اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سنسور PIR ( سنسور تشخیص حرکت بدن انسان )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سنسور PIR ( سنسور تشخیص حرکت بدن انسان )

سلام.
    من این مدار رو تاقبل از اون IC بستم.واسه بقیه ش از میکرو استفاده کردم(تقریبا لازم بود که یه میکروی8پایه بقیه کارهای مربوطه رو انجام بده-نصفه نیمه هوشمند! :nerd: ) و خروجی دیودهای D3 و D4 رو دادم به وقفه ی میکرو.اونجایی هم که از این مدار میخوام استفاده بکنم منبع تغذیه 12 و 5 موجود هست.(پاور کامپیوتر)
    تغذیه ی درایورPIR رو 5 دادم.روی بِرِد بُرد که خوب جواب میده.(دقت کنین که روی بِرِد بُرد بدترین حالت برای سنسور PIR هست.زاویه دید درست تنظیم نمیشه و لنز مخصوصش هم که یه جورایی رو هوا هست!) ( تست شرایط حاد هم انجام دادم روش! تو دمای حدود -7 یا -8 درجه بدون هیچگونه خطایی کار میکرد)
    برای تغذیه اش پیشنهاد نمیکنم از منابع ولتاژ resistive & capacitive استفاده بکنین.البته؛شاید دارم تک بعدی به قضیه نگاه میکنم!(تا الان 2 تا ماژول آماده ی PIR خراب شده به خاطر نویز ناشی از لامپ هالوژن 200واتی که با این سنسور خط تغذیه شون موازی بود.)
    خرج ساختنش هم خیلی زیاد نیست.گرونترین قطعه سنسور هست که من از تبریز 4000 تومن خریدم(دقیق خاطرم نیست.بین 3500 تا 4500 شک داشتم؛حد وسط رو گرفتم!خدا خیر بده! :mrgreen

دیدگاه

سلام به همه دوستان
      من میخوام یه سنسور pir رو به میکروی avrوصل کنم میخواستم بدونم باید بعد از تقویت کردن توسط lm324 مستقیما به میکرو وصل کنم یا باید یه سری کارهای دیگه هم انجام بدم

باتشکرs6990

دیدگاه

نوشته اصلی توسط s6990
        سلام به همه دوستان
        من میخوام یه سنسور pir رو به میکروی avrوصل کنم میخواستم بدونم باید بعد از تقویت کردن توسط lm324 مستقیما به میکرو وصل کنم یا باید یه سری کارهای دیگه هم انجام بدم

باتشکرs6990
        سلام.
        نقشه های راه انداز سنسور PIR رو پیدا کنین، (مثل همینی که گذاشتم) یا اینکه ساده تر از اینها؛ استفاده از ماژول آماده PIR هست که فروشگاه سایت هم داره.

دیدگاه

سلام
          می خواستم ببینم فرق دو تا سنسوری که فروشگاه سایت گذاشته چیه؟
          http://eshop.eca.ir/198-%D8%B3%D9%86...9%86%D8%B2-pir
          و برای مداری که در صفحه 1 گذاشته شده از کدوم استفاده کنم؟ ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد پروشانی
            سلام دوستان :

همانطور که می دانید امروزه استفاده از سنسورهای تشخیص حرکت رونق پیدا کرده است ، چه در مباحث حفاظتی و امنیتی و چه در مسائل کنترل مصرف و بهینه سازی مصرف انرژی .
            سنسور های PIR یا Pyroelectric Infrared Detectors سنسورهایی هستند که طول موج Infrared محیط اطراف را دریافت می کنند .
            هر جسمی که دمایش بالاتر از صفر درجه مطلق باشد دارای تشعشعات Infrared یا مادون قرمز است . اما این موج دارای طول موج های مختلف برای درجه حرارتهای متفاوت است .
            کاری که این سنسور انجام می دهد در واقع دریافت این امواج در رنج بدن انسان و تشخیص آن است .
            بدین وسیله شما یک آشکارساز حرکت دارید که فقط به حرکات بدن انسان حساس است .
            در مسائل امنیتی ، مثل سنسورهای حرکت دزدگیرها مفید است و در مسائل مربوط به بهینه سازی مصرف انرژی در بخش کنترل روشنایی در اثر وجود/عدم وجود انسان در محیط کاربرد دارد .

