اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت هویه هوای گرم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت هویه هوای گرم

نوشته اصلی توسط محمد222233 نمایش پست ها
    سلام میشه بیایی تلگرام و یکم راهنماییم کنی؟ ممنون میشم 09186524083 اغا امیر لطفا بیا
    خوب من که لینک فیلم آپارات فرستادم چرا نمیبینید ؟؟؟

این فیلم ببین همه چیز دستت میاد

دیدگاه

سلام دوستان
      بالاخره بعد از یک مدت وقت خالی پیدا کردم و به اصرار یکی از دوستام که نیاز به یک دستگاه هیتر داشت با هم یکی ساختیم و از نتیجه کار راضیم و حتما برای شما هم قرارش میدم هم فیلمی از خود هیتری که ساختیم هم مدار و نحوه کار و شماتیکش،البته جعبه که دوستم تهیه کرده زیاد تعریف ندار اما مدار عالی کار میکنه با امکان کنترل دقیق درجه حرارت و دما به صورت کنترل فاز مداوم ، امکان تنظیم هر دو به هم به صورت ولومی هم به صورت کلیدی که من خودم ولوم گذاشتم (راستش ولوم کار کردن باهاش راحتره)

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

اینم از عکسش
      جدیدترین ویرایش توسط X_BOY13; ۰۱:۴۸ ۱۳۹۹/۰۵/۱۴.

دیدگاه

دوستان این هم شماتیک و برنامه هیتر دیجیتال با دسته هیتر های سری gordak یا هر دسته هیتر دیگه . به علت بزرگی پی سی بی او رو به دو قسمت ac و digital تقسیم کردم البته اگه خودون خواستید تغییرش بدید مدار اصلیش رو هم گذاشتم یک قسمتش هم که simulate که مربوط به بخش شبیه سازی برنامه ای که نوشتم به جای سنسور از مقاومت و خازن استفاده کردم اما مدار اصلیش از تقویت کننده lm۳۵۸ استفاده کردم چون این آی سی خروجی افست داره ماکزیمم ۰.۵ ولت هم برای اون در برنامه در نظر گرفتم که خیلی خوب جواب داده البته اگه مال شما فرق داشت میتونید تو قسمت lm358offset تو برنامه اون رو کم یا زیاد بکنید تا درجه دقیق تر رو بهتون نشون بده، خلاصه اگه سوالی داشتید در خدمت .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط X_BOY13 نمایش پست ها
          دوستان این هم شماتیک و برنامه هیتر دیجیتال با دسته هیتر های سری gordak یا هر دسته هیتر دیگه . به علت بزرگی پی سی بی او رو به دو قسمت ac و digital تقسیم کردم البته اگه خودون خواستید تغییرش بدید مدار اصلیش رو هم گذاشتم یک قسمتش هم که simulate که مربوط به بخش شبیه سازی برنامه ای که نوشتم به جای سنسور از مقاومت و خازن استفاده کردم اما مدار اصلیش از تقویت کننده lm۳۵۸ استفاده کردم چون این آی سی خروجی افست داره ماکزیمم ۰.۵ ولت هم برای اون در برنامه در نظر گرفتم که خیلی خوب جواب داده البته اگه مال شما فرق داشت میتونید تو قسمت lm358offset تو برنامه اون رو کم یا زیاد بکنید تا درجه دقیق تر رو بهتون نشون بده، خلاصه اگه سوالی داشتید در خدمت .

http://8upload.ir/uploads/f5593794.rar
          سلام داداش
          ممنون از این همه زحمت که کشیدی اما بهتره بگم که
          این فایلی که گذاشتی یا ویروسیه یایه مشکل داره.
          بهتره هر چه زود تر این مشکل رو حل کنین.

