اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سنسور PIR ( سنسور تشخیص حرکت بدن انسان )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سنسور PIR ( سنسور تشخیص حرکت بدن انسان )

منطور از لنز فرزنل همون طلقیه که پشتش شیار داره همون شیار ها با الگوی خاص وعرض شیار مناسب طوری زراحی شدن که روی طول موج مربوط به حرارت بدن تمرکز بیشتری داشته باشن و همچنین پرتو ها رو به سمت سنسور متمرکز کنن و از عبور نور مرعی بصورت شفاف و مستقیم هم جلوگیری کنن .

دیدگاه

[quote author=حامد پروشانی link=topic=8516.msg40824#msg40824 date=1188117512]
      سلام دوستان :

همانطور که می دانید امروزه استفاده از سنسورهای تشخیص حرکت رونق پیدا کرده است ، چه در مباحث حفاظتی و امنیتی و چه در مسائل کنترل مصرف و بهینه سازی مصرف انرژی .
      سنسور های PIR یا Pyroelectric Infrared Detectors سنسورهایی هستند که طول موج Infrared محیط اطراف را دریافت می کنند .
      هر جسمی که دمایش بالاتر از صفر درجه مطلق باشد دارای تشعشعات Infrared یا مادون قرمز است . اما این موج دارای طول موج های مختلف برای درجه حرارتهای متفاوت است .
      کاری که این سنسور انجام می دهد در واقع دریافت این امواج در رنج بدن انسان و تشخیص آن است .
      بدین وسیله شما یک آشکارساز حرکت دارید که فقط به حرکات بدن انسان حساس است .
      در مسائل امنیتی ، مثل سنسورهای حرکت دزدگیرها مفید است و در مسائل مربوط به بهینه سازی مصرف انرژی در بخش کنترل روشنایی در اثر وجود/عدم وجود انسان در محیط کاربرد دارد .

در زیر فایل این پروژه راکه خودم اجرا کرده ام ( با استفاده از منابع علمی موجود در اینترنت ) و جواب داده است را قرار داده ام .
      شامل :
      PCB
      Schematic
      datasheet for HLI1128 PIR

امیدوارم برایتان مفید باشد . :nerd:
      ------------------------
      نام پروژه
      راه اندازی سنسور PIR (سنسور تشخیص حرکت بدن انسان)

اجزای مدار
      LM324-PIR sensor

محتوایات پوشه
      PCB- Schematic - datasheet for HLI1128 PIR

عملکرد مدار
      این مدار خروجی سنسور PIR را توسط 4 عدد LM324 تقویت کرده و در صورت حرکت بدن انسان در مقابل این سنسورLED روشن می شود.
      :nerd:

داداش پسورد فایلت چیه ؟

دیدگاه

با سلام به دوستان بنده تونستم مدار را راه اندازی کنم ولی بدون لنز اولا بیشتر از سه متر جواب نمیده دوما زاویه پوشش خوبی نداره اگه کسی در مورد لنز اطلاعاتی داره ویا اینکه از کجا می توان تهیه کرد لطفا راهنمایی کند مرسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aref2662
          با سلام به دوستان بنده تونستم مدار را راه اندازی کنم ولی بدون لنز اولا بیشتر از سه متر جواب نمیده دوما زاویه پوشش خوبی نداره اگه کسی در مورد لنز اطلاعاتی داره ویا اینکه از کجا می توان تهیه کرد لطفا راهنمایی کند مرسی
          خدمت شما:
          کد:
          http://iran-micro.com/index.php/cPath/296_142
          اگر از تاپیکی بدتون میاد...
          اگر با استارتر تاپیکی مشکل دارین...
          اگر خواستین تاپیکی فراموش بشه...
          ...بگین که
          [glow=red,2,300]من تو اون تاپیک پستی ارسال کنم.[/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد پروشانی
            سلام دوستان :

