اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه های ساده و کم خرج برای ساخت مدار چاپی

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه های ساده و کم خرج برای ساخت مدار چاپی

خوب امروز جای a4 از گلاسه استفاده کردم نتیجه مطلوب تر بود....

یه 10 باری تست زدم بهترین حالت هم درجه متوسط و مدت زمان طولانی بود

طبق تجربه من اصلا اتو رو نباید حرکت بدی... باید ثبت بزاری روش باشه چون موجب پخش رنگ می شه

دیدگاه

پاسخ : راه های ساده و کم خرج برای ساخت مدار چا&

با سلام
      امروز اولین بردم رو با لامینت زدم و نتیجه خیلی خوب بود
      7 دقیقه زیر یک کم مصرف 105w نور دهی کردم
      با پرینتر جوهر افشان روی کالک کار کردم
      روش کار هم طبق نویز 2 رفتم
      از اسید مایع استفاده کردم
      نتیجه بسیار عالی بود

اضافه شده در تاریخ :
      بله
      فقط اینکه پایه دریل نداشتم سوراخکاریش افتضاح در اومد
      ولی در کل خیلی راحتر و سریع تر از روش های دیگه هست من فکر نمیکردم دفعه اول موفق بشم
      http://20up.ir/uploads/12917241581.jpg
      مدار led220v آقای چمنی هست

دیدگاه

روش اتو رو میشه برای فیبر دو لایه زد؟ من امروز اومدم این کار رو انجام بدم تطبیق لایه زیر و رو خیلی سخت بود! تا حالا این کار رو کردین؟ چطوری؟
        http://ceworld.ir/images/ads/dornablogcom_ads.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behnam_kh2002
          روش اتو رو میشه برای فیبر دو لایه زد؟ من امروز اومدم این کار رو انجام بدم تطبیق لایه زیر و رو خیلی سخت بود! تا حالا این کار رو کردین؟ چطوری؟
          دوست عزیز
          کافی هست چند جا را سوارخ کنی و با کاغذ بالایی که می خوای بزاری روی فیبر علامت کنی و مدار را بزنی
          هر گاه خداوند تو را به لبه پرتگاه هدایت کرد به خدا اطمینان کن،یا تو را از پشت خواهد گرفت یا به تو پرواز کردن خواهد آموخت.

دیدگاه

پاسخ : راه های ساده و کم خرج برای ساخت مدار چا&#166

یعنی 4 طرف برد رو تو طراحی سوارخ هایی ایجاد کنی (مثل سوراخ هایی که تو پاسخ نامه های کنکور هست چهار طرف برگه برای اینکه دستگاه راحت پاسخ نامه ها رو بخونه)
            بعد یه پرینت از لایه بالایی و یه پرینت از لایه پایینی میگری
            یه لایه رو میزنی و میای 4 تا سواخ مشخص شده در کنار برد رو سوراخ میکنی
            برگه دوم رو هم با پانچ چهار طرفش رو در جاهای مشخص شده سوراخ میکنی
            برگه رو روی طرف دیگه برد منطبق میکنی و میچسبونی و ...

دیدگاه

سلام
              دوستان از چه نوع کاغذ گلاسه باید استفاده کنیم آخه دو نوع داریم یکی مخصوص پرینتر جوهری که قیمتش حدود400 تومانه ویکی 50 تومان مخصوص پرینتر لیزری
              هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

دیدگاه

دوست عزیز
                باید از نوع براق استفاده کنی.که با گرم شدن پودر را روی برد منتقل بشه
                هر گاه خداوند تو را به لبه پرتگاه هدایت کرد به خدا اطمینان کن،یا تو را از پشت خواهد گرفت یا به تو پرواز کردن خواهد آموخت.

