اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] مدار فلزیاب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [پروژه] مدار فلزیاب

کسی میتونه بگه چطوری میتونم قدرت دلتاپالسو زیاد کنم خیلی ضعیفه 1.5 یه سینی اونم با لوپ 1*1

دیدگاه

نوشته اصلی توسط milad9191
      کسی میتونه بگه چطوری میتونم قدرت دلتاپالسو زیاد کنم خیلی ضعیفه 1.5 یه سینی اونم با لوپ 1*1
      سلام شک نکن دستگات مشکل داره داداشی
      من یک فلزیاب رو ساختم میدونم چی به چیه الان میخوام دلتا پالس 2 رو بسازم یا باراکدا رو
      شما وقتی مدارت شروع به کار میکنه قطعاتش داغ نمیکنه ، اگه داغ نمیکنه و مشکلی نداره حتما تنظیماتش رو درس انجام ندادی
      بزا من یکم اطلاعاتم بشتر شد چشم
      برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
      راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط milad9191
        از چه نوع irf استفاده کردی؟ خیلی مهمه یادش بخیر منم قبلا یه دلتا پالس درست کردم بد نبود یه سینی 50*50 رو با لوپ 1 تو 3.5 میزد.
        در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
        گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

مدار طلا یاب هم داریم؟ یا مثلا به فلز خاصی حساس باشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
            مدار طلا یاب هم داریم؟ یا مثلا به فلز خاصی حساس باشه.
            نه ،هر کی میگه واست طلا پیدا میکنه دروغه
            این دستگاها تفکیک دارن یعنی یا فلز یا غیر فلز که اونم بادادن و ایجاد یک شکل موج خواص اونم در ای سی های اپ امپ دار مثل lfیا ne5534 وجود داره که این موج به irf وارد میشه و از اون به کویلت که یک ولتاز برگشتی در حدود 500 تا 600 ولت ایجاد میکنه(در مورد پی ای ها منظورمه)و به زمین میفرسته،معمولا اونایی که دولوپ دارن یا لوپ های عجیب تر بهترن(البته اسم داره ها خودمونی گفتم)
            لوپ های مربعی مثلا 1در1 متر هم برای عمق بیشتر استفاده میشه که اونم باز باید به دستگاهت نگا کنی
            و در ضمن قدرت تفکیک نهایت 80درصده موفق باشی

دیدگاه

سلام دوستان از بین این همه مارک و انواع مختلف فلزیاب ( تجاری و دست ساز) کدوم بهترین جواب رو میده
              عمق بیشتر حساسیت بالا تفکیک پذیری و ...
              من به آمار زمین مشکوکم...
              اگر این شهر پر از آدم هاست......
              پس چرا این همه دل ها تنهاست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط آقای خاص
                سلام دوستان از بین این همه مارک و انواع مختلف فلزیاب ( تجاری و دست ساز) کدوم بهترین جواب رو میده
                عمق بیشتر حساسیت بالا تفکیک پذیری و ...
                نیست عزیز جون
                بهترینشون همین دلتاپالسه که کلی عیب داره!
                اگر میتونید یک فلزیاب آماده چند میلیونی بگیرید خیلی بهتره

دیدگاه

لورنز ط 5 یا6 25 میلیون.

دیدگاه

همه چی همه جوره هس
                    اگه میخوای فلیاب بسازی حتما اسکپ داشته باشی وگرنه مثله من کلات پس معرکست
                    و گول پوله دستگاه رو نخور(نظر من و چند تن از دوستان خارجی)

دیدگاه

سلام دوستان مرسی از پاسختون منم فک کنم تو دست سازا همین دلتا پالس بهترینش باشه و لی تو تجاری های زیر ده میلیون کدوم بهترینش هست ؟
                      من به آمار زمین مشکوکم...
                      اگر این شهر پر از آدم هاست......
                      پس چرا این همه دل ها تنهاست؟

دیدگاه

سلام
                        ببین واقعا دستگاه می خوای از دلتا پالس بهتر ( از لحاظ ساخت اسان تر)ودارای لوپ اسان است.
                        اکثر پی ای ها قدرت تفکیک ندارند
                        دلتا پالسه 3 هم که جدید اومده میگن ایراد داره خور شرکت ترکش داره اصلاحات انجام میده
                        کلون پی آی یا سورف پی آی یا باراکدا یا همین دلتا2 رو میتونی بسازی.
                        موفق باشی.
                        مدارات گلداسکن و دیگه هس که من روش کارنکردم نمیدونم
                        ولی cscope الان دستمه و خرابه و چون اسکپ ندارم نمی تونم درستش کنم.داداشی به نظر من از یه چیز ساده شروع کن
                        موفق باشی

دیدگاه

این هم لینک کلون پی آی و ماینر چهار

http://uplod.ir/lgyfzuvc479v/clonepi2.rar.htm

robopardaz.com/wp-content/uploads/2012/03/Robo-Miner-Pardaz-_-robopardaz.com_.zip

موفق باشید

دیدگاه

اینجا هم مدار آماده فلزیاب ها رو میتونید بخرید من نمیدونم طرف کیه و کیفیت مداراتش چطورن با ایمیل ازش سوالاتی پرسیدم جواب بدن جوابشو اینجل میذارم موفق باشید

http://irankit2.com/3-%DA%A9%DB%8C%D8%AA-%D9%81%D9%84%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D8%A8-%D9%88-%D8%A2%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D8%B2

دیدگاه

sami222 جان سلام
                              نظرت چیه یه دستگاه خوب طراحی کنیم؟
                              جایی دیدم در مورد lrl چیزی لازم داشتی " من یسری فایل دارم شاید بدردت بخوره
                              خودمم دنبال درست کردن یه چیزی از طریق همون مداره
                              موج را با جنراتور به داخل زمین بدیم و با یه گیرنده با آنتن جهت دار نقطه دقیق رو پیدا کنیم
                              جنراتورش جوره فقط یه گیرنده VLF لازم داریم
                              عظمت را در چشم کسانی دیدم که بی توقع مهربانند .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alonejax
                                sami222 جان سلام
                                نظرت چیه یه دستگاه خوب طراحی کنیم؟
                                جایی دیدم در مورد lrl چیزی لازم داشتی " من یسری فایل دارم شاید بدردت بخوره
                                خودمم دنبال درست کردن یه چیزی از طریق همون مداره
                                موج را با جنراتور به داخل زمین بدیم و با یه گیرنده با آنتن جهت دار نقطه دقیق رو پیدا کنیم
                                جنراتورش جوره فقط یه گیرنده VLF لازم داریم
                                سلام به روی ماهت :biggrin:
                                LRL آنتنی یه نوع فلزیابه که از لحاض علمی هم تایید میشه هم نه! مدار ژنراتوری که فرکانس های مختلفی رو مناسب به مورد جستجو به زمین میفرسته ساختم و مدار گیرنده هم که دوتا میله هست و تو دستت میگیری رو از نمونه ای که از گوشی موبایل استفاده میشه ساختم ولی هنوز وقت نکرم برم تستش کنم. از پیشنهادت ممنون ولی با طراحی کردن یک مدار از مبنا موافق نیستم
                                برای ساخت فلزیاب پیشنهاد فعلی من فلزیاب ساشو در انجمن فلزجو هست که ساختمش و دارم روش کار میکنم پست هایی با همین نام کابری اونجا زدم که میتونید توی بحث های اون انجمن هم شرکت کنید موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X