اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

قدم به قدم تا ساخت مدار کوره القایی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : قدم به قدم تا ساخت مدار کوره القایی

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
    تست جریان دهی ثانویه ترانس کوره ی القایی

تست کوره ی القایی

هرگونه انتقاد به وضعیت شلوغی روی میز و کیفیت فیلم برداری و...Ignore میشه! :mrgreen:
    این چه وضع میزه خداوکیلی، کیفیت ویدئوت هم که ماشاا.. باشه
    (البته من هنوز فیلمو ندیدم!)
    ♥♥....((الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُوْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ))....♥♥

دیدگاه

تست جریان دهی ثانویه ترانس کوره ی القایی

تست کوره ی القایی

هرگونه انتقاد به وضعیت شلوغی روی میز و کیفیت فیلم برداری و...Ignore میشه! :mrgreen:
      عالی بود :bye
      فقط حجم فیلم یه کم زیاد بود... بعد فرمت فابل هم باید mkv باشه نه fly!!!!
      کل مدار چه قدر خرج ورداشت؟ اون هسته چند؟؟ :eek:
      ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      ویرایش:
      من فکر کنم فهمیدم مشکل کار کجا بوده من تو ورودی برق شهر (بعداز پل دیود) 1 میلی فاراد خازن گذاشته بودم فک کنم به خاطر همین سویچ میسوزوند :angry: و گر نه مو لای درزش نمیرفت :angry:

دیدگاه

چون اولین تجربه م بود،اشتباهات زیادی داشتم.مثلا اینکه میتونستم یه هسته ی کوچیکتر بردارم به شکل دایره ای که بازدهی بهتری داره.
        اون هسته رو تابستون 91 فکر کنم 15 تومن خریدم از تهران.
        هزینه ی کل مدار با احتساب قطعاتی که سوزوندم وقطعاتی که خریدم و(بنا به هر دلیلی) استفاده نشد؛حدودا 200 تا 250 در نظر بگیرین.

نه عزیز من؛ علت سوختن سوئیچ همچین چیزی نمیشه.
        اون چیزی که میدونم؛سوئیچ طی دو حالت میسوزه.ولتاژGS نا مناسب بهش اعمال کنی-ولتاژ DS بیش از حد مجاز بشه.
        مدار شما بعد از پل دیود؛ یه مدار مرتبه 2 محسوب میشه(هم سلف داره و هم خازن) ممکنه تو بعضی از هارمونیک های سیگنال مربعی که به سوئیچها اعمال میشه؛ولتاژ سینوسی با مقدار پیک دو برابر ولتاژ DC تغذیه؛ ایجاد بشه و بیفته روی سوئیچ و... :bye
        به خاطر همین عرض کرده بودم قبلا یکی از فاکتورهای انتخاب سوئیچ اینه که ولتاژ قابل تحمل ماسفت؛ از دوبرابر تغذیه DC ماسفت ها یه خرده بیشتر باشه.
        اگه ماسفت هایی که گذاشتی IRF840 هستن و اون لامپی که تو نقشه هست رو استفاده نکرده باشی؛ قطعا ماسفت ها میسوزن.چون VDSاین ماسفت 500 ولت هست و تو باید دنبال ماسفت حداقل 650 ولتی بگردی.

دیدگاه

چون اولین تجربه م بود،اشتباهات زیادی داشتم.مثلا اینکه میتونستم یه هسته ی کوچیکتر بردارم به شکل دایره ای که بازدهی بهتری داره.
          اون هسته رو تابستون 91 فکر کنم 15 تومن خریدم از تهران.
          هزینه ی کل مدار با احتساب قطعاتی که سوزوندم وقطعاتی که خریدم و(بنا به هر دلیلی) استفاده نشد؛حدودا 200 تا 250 در نظر بگیرین.

نه عزیز من؛ علت سوختن سوئیچ همچین چیزی نمیشه.
          اون چیزی که میدونم؛سوئیچ طی دو حالت میسوزه.ولتاژGS نا مناسب بهش اعمال کنی-ولتاژ DS بیش از حد مجاز بشه.
          مدار شما بعد از پل دیود؛ یه مدار مرتبه 2 محسوب میشه(هم سلف داره و هم خازن) ممکنه تو بعضی از هارمونیک های سیگنال مربعی که به سوئیچها اعمال میشه؛ولتاژ سینوسی با مقدار پیک دو برابر ولتاژ DC تغذیه؛ ایجاد بشه و بیفته روی سوئیچ و... :bye
          به خاطر همین عرض کرده بودم قبلا یکی از فاکتورهای انتخاب سوئیچ اینه که ولتاژ قابل تحمل ماسفت؛ از دوبرابر تغذیه DC ماسفت ها یه خرده بیشتر باشه.
          پس از اون نبوده.خوب یه سوال دیگه فرکانسی که موجب میشه آهن سرخ بشه چه قدره؟