دیدگاه

درود
                  همون 50 تومنی که برای پرینتر لیزریه خوبه در ضمن میتونی از کاغذهای گلاسه ای که برای خطاطی استفاده میشه بگیری

اضافه شده در تاریخ :
                  هر چی نازکتر باشه در زمان جدا کردن از برد راحت تر جدا میشه ولی خوب خیلی هم نباید نازک باشه تا پرینتر بتونه بگیره ، 70 یا 80 خوبه
                  در روزگاری که لبخند آدم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگریزند. کورش کبیر
                  شاد بودن، تنها انتقامی است که میتوان از زندگی گرفت. ارنستو چه گوارا

دیدگاه

کاغذ کلاسه ، یا همون روغنی
                    هرچقدر کاغذت روغنی باشه ، اونطرف بهتر می چسبه به مس
                    قبل از اینکه کاغذت رو بچسبونی به فیبر ، اول فیبر رو خوب داغ کن .
                    اتو رو روی فیبر نکش ، محکم فشار بده
                    من بهترین چیزی که خودم تونستم دربیارم ، یه برد واسه اتمگا 64 بود ! دیگه از این ریزتر امتحان نکردم . فقط بعد اینکه سوراخکاری کردی ، قلع اندود کن تا اگر احتمالاً قطعی هم باشه رفع بشه یا اینکه خودشو نشون بده
                    تو این برد که عکساشو گذاشتم قطعی فقط چند تا ریز بود

دیدگاه

با عرض سلام و تبریک سال نو خدمت دوستان عزیز.
                      دیدم دوستان با این روش اتو و پرینتر لیزری مشکل دارن، گفتم چند تا نکته رو بگم شاید کمکشون کنه. اول اینکه برای تولید مدار چاپی های خانگی، من فکر میکنم ساده ترین و کم خرج ترین راه باشه. من اون موقعی که هنوز لتراست نیومده بود، با ماژیک مدار می زدم. بعدش هم با لتراست. بعد دیدم خیلی وقت گیره کلی این ور و اون ور گشتم و روش های مختلف رو بررسی کردم. در نهایت به این نتیجه رسیدم که این روش از همه سریعتر، ساده تر و کم خرج تره. من حدود 6 ساله که از این روش استفاده می کنم و مدارات با کیفیت عالی با این روش می سازم. مخصوصا برای مدارات تستی قبل از اینکه به تولید انبوه برسند. مدارات دورو هم به سادگی با این روش قابل پیاده سازیه. یعنی خودم بیشتر اوقات دورو می سازم.
                      اما کارهایی که من تو این روش انجام میدم یا نمیدم :
                      1- از کاغذ کالک، A4 ، گلاسه استفاده نمیکنم. آخه این کاغذا جوری هستن که جوهر پرینتر تقریبا بهشون می چسبه. در نتیجه باید زیاد اتو بکشین تا ازش جدا شه و مشکل بزرگتر جدا کردنشون از فیبره. معمولا خرد میشن و به فیبر می چسبن اونم بعد از کلی وقت خیس دادن.
