اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سنسور PIR ( سنسور تشخیص حرکت بدن انسان )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سنسور PIR ( سنسور تشخیص حرکت بدن انسان )

نوشته اصلی توسط arvinfx
    باید 2 طبقه تقویتش کنی خروجیشو من انقدر بردشو زیاد کردم که با لنز تا 12 متر رو میدید! حتی یه سوسک رو از فاصله 15CM تشخیص میداد! :wow:

میخای چیکار کنی بگو تا بگم باید از کجا شروع کنی

اگه 2 ولت نشون میده یعنی درسته تغییرات ولتاژ ورودی این سنسور خیلی کمه و با چشم غیر مسلح نمیتونی ببینیش :icon_razz: باید 70DB تقویتش کنی با اوپ آمپ اینکارو میکنن
    سلام ؛
    دقیقا می گین منظورتون از دو طبقه تقویت چی بود ؟ (ترجیحا مو به مو مدار رو توضیح بدید !)
    منظورتونم از پ امپ چی بود ؛ خوب الان اون LM324 چیه ؟ منظورتون اینه که از یکی دیگه هم استفاده کنیم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HKing
      سلام ؛
      دقیقا می گین منظورتون از دو طبقه تقویت چی بود ؟ (ترجیحا مو به مو مدار رو توضیح بدید !)
      منظورتونم از پ امپ چی بود ؛ خوب الان اون LM324 چیه ؟ منظورتون اینه که از یکی دیگه هم استفاده کنیم؟
      2 بار تقویت دیگه یعنی یه بار تقویتش کنی بعد خروجی شو بدی به یه تقویت کننده دیگه دوباره تقویت کنه.
      LM324 هم یه تقویت کنندش.

دیدگاه

سلام به همه دوستان کاش به جای اینهمه صحبت که آیا این مدار کار می کند یا نمی کند یکم در مورد عملکردش و تغییرات ولتاژش صحبت می شد چون در این صورت هرکسی هر جور که می خواست می تونست واسش تقوییت کننده بسازه یا هر بلایی که دلش می خواد.

دیدگاه

میشه واسه این پست یکی جمع بندی کنه؟؟؟
          کدوم مدار پیشنهادی تو این چند صفحه بهتره...
          و لینک هاشو دوباره بزاره؟

دیدگاه

سلام
            می خواستم بدونم اگه بخوام از PIRبرای کنترل روشنایی یه اتاق استفاده کنم مدارش به چه صورته؟و چه طوری باید سر راه لامپ قرار بگیره؟من تازه کارم اگه سوالم خیلی پیش پا افتاده است شرمنده
            سایتتون خیییی.........لی خوبه .

دیدگاه

سلام!

بستمش، دو حالت پیش میاد:

1- تا vcc رو وصل میکنم، د رحالی که هیچ منبع مادون قرمزی جلوش نیست، LED روشن میشه و دیگه خاموش نمیشه.حالا هر چی میخواد جلوش باشه یا نباشه!!!!

2- تا vcc رو وصل کینم، LED خاموشه، با عبور دستم از جلوش روشن میشه و بعد خاموش میشه. در دفعه دوم یا سوم که دستم رو از جلوش عبور میدم، روشن میشه و دیگه خاموش نمیشه!!! مثل حالت اول

چک کردم، همه جاش رو درست عین نقشه شما بستم. ایراد از کجا میتونه باشه؟
              این مشکلیه که در اوایل این تاپیک برای یکی از دوستان به وجود اومد ... برای منم الان به وجود اومده ...

چک کردم ولی نفهمیدم مشکل دوستمون حل شد یا نه ... کسی می تونه کمک کنه ؟ .... منم دقیقا الان همین مشکل رو دارم

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : سنسور PIR ( سنسور تشخیص حرکت بدن انسان )

نوشته اصلی توسط malihe77
                سلام
                می خواستم بدونم اگه بخوام از PIRبرای کنترل روشنایی یه اتاق استفاده کنم مدارش به چه صورته؟و چه طوری باید سر راه لامپ قرار بگیره؟من تازه کارم اگه سوالم خیلی پیش پا افتاده است شرمنده
                سایتتون خیییی.........لی خوبه .
                خوب مدار که تو صفحه اول هست ... همون رو ببند ...

برای کار با لامپ معمولی خانگی باید با یه رله اینکار رو بکنی ... صفحات قبل یکی از دوستان نقشه pcb رو گذاشته بود که اتفاقا رله هم توش بود ... می تونه باهاش لامپ رو روشن خاموش کنی ...

دیدگاه

کسی نیست کمک کنه ؟ ... من اون مدار سنسور رو که باهاش میشه سمت حرکت رو تشخیص داد بستم ... تو خود فایل دیتاشیتش بود

http://electrosuite.com/wp-content/uploads/2011/12/Direction-Sensing-InfraRed-Motion-Detector-ElectroSuite.jpg

خیلی هم شبیه همین مدار این تاپیکه ولی جوابی نمیده

سنسورم D203S

تقویت کننده هم LM324N

منو استابل هم D4538BC

بجای 2N7000 هم BS170 گذاشتم

دوستان الکترونیکی میتونن روشی برای تست با مولتی متر رو بهم بگن ... مثلا کجای مدار رو با مولتی متر چک کنم تا مطمئن بشم ولتاژ میرسه ؟ ..

