اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)

سلام اقای ولتاژ زیاد . ببینم من درست گرفتم : اگر یه اسیلاتور داشته باشیم که خروجی اش 1.7 MHzباشه بادامنه 60 الی 100 ولت سپس این خروجی رو به پیزو وصل کنیم کار حله و پیزو شروع به نوسان می کنه ؟ و بخار تولید می کنه؟
    YES
    البته دامنه رو ترتید دارم من که با 50 -60 ولت نتونستم بخار تولید کنم و به قول آروین یه لحظه جریان و قطع میشد چون اهمش خیلی زیاده و جریانی ازش نمیگذره
    پس باید 1- یک اسیلاتور دقیق 2-یک ترامزیستور در بایاس امیتر مشترک (مثل همون عکس که کشیدی ) 3- یک سیم پیچ با پیزو موازی کنی

البته اینجوری هم حساسیت میفته رو اسیلاتور و باید تا حدودی متغیر باشه که بتونی تنظیم و روی فرکانس کار پیزو قفل کنی ،در غیر این صورت پیزو به تشدید در نمیاد در ضمن با 15 ولت یا 20 ولت تغذیه هم مشکلی نیست وقتی سیم پیچ و پیزو در تقویت کننده به تشدید در بیان ولتاژ لازم برای پیزو تامین میشه

با پیزو های فرکانس پایین (10کیلو-15کیلو -40 کیلو) که این کارو انجام میدادم اب فوران میکرد و حالت های جالب و مختلفی داشت / مثل این میموند که یک پمپ در اب قرار دادی و اب رو با فشار جابجا و میچرخوند و ذره ذره هم میکرد

دیدگاه

طبق گفته های آقای ولتاژ زیاد مدار باید به صورت زیر باشه . حالا یه سوال ظرفیت این سلف موازی وابسته به چیه یعنی باید چقدر باشه ؟ اگر درست فهمیده باشم مقدار سلف باید طوری باشه که با پیزو در 1.7 MHz رزونانس کنه !

دیدگاه

برو بچ رو کمپلیت روزه برده.کجایید پس چرا خبری ازتون نیست.اقای ولتاژ زیادهم که جواب بنده رو ندادند.
        اقای ولتاژ زیاد عارضم خدمتتون که ترانزیستورهایی که دردو صفحه قبل معرفی کرده بودید هیچ کدوم توی بازار نبود. :biggrin:

دیدگاه

اقای ولتاژ زیادهم که جواب بنده رو ندادند.
          چی بگم ، درسته دیگه :biggrin: مهر تایید نزدم دلیلش این بود که داستانی و شلوغ نشه :rolleyes:
          هیچ کدوم توی بازار نبود.
          هِــــی وا ی مـن :-S

دیدگاه

d313تو بازار هست من دونه 500خریدم ..........اما کلا این مدار با من سر سازگاری نداره :biggrin:3بار بستم هنوز جواب نمیده همش هم زیر سر این سلفهاست کمی بهش ور می روم یک مقدار آب پاشی می کنه اما نهایست خبری از بخار نیست
            کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
            ولتر

دیدگاه

خوب پس بیشتر راه رو رفتی دیگه
              1-از ایجا به بعد باید از ضرفیت سلف ها مطمئن بشی
              2-مقدار ولتاژ تغذیه چقدره ؟ و مدار چقدر جریان میکشه
              2-دائم اب میپاشه یا لحظه ای و قطع میشه
              3-اب بندی کردی جناب پیزو رو ؟
              4-سیم ها نباید بلند باشه و مدار در حداقل حجم و بر روی PCB باید باشه
              و....

دیدگاه

من منظورم این شماره ها بود .
                2SD2639 / 2636 / 2616 / 2611 / 2557 / 2328
                یه سوال : میشه از ترانزیستورهایی که دیود داخلی برای ولتاژ معکوس دارند استفاده کرد یانه ؟ البته برای مدار بالا، نه مدار قبلی . منضورم عکس زیر هست . دلیلش رو بفرمایید.

دیدگاه

برای سلف مدار امیتر مشترک: به استناد کاتالوگ ظرفیت خازنی پیزو 2 نانو فاراد هست.با استفاده از فرمول معروف رزونانس . برای رزونانس در فرکانس 1.65 مگا باید سلف ما حدودا 4.56 میکرو هانری باشه عزیزان چک کنند کاره سه سوته.

