اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سنسور PIR ( سنسور تشخیص حرکت بدن انسان )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سنسور PIR ( سنسور تشخیص حرکت بدن انسان )

با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان...خیلی پست خوبی بود.
    من امشب این مدار و بستم و جواب گرفتم ... چند تا چیز به نظرم می رسه شاید به درد کسی بخوره:
    1- این مدار و روی برد بورد بستم و جواب داد.
    2- لنز نداشتم ولی جواب داد.
    3- من مدار و تا قسمت دو دیود طبقه آخر بستم(یعنی خروجی آنالوگ مدار) و فقط تغییرات ولتاژ را چک کردم.
    4- همانطوری که یکی از دوستان گفته بودند این مدار احتیاج به زمان دارد و بعد از روش شدن باید بهش وقت بدید بعد تست بگیرید.
    5-از 1n4148 استفاده کردم و مشکلی نداشتم.
    6-پتانسومترم در خروجی خیلی تاثیری نداشت و فکر می کنم دلیلش نداشتن لنز باشه...
    7- با 12 و 5 ولت امتحان کردم و جواب داد.
    8- خوروجی آنالوگ مدار (یعنی تا همونجایی که من بستم) در حالت تغذیه 5 ولت نزدیک 0.1 تا 0.2 تغییرات ولتاژ به ازای دیدن جسم از فاصله یک متری اتفاق می افتد و به ازای 12 ولت حدود 2 تا 3 ولت.
    9- این خروجی را به راحتی می توان به میکرو داد.

با تشکر از همه مخصوصاً حامد خان.

دیدگاه

یک چیز دیگه هم عرض کنم...
      من تغذیه مدار رو که گفتم 12 دادم فقط تغذیه op-amp رو کردم 12...تغذیه PIR همون 5 ولته...
      موفق باشید.

دیدگاه

سلام
        اومدم که یه چیزای دیگه عرض کنم
        بهتر سنسوری که خریداری میشه روش شماره داشته باشه جنسش خوب باشه...
        یه چیزایی هم فکر کنم اشتباه کرده بودم:
        قست آنالوگه مدار خروجی طبقه دوم مداره(پ امپ دوم)
        و قسمتی که دو تا دیود به هم می رسند (بعد از طبقه سوم مدار) می تواند خروجی دیجیتال بدهد.
        مدارم رو برد بورد داره عالی کار مکنه:
        خروجی دیجیتال مدار ( محل برخورد دو دیود طبقه آخر) :
        در حالتی که هیج چیزی نمی بینه خروجی صفر ولت و در حالتی که چیزی رو سنس می کنه خروجی چندین بار بین صفر و 5 ولت سوییچ میشه...
        بازم از آقا حمید و بقیه ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vala.v
          و قسمتی که دو تا دیود به هم می رسند (بعد از طبقه سوم مدار) می تواند خروجی دیجیتال بدهد.
          سلام دوستان
          من آیسی 4538 رو ندارم.

1:الان میشه خروجی مدار رو (بعد از طبقه سوم مدار) قسمتی که دو تا دیود به هم می رسند رو مستقیم بدم به میکرو ؟

2:مثلا اگه یک ساعت هم یک ادم جلوش باشه ولی تکون نخوره بازم خروجی تو یک ساعت بین صفر و 5 ولت سوییچ میشه پشت سر هم ؟ یا فقط یکبار ؟
          ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

1- آره می تونی ... ولی بده به انتراپت چون ممکنه تغییراتش سریع باشه....اگرم خواستی به ADC هم می تونی بدی...
            2- نه فقط به تغییرات مادون قرمز جواب می ده...یعنی اگه کسی جلوش استاده باشه و تکون نخوره در خوروجی مدار تغییری نمی بینی..
            سعی کن با اون پتانسیومتر مدار رو طوری تنظیم کنی که خودت می خوای..
            موفق باشی

دیدگاه

سلام دوستان.
              این مدار رو میخوام داخل اتاق وصل کنم.
              میخوام تا زمانی که ادم تو اتاق باشه لامپ روشن بمونه.
              راهی نداره که اگه یک ادم 3 ساعت هم جلوش ایستاده بود ولی تکون نخورد خروجی 5 ولت بده.
              به محض اینکه رفت خروجی صفر بشه.
              ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجید ملوندی
                سلام دوستان.
                راهی نداره که اگه یک ادم 3 ساعت هم جلوش ایستاده بود ولی تکون نخورد خروجی 5 ولت بده.
                نه راهی نیست این سنسور بر اساس تغییرات تحریک میکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد پروشانی
                  سلام دوستان :

