اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت هویه هوای گرم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت هویه هوای گرم

با سلام
    این سنسورو چه جوری باید سنسش کرد(یعنی چطور به adc داد)
    مثل مقاومت شنت؟
    المنتم المنت گرداکه-خود هیتر گرداک چه جور میخونتش؟
    لطفا یه عکسی یا مداری بدید
    منتظر جوابتون هستم
    شاد بودن تنها انتقامی است که انسان میتواند از زندگی بگیرد"چگوارا"

دیدگاه

دوستا به سوال دارم که خیلی جوابش برام مهمه اگر کسی میتونه کمک کنه.
      اونم این که این المنت داخل دسته هیتر چند ولت هست؟
      من فقط نیاز به یه مداری دارم که بشه باش اون المتو داغ کرد و ترجیحا یه پتانسیومترم داشته باشه برای کنترل حرارتش. همین.
      اگر از دوستان مداری برای این کار داره خیلی لطف میکنه بزاره.
      اگر هم کسی بتونه داخله همین شماتیک GORDAK952 که گذاشتید دور قسمتهایی که برای فقط گرم کردن هیتر لازم هست خط بکشید تا این مدارش جدا بشهوخیلی لطف کرده. خودم سعی کردم این کارو بکنم اما قسمت اتومات روشن نگه داشتن فن تا سرد شدن المنت یکم گیج شدم. برام دیجیتال بودن یا نبودن دستگاه مهم نیست فقط میخوام یه چیز کار راه اندازه شدیدا ساده اماده کنم برای قسمت بادشم چون پمپ باد دارم مشکلی نیست. فقط همون المنت روشن بشه کاره من راه میوفته.
      با تشکر فراوان

دیدگاه

سلام
        من یک دونه ساختم
        من یک دسته هویه دیجیتال خریدم با یک دیمر 3 هزار تومنی
        بعد اهم متر هم نمایش دما داشت اما با میکرو هم خیلی ساده می شود دما را کنترل کرد
        برای فن هوا دهی از یک فن سشوار استفاده کردم ، فعلا که خوب جواب می دهد
        اینم عکسش

و

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezam691
          سلام
          من یک دونه ساختم
          من یک دسته هویه دیجیتال خریدم با یک دیمر 3 هزار تومنی
          بعد اهم متر هم نمایش دما داشت اما با میکرو هم خیلی ساده می شود دما را کنترل کرد
          برای فن هوا دهی از یک فن سشوار استفاده کردم ، فعلا که خوب جواب می دهد
          اینم عکسش

دسته هویه رو چند خریدید ؟

دیدگاه

دسته هویه 28 هزار تومان 5 سیم
            سری نازک هم هر کدوم 5 هزار تومان

دیدگاه

با سلام من یک مدار با میکرو پیدا کردم.که با یک atmega 8 دسته هویه
              کنترل میکنه.در حال ساختش هستم .اپلود میکنم دوستان خواستید استفاده کنید.[img][/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط a302866a
                با سلام
                این سنسورو چه جوری باید سنسش کرد(یعنی چطور به adc داد)
                مثل مقاومت شنت؟
                المنتم المنت گرداکه-خود هیتر گرداک چه جور میخونتش؟
                لطفا یه عکسی یا مداری بدید
                منتظر جوابتون هستم
                با سلام
                چه جالب 1 سال شد ولی کسی جواب نداد :cry2:
                http://do2ta.persiangig.com/HITER/1.jpg
                http://do2ta.persiangig.com/HITER/2.jpg
                http://do2ta.persiangig.com/HITER/3.jpg
                اینم دست پخت منه که از دسته خود هیتر و پمپ بادشم از پمپ باد هیتر های تو بازار استفاده کردم
                آنالوگه
                حوصله نبود دیجیتالش کنم یعنی تو خوندن دما از سنسور تو دسته گیر کردم
                ممنون از عمو LED که وسوسه شو تو ذهنم انداخت

