اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت هویه هوای گرم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت هویه هوای گرم

خوب باید بگم که اینا را من تو دانشگاه زیاد خوندم ولی درسته کسی رعایت نمیکنه . اگه هم از این دسته چینی ها باشه که دیگه هیچی معلوم نیست کی به کی هست
    این عمو جان هم میخواد کلاا از ابتدا خودش هویه بسازه

دیدگاه

بحث به این خوبی...
      چرا متوقف شد؟؟؟
      فرق دسته های آنالوگ با دیجیتال چیه؟ تو عکس آنالوگ ها انگار 3 سیمه هستند...
      اگر بخوایم فقط با یک ولوم و ترایاک(دیمر) دما رو کنترل کنیم؛ نمیشه؟
      من شدیدا نیاز به هیتر دارم ولی اینقدر هزینه زور داره...
      اگر از تاپیکی بدتون میاد...
      اگر با استارتر تاپیکی مشکل دارین...
      اگر خواستین تاپیکی فراموش بشه...
      ...بگین که
      [glow=red,2,300]من تو اون تاپیک پستی ارسال کنم.[/glow]

دیدگاه

داخل آنالوگها یدونه کلید حرارتی داره که تا حرارت زیاد بشه قطع می کنه و چون سنسور دما نداره 2تا سیم کمتره

شدن که میشه اما دقت نداره و دما نمیشه تنظیم درستش کرد
        کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
        ولتر

دیدگاه

سلام بحث متوقف نشده .
          یکم بخاطر امتحان و کارای دیگه آرام تر شده.
          ولی چند وقت دیگه دوباره شروع میکنم/
          شمر ۱۴۰۰سال پیش مُرد؛شمر زمانت بشناس.
          [img width=400 height=100]http:///uploads/140623781981451.png[/img]
          [glow=green,2,100]یاحسین تشنه لب[/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aawww
            در ضمن چرا پمپ اکواریوم خود پمپ این نوع هویه ها هست دیگه قیمتش هم کمتر هست و خودش هم سنسور داخلش داره
            با سلام به دوستان
            میشه یکم بیشتر در مورد این پمپها توضیح بدید ممنون میشم
            منظورم
            اسمشون
            طرز کارشون
            این سنسور هم که گفتید چی کار میکنه
            دریزد دنبال پمپ
            گشتم پیدا نکردم از کجا میتونم بخرمش؟
            شاد بودن تنها انتقامی است که انسان میتواند از زندگی بگیرد"چگوارا"

دیدگاه

ببخشید پا برهنه میپرم وسط بحث :mrgreen:
              برای درایو سنسور میتونید از پل وتستون استفاده کنید (مثل سنسور های pt دو سیمه) و بجای سون سگمنت هم یک ال سی دی کارکتری بزارید که هم پین های کمتری اشغال کنه و هم اطلاعات بیشتری رو بتونید نمایش بدید
              برای کنترولر هم یک atmega8 کاملا جوابگو هست
              میمونه کنترل باد که دقیقا نمیدونم این هم قراره دیجیتال باشه یا انالوگ
              من فعلا امتحاناتمه
              تموم شد ایشالا برنامشو اگر نتونستید(که مطمئنا هم میتونید) کامل کنید با هم کار می کنیم
              مفید بود ؟ بجای اسپم میتونید از دکمه ی تشکر استفاده کنید.
              [img width=405 height=100]http://eros8631.persiangig.com/image/pp.png[/img]

دیدگاه

خب امروز رفتم بازار و یکسری اطلاعات گرفتم...
                دسته هیتر دیجیتال 5 سیمه 2 مدل موجود بود که یکیش پلاستیکی بود به قیمت 20 و یکی هم کائوچویی به قیمت 25
                اون مدل فن دار هم بود به قیمت 35-40(طرف گفت که تموم کرده باید منتظر بمونم تا بیاره)
                به نظرتون برای فن میشه از فن های 12 ولت که تو کامپیوتر استفاده میشن، استفاده کرد(فن هایی هم بود که قیمت بالاتری داشتن و میگفتن که میزان باد دهیشون بیشتره...)
                به نظرتون برای فن چی کنیم؟ بهتر نیست که از دسته های فن دار استفاده کنیم؟
                ...بگین که

