترانزیستور داغ نمی کنه ؟ اسم ترانزیستورت چیه؟

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط binup
              دوستان لطفا یکی یه کمکی راهنمایی چیزی به من برسونه من چیکار کنم؟ این مدار من کار نمیکنه
              اینم عکس از پشت و جلو مدار
              ترانزیستورت چیه ؟
              مونتاژ کاری پشت فیبرت مشگل داره...
              این مدار نوسان ساز هست...خیلی حساس به سیم کشی های درون مدارش هست
              نباید المان ها از هم زیاد فاصله داشته باشند
              نباید مقدار پایه ها و لحیم زیادی زیر فیبر انباشته بشه
              توی لحیم کاری هم باید دقت و حوصله به خرج بدی....به آرامی کارت رو پیش ببری
              و الا بعد از لحیم کاری چند برابر باید وقت بزاری تا عیب یابی کنی
              موفق باشی
              هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
                ولتاژ رو می تونی ببری بالا ؟ اگه می تونی یکم ولتاژ رو بیشتر کن.
                ترانزیستور داغ نمی کنه ؟ اسم ترانزیستورت چیه؟
                ترانزیستورم BU406 هستش با اینکه هدسینگ هنوز وصل نکردم بازم اصلا داغ نمیشه
                یه 20 30 ثانیه هم گذاشتم روشن باشه ولی اصلا داغ نشد و هیچ اتفاقی نیفتاد
                ولتاژ رو نمیتونم ببرم بالا چون یه ترانس 24 ولت که گفته شده خریدم دیگه

ترانزیستورت چیه ؟
                مونتاژ کاری پشت فیبرت مشگل داره...
                این مدار نوسان ساز هست...خیلی حساس به سیم کشی های درون مدارش هست
                نباید المان ها از هم زیاد فاصله داشته باشند
                نباید مقدار پایه ها و لحیم زیادی زیر فیبر انباشته بشه
                توی لحیم کاری هم باید دقت و حوصله به خرج بدی....به آرامی کارت رو پیش ببری
                و الا بعد از لحیم کاری چند برابر باید وقت بزاری تا عیب یابی کنی
                موفق باشی
                ترانزیستور BU406 هستش
                اصن از این بهتر نمیتونم لحیم کنم لامصب حویه قلع رو به خودش نمیگیره
                همینم با بدبختی لحیم کردم
                (حویم نو هستش 60 وات)
                نمیدونم چیکار باید بکنم دیگه :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط binup
                  ترانزیستور BU406 هستش
                  (حویم نو هستش 60 وات)
                  راجب ترانزیستورت نظری ندارم...شاید دوستان از قبل معرفیش کردن...ولی اگه خودتون همینطوری چون ان پی ان بوده انتخاب کردین که به احتمال زیاد اشتباه بوده
                  ترانزیستور باید فرکانس بالا باشه
                  داغ که نمیشه یعنی کار هم نمیکنه !
                  24ولت واسه راه اندازی این پیزو ها کمه...به نظرم 12ولت دیگه هم باید با ترانس سری کنید

نگو نمیتونم بهتر از این لحیم کنم....بگو حوصلش رو ندارم که وقت بزارم... :rolleyes:
                  هویه قلع رو به خودش نمیگیره ! خوب پس عایق روی نوک هویت رو از بین بردی...یا باهش پلاستیک سوراخ کردی یا سمباده کشیدی...
                  حالا که کار از کار گذشته اشکالی نداره ،نوکش رو بازم سمباده بکش تا مس دیده بشه...بعد واسه مدت کوتاهی میشه مث روز اول :agree:

بجز لحیم کردن...تمیز لحیم کردن هم واجبه...
                  برای مثال: اینم یه مدار هست که بنده روی همون برد سوراخ داری که شما لحیم کاری کردی...مونتاژ کردم...

