اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه های ساده و کم خرج برای ساخت مدار چاپی

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه های ساده و کم خرج برای ساخت مدار چاپی

نوشته اصلی توسط ghost77
    سلام دوستان بحث جالبی دارید منم چنتا سوال بپرسم من ی برد 5*5 cm دارم دورو هستش و میخوام بدم بیرون برام چاپ کنن کسی از قیمتا ها خبر داره؟ در ضمن من فایل پروتیوس دارم ن پروتل غیر از ecaکجاها مدار چاپ میکنن؟ مثلا من http://alfamadarsanat.com/faرو پیدا کردم اما فایل پروتل میخوان در ضمن فکرم نمیکنم ک تعداد کم چاپ کنن میشه راهنمایی کنید.....
    فایل پروتوست یه پروتل نبدیل کن بعد بده بیرون بزنن آموزشش تو سایت هست همه چاپ pcb برد نمونه میزنن :agree:

دیدگاه

یه راه ساده تر برای ساخت بردهای مدار چاپی اینه که بدی شرکت های فعال ذتو این زمینه برات بسازن، هم ارزون هم کیفیتش بالاتره، اگه یه سرچ تو اینترنت بزنی "برد مدار چاپی" اسامی شرکت های تولید کننده رو بهت میده. یکی از دوستام به شرکت عرش گستر داده بود، از کیفیت و قیمتش هم راضی بود. شرکت های دیگه هم تو این زمینه خوب کار میکنن...

دیدگاه

چاپ PCB

به نام بخشنده بزرگ

سلام

دوستان

بنده برای اولین بار می خوام دست به ساختن PCB بزنم البته یه روش اتو

واسه همین هم چند تا سوال دارم

اول دیقیقا منظور شما از کاغذ زرد رنگ خود کاز روغنی برچسب های هست که به دارو ها مچسبونن؟؟

سوال دوم این که بعدا ببرم بدم بیرون برام بزنن واسه دستکاه چاپ مشکلی پیش نمیاد یا نه برای جلوگیر از این کار باید تنظیماتی رو انجام داد تا کاغذ گیر نکنه؟ یا اصلا قبول میکنن رو این کاغذ بزنن ؟
        بعدا لوازم که برای ساخت و سوارخ کاری تمیز کاری ....ارزان ترینش چیا هستن که باید تهیه کنم

ممنونن میشم اگه پاسخ بدید

!!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
        نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

پاسخ : چاپ PCB

کمترین عرض تراک تو مدارات چند میله ؟
          تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
          داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

ممنونم من اصلا نمی دونم تراک چی هست :mrgreen: :mrgreen: گفتم که اولین بارمه دارم PCB میزنم :sad: :sad:

اینم عکس PCB

http://s5.picofile.com/file/8153341400/PCB.PDF.html
            نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

دیدگاه

اینو خیلی راحت میتونی رو کاغذ معمولی a4 در بیاری . خودتو درگیر کاغذ برچسب نکن . من فقط یک نوع کاغذ برچسب دار پیدا کردم که پرینت روش ثابت میشه اون تموم کردم دیگه رو کاغذ دیگه جواب نداد تا یکسال بعد که اتفاقی باز دوباره کاغذ برچسب دار با همون کیفیت پیدا کردم .

دیدگاه

من مدار زیاد با این روش چاپ کردم بهترین کاغد کاغذ پشت جلدای کتاب هستش منظورم چسبای یه تکهی جلد کتاب جوهر پرینتر روش کامل ثابت نمیشه واسه همین با کوچکترین حرارتی منتقل میشه ی نکته هم بکم بردتونو داخل اب نیاندازید وتا کاغد داغه کاغذ رو جدا کنید
                http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
                  اینو خیلی راحت میتونی رو کاغذ معمولی a4 در بیاری . خودتو درگیر کاغذ برچسب نکن . من فقط یک نوع کاغذ برچسب دار پیدا کردم که پرینت روش ثابت میشه اون تموم کردم دیگه رو کاغذ دیگه جواب نداد تا یکسال بعد که اتفاقی باز دوباره کاغذ برچسب دار با همون کیفیت پیدا کردم .
                  ممنونم فقط چند تا سوال در مورد پیرنت گرفتن این طرح

می تونم جهت بهتر شدن کار از کاغذ گلاسه استفاده کنم؟
                  این فایل پی دی اف رو همین جوری بدم بیرون بزنن رو کاغذ یا نه باید تغییراتی روش اینجا کنم مثل ایینه کردن طرح ؟

دیدگاه

نکته خوبی گفتی طرحت حتما باید میرور بشه (برعکس) مقیاس پپرینت رو هم باید 100 در 100 در نظر بگیری .

رو همون کاغذ a4 بده پرینت بگیرن اینطوری تو آب بهتر خیس میشه . آب جوش هم امتحان کن بهتر جواب میده . فقط بعد نیمساعت خیس خوردن با نوک انگششت یکیمی کاغذ رو لمس کن تا کنده بشه
                    سعی کن زور زیاد رو کاغذ نیاری .