همانطور که می دانید امروزه استفاده از سنسورهای تشخیص حرکت رونق پیدا کرده است ، چه در مباحث حفاظتی و امنیتی و چه در مسائل کنترل مصرف و بهینه سازی مصرف انرژی .
            سنسور های PIR یا Pyroelectric Infrared Detectors سنسورهایی هستند که طول موج Infrared محیط اطراف را دریافت می کنند .
            هر جسمی که دمایش بالاتر از صفر درجه مطلق باشد دارای تشعشعات Infrared یا مادون قرمز است . اما این موج دارای طول موج های مختلف برای درجه حرارتهای متفاوت است .
            کاری که این سنسور انجام می دهد در واقع دریافت این امواج در رنج بدن انسان و تشخیص آن است .
            بدین وسیله شما یک آشکارساز حرکت دارید که فقط به حرکات بدن انسان حساس است .
            در مسائل امنیتی ، مثل سنسورهای حرکت دزدگیرها مفید است و در مسائل مربوط به بهینه سازی مصرف انرژی در بخش کنترل روشنایی در اثر وجود/عدم وجود انسان در محیط کاربرد دارد .

در زیر فایل این پروژه راکه خودم اجرا کرده ام ( با استفاده از منابع علمی موجود در اینترنت ) و جواب داده است را قرار داده ام .
            شامل :
            PCB
            Schematic
            datasheet for HLI1128 PIR

امیدوارم برایتان مفید باشد . :nerd:
            ------------------------
            نام پروژه
            راه اندازی سنسور PIR (سنسور تشخیص حرکت بدن انسان)

اجزای مدار
            LM324-PIR sensor

محتوایات پوشه
            PCB- Schematic - datasheet for HLI1128 PIR

عملکرد مدار
            این مدار خروجی سنسور PIR را توسط 4 عدد LM324 تقویت کرده و در صورت حرکت بدن انسان در مقابل این سنسورLED روشن می شود.
            :nerd:

با تشکر از برنامتون
            پسورد فایل چیه؟ :question:

دیدگاه

سلام
              خسته نباشید
              من این مدار بستم خیلی خوب هم جواب داد(با لنز و...) ولی توی مدارم یدونه میکرو هست وقتی که میکرو رو میزارم خروجی به صورت دل به خواه با یه ریتم منظم شرع به چشمک میزنه(تغذیه ام power کامپیوتره)
              تغذیه ام رو هم وقتی ادابتور میزنم همین طوری مشه(چه با میکرو چه بدون میکرو)بیشتر جای مدار رو هم خازن زدم(ورودی های op_amp) فرقی نکرد :angry:
              کسی میدونه این نویز از کجای اس؟رو تغذیه می افتده؟چه جوری برطرف کنم؟
              رمز تمامی فایل ها www.eca.ir
              پرسش کلید دانش

دیدگاه

سلام دوستان
                من مدار درست کردم ولی به مشکل برخوردم . مدار همیشه روشن هست حتی سنسور جدا کردم ولی به محض اتصال منبع led روشن میشه خواستم بدونم اگه سنسور وصل نباشه و مدار فقط تا قسمتی که 2 تا دیود آخر به هم وصل میشن ( دیود های خروجی پایه های 8 و 14 پ آمپ ) درست کنیم ، اگه منبع تغذیه به مدار وصل کنیم خروجی اون دو تا دیود باید چی باشه؟؟
                ممنون دوستان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeedtizro
                  سلام دوستان
                  من مدار درست کردم ولی به مشکل برخوردم . مدار همیشه روشن هست حتی سنسور جدا کردم ولی به محض اتصال منبع led روشن میشه خواستم بدونم اگه سنسور وصل نباشه و مدار فقط تا قسمتی که 2 تا دیود آخر به هم وصل میشن ( دیود های خروجی پایه های 8 و 14 پ آمپ ) درست کنیم ، اگه منبع تغذیه به مدار وصل کنیم خروجی اون دو تا دیود باید چی باشه؟؟
                  ممنون دوستان
                  سلام این اتفاق به خاطر CD4538 هست لحظه اول وصل شدن تغذیه شاید نویز شاید pir تریگ ایجاد میکنه و این مونو استابل خرو جیش 1 میشه و تا اخر هم همین می ماند
                  اول از همه باید مطمن بشی مدارت کار میکنه
                  بجای مقاوت 1مگا r10 که یکسرش وصل به خازن 1میکر و پایه 2 CD4538 و سر دیگش به تغذیه یدونه مقاومت 1کیلو بزار و مدارت رو چک کن ببن کار میکنه
                  پرسش کلید دانش

