اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به کد HEX جهت تابلو روان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به کد HEX جهت تابلو روان

نوشته اصلی توسط HAR59
    سلام خسته نباشید
    به همه بچه های انجمن
    راستش چند وقته حسابی مشغولم کم میام... ولی سخت تابلو روان فول کالر فکرمو مشغول کرده حالا بعد پستی که دادم این پستها را می بینم مایه درگرمی ماست دوستان نظراتشونو دادن من مطالعه کردم وبه این نتیجه رسیدم که با یک میکرو هشت بیتی راحت میشه فول کالر ساخت منتها اول کد هگز لازم داریم تا به روش فقط رفرشی بتونیم تابلو بسازیم کلا بگم روشهای دیگرو امتحانو تجربه کردم خیلی پیچیده وگرون پای در میاد که به صرفه نیست.. واصلا دنبالش نرید. ولی رفرشی خیلی خوب صفحه رو روشن میکنه و تصاویر واقعیتر وجالبتر نشون میده که ارزش داره رو این طرح کار بشه بخاطر همین به آقای فتاح پیشنهاد دادم نرم افزارشونو کامل کنند که طرفدار زیاد خواهند داشت. من قول میدم سخت افزارشو با کد در اختیار دوستان قرار بدم((ارزش علم به نشرشه)) روش من همونو رفرش وتولید pwmکه بستگی زیادی به برنامه نویسی داره شبیه فوت کوزه گریه فقط باید حواسمون باشه فریمهارو به روشtasking multi وچند وظیفه ایی انجام بدیم تا زمان لازم و داشته باشیم بقیه کارهارو مثل خوندن از کارت مموری و یا برنامه های دما وتقویم ....دیگه رو عملی کنیم

حالا دوستان نظرشونو یا سوال دارند بگند من تونستم سر وقت جواب میدم
    سلام میشه یکم توضیح بدید؟ به قول دوستمون درکش سخته(البته واسه ما تازه کارا) :biggrin:
    امام هادی(ع)
    آشکار کردن هر امری پیش از آنکه به سامان برسد،آفت آن کار است.
    افسوس از کوتاهی انجام دادن کار را با تصمیم گیری قاطع جبران کن.

دیدگاه

سلام به همه دوستان.
      منم چند تا نظر بدم در مورد تابلو های فول کالر.
      تقریبا میشه گفت که از دو روش استفاده میکنن :
      1) روش (رف رش) که در تابلو ها و کلا محصولات چینی استفاده میشه و با توجه به قدرت cpu درابعاد مشخص شده در نمایشگر طیف ایجاد میشه.
      2) استفاده از روش استاتیک . بیشتر این روش در تابلو های ساخت داخل استفاده میشد ولی بصورت 0 و 1 ، اما میشه بر روی شیفت رجیستر ها هم pwm ایجاد کرد. مزیت این گونه طراحی کیفیت بالا و تصاویر آفتاب دید اشاره کرد.
      ------------------------------------------------------------
      به هر حال من خودم روش استاتیک رو پیشنهاد میکنم نسبت به کیفیت نور ، هزینه هم می صرفه
      من که تاحالا موفق نشدم بر روی 74595 ، pwm ایجاد کنم . اگه بخوام یه مثال ساده بزنم میشه این روشنایی ها با قاب کریستالی رو بهش اشاره کرد
      که ، فکر کنم بهش شهاب سنگی میگن ، روی درخت ها و ساختمان ها استفاده میشه.
      ------------------------------------------------------------------
      تقریبا پارسال بود یه تابلو نسبتا بزرگ رنگی از Light LED گرفتم.
      این شرکت با کادر قوی الکترونیکی تونسته تلوزیون شهری هم تولید کنه ، من خودم از نزدیک پشت تابلو ها رو دید زدم :eek:
      همه طراحی ها کار خودشونه . تابلو های طیف دار رو با هسته آرم 9 راه اندازی میکنن و نسبت به ابعاد این کنترلر ها با هم شبکه میشن که محدودیت هم نداره.
      از روش استاتیک هم بهره میبزن با یک نرم افزار فوق العاده قوی که من نظیرش رو هم ندیدم.
      نکته ( منظور از استاتیک ، یعنی به ازای هر 8 LED یک آی سی دریور قرار دادن)
      خب حالا دوستان دیگر هم بررسی کنن . من خودم مشتاق ساختن تابلوهای طیف دار هستم از پیشنهادات هم استقبال میکنم.

در مورد نرم افزار هم ترجیح میدم سکوت کنم. ولی تو همین سایت افراد خیلی کمی پیدا میشن که سورس در اختیار دیگران قرار بدن
      یا اینکه انقدر سنگین برنامه مینویسن که سایر دوستان نظیر من واقعا ازش سردر نمیاریم و نمیتونیم به میل خودمون ساختار رو عوض کنیم
      به قولی میشه گفت حتی از دادن الگوریتم درست و حسابی هم پرهیز میکنن.
      نمیگم کارشون درست نیست یا هست بالاخره هر کسی برای بدست آوردن علم و تجربه جدید زحمت کشیده و این قابل تقدیره
      پس سعی کنیم که زود قضاوت نکنیم و بجاش تلاش خودمون رو بیشتر کنیم :agree:
      قومی متفکرند اندر ره دین
      قومی بگمان فتاده در راه یقین
      میترسم از آن که بانگ آید روزی
      که ای بی خبران ، راه نه آن است و نه این...!

