دلتا2 و ساشو دو مدار جداگانه هستند که اساس کار شون خیلی فرق داره نمیشه گفت که کدوم بهتره ولی طبق گفته دوستان در انجمن فلزجو برد ساشو با مدار مبدل و ساخت درست و اصولی برای یک جسم خیلی بزرگ 10 متر هست. دلتاپالس2 برد نهاییش که من تونستم ازش بگیرم 3.5 متر برای سینی استیل50*50 بود. brn هم یک فلزیاب بسیار ساده و خیلی با ثبات هست که برد نهاییش زیر دو کتر هست که با لوپ 28 سانتی تختی که براش پیچیدم سینی استیل 35*35 رو از 110 سانتی میزنه که برای خاک هایی که از داخل جایی که داری کاوشش میکنی و داخل خود حفره مناسبه چون بردش کمه اگه دستگاه بوق زد یعنی فاصله شما تا بار از دومتر کمتره که خودش یک مزیته! و این مدارات ذکر شده هیچ کدوم تفکیک ندارند بعد از برسی های چند ساله در این زمینه باید بگم که تفکیک یک مقوله پیچیدست و در خیلی از فلزیابهایی که ادعا دارند تفکیک دارند دروغه ولی مدارت خوب تجاری هم وجود دارند که نمیشه نادیده گرفت ولی قیمت بالایی دارند. حتی اگر تفکیک بصورت آهنی و غیر آهنی هم صورت بگیره خیلی خوبه ولی حتی این نوع تفکیک هم در دسترس عموم قرار نداره! موفق باشید
در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی
سلام به همگی .دوستان حیف نیست که دوباره همگی بی کیف شده و باز این فروم از تب و تاب افتاده.خدایی دست مدیران درد نکنه که حداقل محیط امن رو فراهم کردن نه مثل خیلیا که نمیخوام اسم ببرم که تا میفهمن یه چیزایی حالیته زود سییتمتو هک میکنن و یا وقتی سوالاتی میکنی که به ضرر آقایون زرنگی که با دست بردن تو مدارات و...سر همه کلاه میذارن است زود بلاک میکنن آدمو که دیگه عمرا نتونی وارد بشی و... آقا بهروز کجایی پس .مشتی قرار بود عیدی بدی .ما منتظر رهنمودهای شما هستیم تا روشنایی چراغ راهمان باشد. از دوستان کسی تونست بالاخره دلتا پالس 3 رو با قطعات تو بازار ونه از این تبلیغاتیای دروغ ببنده و راه بندازه .حتی با فایل دمو هم که شده باشه.راستی کسی با پروتیوس میتونه خوب کار کنه تا با همفکری هم اگه بشه حداقل کمی از اشکالات دلتا پالس3 رو بشه حل کرد. من فکر کنم تغییرات این مدار اساسی است ولی ناشیانه و بهتر بگم که راحتتر از باقی مدارها قابل رفع باشه.مثلا کسی فکر کرده که Q1 این مدار کجاست ؟ یا ااینکهQ2 همون T16 است و... مهمتر از همه فایل هگز با تغییر 3 تا ترانزیستور به کلی از مدار حذف شده {منظورم اون فایل پروگرام آی سی PIC نیستشا}آخه اگه از مدار چیزی به PIC نرسه اون چیرو قراره پردازش و گزارش کنه .راستی این معنای اصلی فایل هگز است؟؟؟؟؟ متشکر و سپاسگذارم .پاینده باشید
آقا بهروز کجایی پس .مشتی قرار بود عیدی بدی .ما منتظر رهنمودهای شما هستیم تا روشنایی چراغ راهمان باشد.
