اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه های ساده و کم خرج برای ساخت مدار چاپی

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه های ساده و کم خرج برای ساخت مدار چاپی

نوشته اصلی توسط abbas 68 نمایش پست ها
    سلام من با روش اتو هیچ وقت کارم خوب در نیومد با کاغذ کال a4 با چند تا پرینتر امتحان کردم مدار رو فیبر خیلی کم رنگ ظاهر میشد موقع ای که میخواستم کاغذو از فیبر جدا کنم خیلی راحت باز میشد حتی بدون خیس شدن نمیدونم اشکال کار از کجاست
    با کاغذ مخصوص pcb امتحان کنید ، بعضی از فروشگاه ها دارن.
    با اون حتما جواب میگیرید
    البته خیلی وقته که من دیگه با اتو کار نمیکنم ، یه دستگاه پرس کارت گرفتم و کاغذ میزارم رو برد و میفرستم تو دستگاه پرس 10 12 بار این کار رو انجام میدم.خیلی خوب درمیاد کل طرح به برد انتقال پیدا میکنه

دیدگاه

کاغذ مخصوصpcbرو کجا میشه پیدا کرد؟
      ای دستگاه پرس و از کجا تهیه کردین؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abbas 68 نمایش پست ها
        کاغذ مخصوصpcbرو کجا میشه پیدا کرد؟
        ای دستگاه پرس و از کجا تهیه کردین؟
        سرچ کید تو گوگل کاغذ ترانسفر مناسب برای چاپ مدارهای الکترونیکی
        دستگاه پرس هم از لینک زیر میتونید خرید کنید :
        شارپ ايران تخصصي ترين فروشگاه اينترنتي تجهيزات فروشگاهي ، اداري امنيتي و بانکي | 02133796948 - 02133357439 | عرضه کننده دستگاه پرس کارت Remo سایز A4

دیدگاه

سلام بر دوستان عزیز .. یه چیزی رو هم من بگم وقتی که کاغذ رو بر روی فیبر اتو کردین و خواستین بندازین تو آب به آبش یک قاشق غذاخوری جوش شیرین اضافه کنین و بزارین تا کاغذ خیس بشه بعد کاغذ رو بکنین
          نترسین اصلا جوهر کنده نمیشه .. خیالتون راحت هر چقدر هم دستتون رو روش بکشین پاک نمیشه و محکم میمونه سرجاش .. حتما یه امتحانی بکنین

دیدگاه

آیا جوهرافشان بودن پرینتر ، اختلال ایجاد میکنه در انجام این مراحل ؟
            ارائه سرور و هاست رایگان : kandohost.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sjangjoo نمایش پست ها
              آیا جوهرافشان بودن پرینتر ، اختلال ایجاد میکنه در انجام این مراحل ؟
              سلام
              از اونجایی که با گرما دهی جوهر روی فیبر منتقل میشه، پرینتر حتما باید از نوع لیزری باشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein.m98 نمایش پست ها
                سلام
                از اونجایی که با گرما دهی جوهر روی فیبر منتقل میشه، پرینتر حتما باید از نوع لیزری باشه.
                تشکر . پس من بخاطر این تو این مرحله همیشه به مشکل بر میخوردم و اصلا احتمال نمیدادم بخاطر پرینترم باشه

دیدگاه

تشکر . پس من بخاطر این تو این مرحله همیشه به مشکل بر میخوردم و اصلا احتمال نمیدادم بخاطر پرینترم باشه
                  بله اگر جنس کاغذ مناسب باشه، معمولا با 4، 5 دقیقه حرارت دهی با اتو جوهر به فیبر منتقل میشه

دیدگاه

منظور از جنس خوب دقیقا چی هست ؟ ورق گلاسه ؟ یا ورق معمولی ؟ یا نوع دیگری مد نظر هست ؟

