اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

نوشته اصلی توسط hesam_malekfarnoud
    اینم لینک عکس و فیلم مولد ولتاژبالای خودم:
    http://uplod.ir/nnpkj749ps2l/shocker.rar.htm
    :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :applause: :applause: :applause: :applause:
    لینک تصحیح شد
    سلام
    خوب بود برا دفه ی اولت خسته نباشی :applause: ولی با یه چوک دست پیچ 3cm*1cm و با دو تا ماس فت از این هم میشه قوی تر و کوچک ترشو ساخت که راحلشم اینه که اون سیم پیچو یا خودت بپیچی یا هم قدیما فندک هایی بودن دو تا باطری داشتن و جرقه میزدن داخل اونا یه برد هست و یه سیم پیچ استوانه ای شما باید با اون بسازید و اون سیم پیچ استوانه ای رو از برد جدا کنید بردش خیلی به درد نمیخوره ولی اون سیم پیچ استوانه ای خیلی خوبه برا شوکر به همین سادگی و یه چیز دیگه ببین خروجی شوکرت که الان ساختی یه لامپ 220 ولت 20 وات رو روشن میکنه ؟
    سپاس
    یه زمانی ..... که میخواهی حرف دلتو بهش بزنی ولی چون میدونی نارحت میشه منصرف میشی ...زمانی که ناراضی بودنت وناراحتیت واسشون مهم نیست ..زمانی که بغض داره خفت میکنه ولی نمیخواهی گریه کنی ....زمانی که تو دلت پر حرفه اماوقتی بی توجهیشو میبینی همش تبدیل میشه به یه بغض ....زمانی که زمین وزمان دست به دست هم میدن تا نابودت کنن ....زمانی که اون خوابه وتو بیداری ................حالا بقیش با شما یه زمانی ......!!!!!
    http://8pic.ir/images/ketuhnb96tc9irizsb2x.jpg
    تشکر نشانه رضایت شماست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aidinmamad
      سلام
      خوب بود برا دفه ی اولت خسته نباشی :applause: ولی با یه چوک دست پیچ 3cm*1cm و با دو تا ماس فت از این هم میشه قوی تر و کوچک ترشو ساخت که راحلشم اینه که اون سیم پیچو یا خودت بپیچی یا هم قدیما فندک هایی بودن دو تا باطری داشتن و جرقه میزدن داخل اونا یه برد هست و یه سیم پیچ استوانه ای شما باید با اون بسازید و اون سیم پیچ استوانه ای رو از برد جدا کنید بردش خیلی به درد نمیخوره ولی اون سیم پیچ استوانه ای خیلی خوبه برا شوکر به همین سادگی و یه چیز دیگه ببین خروجی شوکرت که الان ساختی یه لامپ 220 ولت 20 وات رو روشن میکنه ؟
      سپاس
      فک نکنم بتونه روشن کنه.من خودم یه ترانس پیچیدم ولی خیلی بزرگ بود درحد ترانس 1220به12 ولت 2امپر اندازش بود میتونستم لامپ شب خواب رو روشن کنم ولی از شانس بدم اتصال کوتاه داد از داخل نابود شد.
      Just God

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ghaderi007
        فک نکنم بتونه روشن کنه.من خودم یه ترانس پیچیدم ولی خیلی بزرگ بود درحد ترانس 1220به12 ولت 2امپر اندازش بود میتونستم لامپ شب خواب رو روشن کنم ولی از شانس بدم اتصال کوتاه داد از داخل نابود شد.
        سلام
        من که با اون مدار که گفتم با یه سیم پیچ استوانه ای 3 در 1 و با دو تا ماسفت و ولتاژ ورودی 12 ولت که به مدار دادم خروجی های ولتاژ داشت که با یک دیود ماکروفر دیسی کردم خروجیشو بعدش با یه خازن های ولتاژ موازی کردم لامپ 20 وات رو روشن کرد .
        سپاس
        یه زمانی ..... که میخواهی حرف دلتو بهش بزنی ولی چون میدونی نارحت میشه منصرف میشی ...زمانی که ناراضی بودنت وناراحتیت واسشون مهم نیست ..زمانی که بغض داره خفت میکنه ولی نمیخواهی گریه کنی ....زمانی که تو دلت پر حرفه اماوقتی بی توجهیشو میبینی همش تبدیل میشه به یه بغض ....زمانی که زمین وزمان دست به دست هم میدن تا نابودت کنن ....زمانی که اون خوابه وتو بیداری ................حالا بقیش با شما یه زمانی ......!!!!!
        تشکر نشانه رضایت شماست