دیدگاه

این لینکی که گذاشتید رو http://8upload.ir/uploads/f5593794.rar باز نمیشه

لطفا دوباره اپلود کنید
            ممنون
            با هزار تومان چیکار میشه کرد؟
            میشه به یک کودک مبتلا به سرطان کمک کردو...

http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

دیدگاه

از دوستان کسی نیست که این لینک رو بررسی کنه و دوباره اپلود کنه
              با هزار تومان چیکار میشه کرد؟
              میشه به یک کودک مبتلا به سرطان کمک کردو...

http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

دیدگاه

سلام من یه ماژول دما سنج دارم اگه ترموکوپلشو باز کنم بجاش ماله دسته هیترو بزنم نشون میده دمارو؟
                با اینکه همه کامنتارو خوندم ولی چیزای اصلیو نفهمیدم.
                مثلا ولتاژ کاری هیتر؟

دیدگاه

سلام میشه لطفا منو راهنمایی کنی شماتیکی ک گذاشتی رو نمیتونم دانلود کنم اگه لطف کنی تلگرامم پسام بدی ممنون میشم09303634858ایدیم @ehdii

دوستان کسی درخواست نداده اما من شماتیک این مدل رو قرار میدم امیدوارم که به درد بخوره به من که خیلی کمک کرد بخصوص قسمت مربوط به سنسور هیتر(ترموکوپل در واقع) مقدارش خیلی ضعیه از 40uv/c شروع میشه بعضی مدلاش تا 100uv/c و بدونه آپ آمپ نمیشه مستقیم اون رو به adc داد.دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپمhttp://8upload.ir/uploads/f133356987.jpg
                  سلام میشه منو راهنمایی کنی پو تلکرامنتونستم شماتیکو دانلود کنم09303634858@ehdii

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nima20-20 نمایش پست ها
                    از دوستان کسی نیست که این لینک رو بررسی کنه و دوباره اپلود کنه
                    http://8upload.ir/uploads/f5593794.rar
                    سلام
                    جواب میده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط عمیدی نمایش پست ها
                      سلام
                      جواب میده؟
                      بله که میشه.کار خیلی راحتیه.
                      من اصلا این تایپیک و نخوندم.ولی میتونید با یه ترایاک و یه المنت این کاروانجام داد.میتوندی از یه فن کوچیک هم در خارج از بدنه المنمت و ..قرار بدبد.که مثل سشوار به االمنت بدمه.یه چیزی تو مایه های دستگاه های غربالگری که فن شونو یه جوری در بدنه نصب میکنند که باد در نهایت میاد و مدر مسیر سقوط بذر رها میشه.
                      eshop-hodhod.ir

دیدگاه

سلام دوستان
                        من مدار شماتیک مدل gordak 952 دارم اگه به درد کسی میخوره میتونم بزارم براتون.
                        البته تونستم مدار دیجیتالی اون رو هم بسازم که خیلی خوب کار میکنه با avr ،درجه حرارت و قدرت پمپ رو روی lcd نشون میده . فعلا رو بردبرد تست کردم که دارم رو pcb کار می کنم اگه تموم بشه حتماً عکسشو براتون میزارم ،فقط میخوام مطمئن بشم که درست کار میکنه بعداً بزارمش تو انجمن هم شماتیک مدار رو هم برنامه شو .
                        سلام. من خیلی علاقه دارم یه هیتر هوای گرم برای خودم بسازم. البته لازم به ذکره تواین بازار توان خرید هیتر بازاری رو هم ندارم و همین مسئله باعث شده میل و رغبتم به ساخت یه کاردستی بیشتر بشه. درصورت امکان تجربیات خودتون رو باهام به اشتراک بگذارید. اگه فایلی چیزی هست برام با واتساپ ارسال کنید. متشکر09141851897

دیدگاه

فقط چرتو پرت گفتید دوستان توی تمام صفحات این تاپیک یکی یک راه کار نداد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mir.behnamm@gmail.com نمایش پست ها
                            فقط چرتو پرت گفتید دوستان توی تمام صفحات این تاپیک یکی یک راه کار نداد
                            سلام،عه این حرفا چیه دیگه !!!

دیدگاه

این دو تا فیلمو ببینین شاید بدردتون بخوره

ولی کلا هویه هوای گرم خیلی خطرناک تر از هویه معمولیه اگه کارتون حرفه ایه و خیلی نیاز دارین، یکی بخرین بهتره وگرنه برای کار های کوچیک میشه یه جورایی با همون هویه عادی کار رو راه انداخت
                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                              Failure Doesn't Mean

GAME OVER
                              It Means
                              TRY AGAIN
                              With More
                              XP
                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دیدگاه

دوستان براتون فایل از یک سایت معتبرتر آپلود کردم امیدورام دیگه مشکلی پیش نیاد مشکلی بود در خدمتمhttps://www.mediafire.com/file/5gisg...eater.rar/file

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X