دیدگاه

سلام
                      به این تاپیک مراجعه کنید. کامل توضیح داده شده
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...1105#msg641105
                      شبنم از سعی به سرچشمه خورشید رسید صائب تبریزی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
                        نکته خوبی گفتی طرحت حتما باید میرور بشه (برعکس) مقیاس پپرینت رو هم باید 100 در 100 در نظر بگیری .

رو همون کاغذ a4 بده پرینت بگیرن اینطوری تو آب بهتر خیس میشه . آب جوش هم امتحان کن بهتر جواب میده . فقط بعد نیمساعت خیس خوردن با نوک انگششت یکیمی کاغذ رو لمس کن تا کنده بشه
                        سعی کن زور زیاد رو کاغذ نیاری .
                        شرمنده دیگه بازن سوال میکنم
                        من چطوری باید این فایل PDF رو میرور کنم ؟؟
                        مقیاس پیرینت رو خودم باید تنظیم کنم یا به طرفی که داره چاپ میکنه باید بگم ؟

اضافه شده در تاریخ :
                        :eek: :eek: :eek: :eek:

کسی نیست پاسخ سوال بنده رو بده

اضافه شده در تاریخ :
                        سلام ممنونم
                        اصلا چرا باید میرور کنیم عکس pcb علتش چیه ؟ علت منتقی داره یا تجربی ؟

فقط مشه بگید چطوری اینکارو انجام دادید ؟

همینجور بدم چاپ دیگه کار دیگه ای که نباید بکنم ؟

مقیاس پیرینت رو خودم باید تنظیم کنم یا به طرفی که داره چاپ میکنه باید بگم ؟

اضافه شده در تاریخ :
                        ممونم
                        یعنی این فایل PCB در لایه پایین طراحی نشده بود که میرور شد درسته ؟

:eek: :eek: وقتی که فایل PCB هست دیگه چرا از نرم افزار استفاده کنم ؟

بیقه حرفاتون رو متوجه نشدم عذر می خوام :sad:

دیدگاه

اخرش تونستم شابلون سیلک رو با کیفیتی عالی درست کنم و از دیروز تا الان تونستم 30 مدار فلاشر رو بسازم فقط یک کاری کردم که میدنم اشتباهه امدم از رنگ اپوکسی برای هم چاپ مدار هم سولدر استفاده کردم هر چند با تینر بعد خشک شدن پاک میشه اما کیفیتش خوب بود .
                          میخوام برم سراغ رنگ uv توی انجمن گشتم شماره هیوا الکترونیک رو پیدا کردم
                          با رنگ uv هم میشه pcb زد هم سولدر؟ یا نه رنگشون فرق داره؟
                          بخوام سفارش بدم چی باید بگم ؟
                          ممنون میشم راهنمایی کنید.
                          جای آقای پاکنهال (کارا پی سی بی ) خالی که راهنمایی کنن
                          محیطی که رنگ uv استفاده میشه به چه شکله؟ تاریکخانه با لامپ قرمز یا زرد؟
                          دمای نگهداریش و تاریخ مصرفش چطوره؟
                          از دوستان کی با این رنگ کار کرده ؟
                          درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی عرضگی را صبر، و باتبسمی بر لبان این حماقت را حکمت خداوند می نامند. ---((گاندی))---

دیدگاه

سلام
                            فایل اصلی رو دیدم نیاز به فایل معکوس نیست.
                            همون فایل خودتو پرینت بگیر درسته.
                            شبنم از سعی به سرچشمه خورشید رسید صائب تبریزی

دیدگاه

سلام دوستان
                              کسی تا به حال کارگاه های ساخت بردهای الکترونیکی رو دیده؟ بنظرتون با چه هزینه ای بشه چنین کارگاهی راه انداخت؟

من روی نت که سرچ میکنم دستگاه پرینت pcb و لحیم قطعات smd (دو در یک) قیمت 7000 دلار داره که میشه حدود 25-30 میلیون. مثلا: http://www.alibaba.com/product-detail/Desktop-SMT-Pick-and-Place-Machine_60183049372.html

در مورد سوراخکاری و یا برش فیبر هم ماشین های cnc حدود 2 تا 5 هزار دلار قیمت دارند. که مثلا بشه 15 میلیون.

یعنی جمعا 40-50 میلیون! آیا واقعا با این هزینه میشه کارگاهی راه انداخت که بشه سفارش برد گرفت؟

دیدگاه

شما دستگاه چاپ فیلم اسمشو یادم رفته هم میخوایید دستگاه لمینت و اسید کاری هم میخواید دستگاه سیلک هم میخواید
                                دستگاه های متالیزه هم میخواید که خودش 16 مرحله داره

اضافه شده در تاریخ :
                                دستگاه لیتوگرافی
                                http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X