دیدگاه

بابا اینا رو بخیال شین یه شوکر بگید بسازیم که بشه تو خودکار جاسازی کرد حداکثر ولتاژ کاریش هم3ولت که کوچیک باشه...اگه کسی روشش رو میدونه بگه ماهم بسازیم
          Proudly @real_ahmadi
          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali-Ahmadi
            بابا اینا رو بخیال شین یه شوکر بگید بسازیم که بشه تو خودکار جاسازی کرد حداکثر ولتاژ کاریش هم3ولت که کوچیک باشه...اگه کسی روشش رو میدونه بگه ماهم بسازیم
            چرا این همه زحمت برو بدونه بخر دیه فوقش 5تومنه
            Just God

دیدگاه

سلام
              من که با اون مدار که گفتم با یه سیم پیچ استوانه ای 3 در 1 و با دو تا ماسفت و ولتاژ ورودی 12 ولت که به مدار دادم خروجی های ولتاژ داشت که با یک دیود ماکروفر دیسی کردم خروجیشو بعدش با یه خازن های ولتاژ موازی کردم لامپ 20 وات رو روشن کرد .
              سپاس
              دادا کدوم مدار ر میگی و درضمن این سیم پیچ استوانه رو ازش عکس هم بزارید ایا میشه ساخت.
              Just God

دیدگاه

چرا این همه زحمت برو بدونه بخر دیه فوقش 5تومنه
                هم هیخوام ساخت خودم باشه م میخوام بیاد بگیرم
                Proudly @real_ahmadi
                #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

دادا کدوم مدار ر میگی و درضمن این سیم پیچ استوانه رو ازش عکس هم بزارید ایا میشه ساخت.
                  سلام
                  همون مدار که دو تا فت irfz44n هست رو میگم اون سیم پیچ استوانه ای هم خوب گفتم دیگه میشه حاظرشو در اورد و اگه هم بخاین بسازین که تو این انجمن اقا وحید کامل توضیح دادن منظورم همون سیم پیچ اخری تیزر هست که من مستقیم به ماسفتا بستم همین اگه متوجه نشدید بگید عکس بزارم.
                  سپاس
                  تشکر نشانه رضایت شماست

دیدگاه

سلام
                    همون مدار که دو تا فت irfz44n هست رو میگم اون سیم پیچ استوانه ای هم خوب گفتم دیگه میشه حاظرشو در اورد و اگه هم بخاین بسازین که تو این انجمن اقا وحید کامل توضیح دادن منظورم همون سیم پیچ اخری تیزر هست که من مستقیم به ماسفتا بستم همین اگه متوجه نشدید بگید عکس بزارم.
                    سپاس
                    ممنون میشم بزاری متوجه نشدم.با سپاس
                    Just God

دیدگاه

ممنون میشم بزاری متوجه نشدم.با سپاس
                      سلام
                      این نقشه ی مدار

و اینم همون ترانس که تو نقشه ی بالا هست که از اون فندک های که دو تا باطری میخوردن و جرقه میزدن در اوردم :

البته اینم بگم که اولش که در اوردم اینو خوب کار کرد بعد چون عایق نکرده بودم خودشم نداشت ترانس سوخت و مجبور شدم خورم از اول سیم پیچی کنم که در نهایت فرقی نمیکنه یا هم مثل عکس زیر بکنیدو خودتون بپیچید برا اولیه هم دو تا 5 دور بپیچید که میره به ماسفت ها .