در زیر فایل این پروژه راکه خودم اجرا کرده ام ( با استفاده از منابع علمی موجود در اینترنت ) و جواب داده است را قرار داده ام .
            شامل :
            PCB
            Schematic
            datasheet for HLI1128 PIR

امیدوارم برایتان مفید باشد . :nerd:
            ------------------------
            نام پروژه
            راه اندازی سنسور PIR (سنسور تشخیص حرکت بدن انسان)

اجزای مدار
            LM324-PIR sensor

محتوایات پوشه
            PCB- Schematic - datasheet for HLI1128 PIR

عملکرد مدار
            این مدار خروجی سنسور PIR را توسط 4 عدد LM324 تقویت کرده و در صورت حرکت بدن انسان در مقابل این سنسورLED روشن می شود.
            :nerd:

با تشکر از شما
            ببخشید قسمت اخر مدار یک کانکتور به مقاومت و پایه شماره 6 ای سی وصل شده که اطلاعاتی ازش نوشته نشده میخواستم بدونم اون چیه؟
            چون من مدار رو بستم
            اول اینکه بردش کمه دوم اینکه به جای پایه 6 پایه 7 باعث روشن شدن led میشه و سوم اینکه وقتی لنز رو روش قرار میدم دیگه به هیچ عنوان کار نمیکنه
            نیاز به کمکتون هرچه سریع تر دارم
            با تشکرs6990

دیدگاه

پاسخ : آشکار ساز بدن انسان و حرکت توسط سنسور PIR

نوشته اصلی توسط prsian gard
              با عرض سلام
              میخواستم بدونم در صورت استفاده از لنز برا ی سنسور PIR فاصله لنز با سنسور چقدر باشد .مرسی
              سلام
              برای افزایش زاویه دید این نوع سنسورها از عدسی فرنل استفاده میشه.
              من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

این مدار تقویت کننده چند دی بی (dB) هست ؟
                آخه تو دیتاشیت سنسور PIR D203B نوشته باید 72.5 dB گین بدیم
                My Site : www.MicroTop.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
                  برد نسبتا کمی داره.علاوه بر اون روش دوتا پتانسیومتر هست برای تنظیم زمان تأخیر قطع و میزان حساسیت.
                  البته من این مدار رو خیلی بیشتر میپسندم و ازش جواب مناسبی هم گرفتم:
                  (تا قبل از اون CD4538 رو بستم و الان هم کنار دستم دارم تستش میکنم!! موقع تایپ کردن خروجی فعال میشه و دست از تایپ که میکشم،خروجی قطع میشه! :nerd: )

من این مدار را چند بار بستم ولی جواب نداد.همیشه led روشنه. :angry:

دیدگاه

سلام دوستان :mrgreen:ممنونم از مطالب خوب و ارزش مند تان :wow:

دیدگاه

سلام دوستان ...میخواستم بدونم ایا میشه این سنسور را با avr راه انداخت بدون قطعه اضافی ...اخه من نیاز دارم هزینه طرحم پایین باشه...یا فقط همین مدار با lm324 هست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hero.seller17
                        سلام دوستان ...میخواستم بدونم ایا میشه این سنسور را با avr راه انداخت بدون قطعه اضافی ...اخه من نیاز دارم هزینه طرحم پایین باشه...یا فقط همین مدار با lm324 هست؟
                        راحت تر از اون، استفاده از IC درایور سنسور PIR هست. BISS0001

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
                          راحت تر از اون، استفاده از IC درایور سنسور PIR هست. BISS0001
                          به به اقا شاهرخ سلام علیک...
                          این ای سی تک کاناله؟من میخوام کمترین هزینه را داشته باشه و در صورت امکان بتونم چندتا رو درایو کنم...شما باهاش کار کردی شماتیکی چیزی بزاری...با سپاس

دیدگاه

علیک سلام
                            بله. تک کانال هست. دیتاشیت رو نگاه کنین، مدار نمونه براش گذاشته. میتونین تو گوگل عبارت Application circuit رو به همراه اسم این IC سرچ بزنین.
                            برای قیمتش هم سرچ بزنین.

دیدگاه

من یه بار همین مدار رو روی بردبرد بستم LED خود کار خاموش و روشن میشد و قاطی میکرد
                              نوع سنسور من هم D203 هستش!!
                              میتونه مشکل از نوع سنسور باشه؟؟؟
                              راستی خروجی این سنسور چند ولت هست؟؟؟
                              میشه با ADC میکرو خوندش؟؟؟
                              معیار واقعی بودن تصمیم، آن است که دست به عمل بزنیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alidehghan288
                                من یه بار همین مدار رو روی بردبرد بستم LED خود کار خاموش و روشن میشد و قاطی میکرد
                                نوع سنسور من هم D203 هستش!!
                                میتونه مشکل از نوع سنسور باشه؟؟؟
                                راستی خروجی این سنسور چند ولت هست؟؟؟
                                میشه با ADC میکرو خوندش؟؟؟
                                کدوم مدار؟
                                بهترین راهی که تجربه کردم، همون استفاده از آی سی درایور هست.
                                کلا سنسورهای PIR خیلی خیلی حساس هستن و باید برای راه انداختن اونها، نکات ریز زیادی رو درنظر گرفت تا نویز روشون نیفته.
                                خوندن با ADC هم مطلقا توصیه نمیکنم. جواب پایدار گرفتن سخت هست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X