دیدگاه

یه سوال : میشه از ترانزیستورهایی که دیود داخلی برای ولتاژ معکوس دارند استفاده کرد یانه
                    بهتره اول با ترانزیستور معمولی جواب بگیری و بعد با این نوع تست کنی
                    دلیلش رو بفرمایید.
                    نباید مشکلی باشه ولی به دلیلی یه کم شک کردم پس بهتره همون کارو کنید
                    برای رزونانس در فرکانس 1.65 مگا باید سلف ما حدودا 4.56 میکرو هانری باشه عزیزان چک کنند کاره سه سوته
                    از همین بابت در مورد ظرفیت نظر ندادم / با محاسبه مقدار کم میشه ولی در عمل به نظر من ترانزیستور فقط داغ میکنه
                    البته هیچی مثل امتحان کردن نمیشه

دیدگاه

سلام . با اجازه ی همه اساتید من مدار زیر و طرح کردم ولی چون خودم اسکوپ ندارم نمی تونم صحت عملکردش رو تست کنم.لطفا منت بگذارید این مداررو ببندید و عملکردش رو بررسی کنید. سلف رو هم برای شروع و طبق گفته ی اقای ولتاژ زیاد و برای سادگی و سهولت همون 80 میکرو مدار قبل رو گذاشتم.البته اقای ولتاژ زیاد مسخره نکنند من می خوام مدار با 12 ولت کارکنه یعنی برام خیلی مهمه.نکته داخل عکس پایین یه مقاومت 1 کیلو با بیس 2222سری میشه تغذیه ی ای سی هم 12 وات هست . خیلی مهمه که ای سی ازنوع HEF یاهمون HC داخل TTL ها باشه .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
                        خوب پس بیشتر راه رو رفتی دیگه
                        1-از ایجا به بعد باید از ضرفیت سلف ها مطمئن بشی
                        2-مقدار ولتاژ تغذیه چقدره ؟ و مدار چقدر جریان میکشه
                        2-دائم اب میپاشه یا لحظه ای و قطع میشه
                        3-اب بندی کردی جناب پیزو رو ؟
                        4-سیم ها نباید بلند باشه و مدار در حداقل حجم و بر روی PCB باید باشه
                        و....
                        1-اصلا فکر کنم همش زیر سر این سلف نیم میکرو باشه .سلف سنجم هم که این مقدار را اصلا نشون نمیده ..
                        2-تغذیه رو 40 ولته و وقتی آبو میپاشه اگر اشتباه نکنم 600 میل می کشید
                        3-آبو لحظه ای میپاشه و از کار می افته دیگه جریان هم نمی کشه
                        4-بله پیزو آب بندی شده
                        5-مدار رو pcbنیست قطعات رو هوا به هم لحیم شده فکر کنم بعد حل مشکل سلف باید بیام سراغ این :biggrin:
                        کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                        ولتر

دیدگاه

با سلام کسانی که از این مدار نتیجه نگرفتند به جای D313 از 2SD401 استفاده کنند مطمئن باشند نتیجه میگیرند مقاومت10کیلو رو نزدیک پیزو موازی کنید.
                          کسانی که با عایق کاری پیزو مشکل دارند از آب مقطر استفاده کنند چون از نظر شرعی آب مقطر عایقه.
                          من اول از D313 استفاده کردم فقط آب قل قل میکرد بعد سراغ D401 رفتم و جواب گرفتم.

دیدگاه

از آب مقطر استفاده کنند چون از نظر شرعی آب مقطر عایقه
                            عجب :surprised: حاج آقا دمت گرم :biggrin:
                            لطفا جوابتو یه عکس زیبا بگیر و یه فیلم 20- 30 ثانیه ای هم باشه که عالیه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mojtaba-S
                              این صحبت شما کاملا بی ربط به این موضوعه! چون علت اینکه قسمت زیرین پیزو نباید با آب در تماس باشه (اتصال کوتاه شدن و..)دلیل دیگه ای داره. دلیلش هم اینه که اب در حضور الکتریسیته شروع به تجزیه شدن به هیدروژن و اکسیژن می کنه در نتیجه سیگنال دوسر پیزو به جای مصرف در پیزو صرف تجزیه ی اب میشه. این فرایند برای هرنوع ابی با هرخلوصی صادقه فقط شدتش کم و زیاده.حتی برای اب مقطر.درضمن کسی دررابطه با مدار بالا نظری نداره. (مدار به این بزرگی رو ، باد شکمشون هم حساب نکردند! :sad
                              من رفتم دنبال یه فانکشن ژنریتور که موج خروجی رو بسازم با انواع و اقسام مختلف و بدم بهش ببینم چی میگه! ولی زیر 200 گیرم نیومد. فعلا هم اَلفُلُس لاموجوده و لا کار.
                              در مورد مدارتم چون سوادشو ندارم هیچی نگفتم الانم در حال ساخت منبع تغذیه 150W برای یه پیزوی سه گانه هستم که لامصب کار نمیکنه!

دیدگاه

A

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X