اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت هویه هوای گرم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت هویه هوای گرم

نوشته اصلی توسط a302866a نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    1:ولتاژ المنت 220 ولته-من با یه دیمر معمولی با BT139 ساختمش
    2:با دیمر اصلا نیازی به سنسور دما نداری.این سنسور توی دسته فقط واسه اینکه شما دمارو باهاش بخونی و روی سون سگمنت یا ال سی دی نشون بدی(که من اصلا ازش استفاده نکردم)
    3:بابت پمپ اصلا خودتو الاف نکن من حدود 40تومن خرج کردم کردم هیچ فایده ای هم نداشت آخرش مجبور شدم برم پمپ خود هیتر گورداکو با 60تومان بخرم( لوازم جانبیای موبایل دارن)
    بازم سئوالی بود در خدمتم
    موفق باشی

دوست عزیز میرفتی دستههایی که پمپ روی خودشه میخریدی
    مثل این
    البته این دسته اصلی کوییک 705 هست که جنس خوبی هست و خود هیترش حدود 320 تومن قیمتشه
    جدیدترین ویرایش توسط 137889; ۱۲:۵۴ ۱۳۹۵/۱۰/۱۹.

دیدگاه

سلام دوستان میشه از پمپباد ماشین کوچک استفاده کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali610 نمایش پست ها
        سلام دوستان میشه از پمپباد ماشین کوچک استفاده کرد
        سلام
        نه نمیشه
        چون دبی خیلی کمی داره و دائم نیست
        ................Fx7SAM................

دیدگاه

اساتید این دسته " دسته هیتر دیجیتال " و بگیرم فقط دیگه یه پمپ هوا میخاد و مدار تغذیه و دما و ... ؟ چیز خاص دیگه ای لازم داره ؟ این دسته ها مدل ارزونترش نیست ؟ تو فروشگاه خودمون (سایت)نیست ؟
          جدیدترین ویرایش توسط Reza Azimy_RW; ۱۸:۱۸ ۱۳۹۶/۱۲/۲۹.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Reza Azimy_RW نمایش پست ها
            اساتید این دسته " دسته هیتر دیجیتال " و بگیرم فقط دیگه یه پمپ هوا میخاد و مدار تغذیه و دما و ... ؟ چیز خاص دیگه ای لازم داره ؟ این دسته ها مدل ارزونترش نیست ؟ تو فروشگاه خودمون (سایت)نیست ؟
            به چنت پست بالاتر من نگاه کن روش استاندارد تر و بهتری هست

دیدگاه

دوستان من یه دسته هویه گرداک خریدم میشه بایه ماژول افزایندهdcبهdc از
              ش استفاده کنم
              دوستان اگه اطلاعاتی در این باره دارید لطفا راهنمایی کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza0988899899 نمایش پست ها
                دوستان من یه دسته هویه گرداک خریدم میشه بایه ماژول افزایندهdcبهdc از
                ش استفاده کنم
                دوستان اگه اطلاعاتی در این باره دارید لطفا راهنمایی کنید
                المنت این هویه ها مثل یک مقاومته پس دلیلی نداره با dc dcنشه روشنش کرد و حرارتش را کم و زیاد کرد .فقط حتما در توان و جریان dc dcدقت کنید که ضعیف نباشه
                کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                ولتر

دیدگاه

سلام داداش
                  مطالب در مورد هویه هوای گرم رو خوندم
                  منم همین مشکل را دارم به خاطر قیمت بالای دستگاه مجبور شدم یه دسته هویه هوای گرم گرداک بگیرم و یه کار راه بنداز بسازم ولی متاسفانه نمیدونم سیم المنت را چه ولتاژی بهش بدم ۲۲۰یا کمتر در ضمن اون سنسور دما هم فعلا مونده اگه شما به نتیجه رسیدید کمکم کنید ممنونتم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Akhale227 نمایش پست ها
                    سلام داداش
                    مطالب در مورد هویه هوای گرم رو خوندم
                    منم همین مشکل را دارم به خاطر قیمت بالای دستگاه مجبور شدم یه دسته هویه هوای گرم گرداک بگیرم و یه کار راه بنداز بسازم ولی متاسفانه نمیدونم سیم المنت را چه ولتاژی بهش بدم ۲۲۰یا کمتر در ضمن اون سنسور دما هم فعلا مونده اگه شما به نتیجه رسیدید کمکم کنید ممنونتم
                    قیمت واقعا افتظاح کمترین اشغالترین 1000000 به بالا هست

پین 1 : -FAN یا همان سیم منفی فن

پین 2 : HETER ( سر اول المنت گرم کن)

پین 3 : HETER ( سر دوم المنت گرم کن)

پین 4 : -SEN ( سر منفی سنسور دما)

پین 5 :+SEN ( سر مثبت سنسور دما)

پین 6 :VIB (کلید مجاورتی)

پین 7 : سیم ارت (بدنه هیتر)

پین 8 :+FAN یا همان سیم +12v فن

دوستان فکنم اگر سنسور به این مدل بخوره بشه دماش کنترل کرد خیلی هم هزینه کمتر وراحت تره

