اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سنسور PIR ( سنسور تشخیص حرکت بدن انسان )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سنسور PIR ( سنسور تشخیص حرکت بدن انسان )

روی طبقه دوم تقویتت موج رو ببین چطوریه . بعدشم شما باید زمان رو روی نیم ثانیه یا 1 ثانیه تنظیم کنی تا خروجی رو ببینی اونم روی حالت AC

دیدگاه

سلام فایل مربوطه چرا دانلود نمیشه؟

دیدگاه

کسی اینجا هس؟؟ من یه مشکلی با PIR ها دارم..

دیدگاه

سلام دوستان :
          عزیزان عارضم حضورتان که من این مدار رو بستم ولی به محض اتصال به برق کلا ال ای دی روشن میمونه انگار نه انگار که
          سنسوری در کار هست حتی آمپ رو از مقایسه کننده جدا هم کردم بازم ال ابی دی روشن میمونه من هرچی فکر کردم نفهمیدم مشکل از کجاست البته آی سی مقایسه ککنده ام به جای CD4538 از آی سی Mc14538 استفاده کردم که فروشنده گفت یکی ان
          البته دیتا شیت جفتشونم کامل خوندم خیلی فرق نمیکنن
          لطفا اگر کسی بلده راهنمائیم کنه؟
          باتشکر محمد

دیدگاه

:byeسلام دوستان :
            عزیزان عارضم حضورتان که من این مدار رو بستم ولی به محض اتصال به برق کلا ال ای دی روشن میمونه انگار نه انگار که
            سنسوری در کار هست حتی آمپ رو از مقایسه کننده جدا هم کردم بازم ال ابی دی روشن میمونه من هرچی فکر کردم نفهمیدم مشکل از کجاست البته آی سی مقایسه ککنده ام به جای CD4538 از آی سی Mc14538 استفاده کردم که فروشنده گفت یکی ان
            لطفا اگر کسی بلده راهنمائیم کنه؟
            باتشکر محمد

دیدگاه

سلام مهندس:
              عارضم حضورتان که من این مدار رو بستم ولی به محض اتصال به برق کلا ال ای دی روشن میمونه انگار نه انگار که
              سنسوری در کار هست حتی آمپ رو از مقایسه کننده جدا هم کردم بازم ال ای دی روشن میمونه من هرچی فکر کردم نفهمیدم مشکل از کجاست البته آی سی مقایسه کننده ام به جای CD4538 از آی سی Mc14538 استفاده کردم که فروشنده گفت یکی ان

باتشکر محمد
              لطفا راهنمائیم کنید
              من خیلی لازمش دارم
              شماره موبایلم:09********
              پست الکترونیکی:******@gmail.com
              ********@yahoo.com
              ممنون

دیدگاه

سلام.
                میشه چندتا سنسور به جای یه سنسور استفاده کرد.
                ینی چهارتا از این سنسورا رو با هم موازی کنی و بعد بدی به ورودی مدار؟
                ?Why not

دیدگاه

نوشته اصلی توسط QUARK
                  سلام.
                  میشه چندتا سنسور به جای یه سنسور استفاده کرد.
                  ینی چهارتا از این سنسورا رو با هم موازی کنی و بعد بدی به ورودی مدار؟
                  سلام هدفتان از این کار چیه؟؟
                  I'm Very Question and I have more Question,Please Answer All of my Questions

[img width=156 height=100]http://uploadtak.com/images/u3536_555_Timer_as_Astable.gif[/img]

دیدگاه

فکرکن یه جعبه داریم که میخوایم چهار طرفش از این سنسورا باشه.
                    میخوام بدونم با یه مدارو چند تا سنسور میشه اینکارو کرد.
                    البته تا آخر هفته حتماً خودم عملاً جواب میگیرم. میخوام از تجربه ی دوستام کمک بگیرم. اگه هم کسی انجامش نداده خودم جوابو بذارم اینجا تا بچه های دیگه ازش استفاده کنن.
                    ?Why not