با تست دیود که چک می کنم مشکلی نیست و اتصالات مدار درسته ...

دیدگاه

سلام دوستان
                    من ماژول آمادشو خریدم از بازار
                    خروجیش 3.5 ولته تقریبا
                    چیکار کنم که برسه به 5 ولت چون میخوام با میکرو تصمبم گیری رو انجام بده
                    ببخشید اگه سوال ابتداییه،رشتم مکانبکه
                    www.keytak.blogfa.com
                    ---------------------------------------------------------------
                    کنترل وسایل برقی با VB6(جالبه یه نگاه بندازید)
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=33488.0

دیدگاه

سلام خدمت دوستان گرامی من هم کنجکاو شدم که این سنسورهای pir را تست کنم برای شروع رفتم و این سیستم های دزدگیر باز کردم که داخلش را ببینم اخه برد خیلی خوبی دارند تا 20 متر می زنند(اینو خودم تست کردم) یک سری عکس ازش گرفتم اینجا می گزارم ولی ببخشید کیفیتش زیاد خوب نشد :sad:
                      از دوستان کسی می دونه این دزدگیرها چطوری کار می کنه 6 تا ترمینال داره که سیم می ره داخلش اینها برای چی هستش :eek:(این همه چرا )
                      داخلش هم یک lm339 وlm324 هستش

I'm Very Question and I have more Question,Please Answer All of my Questions

[img width=156 height=100]http://uploadtak.com/images/u3536_555_Timer_as_Astable.gif[/img]

دیدگاه

مگه کاتالوگ نداره؟ من فقت با سنسورش کار کردم نه با این ماژول ها. حالا دقیقا" میخای چیکار کنی ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                          مگه کاتالوگ نداره؟ من فقت با سنسورش کار کردم نه با این ماژول ها. حالا دقیقا" میخای چیکار کنی ؟
                          من از روی دیوار بازش کردم ، کاتالوگش را ندارم می خوام خودم راه بندازمش و بعد خودم از پایه مدارش بزنم شما از مدار این تاپیک جواب گرفتید؟؟
                          من یک سنسورD204s هم به صورت تکی دارم که می خوام اینم راه بندازم اروین جان چی کار کنم الان؟؟ :eek:

[img width=156 height=100]http://uploadtak.com/images/u3536_555_Timer_as_Astable.gif[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط very question
                            من از روی دیوار بازش کردم ، کاتالوگش را ندارم می خوام خودم راه بندازمش و بعد خودم از پایه مدارش بزنم شما از مدار این تاپیک جواب گرفتید؟؟
                            من یک سنسورD204s هم به صورت تکی دارم که می خوام اینم راه بندازم اروین جان چی کار کنم الان؟؟ :eek:
                            خوب ببین چه مدلیه از اینترنت پیدا کن.

اون سنسور رو هم بهتتره با یه اوپ آمپ راه اندازیش کنی و اگر اسیلسکپ داری خیلی راحت میتونی موج خروجیشو ببینی.

دیدگاه

آقا من قبلا هم پرسیدم این زاویه بندی سنسورها مربوط به خود سنسوره یا قاب روشه
                              مثلا 360درجه

دیدگاه

سلام خدمت دوستان گرامی من مداری که در صفحه اول گفته شده را بستم ولی جواب نگرفتم از دوستانی که از این مدار جواب گرفتند خواهش می کنم راهنمایی برفرمایند
                                من از دیود 1n4007 استفاده کردم چون توی یکی از صفحات یک نفر گفته بود به جای 4148 اینو گذاشت بود ولی سنسور خیلی ضعیف عمل می کنه دستم می زارم رویش یه پالسی توی اسکوپ می دیدم یعنی در این حد :eek:
                                اولش اون پتانسیومتر را وصل نکرده بودم بعد از اینکه وصل کردم هم تغییری نکرد (من به این صورت پت را وصل کردم که دوسمتش را بهم وصل کردم و بعد به مقاومت 100 کیلو زدم وسمت دیگر هم به پایه 6 زدم ، این قسمت مدار درسته؟؟/)
                                ولتاژ منبع باید برای این مدار روی چند باشد؟؟
                                با اسکوپ هم ولتاژ پایه های مختلف گرفتم که به این ترتیب بود:
                                پایه 1،2،3 هیچی نداشتند روی رنج میلی ولت هم تست گرفتم فقط نویز می دیدم :eek:
                                پایه 5 =1.2V
                                پایه 6 =1.8V
                                پایه 13,10,7 =2V
                                پایه 14,11,8,9 =0
                                پایه12=1V
                                این موارد با ولتاژ تغذیه 5 ولت بود، وقطعات هم روی برد سوراخ دار زدم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X