دیدگاه

سلام
                    این 4538 چی هست؟
                    من میخوام این مدار رو برای روشنایی منزل استفاده کنم
                    یعنی وقتی انسان رو میبینه ledروشن بشه و وقتی انسان در اتاق نیست led خاموش بشه
                    "تا وقتی انسان رو میبینه ledروشن بمونه"
                    میشه استفاده کرد؟
                    ممنون میشم فوری جواب بدید.

دیدگاه

تفاوت سنسور های RE200B و D203S در چیه؟
                      زندگی پر ز وجود است ولی ..
                      ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

ی سوال: میشه لدون استفاده از تقویت کننده، برد رو حداکثر 2 متر در نظر گرفت؟
                        منظورم اینکه که حداقل برد بدون تقویت چقدر می توه باشه؟

دیدگاه

مازول HC-SR501 خیلی مناسبه قیمتش 6 تومن خیلی جمع و جوره شاید اگه خود آدم بخواد بسازه بیشتر از این باید خرج کنه .... دردسر چاپ و فیبر و اسید و لحیم و اینا نداره.. خود سنسور بعلاوه لنزش فقط 4 -4.5 تومن درمیاد

http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF%DB%8C/2205-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D8%B3%D9%86%D8%B3%D9%88%D8%B1-%D8%AD%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D9%88%D9%86-%D9%82%D8%B1%D9%85%D8%B2-hc-sr501-%D8%AA%D8%B4%D8%AE%DB%8C%D8%B5-%D8%AD%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%A8%D8%AF%D9%86-%D8%A2%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-%D8%AD%D8%B1%DA%A9%D8%AA.html
                          زندگی پر ز وجود است ولی ..
                          ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

سلام دوستان
                            برد حداقلی این سنسورها چقدره؟
                            اگه دستمون رو تو فاصله 20 30 سانتیش تکون بدیم عمل میکنه؟
                            بخوایم بردش رو به زیر 1 متر محدود کنیم باید چیکار کنیم؟
                            از سختی نترس! این سختی هاست که جایگاه و مقام انسان را بالا میبرد...

دیدگاه

برد نسبتا کمی داره.علاوه بر اون روش دوتا پتانسیومتر هست برای تنظیم زمان تأخیر قطع و میزان حساسیت.
                              البته من این مدار رو خیلی بیشتر میپسندم و ازش جواب مناسبی هم گرفتم:
                              (تا قبل از اون CD4538 رو بستم و الان هم کنار دستم دارم تستش میکنم!! موقع تایپ کردن خروجی فعال میشه و دست از تایپ که میکشم،خروجی قطع میشه! :nerd: )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
                                برد نسبتا کمی داره.علاوه بر اون روش دوتا پتانسیومتر هست برای تنظیم زمان تأخیر قطع و میزان حساسیت.
                                ....
                                سلام دوست عزیز.
                                من میخوام همین مداری که عکسش رو گذشتید ببندم .شما کامل و خوب جواب گرفتین ؟
                                تغذیه 5 ولته یا 12 ؟
                                خرج ساختش چقدر در میاد ؟
                                حالا اینو بخوای با 220 ولت تغذیش کنی و خرجش زیاد نشه و ترانس و... نذاری تنها راه همون منابع ولتاژ resistive & capacitive ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X