دیدگاه

بچه ها ببخشید هی دیر میام انجمن . بخاطر پروژه هست که ورداشتم . تو کار های مخابرات و زیاد نمیتونم انجمن سر بزنم . :bye :bye
                  یه نکته بگم اصلا دور و بر اون هویه هایی که خودشون فن دارن نرین زیاد جالب نیستن . چون هم وزنشون زیاده برای دست گرفتن و کار کردن باش سخت هست . و هم این که از اینا زیاد میارن برا تعمیر و زود خراب میشن . همون بهتره که برین سراغ معمولیش . و مخصوصا 5 سیمش .
                  در ضمن اون سنسوری که داخل این هویه ها هست مخصوص هستن و در دمای خیلی زیاد مشکلی براشون ایجاد نمیشه . وهم این که مثل یه نقطه هستن که باید حتما جلو هویه و در مسیر خروجی هوای گرم باشه تا خوب عمل کنه .
                  و هم این که پمپ این نوع هویه ها را من دارم اگه فروشگاهمون تموم نکرده باشه . خیلی از برو بچ اصفهانی میان میبرن
                  ولی اگه شما تو اصفهان نیستین بهتر برین به تعمیراتی این نوع هویه ها سر بزنین مثل گارگاه تعمیرات تخصصی موبایل . شاید هم نوش باشه و داشته باشن .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aawww
                    بچه ها ببخشید هی دیر میام انجمن . بخاطر پروژه هست که ورداشتم . تو کار های مخابرات و زیاد نمیتونم انجمن سر بزنم . :bye :bye
                    یه نکته بگم اصلا دور و بر اون هویه هایی که خودشون فن دارن نرین زیاد جالب نیستن . چون هم وزنشون زیاده برای دست گرفتن و کار کردن باش سخت هست . و هم این که از اینا زیاد میارن برا تعمیر و زود خراب میشن . همون بهتره که برین سراغ معمولیش . و مخصوصا 5 سیمش .
                    در ضمن اون سنسوری که داخل این هویه ها هست مخصوص هستن و در دمای خیلی زیاد مشکلی براشون ایجاد نمیشه . وهم این که مثل یه نقطه هستن که باید حتما جلو هویه و در مسیر خروجی هوای گرم باشه تا خوب عمل کنه .
                    و هم این که پمپ این نوع هویه ها را من دارم اگه فروشگاهمون تموم نکرده باشه . خیلی از برو بچ اصفهانی میان میبرن
                    ولی اگه شما تو اصفهان نیستین بهتر برین به تعمیراتی این نوع هویه ها سر بزنین مثل گارگاه تعمیرات تخصصی موبایل . شاید هم نوش باشه و داشته باشن .
                    من تمام اهواز رو گشتم ولی پمپ هوا رو پیدا نکردم...
                    لطفا قیمت این پمپ رو بگین تا در صورت امکان زحمت ارسالش رو بکشید...
                    اگر عکسی هم از پمپ دارین لطف کنید و قرار بدین...
                    ...بگین که

دیدگاه

سلام دوستان
                      من تو یزد بعد از چند روز گشتو گزار تو مغازه ها اخرش تو یه مغازه قطعات موبایل پیدا کردم :nice:
                      وقتی پمپو اورد خیلی روش خاک بود
                      از قیمش پرسیدم گفت60.000تومان ایا قیمتش هیمنه یا ارزونتره
                      مارکشم گورداک بود
                      بگیرمش یا باهاش چونه بزنم؟ :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط a302866a
                        سلام دوستان
                        من تو یزد بعد از چند روز گشتو گزار تو مغازه ها اخرش تو یه مغازه قطعات موبایل پیدا کردم :nice:
                        وقتی پمپو اورد خیلی روش خاک بود
                        از قیمش پرسیدم گفت60.000تومان ایا قیمتش هیمنه یا ارزونتره
                        مارکشم گورداک بود
                        بگیرمش یا باهاش چونه بزنم؟ :angry:
                        سلام
                        البته پمپ ها نوعشون هم فرق داره و همچنین مارکش . مثلا یه نوعش هست که دوطرفش پمپ داره و یک مخزن وسط که قیمتش بالاتره .ونوع دیگش که فقط یه مخزن و یک طرفش هم پمپ هست .که قیمتش کمتره اگه این نوع باشه بله یه کم گرون داده .