                      2- برای حل مشکل بالا از یه کاغذ استفاده می کنم که خوراک این کاره. اونم کاغذیه که پشت عکس برگردان ها هست. یعنی قسمت برچسبی رو جدا می کنم و روی قسمت زرد رنگ پرینت می گیرم. برای این کار می تونین از کاغذ A4 گلاسه برچسبی استفاده کنین. البته همون طوری که گفتم از قسمت روغنی زرد رنگ که از برچسب جدا می کنین باید استفاده کنین. یا می تونین عکس برگردون بگیرین و عکسشو بندازین دور و از کاغذ پشتش استفاده کنین. هر دوی اینا رو می تونین از لوازم التحریری تهیه کنید. علتش هم اینه که قسمتی که چسب به اون می چسبه باید خیلی روغنی باشه تا چسب بهش نچسبه. واسه همین وقتی روش پرینت میگیرین اگه با دست روش بکشین جدا میشه. مزیت خیلی مهمتری که این کاغذ داره اینه که بعد از اتو کردن نیازی نیست 15 دقیقه تو آب سرد خیسش بدین تا جدا شه. فقط کافیه یه دقیقه صبر کنین تا فیبر سرد بشه. بعد خیلی خیلی راحت کاغذ رو از فیبر جدا کنین. کاغذ وقتی از فیبر جدا می شه انگار نه انگار که روش پرینت گرفته شده و اتو کشیده شده. مثل اولش میشه. جدا کردنش از فیبر هم دقیقا مثل و به راحتی ورق زدن یه برگه از دفتره. مزیت دیگه این کاغذ اینه که کافیه 5 الی 10 دقیقه (بسته به دمای اتو) اتو رو آروم روش بکشین.
                      3- من مدل پرینتر خودم رو هم می گم شاید به درد بعضی از دوستان بخوره. من قبلا از پرینتر لیزری سیاه و سفید Canon مدل LBP2900 استفاده می کردم. خیلی خوب بود. الان هم حدود 3 هفته هست مدل LBP3010B رو خریدم و باهاش مدار زدم که خیلی عالی شده. این مدل جدید Canon هستش.
                      4- برای این کار نباید از اسید گرم استفاده کرد چون همونطور که اتو با گرما روی پرینتها تاثیر میذاره اسید هم اگه گرم باشه ممکنه واسه پرینت های روی فیبر خوردگی یا ... ایجاد کنه.
                      5- فیبر رو یه کمی بزرگتر از اندازه مدار برش بدین و دورشو یه سمباده نرم یا پوساب بکشین تا موقع اتو کردن اتو کاملا رو فیبر مماس بشه.
                      6- کناره های فیبرو یه کمی دقیق تر و بیشتر اتو بکشین.
                      7- برای مدارات دورو حداقل 2تا سوراخ به عنوان مرجع رو فیبر بذارین. اگه نمی دونین چطوری با این روش 2 رو بسازین بگین تا بهتون بگم.
                      8- قبل از اینکه عملیات اتوکشی رو انجام بدین فیبر رو با مایع ظرفشویی یا پودر با اسکاچ نرم بشورین.
                      9- من هیچ وقت قبل از اینکه فیبرو تو اسید بندازم روش سمباده یا سیم ظرفشویی نمی کشم. چون مسش نازک میشه.
                      10- بعد از اینکه فیبرو از اسید در آوردین زیر شیر آب با سیم ظرفشویی آروم جوهر پرینتو از روی مدارات پاک کنین. اگه زیر شیر آب نباشه ممکنه فیبر شما کمی سیاه بشه.
                      11- با این روش حداکثر تو 30 دقیقه می تونین یه مدار چاپی یک روی کامل بسازین. برای 2 رو چون باید 2 طرف اتو بشه 10 دقیقه بیشتر از یک رو زمان می خواد.
                      اگه سوالی داشتین بپرسین.
                      موفق باشید.