همانطور که می دانید امروزه استفاده از سنسورهای تشخیص حرکت رونق پیدا کرده است ، چه در مباحث حفاظتی و امنیتی و چه در مسائل کنترل مصرف و بهینه سازی مصرف انرژی .
                  سنسور های PIR یا Pyroelectric Infrared Detectors سنسورهایی هستند که طول موج Infrared محیط اطراف را دریافت می کنند .
                  هر جسمی که دمایش بالاتر از صفر درجه مطلق باشد دارای تشعشعات Infrared یا مادون قرمز است . اما این موج دارای طول موج های مختلف برای درجه حرارتهای متفاوت است .
                  کاری که این سنسور انجام می دهد در واقع دریافت این امواج در رنج بدن انسان و تشخیص آن است .
                  بدین وسیله شما یک آشکارساز حرکت دارید که فقط به حرکات بدن انسان حساس است .
                  در مسائل امنیتی ، مثل سنسورهای حرکت دزدگیرها مفید است و در مسائل مربوط به بهینه سازی مصرف انرژی در بخش کنترل روشنایی در اثر وجود/عدم وجود انسان در محیط کاربرد دارد .

در زیر فایل این پروژه راکه خودم اجرا کرده ام ( با استفاده از منابع علمی موجود در اینترنت ) و جواب داده است را قرار داده ام .
                  شامل :
                  PCB
                  Schematic
                  datasheet for HLI1128 PIR

امیدوارم برایتان مفید باشد . :nerd:
                  ------------------------
                  نام پروژه
                  راه اندازی سنسور PIR (سنسور تشخیص حرکت بدن انسان)

اجزای مدار
                  LM324-PIR sensor

محتوایات پوشه
                  PCB- Schematic - datasheet for HLI1128 PIR

عملکرد مدار
                  این مدار خروجی سنسور PIR را توسط 4 عدد LM324 تقویت کرده و در صورت حرکت بدن انسان در مقابل این سنسورLED روشن می شود.
                  :nerd:

با سلام دوست عزیز فایل پسورد میخواد پسوردش چیه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجید ملوندی
                    سلام دوستان.
                    سلام
                    اگر کلاً PIR رو حذف کنی شاید بشه... از فرستنده و گیرنده مادون قرمز بین درب ورودی استفاده کن... دو تا هم بذار و فرق ورود و خروج را تشخیص بدی ... در این حالت می تونی جوری برنامه ریزی کنی که وقتی که کسی در اتاق هست لامپ روشن بمونه....
                    موفق باشید.

دیدگاه

من میخوام تو یک اتاق سنسور PIR بزارم که به محض ورود شخصی یک اس ام اس بفرسته.

الان بخش GSM انجام شده فقط موندم چه مدلی PIR بگیرم. برای فعال کردن وقفه میکرو میتونم خروجی PIR رو مستقیم به پایه میکرو وصل کنم ؟
                      کلا چطوری میشه میکرو بفهمه PIR فعال شده.

ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sanup2006
                        من میخوام تو یک اتاق سنسور PIR بزارم که به محض ورود شخصی یک اس ام اس بفرسته.

الان بخش GSM انجام شده فقط موندم چه مدلی PIR بگیرم. برای فعال کردن وقفه میکرو میتونم خروجی PIR رو مستقیم به پایه میکرو وصل کنم ؟
                        کلا چطوری میشه میکرو بفهمه PIR فعال شده.

ممنون
                        چرا یه ماژول نمیگیری؟

دیدگاه

یه چشم ارزون دزدگیر بگیر خروجیشو با کوپل نوری بده به پایه وقفه.البته به زاویه دید چشم توجه کن.
                          امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
                          از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                            چرا یه ماژول نمیگیری؟
                            میشه لینکی از ماژول بزارید آخه من ماژولش رو ندیدم. قیمت ماژول چقدره ؟ واینکه ولتاژ خروجی چطوری هستش ؟
                            ولتاژ خروجی منطقی هست یا باید جور دیگه ای به میکرو وصل کنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط student2011
                              یه چشم ارزون دزدگیر بگیر خروجیشو با کوپل نوری بده به پایه وقفه.البته به زاویه دید چشم توجه کن.
                              از این چشمه های دزدگیری که تو ماشین ها هست یا اونایی که داخل مغازه ها هست ؟
                              اصن تفاوتی با هم دارن ؟
                              زاویه که مشکلی نیست.بالای در نصب میکنم و مشکلی پیش نمیاد.
                              منظور از کوپل نوری همون اپتوکوپلر هست ؟
                              ولتاژ خروجی چشم دزدگیر اونقدری هست که دیود داخل اپتوکوپلر رو روشن کنه ؟
                              خروجی اپتوکوپلر رو چجوری به میکرو وصل کنم ؟

دیدگاه

مال مغاز باید بخری مال ماشین اولتارسونیکه که اصلا فرق داره ولی میشه از اونم استفاده کرد ولی سنسور PIR میتونی محل مناسب تری نصبش کنی برای اولتراسونیک باید دم در یا جایی باشه که صدا رو بازتاب کنه شخصی که میاد تو اتاق...

از ایناییه که توی بانکها و مغازه ها هست باید بگیری قبلتا 7 بود الان شاید 15 شده باشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X