اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)

نوشته اصلی توسط coco
    1.فن به هیچ وجه خیس نمیشه چون از زیر داره هوارو مکش و به بالا هدایت میکنه ذرات بخار چون سبکن به سمت بالا میروند و از خروجی خارج میشن
    2.بصورت ثقلی و اختلاف سطح مثل ظرف ابخوری پرندگان
    1.فکر نکنم تف کردن آب رو توی اینجور دستگاهها دیده باشی!
    2.پس بالاش بستش!

دیدگاه

خوب اینم طرح کامل و اتوماتیک مدار تا بتونه در زمان پایین اومدن سطح مدار رو خاموش کنه و جریان کشی صفر بشه
      همین الان هم تست کردم و جواب مثبت بود / کمی پیچیده تر در نظرم بود بسازم ولی خوب هر چی ساده تر باشه خداییش بهتره
      امیدوارم بدون مشکل شما هم جواب بگیرید
      توجه داشته باشید که اون تک سیم سنسور رو اونجایی نصب کنید که میخواهید سطح اب پایین تر نره
      پس فقط یک تک سیم رو که مشخص کردم در چند سانت بالا تر از پیزو و در تماس با اب قرار بدید (داخل اب)
      زمانی که این سیم از اب خارج بشه مدار خاموش میشه .
      *سیمی که به سطح بالای پیزو که با اب تماس داره رو به مثبت وصل کنید (مهم)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
        فکر نکنم با آمپر متر بشه! چون دیود یکسوسازی داره و گمون نکنم توی این فرکانس درست اندازه گیری کنه! با اسکپ ولی میشه RMS جریان رو بدست آورد ولی نمیدونم چطوری؟ پراب جریان لازم دارم؟
        آروین جان چرا دقت نکردی ببینی چی گفتم . منو بگو که چرا دقت نکردم ببینم چی گــفتی :biggrin:
        با اینکه هواسم بود که ببینم به فرکانس گیر نداده باشی باز منظورت رو کمی برعکس احساس کردم . واس فرکانس اون خازن رو پیش بینی کرده بودم
        که در این صورت و به همین شکل که گفتم خودم تست کردم و نتیجه شگفت انگیز بود .
        البته اگر اشتباه نکرده باشم هر چند که چندین بار و چند حالت مختلف که تست کزردم :
        در حالی که جریان کلی مدار 500 میلی امپر بود ، جریان عبوری از کلکتور به تنهایی 490 میلی امپر
        جریانی که فقط از پیزو میگذشت 5 تا حداکثر 15 میلی امپر بود . :agree:

جالبـه نـــــــه !

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
          ممنون
          بله درسته این روش جواب میده
          من هم قبلا امتجان کرده بودم و خیلی خوب هم جواب میداد
          برای کنترل سطح آب مخزن ساخته بودم
          حدودا 4-5ماهی کار میکرد
          اما این روش رو تابه حال پیشنهاد نداده بودم چون در طول زمان مشگل ایجاد میکنه
          یعنی اون سیمی که برای سطح آب میزاریم پس از مدتی اکسیده میشه...یه جور ماده سبز رنگ تولید میکنه و سیم به سرعت از بین میره
          حتی من از پیچ استفاده کردم....پیچ هم به شدت خورده شده بود و دارفانی رو ودا گفت...
          دلیلش هم اینه که جریانی بین اون دوتاسیم داره به وسیله آب رد و بدل میشه تا به ترانزیستور فرمان بده
          همون جریان باعث ایجادشدن اون ماده و خورده شدن بسیار سریع سیم یا هرچیز دیگه میشه

در نتیجه این روش جواب میده ولی برای مدت کوتاه
          آب رو هم یخورده شیمیایی میکنه
          موفق باشید
          منم گفته های آقا مهرانو تایید میکنم تمام این مشکلات بوجود میاد بهترین راه استفاده از سنسور های بدون تماس با آب هستش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
            آروین جان چرا دقت نکردی ببینی چی گفتم . منو بگو که چرا دقت نکردم ببینم چی گــفتی :biggrin:
            با اینکه هواسم بود که ببینم به فرکانس گیر نداده باشی باز منظورت رو کمی برعکس احساس کردم . واس فرکانس اون خازن رو پیش بینی کرده بودم
            که در این صورت و به همین شکل که گفتم خودم تست کردم و نتیجه شگفت انگیز بود .
            البته اگر اشتباه نکرده باشم هر چند که چندین بار و چند حالت مختلف که تست کزردم :
            در حالی که جریان کلی مدار 500 میلی امپر بود ، جریان عبوری از کلکتور به تنهایی 490 میلی امپر
            جریانی که فقط از پیزو میگذشت 5 تا حداکثر 15 میلی امپر بود . :agree:

جالبـه نـــــــه !
            عجیبه! چرا اینهمه جریان میخوره!
            بابات نقشه جدید ممنون.
            راستی اون 2 تا دیود d2-d3 کارشون چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
              عجیبه! چرا اینهمه جریان میخوره!
              بابات نقشه جدید ممنون.
              راستی اون 2 تا دیود d2-d3 کارشون چیه؟
              خوب اینطوریه دیگه / همشون از ترانزیستور های وات بالا استفاده کردن . حالا این که داغ میشه هیچ ، واس جریانی که میکشه مجبوریم یه تغذیه واسش بذاریم و مثلا با ترانس کوچیک نمیشه سر هم بندی کنیم مگر اینکه بتونه 1 امپر بده و مدار هم 500 تا 600 میلی امپر بکشه
              ظاهرا به قول شما افت ولتاژی دو سر کلکتور امیتر نداریم و مثل کلید کامل عمل میکنه و فقط عکس العمل سلف ها شاید باعث کاهش جریان بشه
              -قربانت . ببین من تا حدودی پیشنهادتو هم گنجوندم ولی باید به این هم فکر میکردم که برای همه و با انواع ترانزیستور جواب بده . در نتیجه خازن سری رو 33 نانو گرفتم . مقاومت موازی رو نیاز نداشت چون از اون مسیر بایاس نمیشد و اون 2 تا دیود هم ولتاژ بیس امیتر رو محدود به حدود 1 ولت میکنه و تاثیر خوبی داره . البته خازنی هم در طراحی بود که فراموش کردم تو شماتیک بکشم که اصلاح میکنم

نوشته اصلی توسط coco
              منم گفته های آقا مهرانو تایید میکنم تمام این مشکلات بوجود میاد بهترین راه استفاده از سنسور های بدون تماس با آب هستش
              اگر مشکل افرین بود اینکارو نمیکردم . اینجا جریان رو کاهش دادم و فقط یک سیم وجود داره که فاصله زیادی تا پیزو داره و همچنین اب حرکت زیادی داره که باعث میشه این اتفاق نمیفته
              زمانی که 2 تا سیم در نزدیک هم باشن و جریان محسوسی ازشون بگذره و اب راکت باشه باعث تجزیه اب میشه
              -----------------
              نقشه اصلاح شد و اگر موردی رو جا انداخته بودم بگید . البته حداقل نتیجه ای که در عمل حاصل شده باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                وکه فیلم هاش نیست که ثابت میکنه کار میکنه!؟ بعدشم الان دیگه تکمیل شده مدار آخری های ولتاژ رو من بستم کار کرد خیلی پایدا و مرتب ! همینو میشه گزاشت توی تاپیک اصلی...
                از همینجام از های ولتاژ تشکر میکنم چون اگر اون نمیرفت دنبالش نه توی اینترنت مدار درستی هست نه توی این انجمن چیز خوبی پیدا میشد!

الان هم یه 2 قلو ساختم که کار میکنه فقط دارم ظرفش رو درست میکنم که بزارم توی ظرف و خلاص فیلمشم بزودی براتون میزارم

بعدم این مدار آنالوگه مدارات آنالوگ همینجوری مثل بچه آدم کار نمیکنن بابا!
                شما لطف دارید :redface:

فکر کنم الان فقط شما به صورت عملی تست میکنید . اگر اشتباه نکنم از دیود شاتکی یا فست در این مدار استفاده کردی که به نظرم لزومی نداره ولی اگر مـُسر بودبد برای بس امیتر 2 تا دیود سری کن . ولی اگر از1N4007 استفاده کردید یکی کافیه .
                در نتیجه ی گذاشتن دیود باید کاهش جریانی بین 100 تا 250 میلی امپر داشته باشی و از طرفی نباید انقدر ولتاژ بیس افت بکنه که ترانزیستور روشن نشه یا مدار ضعیف کار کنه . پس با کاهش جریان نـباید تاثیری رو عملکرد مدار بذاره .
                در ضمن همونطور که قبلا گفتم پیشنهادتون (که در نتیجه تست حاصل شده باشه ) رو در طرح میگنجونم . حالا من مدارو کشیدم و اینجوری مانور دادن روش راحت تره. پس لزوما مدارو نبستم اگر چیزو رو لازم دونستید بگید تا در مدار اعمال کنم /
                واس همین هم از قبل opamp یا چند ترانزیستور برای کنترل سطح اب رو کنسل کردم و یک ترانزیستور گذاشتم تا شما هم با من راحت و سریع بتونین چیزی رو کم و زیاد کنین که اگر نتیجه بهتری داشت به مدار اضافه کنیم
                چندین مدل سنور برای کنترل سطح اب ساختم ولی جز این که کلی شلوغ بودن فرق خاصی نداشتن . الان خیلی خوب کار میکنه .
                بنظر من اینجوری خیلی بهتره چون سنسور رو بدون روشن بودن پیزو تو اب بی حرکت هم تست کردم و مقدار جریان رو تنظیم کردم و مدتی هم موند و اب هم اصلا تجزیه نشد
                راستی چی شد مدار شما اتوماتیک شد یا نه ؟ :biggrin: این که دو قلو ساختی یعنی چجوری با چند تا مدار ؟ تغذیه ؟