دیدگاه

فرکانس فقط تعیین میکنه فلز تا چه عمقی گرم بشه.هر قدر فرکانس بالاتر؛نفوذ در فلز کم تر و حرارت سطحی تر.(و اگه اشتباه نکنم سرعت ایجاد حرارت بیشتر که اصولی هم هست.چون حجمی از فلز که میتونه انرژی رو جذب کنه تا گرما به وجود بیاد کمتره؛در نتیجه انرژی بالا وحجم فلز کمتر=سرعت گرمایش بیشتر)
            خوابم میاد!تقریبا نمیدونم دارم چی تایپ میکنم!! گذاشتم رو Auto Typing و خود به خود مینویسم!! :mrgreen: من فعلا با اجازه...

دیدگاه

سلام
              فکر میکنید اینا رو بشه در انتقال قدرت استفاده کرد؟

(آهنربا) :eek:

(بزرگ ترین هسته ای که من دارم) :angry:

دیدگاه

ببخشید الان این اولی چیه؟؟؟
                مجدد پیشنهادو توصیه میکنم که بری مطالعه کنی در باره ی ساختار کوره ی القایی و H-bridge و...ضمنا حتما مفاهیم درس مدارهای الکتریکی رو خوب باید بلد باشی.
                فعلا کار عملی انجام نده.بدون دنبال چی باید بری.1ماه مطالعه کن؛1هفته ای بساز و تمومش کن.اینطوری بخوای جلو بری؛بجای اینکه تجربه کسب کنی؛وقت و هزینه رو از دست میدی و در قبالش اندوخته ی مفیدی هم بدست نمیاری.
                دنبال مقاله ها و مدارات کوره القایی باش.من واسه همین کوره ی فسقلی خودم که دیدی و کار خاصی هم انجام نمیداد؛همزمان با دروس ترم آخر کارشناسی؛کل ترم+3ماه تابستون وقت گذاشتم و نهایتا بعد از 4-5 تا ماسفت سوزوندن؛ روال کار تقریبا اومد دستم و همینکه H-Bridge رو درست راه انداختم،به فاصله ی کمتر از 24 ساعت تونستم یه فلز رو داغ کنم.چون تقریبا مسیر رو فهمیده بودم که از کجا به کجا باید برم.

دیدگاه

مجدد پیشنهادو توصیه میکنم که بری مطالعه کنی در باره ی ساختار کوره ی القایی و H-bridge و...ضمنا حتما مفاهیم درس مدارهای الکتریکی رو خوب باید بلد باشی.
                  فعلا کار عملی انجام نده.بدون دنبال چی باید بری.1ماه مطالعه کن؛1هفته ای بساز و تمومش کن.اینطوری بخوای جلو بری؛بجای اینکه تجربه کسب کنی؛وقت و هزینه رو از دست میدی و در قبالش اندوخته ی مفیدی هم بدست نمیاری.
                  دنبال مقاله ها و مدارات کوره القایی باش.من واسه همین کوره ی فسقلی خودم که دیدی و کار خاصی هم انجام نمیداد؛همزمان با دروس ترم آخر کارشناسی؛کل ترم+3ماه تابستون وقت گذاشتم و نهایتا بعد از 4-5 تا ماسفت سوزوندن؛ روال کار تقریبا اومد دستم و همینکه H-Bridge رو درست راه انداختم،به فاصله ی کمتر از 24 ساعت تونستم یه فلز رو داغ کنم.چون تقریبا مسیر رو فهمیده بودم که از کجا به کجا باید برم.
                  اولی آهنربای بلندگو بزرگ!!! جنسش مثل فریته نمیدونم ج میده یا نه؟؟!!! oo:
                  آقا من میخوام بدون مطالعه پیش برم با تجربیات خودم (از هاف برچ بدم میاد :-&amp

دیدگاه

بسیار بسیار با آقا شاهرخ موافقم من حدود 10 ساله دارم با سوئیچینگ زندگی می کنم هنوز سر خیلی از نکات ریز باید مطالعه کنم اون وقت دوست عزیزمون آقا پویا میگه می خواد بدون مطالعه پیش بره :angry: خوب برادر من به خاطر یه نکته کوچولو میزنی هر چی هست می سوزونی من هم که دیدمت گفتم اول مطالعه بعد ساخت.
                    آهنربای بلندگو هم به درد ترانس نمی خوره هسته فریت با اثر الکترومغناطیسی باعث القای ولتاژ در ثانویه میشه حالا اگه آهنربا بزاری خود آهنربا هم خراب میشه :angry:

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نا صر
                      بسیار بسیار با آقا شاهرخ موافقم من حدود 10 ساله دارم با سوئیچینگ زندگی می کنم هنوز سر خیلی از نکات ریز باید مطالعه کنم اون وقت دوست عزیزمون آقا پویا میگه می خواد بدون مطالعه پیش بره :angry: خوب برادر من به خاطر یه نکته کوچولو میزنی هر چی هست می سوزونی من هم که دیدمت گفتم اول مطالعه بعد ساخت.
                      آهنربای بلندگو هم به درد ترانس نمی خوره هسته فریت با اثر الکترومغناطیسی باعث القای ولتاژ در ثانویه میشه حالا اگه آهنربا بزاری خود آهنربا هم خراب میشه :angry:
                      چه قدر مطالعه؟؟؟؟ :nerd:
                      ای بابا میخوام تفریحی یه مدار ببندم تا یه هفته دیگه تموم میشه!!! ولی نمیدونم بشه باهاش کوره ساخت!!! ولی کوییل تسلا و هایولتاژ میشه!!!!! :twisted: :twisted:
                      منتظر باشیید :twisted:
                      راستی من یه مدار تغذیه واسه 555 ساختم ولی نویز داره!!! نمیدونم چرا؟؟؟باید یه مقاومت 50 کیلو 3 وات براش بذارم یا این که یه ترانس کوچیک براش بگیرم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پویا نجارزاده
                        آقا من میخوام بدون مطالعه پیش برم با تجربیات خودم
                        اگه میخواین بدون مطالعه پیش برین،دیگه چرا تو انجمن سوال میپرسین؟ بالاخره همین دست نوشته های تو انجمن رو میخونین! و اگه میخواین با تجربیات خودتون برین جلو، چرا ماها وقت خودمون رو تلف میکنیم؟؟
                        یه خرده بدون عجله و با آرامش بشین فکر کن.اگه میخوای موفق به ساخت کوره بشی و زحمتهایی که میکشی آخرش به نتیجه برسه و نصفه ول نکنی.
                        فقط و فقط فکر کن...

دیدگاه

اگه میخواین بدون مطالعه پیش برین،دیگه چرا تو انجمن سوال میپرسین؟ بالاخره همین دست نوشته های تو انجمن رو میخونین! و اگه میخواین با تجربیات خودتون برین جلو، چرا ماها وقت خودمون رو تلف میکنیم؟؟
                          یه خرده بدون عجله و با آرامش بشین فکر کن.اگه میخوای موفق به ساخت کوره بشی و زحمتهایی که میکشی آخرش به نتیجه برسه و نصفه ول نکنی.
                          فقط و فقط فکر کن...
                          من همین طوری الکی گفتم تجربیات خودم :cry2: و گرنه من تا به حال کوره نساختم :cry2:
                          ولی همین طوری سایت های خارجی رو میگردم و اطلاعات کسب میکنم :read: من1/1000 اطلاعات شما رو ندارم خوب oo: الانم دارم مرحله به مرحله پیش میرم که... شما میگی برو مطالعه کن منم دارم مطالعه میکنم خوب. :angry:
                          الان مدار من از این نوع توپولوژی استفاده میکنه:

از یه مولتی ویبراتور 555 با فرکانس 20 تا 200 کیلو هرتز میخوام تنظیمش کنم که بتونم به عنوان یه کوره معمولی ازش استفاده کنم. مدار هم کامل تستش کردم درست کار میکنه احتیاجی به درایور نیست...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پویا نجارزاده
                            سلام
                            میخوام چند تا مدار کوره القایی بسازم که بسیار ساده و پر کاربرد است
                            اساتید محترم نطرتون رو بگید :rolleyes:
                            شما می تونید از یک مدار یکسو ساز برای 230 ولت که مدارشو واستون ارسال خواهم کرد استفاده کنید

دیدگاه

چرا به مولتی متر آسیب نمیرسه ؟؟؟ oo:
                              - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
                              ارتباط با من : ir02x6
                              طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

از یه مولتی ویبراتور 555 با فرکانس 20 تا 200 کیلو هرتز میخوام تنظیمش کنم که بتونم به عنوان یه کوره معمولی ازش استفاده کنم. مدار هم کامل تستش کردم درست کار میکنه احتیاجی به درایور نیست...
                                oo: oo: oo: oo:

یعنی چی؟ ماسفت ها رو میخوای با 555 درایو کنی؟
                                خویشتن را اصلاح کنید تا خداوند کارها را اصلاح کند. امیر المومنین علی (ع)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X