دیدگاه

از این سایت یدونه پمپ هوای 952 گرداک سفارش دادم(چون دیدم قیمتش خوبه!) :twisted: موقع خرید هم تاکید کردم که پمپ هوا هست دیگه، گفتن آره....
                          حالا که رسیده دستم دیدم که یدونه دسته هوا، اونم آنالوگ برام فرستاده :angry:
                          من نمیدونم اینا فرق پمپ و دسته رو تشخیص نمیدن یا اینکه نمیدونن هیتر 952 گرداک، دیجیتال هست...
                          طمع ارزونی با آدم چی میکنه؟ تازه جالبه که با تخفیف برام 5500 تومان حساب کرده...
                          کد:
                          http://mpcir.com/content/details.aspx?l=2&cat=3004&guid=MzAwNA==
                          ...بگین که

دیدگاه

نوشته اصلی توسط montaghed
                            از این سایت یدونه پمپ هوای 952 گرداک سفارش دادم(چون دیدم قیمتش خوبه!) :twisted: موقع خرید هم تاکید کردم که پمپ هوا هست دیگه، گفتن آره....
                            حالا که رسیده دستم دیدم که یدونه دسته هوا، اونم آنالوگ برام فرستاده :angry:
                            من نمیدونم اینا فرق پمپ و دسته رو تشخیص نمیدن یا اینکه نمیدونن هیتر 952 گرداک، دیجیتال هست...
                            طمع ارزونی با آدم چی میکنه؟ تازه جالبه که با تخفیف برام 5500 تومان حساب کرده...
                            کد:
                            http://mpcir.com/content/details.aspx?l=2&cat=3004&guid=MzAwNA==
                            یعنی شما بهشون گفتی پمپ هوا میخوای انوقت دسته بهت دادن .مگه میشه ؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aawww
                              نگاه کن .دوتا سیم سفید اگه ضخیم هستن باید اهمی کمی داشته باشه که میره برای همون هیتر و به تریاک تو مدار وصل میشه .یعنی یکی از سیم های سفید میره به برق 220 ولت ودیگش میره به یکی از پایه های تریاک فکر کنم پایه وسطی هست .
                              سیم زرد هم مال بدنست باید به بدنه فلزی وصل بشه که زمین هست
                              خوب باید دوتا سیم دیگه داشته باشی که نازک هستن . مثلا سیاه و قرمز که اگه اهمشون را بگیری میشه تقریبا 75 اهم . که این مال اتصال به سنسور هست و میره روی مدار به ای سی 8 پایه
                              با سلام
                              منم یه دسته 5 سیمه گرفتم
                              سیمهای المنت و ارت و پیدا کردم سیم سنسور هم معلومه ولی هیج اهمی نسبت به هم ندارند با کبریت هم محل اتصال این ترموکوبل هم حرارت دادم ولی همچنان اهم بینهایت هست و تغیری نمیکنه(پراپ ها هم جابجا کردم)
                              واسه راه اندازیش مداری نمیخاد یا نباید بهش ولتاژ داد
                              با تشکر منتظر جوابتون هستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط a302866a
                                با سلام
                                منم یه دسته 5 سیمه گرفتم
                                سیمهای المنت و ارت و پیدا کردم سیم سنسور هم معلومه ولی هیج اهمی نسبت به هم ندارند با کبریت هم محل اتصال این ترموکوبل هم حرارت دادم ولی همچنان اهم بینهایت هست و تغیری نمیکنه(پراپ ها هم جابجا کردم)
                                واسه راه اندازیش مداری نمیخاد یا نباید بهش ولتاژ داد
                                با تشکر منتظر جوابتون هستم
                                احتمالا اون ترموکوپل مقاومتی نیست و یک قطعه اکتیو هست که با افزایش دما، اختلاف پتانسیل میلی ولتی روی پایه هاش ایجاد میشه. فکر کنم باید با ADC بخونیش....
                                (من رشتم کامپیوتره و اگر توضیحاتم کوچه بازاری هست؛ ببخشید....)
                                من به دلیل پیدا نکردن پمپ هوا، میخوام از همون دسته های فن دار بگیرم(استفادم خیلی کمه...)
                                به فکر پمپ هوای آکواریم و فن سشوار هم نباشید که تست کردم و اصلا در حد این کار نیستند...
                                کلا فن برای وارد کردن هوا به شیلنگ مناسب نیست و باید پمپ هوا(کمپرسور)استفاده بشه...
                                ...بگین که

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X