اضافه شده در تاریخ :
                      سلام
                      من رفتم با این کاغذ ها پرینت بگیرم یارو میگفت اینا ذوب میشه داخل پرینتر نمیشه رو اینها پرینت گرفت!
                      راستی شما از اسید سرد استفاده میکنین چند ساعته برد خورده میشه؟ :d
                      بنده عرض کردم با اتو روش می کشم چیزیش نمیشه اونوقت گرمای پرینتر می خواد ذوبش کنه؟
                      معمولا چون کارتریج این مغازه دارا خیلی کار کرده و این غلتکی که برگه رو بیرون می ده خیلی کثیفه ممکنه به خاطر روغنی بودن این این برگه ها یه کمی مشکل بوجود بیاد اونم اینکه پرینت روی برگه نایسته و بریزه. یه بار از دفعاتی که من دادم بیرون اینجوری شد. اونم کارتریجش خیلی کار کرده بود.
                      من یه بسته از این اسیدهایی که پودری هستن و تو جعبه زرد هستن رو حدود 30 بار استفاده می کنم. پودر اسید رو تو حدود 1.5 لیوان آب به هم می زنم. بعد میذارم سرد بشه. یه شیشه مثلا از این شیشه های کشک می گیرم می ریزم توش میذارمش یه گوشه ای. هر وقت خواستم استفاده کنم با یه قاشق پلاستیکی یه بار مصرف به همش می زنم و یه کمیشو می ریزم تو یه سطل بعد فیبرو میندازم توش. تقریبا 10 دقیقه زمان می بره. در ضمن کار به ساعت هم نمی کشه. :rolleyes: بعد که فیبرو در آوردم اسید رو دوباره می ریزم تو شیشه . فقط اون خورده هایی که ته نشین می شه رو می ریزم دور و تو شیشه نمی ریزم.
                      ممنون از جوابت.باید به مغازه دار بگم که برد دو رو می خواهم یا اینکه با همین برد های معمولی می شه؟
                      شما باید فیبر مدارچاپی دورو بخرین. معمولا هم جنس این فیبرها فایبرگلاسه. یعنی اگه از اسید درش بیارین ، اون قسمت هاییش که مس نداره تقریبا شیشه ایه ماته.
                      سلام.ممنون از مطلبت.اگه میشه طریقه ی برد دو رو زدن را هم توضیح بده.موفق باشید
                      برای دورو زدن هم که دوستمون یه توضیحاتی دادن. منم کاری که خودم می کنم رو توضیح می دم.
                      نکته ای که باید دقت کنین اینه که باید Top Layer رو موقع پرینت گرفتن Mirror کنین. یعنی وارونش کنین. اینو گفتم چون اگه یادتون بره می دونین چی میشه.
                      نکته بعدی اینه که باید تو طراحی دو یا سه تا Via تو فضای خالی برد قرار بدین واسه هماهنگ کردن دوروی فیبر. البته اگه جا نداشتین می تونین از همون Via های مدار استفاده کنین.
                      من اول از Bottom یه پرینت رو کاغذ معمولی می گیرم. بعد اینو میذارمش روی فیبر. بعد اون 3 تا Via ای که گفته بودمو با دریل از رو کاغذ میزنم تا فیبر هم سوراخ شه. حالا این 3 تا سوراخ می شن معیار هماهنگی دوروی فیبر. البته بازم میگم تو همه مراحل به Mirror بودن یا نبودن دقت کنین.
                      حالا Bottom و Top رو رو همون کاغذای روغنی پرینت می گیرم. (Top باید Mirror پرینت شود) حالا یکیشو مثلا Bottom رو میذارم روی یونولیت یا هر چیزی مثل این بعد همون 3 تا نقطه رو با سوزن سوراخ می کنم. خالا وقت اتو کردنه. کاری که باید بکنین اینه که اون 3 تا سوراخو با سوراخای فیبر تنظیم کنین که اگه 3 تا سوزن از تو سوراخای فیبر رد کنین (به صورتی که کله سوزن ته گرد ها زیر فیبر باشه و نوکش به سمت بالا) حل می شه. حالا کاغذ رو از بالا روی فیبر بذارین تا سوزن ها از سوراخای کاغذ رد بشه. حالا اتوی داغو آروم بذارین روی کاغذ. البته چون 3 تا سوزن از فیبر در اومده نمی تونین اتو رو کامل روی فیبر بذارین. یه کمی اون قسمت هایی که می تونین رو داغ کنین. اگه تقریبا یه دقیقه داغش کنین دیگه کاغذ به فیبر می چسبه. حالا آروم فیبرو بلند کنین و سوزن ها رو در بیارین. حالا مثل قبل اتوش کنین. فراموش نشه که گوشه ها رو یه کمی کاملتر اتو کنین. وقتی مطمئن شدین کامل شد بذارین سرد شه. فرقش با یه رو از اینجا به بعدشه. البته تو سوراخکاریشم بود. برای یه رو شما همینجا کاغذ رو خیلی راحت در می اوردین و می انداختین تو اسید. ولی برای دورو نباید کاغذ رو از فیبر جدا کنین. حالا پرینت Top Layer رو هم بذارین رو یونولیت یا یه تیکه کارتن و اون 3تا Via رو با سوزن سوراخ کنین. این دفعه سوزن ها رو از طرف دیگه فیبر رد کنین. یعنی سر سوزن ها سمت همون کاغذی قرار می گیره که الان به فیبر چسبیده. حالا دقیقا مثل قبلی عمل می کنین. پرینتو می ذارین روش. آروم اتو می کشین. کاغذ که یه کمی چسبید سوزن ها رو در بیارین و کامل اتو کنین. گوشه ها فراموش نشه. کار که تموم شد میذارین سرد شه و بعد کاغذ هر دو طرف رو در بیارین و بندازین تو اسید.
                      البته چون من با جزئیات کامل گفتم یه کمی طولانی و سخت به نظر می رسه. اینا رو گفتم تا اولین مداری که با این روش می سازین عالی از آب در بیاد. وگرنه بعد از چند بار خراب کردن شما هم به همین نتایج من می رسیدین. در کل اگه یه بار درست کنین کامل دستتون می آد. خیلی سادست و کیفیت خیلی عالی ای داره.
                      باز هم اگه سوالی بود بپرسید.
                      والسلام.