دیدگاه

سلام همگی دوستان. تشکر از آقای هادی دادگستر عزیز :smile:
        منم با نظر شما موافقم بالا خره دوستان زحمت میکشند برای برنامه هاشون و قابل تقدیره ولی خوب با نظر آقای نوربخش هم موافقم. ایشون کاملا حرفشون درست و بجاست و البته حرفشون هم ربطی به سورس و انتشار اون نداره :agree:
        منم اتفاقا تو کف همینم که چجوری میشه رو شیفت رجیستر PWM ایجاد کرد. البته فک کنم پردازنده با سرعت بالا میخاد مث آرم یا اف پی جی ای. به نتیجه ای رسیدی مارو هم خبر کن. مرسی
        هر سری یه فکری داره! :read:
        ///////////////////////////////////////////////////////////

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mr. J.G
          منم اتفاقا تو کف همینم که چجوری میشه رو شیفت رجیستر PWM ایجاد کرد. البته فک کنم پردازنده با سرعت بالا میخاد مث آرم یا اف پی جی ای. به نتیجه ای رسیدی مارو هم خبر کن. مرسی

اگه اشتباه نکنم یه سورس در ارتباط با همین موضوع دارم که با پروتکل SPI سخت افزاری و نرم افزاری این کار انجام شده.!
          البته خودم وقت نکردم روش کار کنم و الگوریتم اون و بدست بیارم ولی سعی میکنم فیلم ها و منابع رو روی سایت قرار بدم و با کمک دوستان به نتیجه مطلوب برسیم.
          در مورد نرم افزار هم چند تا ایده ، یا نه کلمه ایده مناسب نیست چون فکر من نیست ، در مورد جزئیات بعدا مفصلا صحبت میکنم.
          نوع چیدمان LED و سخت افزار هم بستگی به همبن موضوع PWM بر روی شیفت رجیستر داره که اگه حل بشه ، میشه گفت 50% کار انجام شده.!
          موفق باشید
          قومی متفکرند اندر ره دین
          قومی بگمان فتاده در راه یقین
          میترسم از آن که بانگ آید روزی
          که ای بی خبران ، راه نه آن است و نه این...!

دیدگاه

پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به ک

سلام به همه عزیزان.
            دوستان اگر می خواین نرم افزار به صورت فول داشته باشن به من email بزنن تا کد را براشون به صورت رایگان ارسال کنم.
            در رابطه با PWM روی شیفت 74595 من کار کردم قبلا.
            توی youtube هم فیلمهای زیادی در این مورد هست.
            حتی با یک میکروی معمولی ساخته بودن.
            امیدوارم شما هم به نتایج خوبی برسین.
            http://telegram.me/fat_taf

دیدگاه

با سلام خدمت اساتید گل
              من یه روشی به نظرم رسیده که با لچ 74573 قابل اجراست. در این روش ابتدا دیتای هر ستون 8 تایی به لچها داده میشه . در تابلوهای بدون طیف مثل هشت رنگ مدت زمان خاصی مثلا یک میلی ثانیه هر ستون را روشن می کنیم. اما در تابلوهای فول کالر میایم این 1 میلی ثانیرو مثلا به 4 قسمت تقسیم میکنیم که میشه 250 میکرو ثانیه.حالا میایم هر 250 میکروثانیه یک بار لچ ها رو بار گذاری میکنیم.تو این بارگذاری ها طیف رنگ رو تولید میکنیم.به این شکل که مثلا اگر یک قرمز پر رنگ میخوایم تو تمام این 4 باری که لچ رو بارگذاری میکنیم این ال ای دی رو روشن نگه میداریم یا مثلا اگر قرمز کم رنگ تر میخوایم باید بار دوم یا سوم خاموشش کنیم. البته میدونم که بد توضیح دادم ولی واقعا تو ضیحش یه ذره سخته
              آنکس که بداند و بداند که بداند /، اسب شرف از گنبد گردون بجهاند
              آنکس که بداند و نداند که بداند / ، بیدارش نمایید که بسی خفته نماند
              آنکس که نداند و بداند که نداند / ، لنگان خرک خویش به مقصد برساند
              آنکس که نداند و نداند که نداند / ، در جهل مرکب ابدالدهر بماند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط e_taghavi
                با سلام خدمت اساتید گل
                من یه روشی به نظرم رسیده که با لچ 74573 قابل اجراست. در این روش ابتدا دیتای هر ستون 8 تایی به لچها داده میشه . در تابلوهای بدون طیف مثل هشت رنگ مدت زمان خاصی مثلا یک میلی ثانیه هر ستون را روشن می کنیم. اما در تابلوهای فول کالر میایم این 1 میلی ثانیرو مثلا به 4 قسمت تقسیم میکنیم که میشه 250 میکرو ثانیه.حالا میایم هر 250 میکروثانیه یک بار لچ ها رو بار گذاری میکنیم.تو این بارگذاری ها طیف رنگ رو تولید میکنیم.به این شکل که مثلا اگر یک قرمز پر رنگ میخوایم تو تمام این 4 باری که لچ رو بارگذاری میکنیم این ال ای دی رو روشن نگه میداریم یا مثلا اگر قرمز کم رنگ تر میخوایم باید بار دوم یا سوم خاموشش کنیم. البته میدونم که بد توضیح دادم ولی واقعا تو ضیحش یه ذره سخته
                من قبلا با این روش کار کردم.
                جواب میده.
                http://telegram.me/fat_taf

