اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت هویه هوای گرم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت هویه هوای گرم

دوستان کسی درخواست نداده اما من شماتیک این مدل رو قرار میدم امیدوارم که به درد بخوره به من که خیلی کمک کرد بخصوص قسمت مربوط به سنسور هیتر(ترموکوپل در واقع)
    مقدارش خیلی ضعیه از 40uv/c شروع میشه بعضی مدلاش تا 100uv/c و بدونه آپ آمپ نمیشه مستقیم اون رو به adc داد.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

http://8upload.ir/uploads/f133356987.jpg

دیدگاه

سلام داداش هرچیزی مربوط به هیتر داری محبت میکنید به این شماره واتساپ کنید خیلی وقته دنبال ی راهنمای کامل با توضیحات ابتدای ک من بدونم میگردم متاسفانه پیدا نکردم اگر امکانش هست ب واتساپ این شماره بفرستید
      09367288210
      ,تشکر ویژه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen++ نمایش پست ها
        پمپ آکواریوم دیمر دار یا بدون دیمر که بدرد این کار بخوره ؟
        اولا چه مارکی دوما قیمتش
        با سلام دوست عزیزم* من تازه کارم خودم یه پیشنهاد به تمام دوستان.هنوز خودم امتحان نکردم اما جواب میده نود درصد.میشه یه پمپ ساده هوای اکواریوم رو به یک شیشه نوشابه خانواده با شلنگ از طریق دربش وصل کرد و درست مثل ساختمان قلیان و شلنگ بعدی رو درست کنار همون برای خروجی هوا در نظر بگیریم .دلیل این کار به علت اینه که پمپ هرچقد قوی باشه چون دارای پروانه های کوچکی می باشد در نتیجه �رت بادش کاهش پیدا می*کند و در اثر برخورد با موانعی که در مسیر می باشد یا قطر لوله کوچک باشد خودش باعث �هش سرعت و قدرت پرتاب باد می*شود اما ما با شیشه نوشابه خانواده می توانیم عملی را که کمپرسورهای باد انجام میدهند انجام دهیم یعنی یعنی ظرف پت نوشابه خانواده به عنوان منبع ذخیره هوا و متراکم کردن هوا استفاده میشود و موتور تولید هوای آکواریوم تبدیل به منبع تغذیه منبع ذخیره ما میشود در نتیجه با روشن کردن اون به حد اعلا قوطی نوشابه خانواده پر می شود و وقتی که ولوم خروج هوا را باز کنیم هوا با قدرت و سرعت خیلی مناسب خارج میشود برای ولوم هم اگر خیلی کیفیت و ظاهر کار مهم نباشه برای شما می توانیم از ریل و قرقره های ست های سرم استفاده کنیم که در سرم اگر دقت کرده باشید و قرقره برای کم کردن سرعت ورود مایعات به داخل بدن استفاده می شود که همان شلنگ را قرار میدهیم ما اینجا از موتور هوای آکواریوم به عنوان تغذیه کننده منبع ذخیره هوا استفاده می کنیم که در اینجا منبع ذخیره هوا شیشه نوشابه خانواده میباشد که از طریق ورودی شارژ میشه هوا و ذخیره میشه و از طریق خروجی به وسیله ریل و قرقره ست سوم فروزون تنظیم میشه یا به کل مسدود میشه که لیلا به نقل نقش ایمیل مکانیکی برای مبارزه می کنند برای برای شروع کار قبل از شروع یک ۱۰ ثانیه یک شب قبل از اینکه شروع کنید موتور تولید هوا را روشن می کنید و یک کمی چه منبع ذخیره آب رشد را باز می کنیم و با توجه به نیاز خروجی هوا ایجاد احتیاج داریم و کامل بازی یا نصف یا مونده به انتخاب خودمون البته این را هم عرض کنم که این موتور تولید هوای من دارای بیمه می باشد اما چون ر خروجی آن اندازه که میخواستم نبود در نتیجه سعی کردم خودم این کار رو انجام بدم امیدوارم که مورد پسند دوستان قرار بگیره اگر دوستان دیگر اصلاحیه*ای برای این مدل کار دارن ممنون می شوم به من بگویند که تجربه بیشتری دارند و البته نمی*دانم که مانند ساختمان قلیان داخل منبع ذخیره اب پر کنم یا نه.اینم لینک عکسها