دیدگاه

با سلام

جناب iman7107 ، توضیحات خیلی خوبی ارایه نمودید. از شما سپاسگزارم.
                        لطفا اگر امکان داشته باشد، مراحل کارتان را با تصویر برداری ارایه فرمایید، تا آموزش کاملی در اینجا برای دوستان فراهم شود.
                        برای مراحل زیر:

0- نمای اقلام مورد نیاز:
                        - برد خام یکرو / دو رو / فنولیک(استخوانی) / فایبر / برش خورده / برش نخورده
                        - پودر اسید(جعبه و مارک و مشخصات و پودر)
                        - ظرف شیشه ای / پلاستیکی برای اسید وبرد / قاشق پلاستیکی
                        - شیشه نگه داری اسید کار شده
                        - دستکش جراحی(برای جلوگیری از اثر مواد به دست و اثر چربی دست به برد ) + عینک محافظ چشم
                        - مواد و لوازم شستشوی برد
                        - اتو / تصویر کف اتو
                        - اره / کاتر / قیچی / دریل / مته / گیره / دم باریک / پنس /
                        - میز کار / پایه های نگه دارنده / جعبه ها / کارتن / یونولیت ...
                        - کاغذ عکس برگردان / چاپگر / کارتریج / درام چاپگر /

1- کارتریج و درام چاپگر و مدل آن
                        2- کاغذ مورد نظر/ نمای هر دو سمت کاغذ / سمت مناسب چاپ
                        3- تصویر مدار چاپی در برنامه پروتل/آلتیوم
                        4- تنظیم miror برای چاپ top layer
                        5- قرار دادن علامت + یه چند ویا/پد د فایل مدار چاپی برای تنظیم کاغذ روی فیبر
                        6- چاپ top layer , bottom layer
                        7- برش برد و پلیسه گیری اضلاع آن
                        8- شستشوی برد / خشک کردن برد
                        9- تمیز کاری محل کار روی میز کار برای فرآیند اتو کاری
                        10- سوراخکاری ویا های تنظیم در کاغذ bottom و فیبر و تمیز کاری و قرار دادن سوزن تنظیم / استقرار برد در محل کار اتو کاری
                        11- اتوکاری اولیه 1 دقیقه ای / استحکام کاغذ به برد / جداسازی سوزن ها / اتوکاری کامل
                        ( در این مرحله با ساعت عقربه ای در کنار تصویر ، مدت زمان اتو کاری را نشان دهید
                        نوع اعمال نیرو به اتو و حرکت احتمالی اتو ( عمودی / افقی / بگذار بردار / ) را نشان دهید
                        دمای تنظیم اتو را نشان دهید
                        منحنی شدن برد در اثر حرارت را نشان دهید.
                        زمان خنک شدن برد با ساعت عقربه ای

12- برای برد دو رو ، مرحله لایه دوم مشابه 11
                        13- جدا کردن کاغذ از برد / کنترل و بازرسی چاپ و ترمیم نقایص با ماژیک
                        14- ساخت اسید ( مقدار آب/ مقدار پودر اسید ) هم زدن ...
                        15- قرار دادن برد در ظرف اسید / نگو داری برد دو رو در ارتفاع کافی از کف ظرف / پشت و رو نمودن برد / زمان اسید کاری
                        16- شستشوی برد و جوهر چاپ.
                        17......

با سپاس
                        گشتی در لاله زار
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

در نهایت برای اینکه هردو جنبه رعایت بشه همه نقطه های مدار رو 80 بزار. این باعث میشه توی لحیم کاری هم راحتتر باشی و خدای نکرده مس نقطه ها کنده نشه.
                          بجای اسید بسته بندی شده، اسید فله(کیلویی) بخر چون کیفیت بالاتری داره. می تونی نیم کیلو یا 250 گرم بخری. قیمتش در نهایت ارزونتر از بسته بندی میشه.
                          از ظرف شیشه ای برای اسیدکاری استفاده کن تا بتونی روی شعله پیکنیکی گرمش کنی. من یه ظرف بزرگ خورش خوری گرفتم 6 تومن.
                          گرما باعث میشه سرعت اسید کاری بالا بره و خوردگی اضافی به حداقل برسه.
                          نکته بعدی تکون دادن فیبر توی اسیده. یه نقطه فیبر رو سوراخ بکن و یه سیم بهش وصل کن تا بتونی فیبر رو توی اسید بالا و پایین کنی.
                          من باهمین روش کمتر از 5 دقیقه فیبر رو اسیدکاری می کنم و هیچ جاش هم خورده نمیشه.
                          راستی توی اتوکشی سعی کن از کمترین دمای ممکن استفاده کنی(تجربی) تا جوهر پخش نشه. فشار زیادی هم باعث پخش شدن میشه.
                          موفق باشی دایی