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Fattah-Tafreshi
                  سلام به همه عزیزان.
                  دوستان اگر می خواین نرم افزار به صورت فول داشته باشن به من email بزنن تا کد را براشون به صورت رایگان ارسال کنم.
                  در رابطه با PWM روی شیفت 74595 من کار کردم قبلا.
                  توی youtube هم فیلمهای زیادی در این مورد هست.
                  حتی با یک میکروی معمولی ساخته بودن.
                  امیدوارم شما هم به نتایج خوبی برسین.
                  تشکر خیلی خیلی ویژه از آقای تفرشی به خاطر کار نیک و پسندیدشون :smile: :applause:

با سلام خدمت اساتید گل
                  آقا ایده خیلی خوبیه و با توجه به اینکه آقای تفرشی هم اینو کار کردن و میگن جواب میده خیلی میتونه خوب باشه :applause:
                  حالا به نظر من چطوره همین ایدولوژی رو با 595 پیاده سازی کنیم. اینطوری خطوط دیتامون کمتر هم میشه :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mr. J.G
                    تشکر خیلی خیلی ویژه از آقای تفرشی به خاطر کار نیک و پسندیدشون :smile: :applause:
                    آقا ایده خیلی خوبیه و با توجه به اینکه آقای تفرشی هم اینو کار کردن و میگن جواب میده خیلی میتونه خوب باشه :applause:
                    حالا به نظر من چطوره همین ایدولوژی رو با 595 پیاده سازی کنیم. اینطوری خطوط دیتامون کمتر هم میشه :smile:
                    از لحاظ زمان دچار مشکل میشیم چون برنامه پر حجم هستش زمان برامون خیلی مهمه.خطوطه دیتا هم کم نمیاد یه پورت برا لچ میخوایم یه پورت هم برا دیکدر

دیدگاه

از لحاظ زمان دچار مشکل میشیم چون برنامه پر حجم هستش زمان برامون خیلی مهمه.خطوطه دیتا هم کم نمیاد یه پورت برا لچ میخوایم یه پورت هم برا دیکدر
                      ببخشید این لچ که گفتین قراره دقیقا برا کجا استفاده بشه؟ باعاش میخاین چندتا LED درایو کنید؟ ماتریس چند در چند مد نظرتون هست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mr. J.G
                        ببخشید این لچ که گفتین قراره دقیقا برا کجا استفاده بشه؟ باعاش میخاین چندتا LED درایو کنید؟ ماتریس چند در چند مد نظرتون هست؟
                        لچو برا هر 8 led میزاریم.ماژول های ما 16*16 هستش که هز ماژول یک پروسسور داره اما برا نور بهتر همین ماژولو تقسیم به 4 عدد 8*8 میکنیم.یعنی هر 16*16 دوازده لچ میخواد.البته میشه 16 تایی جاروب کرد که اینجوری 6 لچ میخواد ولی نورش کم میشه

دیدگاه

لچو برا هر 8 led میزاریم.ماژول های ما 16*16 هستش که هز ماژول یک پروسسور داره اما برا نور بهتر همین ماژولو تقسیم به 4 عدد 8*8 میکنیم.یعنی هر 16*16 دوازده لچ میخواد.البته میشه 16 تایی جاروب کرد که اینجوری 6 لچ میخواد ولی نورش کم میشه
                          آقا بسیار عالی. میتونی یه شماتیک بزاری؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mr. J.G
                            آقا بسیار عالی. میتونی یه شماتیک بزاری؟
                            آره حتما فقط تو این هفته بد جور گیر امتحانم ولی تو هفته بعد حتما میذارم

دیدگاه

آره حتما فقط تو این هفته بد جور گیر امتحانم ولی تو هفته بعد حتما میذارم
                              اوه. باشه دادا ایشالا موفق باشی. پس ردیفش کن تا یه برنامه بنویسیم براش. :smile:

دیدگاه

با سلام خدمت اساتید گل
                                با این روش نمیشه چون چشمک میزنه ال ای دی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X