دیدگاه

چندین مدل سنور برای کنترل سطح اب ساختم ولی جز این که کلی شلوغ بودن فرق خاصی نداشتن . الان خیلی خوب کار میکنه .
                  بنظر من اینجوری خیلی بهتره چون سنسور رو بدون روشن بودن پیزو تو اب بی حرکت هم تست کردم و مقدار جریان رو تنظیم کردم و مدتی هم موند و اب هم اصلا تجزیه نشد
                  راستی چی شد مدار شما اتوماتیک شد یا نه ؟ :biggrin: این که دو قلو ساختی یعنی چجوری با چند تا مدار ؟ تغذیه ؟
                  در مورد سنسور فکر کنم بهترین چیز همون سنسور خازنی هستش که با آب تماسی نداره ولی خوب پیچیده میشه. این مدلی که شما ازش استفاده میکنی من الان دارم توی رادیاتور ماشین ازش استفاده میکنم ولی هر 2-3 ماه یه بار کلی جرم سر سیمی که بهش وصله میگیره ...

بله مدار من اتوماتیکه ولی بازم همونطوریه یعنی بعد از قطع تغذیه 2-3 ثانیه طول میکشه که از کار بیفته ولی بازم خوبه...

2 قلو بودنشم با 2 تا مدار جداست که قطعاتش برای تنظیم بخار یکسان کلی تقعییر کرده( مقدار نه نقشه)
                  تغذیه هم به Top250 یه 45V 3A براش ساختم.

دیدگاه

دیگه از صفر نمیتونستم عکس بگیرم . خیلی خوب تو این کار میکنه و اصلا اب نمیده ولی زیاد از زیباییش راضی نیستم وس همین فکر کردم اون قسمت حلالی رو که پیزو روش سوار شده و به بدنه قوطی لحیم کردم رو جدا کنم و یک قوطی اسپره سالم رو بردارم از وسط ببرم و حدود 7 سانت قسمت پایینشو بردارم و مدارمو درونش بذارم و این حلالی پیزو رو روش لحیم کنم . خیلی راحت با لحیم اب بندی میشه و فقط سیم برق میمونه که با چسب ترتیبشو میدم
                    و بعد مثل بازاریها تو هر ظرف خواستم بذارم یعنی کل دستگاه در قوطی در اب قرار بگیره
                    arvinfx شما واس چی گفتید این کارو نکنم . دلیل خاصی داره ؟

دیدگاه

عجب کاری کردی! :biggrin:

من بیشتر بخاطر آب نرفتن زیر پیزو میگم وگر نه اگر 100% بتونی آب بندیش کنی میشه بندازیش توی آب

دیدگاه

سلام . برا استفاده از چند پیزوی همزمان هم فکری کردید؟؟؟ یعنی اگه بخایم مقدار بخارات آب را افزایش بدیم مثلا از 10 پیزو استفاده کنیم راح حل چیه ؟
                        یه سوال دیگه هم دارم و اون اینه که از منبع تغذیه سوئیچینگ هم میشه استفاده کرد و در دراز مدت مشکلی براش ایجاد نمی شه؟

دیدگاه

راهی برای استفاده از چند پیزو با یک مدار ندارم . البته امکانش کمه که عملی باشه
                          اگر مدار رو در محفظه ای با پیزو در اب قرار بدید که اب گرمای ترانزیستور رو بگیره و همچنین از ترانزیستور مناسب و مرغوب استفاده کنید بله میتونید بلند مدت روشن بذارید

دیدگاه

راهی برای استفاده از چند پیزو با یک مدار ندارم . البته امکانش کمه که عملی باشه
                            اگر مدار رو در محفظه ای با پیزو در اب قرار بدید که اب گرمای ترانزیستور رو بگیره و همچنین از ترانزیستور مناسب و مرغوب استفاده کنید بله میتونید بلند مدت روشن بذارید
                            اینو نگاه کن در عمل جواب گرفته
                            http://www.aparat.com/v/MArLx

دیدگاه

نوشته اصلی توسط coco

تجربه جالبی بود ...

ولی خب ناقض حرف HI VOLTAGE نیست و معلوم نیست مدار مورد استفادش چیه؟!!!

راهی برای استفاده از چند پیزو با یک مدار ندارم ...
                              برای تولید وات بیشتر در یک مدار ، نیاز به ترانزیستور قدرت خیلی گردن کلفت هست که تلف قدرت(گرمای) زیادی هم ایجاد میکنه و کار درست موازی کردن چند ترانزیستوره که با این مدارهایی که توی بحث ما بود هم چنین کاری میسر به نظر نمیرسه ؛ چون مدارمون بازده خوبی نداره...

خوب اینم طرح کامل و اتوماتیک مدار تا بتونه در زمان پایین اومدن سطح مدار رو خاموش کنه...
                              HI VOLTAGE جان ! من کار D2 رو نفهمیدم ؛ کارش چیه ؛ یه توضیح مختصر بدی هم ممنون میشم .(توضیح کامل باشه که خیلی بهتره :biggrin

دیدگاه

نوشته اصلی توسط coco

فیلم جالبی بود ولی معلوم نبود از چند تا مدار استفاده شده! با اون اندازه ای هم که داشت شاید همش مدار مجزاست!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X