کنترل دما صنعتی

دیدگاه

Re: ساخت هویه هوای گرم

سلام.دوستان من دستگاه گورداک رودارم وچندسال باهاش کارکردم چون سابقاشغلم تعمیرموبایل بود.الان بدلیل گران شدن دستگاه واستفاده برای کارهای معمولی تصمیم به ساختن هیترگرفتم.مدتهاسرچ کردم وگشتم تا موتوربادمناسب گیربیارم امانشد.چرا؟یاگران بودیافشاربادنداشت.نهایتاخودم فن ساختم وبااطمینان میگم اگربیشترنباشه کمترازقدرت پمپ اصلی نیست خب؟تنهاایرادی که داره اینه کمی باید ظاهردسته تغییربدیم.عکس رومیذارم براتون.فن روبوسیله ارمیچر12ولت ساختم.بهتره موتورپمپ درب ماشین پرایدروبازکنیدچون موتورش پرسرعته.بعدبابریدن حلب اسپری گازفندک فن روساختم.کنترسرعت هم چندراه ساده وارزان داره.بایک ولوم10کیلواهم بتنهایی[گرچه بظاهرغیرمنطقیه ولی جواب گرفتم]یامدارباایسی555

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

دوستان فقط بگم داخل دسته روباید جوری کنیدسیمها کنارترقراربگیرن وفیش اتصال داخل رومن جداکردم تا سرعت بادروکم نکنه وبجای فیش برای ایمنی وارنیش زدم..این دسته روتست کردم سرعت بادش رو12ولت واقعا مناسب ورضایت بخشه ورو9ولت مناسب کارای عادیه ورو7ولت همونقدریه که من هنگام کارباهیتراصلی موقع تعویض قطعهsmdموبایل ازروی برد[باظرافت ودقت ]لازم داشتم.الانم میخام دیمر وجعبه مناسبش رو ردیف کنم برا دسته هیتری که ساختم.امیدوارم به کارتون بیاد.
                      جدیدترین ویرایش توسط aghamahdi-s; ۲۱:۴۵ ۱۳۹۷/۱۱/۲۶.

دیدگاه

Re: ساخت هویه هوای گرم

چراکامنتم اینجوری شده؟؟؟پس بقیش کو؟عکسهاکجارفت؟؟

دیدگاه

سلام این سوال من رو چند بار کسای دیگه پرسیدن ولی جواب درست نداد کسی
                          تغذیه دسته(المنت) باید 220 ولت باشه یعنی میشه دوتا سیم المنت رو مستقیم به 220 ولت آ.سی. زد؟ البته میدونم اینجوری المنت با تمام توان روشن میمونه و میسوزه فقط میخوام بدونم ولتاژ ورودی چقدر باید باشه؟

دیدگاه

سلام دوستان یه هیتر کویک ۷۰۰ دارم که psb یا برد قسمت هوای گرمش شکسته الان گیرم نمیاد چطوری راه اندازیش کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط asdfhhsdahbe نمایش پست ها
                              دوستا به سوال دارم که خیلی جوابش برام مهمه اگر کسی میتونه کمک کنه.
                              اونم این که این المنت داخل دسته هیتر چند ولت هست؟
                              من فقط نیاز به یه مداری دارم که بشه باش اون المتو داغ کرد و ترجیحا یه پتانسیومترم داشته باشه برای کنترل حرارتش. همین.
                              اگر از دوستان مداری برای این کار داره خیلی لطف میکنه بزاره.
                              اگر هم کسی بتونه داخله همین شماتیک GORDAK952 که گذاشتید دور قسمتهایی که برای فقط گرم کردن هیتر لازم هست خط بکشید تا این مدارش جدا بشهوخیلی لطف کرده. خودم سعی کردم این کارو بکنم اما قسمت اتومات روشن نگه داشتن فن تا سرد شدن المنت یکم گیج شدم. برام دیجیتال بودن یا نبودن دستگاه مهم نیست فقط میخوام یه چیز کار راه اندازه شدیدا ساده اماده کنم برای قسمت بادشم چون پمپ باد دارم مشکلی نیست. فقط همون المنت روشن بشه کاره من راه میوفته.
                              با تشکر فراوان
                              بیشتر هویه هوای گرم ها ۱۲ ولت هستند
                              المنت ها و پمپ باد رو با مدار دیمر میتونی
                              کنترل کنی

دیدگاه

سلام دوستان
                                من مدار شماتیک مدل gordak 952 دارم اگه به درد کسی میخوره میتونم بزارم براتون.
                                البته تونستم مدار دیجیتالی اون رو هم بسازم که خیلی خوب کار میکنه با avr ،درجه حرارت و قدرت پمپ رو روی lcd نشون میده . فعلا رو بردبرد تست کردم که دارم رو pcb کار می کنم اگه تموم بشه حتماً عکسشو براتون میزارم ،فقط میخوام مطمئن بشم که درست کار میکنه بعداً بزارمش تو انجمن هم شماتیک مدار رو هم برنامه شو .
                                جدیدترین ویرایش توسط X_BOY13; ۰۱:۵۱ ۱۳۹۸/۱۰/۱۸.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X