دیدگاه

سلام دوستان کوچیک شما احمد هستم از استان بوشهر ...میخوام اموزش ساخت هویه هوای گرم را بزارم اینجا تا دهن اینایی که قیمت این وسیله 50000 هزاری را کردن 700000 هزار اسفالت شه..... وسایل مورد نیاز : یک مغزن خالی گاز 134 که در مغازه های تعمیرات یخچال و کولر فراوانه....شیلنگ گاز..المنت هویه هوای گرم که قیمتش حدود 40000 هزار از نوع خوبش و سیم برق....نحوه ساخت: ابتدا مغزن خالی گاز 134 را پیش یه کابیت کار ببرید تا یه یه نقطه از مغزن را سوراخ کنه و یک والف تیوپ موتور سیکلت یهش کاربیت یا جوش کنه که بشه این مغزن را باد کرد بعد یه شیر خروجی همین مغزن شیلنگ گازنون را وصل کنید و المنت هویه هوای گرم را نیز در یه لوله فلزی به طول 30 سانت جاساز کنید به طوری که از کنارش اببند باشه و فقط هوا از وسط لوله و از وسط المنت به بیرون بیاد بعد بالای لوله را به مخزنی که ساختید وصل کنید و سیم برق المنت را دلخواه به یه کلید نصب کنید برای قط ووصل ان و مغزن را از جایی که والف تیوب موتور را جوشکاری کردید با تلمبه باد دستی باد کنید یه زره زمان میبره ولی ارزش داره و خوب که باد کردید بروید سراغ قطعه کارتون و المنت را به برق بزنید و به مقدار دلخواه شیر هوای مغزن را باز کنید و شروع به کارتون کنید .....لایک یادتون نره :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط احمد1300
                    سلام دوستان کوچیک شما احمد هستم از استان بوشهر ...میخوام اموزش ساخت هویه هوای گرم را بزارم اینجا تا دهن اینایی که قیمت این وسیله 50000 هزاری را کردن 700000 هزار اسفالت شه..... وسایل مورد نیاز : یک مغزن خالی گاز 134 که در مغازه های تعمیرات یخچال و کولر فراوانه....شیلنگ گاز..المنت هویه هوای گرم که قیمتش حدود 40000 هزار از نوع خوبش و سیم برق....نحوه ساخت: ابتدا مغزن خالی گاز 134 را پیش یه کابیت کار ببرید تا یه یه نقطه از مغزن را سوراخ کنه و یک والف تیوپ موتور سیکلت یهش کاربیت یا جوش کنه که بشه این مغزن را باد کرد بعد یه شیر خروجی همین مغزن شیلنگ گازنون را وصل کنید و المنت هویه هوای گرم را نیز در یه لوله فلزی به طول 30 سانت جاساز کنید به طوری که از کنارش اببند باشه و فقط هوا از وسط لوله و از وسط المنت به بیرون بیاد بعد بالای لوله را به مخزنی که ساختید وصل کنید و سیم برق المنت را دلخواه به یه کلید نصب کنید برای قط ووصل ان و مغزن را از جایی که والف تیوب موتور را جوشکاری کردید با تلمبه باد دستی باد کنید یه زره زمان میبره ولی ارزش داره و خوب که باد کردید بروید سراغ قطعه کارتون و المنت را به برق بزنید و به مقدار دلخواه شیر هوای مغزن را باز کنید و شروع به کارتون کنید .....لایک یادتون نره :applause:
                    خلاقیت شما خوبه فقط لقمه را دور سر پیچوندنه .شما یدونه دسته هیتر می خرید 30تومن یدونه پمپ هوا آکواریوم 20-40تومن .

اولا هیتر معمولی 700تومن نیست 200-300با هویه است دوما شما به المنت هیتر دائما برق بدهید می سوزه چون دماش بالا میره باید حتما کنترلر دما یا دیمر و.......داشته باشید سوما ایده شما برای 10دقیقه نهایت 20دقیقه کار خوبه یک موبایلی یا تعمیرکار و. ...که صبح تا شب کارش همینه این دم دستگاه شما تو مغازه اش جا نمیشه و از طرفی یک نفر باید استخدام کنه صبح تا شب تلمبه بزنه :mrgreen:
                    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                    ولتر

دیدگاه

سلام دوستان کوچیک شما احمد هستم از استان بوشهر ...میخوام اموزش ساخت هویه هوای گرم را بزارم اینجا تا دهن اینایی که قیمت این وسیله 50000 هزاری را کردن 700000 هزار اسفالت شه..... وسایل مورد نیاز : یک مغزن خالی گاز 134 که در مغازه های تعمیرات یخچال و کولر فراوانه....شیلنگ گاز..المنت هویه هوای گرم که قیمتش حدود 40000 هزار از نوع خوبش و سیم برق....نحوه ساخت: ابتدا مغزن خالی گاز 134 را پیش یه کاربیت کار ببرید تا یه یه نقطه از مغزن را سوراخ کنه و یک والف تیوپ موتور سیکلت یهش کاربیت یا جوش کنه که بشه این مغزن را باد کرد بعد یه شیر خروجی همین مغزن شیلنگ گازنون را وصل کنید و المنت هویه هوای گرم را نیز در یه لوله فلزی به طول 30 سانت جاساز کنید به طوری که از کنارش اببند باشه و فقط هوا از وسط لوله و از وسط المنت به بیرون بیاد بعد بالای لوله را به مخزنی که ساختید وصل کنید و سیم برق المنت را دلخواه به یه کلید نصب کنید برای قط ووصل ان و مغزن را از جایی که والف تیوب موتور را جوشکاری کردید با تلمبه باد دستی باد کنید یه زره زمان میبره ولی ارزش داره و خوب که باد کردید بروید سراغ قطعه کارتون و المنت را به برق بزنید و به مقدار دلخواه شیر هوای مغزن را باز کنید و شروع به کارتون کنید .....لایک یادتون نره :applause: :nice:

اضافه شده در تاریخ :
                      دوست عزیز ممنون از نظر شما ..فقط خواستم اینو بگم که میشه این کار را کرد ...وگرنه میشه از یه پمپ باد 50 لیتری ویه خیلی چیزای دیگه استفاده کردو من خواستم اینو به ساده ترین امکانات لازم بگم ....بازم تشکر از شما و بقیه دوستان

اضافه شده در تاریخ :
                      سلام من یک دسته کامل هویه یاکسون 850 خریدم 28000 که 5 سیم داره دوتا قهوه ای که مربوط به هیترشه و یه جفت سیم چسبیده به هم سیاه و سفید که مربوط به سنسوره و یه زرد به خط سبز که مربوط به ارت میشه ...من تمام کارهای ساخت از قبیل پمپ باد و شیر کم و زیاد باد دستگاه را درست کردم فقط مشکل اینه که نمیدونم ایا به دوتا سیم قهوه ای باید برق 220 بدم یا کمتر باشه راستی قسمت سنسور هم هنوز مونده لطف کنید در این رابطه راهنمایی لازم را انجام بدید ممنون میشم ..مخصوصا برق المنت که نمیدونم 220 یا کمتر باید باشه میترسم اگه 220 بهش بدم بسوزه و کلی ضرر کنم :angry:

دیدگاه

معمولا توی این دستگاه ها ولتاژ برق 24 ولت هست
                        میشه با نگاه کردن به وات خروجی دستگاه و اندازه گیری مقاومت المنت هم تخمینی حدس زد ولتاژ رو
                        من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

سلام
                          من تازه به این بحث رسیدم یک دسته گورداک 5 سیمه هم خریدم تمام 5 صفحه رو هم خوندم اما بازهم بعضی نکات برام روشن نشد
                          1- ولتاژ المنت چقدر است؟ با دیمر نتیجه مطلوب رسیده اید یا نه؟
                          2- با استفاده از دیمر دیگر نیازی به سنسور دما نخواهد بود؟ اگر از این سنسور استفاده کردید چجوری کالیبرش کردید؟
                          3 - یک پمپ آکواریوم حدود 3 لیتر در دقیقه هوادهی داره در حالی که یک پمپ هیتر گورداک (بنا بر نوشته روش) تا 30 لیتر بر دقیقه هوادهی داره بنابر این آیا استفاده از پمپ آکواریوم جوابگوی نیاز هست یا نه؟
                          ممنون میشم دوستانی که موفق شده اند جواب من رو بدهند
                          کاروان رفت و تو در خواب و بیابان در پیش کی روی ؟ره زکه پرسی؟ چه کنی؟ چون باشی؟

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                            1:ولتاژ المنت 220 ولته-من با یه دیمر معمولی با BT139 ساختمش
                            2:با دیمر اصلا نیازی به سنسور دما نداری.این سنسور توی دسته فقط واسه اینکه شما دمارو باهاش بخونی و روی سون سگمنت یا ال سی دی نشون بدی(که من اصلا ازش استفاده نکردم)
                            3:بابت پمپ اصلا خودتو الاف نکن من حدود 40تومن خرج کردم کردم هیچ فایده ای هم نداشت آخرش مجبور شدم برم پمپ خود هیتر گورداکو با 60تومان بخرم( لوازم جانبیای موبایل دارن)
                            بازم سئوالی بود در خدمتم
                            موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط عمو LED
                              گفتم که

2تاسفید نسبت به هم 110 اهم دارن و نسبت به بقیه بزرگترن.
                              زرد و مشکی نسبت به هم اهم زیادی ندارن حدود 2 اهم فکر کنم بدنه به زمین باشه! الان زرد ارت باشهok
                              مشکی چیه؟

آبی با مشکی اصلا اهمی ندارن.ارتباط هم ندارن

منم یه دسته 5 سیمه خریدم
                              دوتا سیم سفید داره که ماله المنته
                              یه زرد داره که به بدنه وصله
                              دوستا سیم قرمز و مشکی داره که ماله سنسور دماشه و نوع سنسورش ترموکوپل تیپ K هستش و در دمای محیط باید دمای 25 درجه سانتیگراد و از لحاظ اهمی 2 اهم نشون بده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط toostablo نمایش پست ها
                                دوستا سیم قرمز و مشکی داره که ماله سنسور دماشه و نوع سنسورش ترموکوپل تیپ K هستش و در دمای محیط باید دمای 25 درجه سانتیگراد و از لحاظ اهمی 2 اهم نشون بده

سلام اگه این دوستا سیم قرمز مشکی رو بکار نبری مشکلی پیدا میشه؟ اگه فقط دوسیم المنت و زمینو بکار ببری فقط عیب داره ؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام نوع پمپ خود هیتر چی هست ؟
                                این دوستا مشکی و قرمز باید حتما به کار برن؟؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام نوع پمپ هوای خود هیتر جورداک چی هست؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X