باتشکر
                      اگه بازم بخاید قدرتش زیاد بشه مثل عکس زیر یه خازن موازی بزارید :
                      تشکر نشانه رضایت شماست

دیدگاه

سلام
                        این نقشه ی مدار

و اینم همون ترانس که تو نقشه ی بالا هست که از اون فندک های که دو تا باطری میخوردن و جرقه میزدن در اوردم :

البته اینم بگم که اولش که در اوردم اینو خوب کار کرد بعد چون عایق نکرده بودم خودشم نداشت ترانس سوخت و مجبور شدم خورم از اول سیم پیچی کنم که در نهایت فرقی نمیکنه یا هم مثل عکس زیر بکنیدو خودتون بپیچید برا اولیه هم دو تا 5 دور بپیچید که میره به ماسفت ها .

باتشکر
                        اگه بازم بخاید قدرتش زیاد بشه مثل عکس زیر یه خازن موازی بزارید :
                        مرسی دوست گرامی.درضمن این فندکی شما میگی ندیدم دوتا باطری بخوره واسه جرقه زدن حالا باز جست و جو میکنم تو بازار اگه پیدا نکردم این قرقره و هسته ترانس کیا میفروشن والا من از مرکز قطعات الکترونیکی شهرمون رفتم نداشت به غیر از مغازه الکترونیک کجا میفروشن؟؟؟
                        Just God

دیدگاه

درضمن اقایaidinmamad ببخشی زیاد سوال میپرسم.بعضی از این مدارات که دوتا ترانس دارن اونا چه جوری هستن مداری که گزاشتید به خروجی ترانس باز وصل بکنم قدرتش زیاد میشه .
                          Just God

دیدگاه

درضمن اقایaidinmamad ببخشی زیاد سوال میپرسم.بعضی از این مدارات که دوتا ترانس دارن اونا چه جوری هستن مداری که گزاشتید به خروجی ترانس باز وصل بکنم قدرتش زیاد میشه .
                            سلام
                            خاهش میکنم این خیلی خوبه که همیشه تو ذهنت سوال باشه و بپرسی تا یاد بگیری
                            اونایی که دو تا ترانس دارن قدرتشون زیاده و اگه خروجی این مدارو بازم به ترانس دست پیچ به شکل زیر وصل کنید طبق دو شکل زیر قدرت مدار زیاد میشه :
                            شکل ترانس دوم

مدار کامل

برا ساخت شوکر خوب به لینک زیر برید :
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=79241.0

تشکر نشانه رضایت شماست

دیدگاه

سلام بچه ها یه سوال داشتم من وقتی ترانس های ولتاژ تلویزیون رو به مدارم وصل می کنم(مدارم با IC555 کار می کنه) ، ترانزیستورم بشدت داغ می کنه حتی برایش هیت سینک بزرگ هم گذاشتم ، ولی بازم بشدت داغ می کنه... این منو بشدت عذاب میده :angry: :angry:
                              چکار کنم که ترانزیستورم داغ نکنه؟؟ راستی ترانزیستورم IRFP260N از جنس مرغوب هست و ورودی مدار باطری 12 ولت 7 آمپر است

دیدگاه

سلام
                                خاهش میکنم این خیلی خوبه که همیشه تو ذهنت سوال باشه و بپرسی تا یاد بگیری
                                اونایی که دو تا ترانس دارن قدرتشون زیاده و اگه خروجی این مدارو بازم به ترانس دست پیچ به شکل زیر وصل کنید طبق دو شکل زیر قدرت مدار زیاد میشه :
                                شکل ترانس دوم

مدار کامل

برا ساخت شوکر خوب به لینک زیر برید :
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=79241.0
                                من میخواستم اینو درس کنم ولی تو شهرمون خازن اش پیدا نمیشه و دیودشم نیس.حالا دیود مشکلی نیس ولی خازن نمیتونم پیدا کنم.اگه زحمتی نیس یه سایتی بگید که هم بتونم قرقره و هم هسته و هم سیم مسی و این خازن ها و دیود باشه که یه جا بخرم.باتشکر
                                Just God

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X