دیدگاه

نوشته اصلی توسط montaghed نمایش پست ها
          احتمالا اون ترموکوپل مقاومتی نیست و یک قطعه اکتیو هست که با افزایش دما، اختلاف پتانسیل میلی ولتی روی پایه هاش ایجاد میشه. فکر کنم باید با ADC بخونیش....
          (من رشتم کامپیوتره و اگر توضیحاتم کوچه بازاری هست؛ ببخشید....)
          من به دلیل پیدا نکردن پمپ هوا، میخوام از همون دسته های فن دار بگیرم(استفادم خیلی کمه...)
          به فکر پمپ هوای آکواریم و فن سشوار هم نباشید که تست کردم و اصلا در حد این کار نیستند...
          کلا فن برای وارد کردن هوا به شیلنگ مناسب نیست و باید پمپ هوا(کمپرسور)استفاده بشه...
          سلام،کی گفته فن سشوار خوب نیست؟من خودم هیتر درست کردم با فن سشوار قدرت بادش از هیتر کوییک بیشتره ولی یه کمی تغییرات باید در فن بدی که بتونه بادو بده به شیلنگ خواستی بیا خصوصی تا راه حلشو بهت بگم،من خودم ده دستگاه هیتر دست ساز درست کردم بسیار ساده باقدرت هوادهی بیشتر و الانم حدودا بیست عدد سفارش دارم

دیدگاه

سلام
            با وجود اینکه هویه هوا گرم دارم چند وقته دارم با این روش کنتاژ میکنم خیلی هم عالی جواب میده
            این ویدئو ببینید خیلی کار اره اندازه . خودم تست کردم

فقط منبع تغذیه کمتر از 6 آمپر نباشه باید لامپ کامل روشن بشه . نصف لامپ هم با یه ورق استیل یا آلمینیوم بپوشانید
            جدیدترین ویرایش توسط sepehr63; ۰۹:۰۱ ۱۳۹۹/۰۳/۰۵.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AmirAthary نمایش پست ها
              سلام،کی گفته فن سشوار خوب نیست؟من خودم هیتر درست کردم با فن سشوار قدرت بادش از هیتر کوییک بیشتره ولی یه کمی تغییرات باید در فن بدی که بتونه بادو بده به شیلنگ خواستی بیا خصوصی تا راه حلشو بهت بگم،من خودم ده دستگاه هیتر دست ساز درست کردم بسیار ساده باقدرت هوادهی بیشتر و الانم حدودا بیست عدد سفارش دارم
              سلام دادا.
              میشه اموزششو به واتس اپم یا جیمیلم بفرستی
              واتس آپ 09309099817
              mehdibig52@gmail.com
              همیشه در قلبم زنده ی استاد تحیری

دیدگاه

با سلام خدمت همه اساتید بزرگوار

من یه دسته هیتر هوای گرم خریدم که به کمک پمپ هوای هایلا و 2 تا دیمر به دستگاه هیتر ساختم

دسته هیتر 5 تا سیم داره که دوتاش مربوط به المنت هست ؛ یه سیم ارت و دو تای دگ سیم مشکی و قرمز که فکر کنم مربوط به سنسور دما هست
                با مولتی متر گرفتم سوت میزنه نفهمیدم چجوری کار میکنه

دوستان لطفا کمک کنید که این سنسور رو چجوری با کمک میکرو راش بندازم و دمای هیتر رو ؛ روی lcd یا سون سگمنت نشون بدم.
                ممنونم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sobhan68 نمایش پست ها
                  با سلام خدمت همه اساتید بزرگوار

من یه دسته هیتر هوای گرم خریدم که به کمک پمپ هوای هایلا و 2 تا دیمر به دستگاه هیتر ساختم

دسته هیتر 5 تا سیم داره که دوتاش مربوط به المنت هست ؛ یه سیم ارت و دو تای دگ سیم مشکی و قرمز که فکر کنم مربوط به سنسور دما هست
                  با مولتی متر گرفتم سوت میزنه نفهمیدم چجوری کار میکنه

دوستان لطفا کمک کنید که این سنسور رو چجوری با کمک میکرو راش بندازم و دمای هیتر رو ؛ روی lcd یا سون سگمنت نشون بدم.
                  ممنونم.
                  این روش تست کن من خودم با این روش arm هم لحیم کردم . خودم هم باور نمیکردم به این قشنگی جواب بده. فقط منبع کمتر از 6 آمپر نباشه.