سلام به همه دوستان عشق فلزیاب و یه سلام مخصوص دوبل خدمت علی آقا.در پاسخ به فرمایش شما باید عرض کنم جایی نرفتم همین دور وبرم و فقط کمتر وقت میشه آن باشم و هروقت هم باشم اولین جایی که سرمیزنم همین سایت و همین فرومه.حق با شماست علی آقا این موضوع یکی از دغدغه های خودم هم بود .چهارپنج سال پیش فقط عشق فلزیاب من رو به این سایت کشوند و بعد از اینکه دیدم بقول شما فضا برای کار بازه ولی تاپیک فلزیابها بعد از سه تاصفحه راکد و متروک شده با معرفی مدار گلداسکن 4 یه تکونی بهش دادیم و خوب شکرخدا با همت بچه ها جون گرفت.حتی همیشه به مدیران سایت اصرار میکردم که محل این فروم رو از زیرمجموعه مدارات تکمیل شده آنالوگ به صفحه اصلی مدارات آنالوگ منتقل کنند که بیشتر توی دید باشه که با لطف آقای بلورچیان اخیرا محقق شد. ولی چندتا موضوع باعث شد کمتر در بحثها شرکت کنم اول کثرت کار و وقت آزاد کمتر در این شرایط اقتصادی و مهمتر از اون کم و کمتر شدن مباحث علمی و پایه ای اصول کارکرد و طراحی فلزیابها هست .اگر در صفحات اولیه فروم دقت کنی خیلی روی این قضیه اصرار داشتم و حتی برای شروع به معرفی اصول کاری انواع فلزیابها پرداختم تا کار رو از پایه با قدرت ادامه بدیم ولی استقبالی نشد و متاسفانه دنبال مدارات آماده و حرفه ای گشتن اپیدمی شده.هیچ کس به این موضوع فکر نمیکرد که اگر میخواهید مدار حرفه ای بسازید باید اولا خودتون حرفه ای باشید و دوم ابزار حرفه ای هم دم دستتون باشه.ابزارش رو میشد یه کاری کرد ولی علمش رو هم میشد قرض گرفت؟دوستای گل من هیچ کمپانی و یا سایت و کاربری نمیاد حاصل زحمت و خرج کردهاش رو مجانی بگذاره دم دست من و شما مطمئن باشید اگر مدار کپی شدهتون کار هم کرد این نصف قابلیت اورجینالش هم نیست.این رو بارها با چشم دیدم و اصلا همین امر هم باعث شد برم دنبال یادگرفتن اصولی طراحی فلزیاب که البته هنوزم صفرم.کار امثال ما مثل ساختن یک برج شیک با همه امکانات روی شن ساحل دریاست !! مطمئنا بعد از مخارج زیاد فرو میریزه چون پایه محکمی نداره.یه نگاه به صفحات مدارات فلزیاب توی همه سایتهای داخلی و خارجی بندازید میفهمید که درباره یه مدار صدها نظر متفاوت وجود داره و بی نتیجه؟!!نمونه بارزش ماینر4 هست توی یکی از سایتهای معروف فقط درباره ماینر 4 حدود 150صفحه !! بحث شده آخرش نتیجه گرفتن که یه اسباب بازی بدردنخور میلیونی ساختن!!؟ توی یکی از تاپیک هام اعلام کردم فایل تصویری دارم که ساخت یک فلزیاب جالب با دوتا سی دی خراب و یک ماشین حساب معمولی و یک گوشی ساده رو نشون میده هیچکس نگفت فایل رو پ کن چون عمق زیر3متر اصلا قابل بحث هم نیست!!.عیدی که شما فرمودید رو هم تحت عنوان یک مدار حرفه ای با 20 آیسی پ کردم در حالیکه خودم هم میدونستم جای کار زیادی داره ولی حتی یک نظر هم دربارش نگرفتم.البته هنوزم دوستان از طریق پیام اظهار لطف دارند که جواب هم داده شده ولی 90درصد اونها هم خواستار مدار آماده هستند. توی این شرایط تنها کاری که تونستم انجام بدم رفتن بدنبال طراحی پایه ای و کامل یک سیستم مختلط پیچیده با امکان نمایش دوبعدی تصویر و عمق هست که پیشرفتهای کم ولی امیدوار کننده ای هم داشتم.خلاصه سرتون رو درد نیارم اگر میخواین فلزیاب حرفه ای داشته باشید دو راه داره یا یه لوکالایزر اولتراسونیک با نمایشگر3بعدی 200میلیونی بخرید !!! یا همت کنید و کار رو از پایه شروع کنید.موفق باشید
ممنون sami222
خودت ساختیش؟ازش مطمئنی؟
ببخش این سوالا رو پرسیدم چون ساختش یکم وقت گیره میخام مطمئن شم :nerd:
اول از همه از آقا بهروز تشکر میکنم بابت حرف های خوبی که زدند ولی همه (اول خود من) دنبال مدار آماده هستند نمیشه گفت بده همه هم که نمیتونن مدارو از اول وپایه خودشون بسازند! مدارات توی نت هم ناقص هستند وکار آیی خودشون رو ندارند. در جواب آقای alonejax هم باید بگم هردوتا هم دلتاپالس 2 هم ساشو رو ساختم ومدارات دیگه مثل بی آر ان و چندین مدارات ساده و نمیه ساده که برای دست گرمی و برسی که توی مجله های خارجی اومده بود رو ساختم و از هیچ کدومشون راضی نیستم! شما بیا نمونه تجای مارک خوب و معتبر چند میلیونی رو ببین باهاش کار کن میفهمی که فلزیاب یعنی چی! هر دستگاهی که بوق زد نشد فلزیاب! نمیدونم شماهم تاچه حد به مدارات و اصول فلزیاب ها آشنایی دارید تا بگم چی بسازید یا چی بخرید درصورت لزوم پ ح کنید موفق باشید
اول از همه از آقا بهروز تشکر میکنم بابت حرف های خوبی که زدند ولی همه (اول خود من) دنبال مدار آماده هستند نمیشه گفت بده همه هم که نمیتونن مدارو از اول وپایه خودشون بسازند! مدارات توی نت هم ناقص هستند وکار آیی خودشون رو ندارند
سلام سامی جان.من هم از جنابعالی بابت اطلاعات خوبت و پستهای مفیدت ممنونم ولی منظور من نرفتن دنبال مدارات فلزیاب نیست اتفاقا برعکس اگر واقعا به این قضیه ایمان داشته باشیم که میتونیم یک فلزیاب خوب بسازیم اولین قدمش کار کردن روی مداراتش هست ولی این که توقع کنیم با اولین تلاشها به یک مدار حرفه ای بقول خودتون چندمیلیونی برسیم درست نیست واقعیت اینه که اکثر این بنده های خدا بخاطر زیرخاکی مدار رو میخوان و بعضیها حتی سطح اطلاعات متوسط هم در این مورد ندارند البته قصد جسارت ندارم چون دنبال زیرخاکی بودن نه جرمه نه گناه استفاده از موقعیته که خودم هم دنبالشم منتهی مسئله اینجاست که همون مقدار پولی هم برای این قضیه خرج میکنند هدر میره و فقط سرخوردگی باقی میمونه و بعضی وقتا باعث ثبت نظرهای منفی میشه که بقیه کاربرها رو هم ناامید میکنه.
با سلام
آقایون این مدار ساشو دیگه چیه؟کسی داره شماتیکشو بزاره
من 1هفته ای است که امتحانام تموم شده ولی ه علت گرمایه شدید در ماه مبارک حس و حال تست مدارات فلزیابم رو ندارم.
سامی عزیز مشکل مدار قبلیم از مقاومت پارالل دو سر کویل بود که رفعش میکنم
برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب
آقا بهروز فرمایش شما متین . ولی اکثریت افرادی که دنبال ساخت فلزیاب هستن یا سواد الکترونیکی ندارن و یا کمه . و نمی تونیم توی بحث هایی که شما گفتید شرکت کنیم نه اینکه نخوایم ، نمیتونیم .
من خودم خیلی علاقه به دانستن اصول ومبانی نحوه کارکرد و طراحی فلزیاب ها هستم . ولی چون سواد الکترونیکی زیادی ندارم .به همین دلیل دنبال مطالبی در همین مورد می گردم .
توی نت زیاد گشتم تنها مطلبی که هست اومدن انواع فلزیاب ها رو توی چند خط توضیح دادن . که با این مطالب نمیشه با ساختار و کارکرد اجزا یک فلز یاب آشنا شد .
در هر صورت از دوستان اگر کسی مقاله ، مطلب ،و یا کتابی داره و یا می دونه کتاب رو از کجا میشه تهیه کرد ارائه کنه و یا پ خ بده ممنون میشم .
سلام خدمت همه دوستان
درسته طراحی از پایه علت اصلی موفقیته ولی خب منابع کم هستن و دانش همه در یک سطح نیست و البته بعضی
از اساتید نیز حوصله ی آموزش به بقیه رو ندارند" بگذریم
نظر دوستان در مورد دستگاه tesoro golden saber که تو geotech1 هست چیه؟
تویکی از تاپیکهاش مقدار قدرت لوپش رو 12mh بیان کرده
دوستان اصول مدارات فلزیاب با توجه به ساختارشون چیز خاصی نداره فقط قسمت مهمش اتگرال گیری از موج برگشتی مشکل سازه که اونم مربوط به ضعیف بودن پایه علمی هست. درصورت علاقه دوستان مختصر در مورد اساس ار فلزیاب های pi تا اونجا که درتوان باشه توضیح خواهم داد. موفق باشید
سلام
مهندس سامی کی شروع میکنی من که دارم لحظه شماری میکنم !
نمیدونم اطلاعات دوستان چقدره و تعداد صفحات هم اینقدر زیاد شد که از اصل عنوان تایپیک خارج شده! بنظرم تو یه تایپیک جداگانه " بعنوان انواع فلزیاب ها و برسی مدار داخلی آنها " ایجاد کنم توضیحات رو اونجا بدم!
دوستانی که تایید میکنند لطفا با تشکر یا با پست اعلام کنند
دیدگاه