با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

سلام اتفاقا من با همین روشها دارم تولید نسبتا انبوه هم میکنم در حد صد تا و کمی بیشتر و کمتر و از یک روش بسیار جالب هم در چاپ طرح روی فیبر استفاده میکنم که با کمک یکی از فیلمهای یوتیوب یاد گرفتم و این روش بسیار آسونه و مثل روش اتو وقت گیر و اعصاب خورد کن نیست البته روش کار تقریبا همونه
                            من تمام این 15 صفحه رو خوندم همونطور که میدونید روش اتو مشکلات خاص خودش رو داره که در کار تعداد تقریبا آدم رو از اینکار بیزار میکنه از جمله:
                            اتلاف بسیار زیاد برق
                            اتلاف بسیار زیاد وقت مخصوصا در کار تعداد
                            سوختن انگشتان در صورت استفاده نکردن از دستکش مخصوص
                            به هم پاشیدگی طرح در صورت کشیدن اتو روی طرح
                            چاپ نشدن بعضی از قسمتهای طرح مخصوصا قسمتهای بسیار نازک
                            خراب شدن کار و یا نصفه و نیمه چاپ شدن کار و باز شستن و دوباره شروع کردن
                            بزرگتر بودن طرح از ته اتو و مجبور شدن به انجام کار در دو مرحله و اینم مشکلات خودش رو داره
                            و ده ها مشکل دیگه.من که قبلا از این روش استفاده میکردم در هر چند تا بعضی هاش خراب میشد و باز از اول شروع میکردم
                            بسیار کار خسته کننده ایه مخصوصا در کار تیراژ و کارهای ظریف مثل کارهای اس ام دی

یک راه حل ساده دارم که همونطور که گفتم از یوتیوب یاد گرفتم و بعد خودم روش کار کردم در این روش اصلا به اتو نیاز نیست اونم اینه:
                            طرحت رو کاغذ گلاسه پرینت کن بعد رو پی سی بی بذار و بذار یکی یا دوبار از دستگاه پرس کارت رد شه فقط بار اول که رد شد و خواستی فیبر رو برداری یا با دستکش مخصوص بردار که دستت نسوزه یا اینکه بذار سرد بشه و بعد اگه خواستی بار دوم رو انجام بده و بعد تموم و کار هم تمیز در میاد
                            ولی مساله من همین اسیده و اینکه چطوره مثلا 50 تا کار رو تو ظرف اسید بریزم (ظرف بزرگ پلاستکی خریدم و اندازه های پی سی بی ام هم بسیار کوچکه و 50 تاش توش جا میشه) و اینها گرم بمونن و تکون بخورن که لابلاشون اسید بره

ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

اسید فله بگیری هم کیفیتش بالاتره و هم چندین بار میشه ازش استفاده کرد. من توی هر 20 بار فیبر زدن، یه بار عوضش می کنم.
                              من یه دیس شیشه ای پهن گرفتم با یه اجاق گاز تک شعله.
                              اجاق رو چند دقیق روشن می کنم و بعد شعلشو کم می کنم.
                              اگه فیبرم 5 در 5 سانت باشه و بخوام تعداد بزنم، 10 تاشو باهم روی یه فیبر بزرگ چاپ می کنم و کلشو میزارم توی دیس شیشه ای.
                              من متوجه نشدم اندازه فیبر و ظرف شما چقدریه دایی.
                              با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                                یادمه قدیما سازنده ای که PCB ها منو میزد همیشه میگفت فاصله بین خطوط یا قطر خطوط کمتر از 12 میل نشه.
                                اگه به میلیمتر تبدیلش کنیم میشه همون 0.3 میلیمتر
                                الان خیلی راحت 8 میل رو میزنند!
                                It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X