اون 2 تا سیم که به هم راه میده المنت هست . یه سنسور هم داره که فکر کنم ترموکوبل باشه . البته مقاومت بخون شاید pt100 یا pt1000 باشه .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sepehr63 نمایش پست ها
                    این روش تست کن من خودم با این روش arm هم لحیم کردم . خودم هم باور نمیکردم به این قشنگی جواب بده. فقط منبع کمتر از 6 آمپر نباشه.

اون 2 تا سیم که به هم راه میده المنت هست . یه سنسور هم داره که فکر کنم ترموکوبل باشه . البته مقاومت بخون شاید pt100 یا pt1000 باشه .
                    سلام
                    ممنون
                    هیتر رو ساختم مشکلی نداره
                    میخام دما رو بخونم
                    خب اون ترموکوپل رو چجوری میشه راه انداخت با میکرو؟
                    با بسکام میشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sobhan68 نمایش پست ها
                      سلام
                      ممنون
                      هیتر رو ساختم مشکلی نداره
                      میخام دما رو بخونم
                      خب اون ترموکوپل رو چجوری میشه راه انداخت با میکرو؟
                      با بسکام میشه؟
                      یه آی سی بود قبلا باهاش کار میکردم فکر کنم اسمش max6675 بود . با اون راه اندازی کن .

دیدگاه

یه آی سی بود قبلا باهاش کار میکردم فکر کنم اسمش max6675 بود . با اون راه اندازی کن .
                        سلام
                        چجوری به میکرو وصل میشه؟

دیدگاه

دوستان و اساتید گرامی کسی نیست کمکم کنه چجوری max6675 رو با بسکام به میکرو وصل کنم؟؟؟

طبق گفته دوست عزیز و تحقیقات خودم سنسور دمای داخل دسته هیتر از نوع ترموکوپل نوع k هست دگ؟درسته؟؟

دیدگاه

س.روش عالیه من ازهمین روش استفاده میکنم البت اگر لامپ پرایدی بخرید برقد بدید سو بالا پشت رشتش یتیکه فلزه که باعث تمرکز حرارت در قسمتروبروش میشه و نیازی به ورق نیس علاوهبراون ورق نمیزاره لامپ گرمارو خوب بده بیرون زود میسوزه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AmirAthary نمایش پست ها
                              سلام
                              با وجود اینکه هویه هوا گرم دارم چند وقته دارم با این روش کنتاژ میکنم خیلی هم عالی جواب میده
                              این ویدئو ببینید خیلی کار اره اندازه . خودم تست کردم

فقط منبع تغذیه کمتر از 6 آمپر نباشه باید لامپ کامل روشن بشه . نصف لامپ هم با یه ورق استیل یا آلمینیوم بپوشانید
                              سلام میشه بیایی تلگرام و یکم راهنماییم کنی؟ ممنون میشم 09186524083 اغا امیر لطفا بیا
                              جدیدترین ویرایش توسط محمد222233; ۰۴:۲۵ ۱۳۹۹/۰۴/۱۰.

دیدگاه

سلام.بنده طبق ویدیوشمللوازم تهیه گردم بااین تفاوت که بنده دیمرراحذف کردم ویکسره14ولتac برای لامپ سه خواروات بالاانداخم ونیم ساعت لامپ روی برد انداختم .بکی ازقطعات راازادنکرد که امیدواربشم...
                                خدایی بیایید با خودمون دربین مخاطبین صادق باشیم....برای اینکه درفضای مجازی دیده بشی...به چه قیمتی...چندین مورد مشابه شماوجودداره...نکته اصلی را فراموش میکنید نمایش بدید

فرستاده شده از SM-J200Hِ من با Tapatalk

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X