دیدگاه

منظور از جنس خوب دقیقا چی هست ؟ ورق گلاسه ؟ یا ورق معمولی ؟ یا نوع دیگری مد نظر هست ؟
                      والا من از کاغذ پشت برچسب استفاده میکنم. بعضا گلاسه هم استفاده میکنن ولی من تجربه ای در این مورد ندارم. ورق معمولی هم فکر نمیکنم جواب بده
                      در هر صورت کیفیت این نوع چاپ pcb زیاد خوب در نمیاد و برای کارهای ظریف مناسب نیست. من چندباری از این روش استفاده کردم و با وجود دقت فراوان همیشه بعد از برداشتن کاغذ باز هم میبینم بعضی جاها خوب نیوفتاده یا خطوط منحرف شدن و یا بخاطر مشکل در پرینتر، چاپ کم رنگ شده که توی اسید کاری ایجاد مشکل میکنه. البته برای اصلاح میشه از ماژیک هایی که برای نوشتن روی cd و dvd به کار میبرن، تا حدودی استفاده کرد

دیدگاه

بله من چند بار تلاش کردم و دیدم جواب نمیده از ماژیک استفاده کردم و نسبتا نتیجه بهتری داد. البته برد ها هم ساده بودن و برای برد کمی پیچیده نمیشه ماژیک استفاده کرد

دیدگاه

سلام من یه مشکلی دارم من یه مدار فرستنده و گیرنده ۳۱۵ مگاهرتزی ساختم
                          ولی فرستنده کار میکنه ولی گیرنده عمل نمیکنه
                          در حقیقت به گیرنده یه رله وصله اون عمل نمیکنه لطفا راهنماییم کنید
                          ایدی تلگرام:@R_mirzaei_79626
                          جدیدترین ویرایش توسط reza.mirzaei; ۱۳:۲۵ ۱۳۹۸/۱۲/۱۶.

دیدگاه

سال نو مبارک
                            سلام...
                            من توی خیلی از فیلمهای آموزشی دیدم که قطعات رو روی فیبر خام لحیم میکنن... منظورم اینه که بدون پرینت و اسیدکاری و غیره... خیلی راحت مدار خودشون رو روی فیبر پیاده میکنن...هر چی دقت کردم هم سر درنیاوردم چطوری!!
                            یه چیزی شبیه پلی گون میشه با این فرق که track نداره....
                            شایدم من اشتباه میکنم....بهرحال اگه کسی از دوستان اطلاع داره ممنون میشم بگه
                            خدانگهدارتون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط idealist1969@gmail.com نمایش پست ها
                              سال نو مبارک
                              سلام...
                              من توی خیلی از فیلمهای آموزشی دیدم که قطعات رو روی فیبر خام لحیم میکنن... منظورم اینه که بدون پرینت و اسیدکاری و غیره... خیلی راحت مدار خودشون رو روی فیبر پیاده میکنن...هر چی دقت کردم هم سر درنیاوردم چطوری!!
                              یه چیزی شبیه پلی گون میشه با این فرق که track نداره....
                              شایدم من اشتباه میکنم....بهرحال اگه کسی از دوستان اطلاع داره ممنون میشم بگه
                              خدانگهدارتون
                              سلام درسته اونا پشت فیبر سوراخ دار که مس هست با سیم لحیم track میزارن( با لحیم کردن هر سوراخ و اتصال آن به سوراخ کناری ( اما خب معلومه که کیفیت خوبی نداره و برای مدار های حساس به نویز اصلا کاربرد ندارند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajadm475 نمایش پست ها
                                سلام درسته اونا پشت فیبر سوراخ دار که مس هست با سیم لحیم track میزارن( با لحیم کردن هر سوراخ و اتصال آن به سوراخ کناری ( اما خب معلومه که کیفیت خوبی نداره و برای مدار های حساس به نویز اصلا کاربرد ندارند
                                فیبر سوراخدارهم نیست...من سوراخدار دارم...اتفاقا برای تست مدارهای مخابراتی که نمیشه روی بردبورد بست،به کار میاد... درسته نویز زیادی داره ولی تنها موقتی و برای تست کردنه
                                کاش میتونستم اینجا عکسش رو بذارم تا منظورم رو بهتر میرسوندم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X