موفق باشید
                  هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

راجب ترانزیستورت نظری ندارم...شاید دوستان از قبل معرفیش کردن...ولی اگه خودتون همینطوری چون ان پی ان بوده انتخاب کردین که به احتمال زیاد اشتباه بوده
                    ترانزیستور باید فرکانس بالا باشه
                    داغ که نمیشه یعنی کار هم نمیکنه !
                    24ولت واسه راه اندازی این پیزو ها کمه...به نظرم 12ولت دیگه هم باید با ترانس سری کنید

نگو نمیتونم بهتر از این لحیم کنم....بگو حوصلش رو ندارم که وقت بزارم... :rolleyes:
                    هویه قلع رو به خودش نمیگیره ! خوب پس عایق روی نوک هویت رو از بین بردی...یا باهش پلاستیک سوراخ کردی یا سمباده کشیدی...
                    حالا که کار از کار گذشته اشکالی نداره ،نوکش رو بازم سمباده بکش تا مس دیده بشه...بعد واسه مدت کوتاهی میشه مث روز اول :agree:

بجز لحیم کردن...تمیز لحیم کردن هم واجبه...
                    برای مثال: اینم یه مدار هست که بنده روی همون برد سوراخ داری که شما لحیم کاری کردی...مونتاژ کردم...

موفق باشید
                    تریانزیستور رو بچه ها گفته بودن از نوع TT2148 یا معادل اون رو بگیرم که هیچجا نداشتن و یک فروشنده معادلش رو بهم داد که همین BU406 بود
                    در مورد لحیم کاری هم همیشه دلم میخواست اینطوری لحیم کنم ولی نمیدونم چرا هیچوقت نشده
                    کلا علاقه خاصی داشتم به لحیم کاری ولی نشده :(

دیدگاه

ترانزیستورت جواب میده مشکلی نداره!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط binup
                        تریانزیستور رو بچه ها گفته بودن از نوع TT2148 یا معادل اون رو بگیرم که هیچجا نداشتن و یک فروشنده معادلش رو بهم داد که همین BU406 بود
                        در مورد لحیم کاری هم همیشه دلم میخواست اینطوری لحیم کنم ولی نمیدونم چرا هیچوقت نشده
                        کلا علاقه خاصی داشتم به لحیم کاری ولی نشده :(
                        ببین ترانزیستورت هیچ مشکلی نداره من با همون ترانزیستور تو مدار خودم تست کردم جواب داده به نظر من مشکل اصلی از مدارته سعی کن مدارت رو دوباره چک کنی تا تمام اتصالات برقرار باشه چون اولین کارت هست میگم اگه بازم راه نیافتاد و با سلف نتونستی حلش کنی برو سراغ مقاومت و کم زیادش کن که اینکارو با سری یا موازی کردن مفاومت ها میتونی انجام بدی تا جایی که اب بلرزه وقتی اینجوری شد برو سراغ سلفت و اونو دستکاری کن والسلام

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidrezam2
                          ببین ترانزیستورت هیچ مشکلی نداره من با همون ترانزیستور تو مدار خودم تست کردم جواب داده به نظر من مشکل اصلی از مدارته سعی کن مدارت رو دوباره چک کنی تا تمام اتصالات برقرار باشه چون اولین کارت هست میگم اگه بازم راه نیافتاد و با سلف نتونستی حلش کنی برو سراغ مقاومت و کم زیادش کن که اینکارو با سری یا موازی کردن مفاومت ها میتونی انجام بدی تا جایی که اب بلرزه وقتی اینجوری شد برو سراغ سلفت و اونو دستکاری کن والسلام
                          ینی باید چیکار کنم؟
                          مقاومت کم و زیاد منظور چیه؟
                          اگه کلا برشدارم چی میشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط binup
                            ترانزیستور BU406 هستش
                            (حویم نو هستش 60 وات)
                            عزیز ترانس 24 ولت که نمی خواد ، 16 ولت دوبل چون 48 ولت بعد از یکسوساز کردنش میشه حدود 60 ولت!!!
                            با مولتی متر چک کن بعد از پل دیود و خازن باز ولتاژ داری؟
                            شاید ترانزیستورت سوخته باشه ،
                            http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

بعد از خازن برق هست تستش کردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط binup
                                بعد از خازن برق هست تستش کردم
                                خب باید همیشه مدارو اول روی برد بورد درس کنی ، که اگه جواب نداد بتونی راحت دستکاریش کنی، بعد که از جواب دادن مدار مطمئن شدی روی برد بورد یا pcb بزنیو
                                بعد بعد از خازن چه ولتاژی داری؟

اگه مولتی مترت ، جریان ac رو اندازه گیری میکنه، ببین بعد از ترانس ، چند میلی آمپر میکشه؟

بعد من فکر کنم سیم لحیمت هم بد باشه و از اون جنس خوب ها نباشه چون توی تصویر ها اصلا برق نیستند و همش شکسته هستند.
                                http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X