دیدگاه

نوشته اصلی توسط QUARK
                      فکرکن یه جعبه داریم که میخوایم چهار طرفش از این سنسورا باشه.
                      میخوام بدونم با یه مدارو چند تا سنسور میشه اینکارو کرد.
                      البته تا آخر هفته حتماً خودم عملاً جواب میگیرم. میخوام از تجربه ی دوستام کمک بگیرم. اگه هم کسی انجامش نداده خودم جوابو بذارم اینجا تا بچه های دیگه ازش استفاده کنن.
                      خب اگه این سنسورها را خوب درایو کنی و از لنز استفاده کنی محدوده خوبی را پوشش می دهند هر کدامشان زاویه 120 درجه را پوشش می دهند فکر کنم 3تا کافی باشی و لی باز بستگی به نوع کاربرد شما داره(این جعبه را که گفتی یاد ربات افتادم اگه اشتباه نکنم با یک رابات می خوای بیافتی دنبال مردم :biggrin

[img width=156 height=100]http://uploadtak.com/images/u3536_555_Timer_as_Astable.gif[/img]

دیدگاه

دمت گرم که دنبال میکنی پستامو.
                        ولی بدم نمیشه با یه ربات بیفتی دنباله زی...مونا. :twisted:
                        ولی نه اطمینانِ کامل دارم ... . :mrgreen:

نه ربات نمیخوام بسازم.
                        فکر کنم بد توضیح داده باشم.
                        میخوام چندتا سنسور رو به یکی از این مدارا بزنم مثله این شکل:

بعدشم این سنسورا رو بذارم یکی یجای مختلف.
                        زاویه 120 درجه نمیتونه تو اینجا کمکم کنه.90 درجه بستمه.چون میخوام بذارمش تو یه مکعب مربع که هر سمتش یه سنسور.در مجموع میشه 6 تا سنسور.
                        ?Why not

دیدگاه

نوشته اصلی توسط QUARK
                          دمت گرم که دنبال میکنی پستامو.
                          ولی بدم نمیشه با یه ربات بیفتی دنباله زی...مونا. :twisted:
                          ولی نه اطمینانِ کامل دارم ... . :mrgreen:

نه ربات نمیخوام بسازم.
                          فکر کنم بد توضیح داده باشم.

بعدشم این سنسورا رو بذارم یکی یجای مختلف.
                          زاویه 120 درجه نمیتونه تو اینجا کمکم کنه.90 درجه بستمه.چون میخوام بذارمش تو یه مکعب مربع که هر سمتش یه سنسور.در مجموع میشه 6 تا سنسور.
                          خب می تونی همه را وصل کنی وقتی هر کدومشون دیدن خروجیت فعال شه ،ولی اگه می خوای به یک چیزخوب برسی باید خودت یکمی توی مدار دست ببری و مقادیر عوض کنی
                          کلا مدار باید عوض کنی :nice:
                          اگه بگی که دقیق می خوای چی کار کنی بهتره شاید نیاز به 6 تا نداشته باشی :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط very question
                            خب می تونی همه را وصل کنی وقتی هر کدومشون دیدن خروجیت فعال شه ،ولی اگه می خوای به یک چیزخوب برسی باید خودت یکمی توی مدار دست ببری و مقادیر عوض کنی
                            خب منم می خوام همینو بدونم که مشکلی پیش میاد یا نه؟
                            ایشالا تا آخره هفته میشینم پاش درستش میکنم.
                            کلا مدار باید عوض کنی
                            صد در صد
                            اگه بگی که دقیق می خوای چی کار کنی بهتره شاید نیاز به 6 تا نداشته باشی
                            6 تا سنسور که حتماً باید باشه.
                            گفتنم که گفتم، میخوام شیش طرفه یه مکعب مربع رو از این سنسورا بذارم.همین.
                            ?Why not

دیدگاه

سلام دوستان خسته نباشید.
                              من خونه 2 تا 74HC374D SMD دارم.
                              میشه به جای 74HC4538 از این 74HC374D SMD استفاده کرد؟
                              ترتیب پایه هاش همونه؟
                              ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : سنسور PIR ( سنسور تشخیص حرکت بدن انسان )

نوشته اصلی توسط مجید ملوندی
                                سلام دوستان خسته نباشید.
                                من خونه 2 تا 74HC374D SMD دارم.
                                میشه به جای 74HC4538 از این 74HC374D SMD استفاده کرد؟
                                ترتیب پایه هاش همونه؟
                                میتونی دیتاشیتشو یه نیگا بندازی.
                                فرق که نمیکنه ولی پایه هاشو باید از رو دیتاشیتش در آری.
                                ?Why not

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X